- 7 Ocak 2018
- 27.636
- 80.193
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #51.061
Aynen canımŞanslı bebişbiz de minyonuz eşimle
dayisina çekip uzun olur inşallah bizim oğlan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canımŞanslı bebişbiz de minyonuz eşimle
dayisina çekip uzun olur inşallah bizim oğlan
Doğru diyorsun canım, huyu suyu güzel olsun, sağlıklı bir ömrü olsun inşaallahAynen canıminşallah dayıya çeker çekmese de boşver huyu güzel olsun❤❤❤
İnşallah canımDoğru diyorsun canım, huyu suyu güzel olsun, sağlıklı bir ömrü olsun inşaallah![]()
Yok bi sıkıntı yapmıyor 9 kilo icin 5 numara büyük degil mi ? Belki ondan sızdırıyordur. Ben bi kere 4 numara denedim büyük geldi bantları birbirine çok yakın kapandi gece onla yatırsam kesin sızardı. O yüzden su an kilosuna göre 3 ideal bizde. Ama kilo alıyor sanırım yakında 4 e gecicezDar gelmiyor mu 3 numara cnm? Hep iz yapıyordu korktum acıtıyordur diye 5 numaraya geçiş yaptık biz. Boyutları arttıkça fiyatları da artiyormuş bunların. Eşim durmadan bez fırsatlarına bakıp duruyor![]()
Sızdırma yok cnm, iz yapıyordu 5 e geçince o da geçti. Bizimkinin bacakları tombik :)Yok bi sıkıntı yapmıyor 9 kilo icin 5 numara büyük degil mi ? Belki ondan sızdırıyordur. Ben bi kere 4 numara denedim büyük geldi bantları birbirine çok yakın kapandi gece onla yatırsam kesin sızardı. O yüzden su an kilosuna göre 3 ideal bizde. Ama kilo alıyor sanırım yakında 4 e gecicez
Bir numara büyüğe geçtik iz sorunu kalmadı cnm. Bacak kısımları özellikle çok iz yapıyor demibiz de 4 numara prima kullanıyoruz ama bacaklarında hep iz oluyor ben mi bağlayamıyorum bilmiyorum yani 9.5 kilo oğlum bu bez de 14 kiloya kadar siye hatırlıyorum niye böyle anlamadım![]()
evet maalesef ama beli normal oluyorBir numara büyüğe geçtik iz sorunu kalmadı cnm. Bacak kısımları özellikle çok iz yapıyor demi
Kızlar masaallah Bebişler hareketlenmiş benim kızımda 3gün sonra8 aylık olucak henüz emeklemiyor. Kendi basına tutunup kalkıyor adım atıyor ama daha bacakları güçsüz çok seviniyor ama kalkınca ha bide yatarken kalıp oturtabiliyor artık ☺☺ Ek gıda fazla yemiyor yoğurt seviyor bide salatalık ilk dişimiz göründü ne zaman tam anlamıyla çıkar acısını bitti mi sizce
Biz geçen ay konuştuk, doktorumuz yaptırmanızı öneririm dedi. İki doz yapılacak sanırım. B tipi olan. Memlekete gidince yaptiramadim. Büyük ihtimal yarın yaptıracağız.Günaydınkızlar menenjit asisi yaptıran var mi ? 2 çeşit oluyormus sanırım haftaya çocuk doktoruna gidince soracağım ama araştırıp bilgi alayım dedim. Devletin yaptığı aşılarda menenjit yok çünkü
Aynen canım benimde oğlum 9 kilo hep iz oluyor bende anlamadım büyük mü geliyor tekrar 3 numaraya mı dönsem diyorumbiz de 4 numara prima kullanıyoruz ama bacaklarında hep iz oluyor ben mi bağlayamıyorum bilmiyorum yani 9.5 kilo oğlum bu bez de 14 kiloya kadar siye hatırlıyorum niye böyle anlamadım![]()
3 numara daha çok sıkmaz mı canımAynen canım benimde oğlum 9 kilo hep iz oluyor bende anlamadım büyük mü geliyor tekrar 3 numaraya mı dönsem diyorum
bir anda atağa kalkanlardan olacak herhalde senin oğlun :)Bizim oğlan ne emekliyor ne ayağa kalkıyor ne de diş var tembel mi ne???17 de sekiz aylık oluyoruz.Ayakları da güçsüz hiç basmıyor bakalım doktor ne diyecek?Bu arada menenjit aşısı doktorum 5 doz defi.Biz ikisini yaptırdık
Yanliz degilsin canim bizim kiz da ayniBizim oğlan ne emekliyor ne ayağa kalkıyor ne de diş var tembel mi ne???17 de sekiz aylık oluyoruz.Ayakları da güçsüz hiç basmıyor bakalım doktor ne diyecek?Bu arada menenjit aşısı doktorum 5 doz defi.Biz ikisini yaptırdık
9 bucuk kılo 4 numara kullanıyoruz hatta molfix in 4+kullandım oda sızdırma yaptıKızlar bebekleriniz bez ve numaralarını yazabilirmisiniz bende sızıntı sıkıntısı yaşıyorum belki bize fikir olur:)
Menectra yaptırdım benGünaydınkızlar menenjit asisi yaptıran var mi ? 2 çeşit oluyormus sanırım haftaya çocuk doktoruna gidince soracağım ama araştırıp bilgi alayım dedim. Devletin yaptığı aşılarda menenjit yok çünkü