• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Amin hepimize inşallah
Bi emeklese belki biraz rahatlarız inşallah
Emekleyince de rahat olmuyor ki 😀 ben önünden arkasindan bakıyorum hep bi yere vurmasın bisiler düşürmesin diye 😀 benimki emekliyor hatta sehpaya uzanıp dizleri üzerinde duruyor neymiş efendim ayağa kalkacakmış 😀

Emekleyince de rahat olmuyor ki 😀 ben önünden arkasindan bakıyorum hep bi yere vurmasın bisiler düşürmesin diye 😀 benimki emekliyor hatta sehpaya uzanıp dizleri üzerinde duruyor neymiş efendim ayağa kalkacakmış 😀
Maşallah senin ki çok hareketli olucak canım gözünü şakın ayırma üstünden,, benim kızım da çok hareketli ama. Benim kucağımda🤪🤪 yere bırakınca basıyor çığlığı🤫🤫

Maşallah senin ki çok hareketli olucak canım gözünü şakın ayırma üstünden,, benim kızım da çok hareketli ama. Benim kucağımda🤪🤪 yere bırakınca basıyor çığlığı🤫🤫
Aynen ya baya hareketli ayni babası 😀 doktor bile kontrole gittiğimizde şaşırdı emekliyor deyince 😀 benimki de kucakta durmuyor hep yerde olacak kafasına göre takılacak üzerime anca ayağa kalkmaya çalışırken geliyor o da beni destek olarak kullanıyor

günaydın kızlar :) benim oğlum katiyen bir şey yemiyor. biz ek gıdaya geçemiyoruz. ilk günler yoğurt yiyordu artık ağzını bile açmıyor :( sadece emmek istiyor ne yapıcam bilmiyorum:(

günaydın kızlar :) benim oğlum katiyen bir şey yemiyor. biz ek gıdaya geçemiyoruz. ilk günler yoğurt yiyordu artık ağzını bile açmıyor :KK43: sadece emmek istiyor ne yapıcam bilmiyorum:KK43:
gunaydin :) ne cok ac ne cok tokken denediniz mi tabi keyifli oldugu bir an olucak bir de.neler yemisti bu zamana kadar.alerji vb. durumu var mi.ne cok soru sordum.:)

Aynen ya baya hareketli ayni babası 😀 doktor bile kontrole gittiğimizde şaşırdı emekliyor deyince 😀 benimki de kucakta durmuyor hep yerde olacak kafasına göre takılacak üzerime anca ayağa kalkmaya çalışırken geliyor o da beni destek olarak kullanıyor
ya masallah.benimki 2 ekim dogumlu.destekli oturuyor baska yaptigi bisey yok.dönme de yok daha.gerci boyle rahat pesinden kosma derdi yok :D ama ne sevimlidir bidi bidi emeklerken :)

ya masallah.benimki 2 ekim dogumlu.destekli oturuyor baska yaptigi bisey yok.dönme de yok daha.gerci boyle rahat pesinden kosma derdi yok :KK70: ama ne sevimlidir bidi bidi emeklerken :)
Bir ay var arasında tam 2 eylul doğumlu oğlum. 4.5 aylikken döndü 6 aylıkken emekleme oldu bizde. Çok sevimli oluyorlar evde minik gezinen bisi var 😀 ama bizimkini emekleme kesmedi ayağa kalkmaya çalışıyor

günaydın kızlar :) benim oğlum katiyen bir şey yemiyor. biz ek gıdaya geçemiyoruz. ilk günler yoğurt yiyordu artık ağzını bile açmıyor :KK43: sadece emmek istiyor ne yapıcam bilmiyorum:KK43:
Emzirdikten bi saat sonra yedirmeyi denedin mi

gunaydin :) ne cok ac ne cok tokken denediniz mi tabi keyifli oldugu bir an olucak bir de.neler yemisti bu zamana kadar.alerji vb. durumu var mi.ne cok soru sordum.:)
denedim canım patates havuç kabak ayrı ayrı denedim sevmedi peynir sevmedi. yoğurt başlarda yarım bardak yiyordu kendi istiyordu yani dün ağzını bile açmadı. bir de ağzını bir kilitliyor ihtiyarlar gibi :) alerji işin kan aldılar yok dedi doktorumuz. dün de ne güzel yulaflı mama yaptım yemedi :( bu sabah azıcık peynir yedirdim kandırıp yarım çay kaşığı :)) kilosu iyi aslında emiyor da güzel belki hazır değildir ek gıda için benim çocuğum da :)))

denedim canım patates havuç kabak ayrı ayrı denedim sevmedi peynir sevmedi. yoğurt başlarda yarım bardak yiyordu kendi istiyordu yani dün ağzını bile açmadı. bir de ağzını bir kilitliyor ihtiyarlar gibi :) alerji işin kan aldılar yok dedi doktorumuz. dün de ne güzel yulaflı mama yaptım yemedi :KK43: bu sabah azıcık peynir yedirdim kandırıp yarım çay kaşığı :)) kilosu iyi aslında emiyor da güzel belki hazır değildir ek gıda için benim çocuğum da :)))
o kilitleme cok komik di mi :) kilosu iyiyse belki istemiyordur su an.israrci olmadan her gun denenebilir.cok da can sıkmaya gerek yok :) bizimki de bigun yogurdu bi kaseye yakin yedi.ertesi gun hic yemek istemedi.belli olmuyor bu isler :)

Yaaa niye ki acaba benim kızım da hiç emmek istemiyor üffffff :işsiz:

Tatlı şeyler versen meyve elmalı yoğurt falan belki öyle alışır
başta öyle yapmıştım çok sevmişti. sonra başka şeyler yedirmeye çalışınca soğudu resmen. şimdi 6-7 tatlı kaşığı kadar yedi ama çok mutlu oldum. yoğurt olduğunu anlayınca açtı ağzını zorla.

o kilitleme cok komik di mi :) kilosu iyiyse belki istemiyordur su an.israrci olmadan her gun denenebilir.cok da can sıkmaya gerek yok :) bizimki de bigun yogurdu bi kaseye yakin yedi.ertesi gun hic yemek istemedi.belli olmuyor bu isler :)
zorlamıyorum artık yoğurt vericem sadece bunaltmadan büyüdükçe ister umarım

Back
X