• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Merhaba sevgili anneler bende eylul Annesiyim. Ek gıdaya başladık. Bizde fakat alıştırma. Bardağında Kararsiz kaldım şimdilik. Küçük su bardağı kullanıyorum. Ama dışarı çıktığımda zor oluyor avent akıtıyor diye almak.istemedim var mı kullanan yada tavsiyesi olan

Merhaba sevgili anneler bende eylul Annesiyim. Ek gıdaya başladık. Bizde fakat alıştırma. Bardağında Kararsiz kaldım şimdilik. Küçük su bardağı kullanıyorum. Ama dışarı çıktığımda zor oluyor avent akıtıyor diye almak.istemedim var mı kullanan yada tavsiyesi olan
Nuk markasınınkini aldık biz, akıtma yapmıyor.

Benimki diş kaşıyıcıyı olarak kullanıyor onu. :deli: daha iki gündür kullanmaya çalışıyor ama öğrenmesini umuyorum.
Türk kahvesi fincanından içmek istiyor genelde.
Bizde aynı durumdayız ya küçük bardak yada kahve fincanı ama dışardan çok zor oluyor suya alışması lazım pipetli için de erken sanırım daha:işsiz: teşekkür ederim

Kızlar bebeklerimin çorbasına zeytinyağı katmama rağmen biri kabız oldu çok ağlıyor ne yapmamı önerirsiniz

Kızlar bebeklerimin çorbasına zeytinyağı katmama rağmen biri kabız oldu çok ağlıyor ne yapmamı önerirsiniz
Canım bizde ilk ek gıdaya geçtiğimizde kabız olmuştu bebeğim ben zeytinyağıyla uyardım poposun öyle yaptı ama bi kere çok zorlanmıştı yapamamıştı mecbur yarım fitil katmıştım ,, bi kaç gün sonra düzeliyor

Canım bizde ilk ek gıdaya geçtiğimizde kabız olmuştu bebeğim ben zeytinyağıyla uyardım poposun öyle yaptı ama bi kere çok zorlanmıştı yapamamıştı mecbur yarım fitil katmıştım ,, bi kaç gün sonra düzeliyor
Sağol canım bende yarım kabızlık fitili kullandım üzerine uyudu bakalım rahatliycakmi

Canım doktoruna danışarak duphalac şurup kullanabilirsin eğer doktorun izin verirse tabi.
Biz fitil falan yapamadığımız için şurup kullanmıştık.

Back
X