2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Kızlar cnm tuzlu çekio, tatlıdan tiksinir oldum acaba ilaçlardanmı bnm gibi olan varmı kızlar? Tuzlu dometese takmış durumdaım

Kızlar cnm tuzlu çekio, tatlıdan tiksinir oldum acaba ilaçlardanmı bnm gibi olan varmı kızlar? Tuzlu dometese takmış durumdaım
Benım testler negatıf cıkıyo ama bende öyleyım tursu bıde bıber yesıl bıberi tuza batırıp yıyorum genel olarakta acayıp ıstahım acıldı 2 kılo almısım kafayı yıcem testı yapsana canım cıkarsa sevınırsın cıkmazsa daha gunume var dersın bısey olmaz cok sabrlı cıktın

Cnm bnim iştahım hiç açılmadı aksine kapandı, bi domates tuzdur gdio, korkuorm o yüzden yapamıorm ama en geç 2güne yapcm

Cnm ndn bitane erken gebelik testi denemedin hep normal test yaptın, onlarda çogu kişide çıkmıo hm moralini bozuosn..

Cnm ndn bitane erken gebelik testi denemedin hep normal test yaptın, onlarda çogu kişide çıkmıo hm moralini bozuosn..
Bıde ondan alayım bakalım nebılm ya benım oncekı denememde yanıltmıstı benı ondan almadım 10 a yakın normal gebelık aldım onlardada cıkmıyo ama herkesın farklı onu anladım sımdı benım ılk gebelıgımde erken gebelık testınde benm dısımda kımse goremıyodu cızgıyı okadar belırsızdı ama degerım 200 e yakındı victoryvivi baya net cıktı ıdrarda degerı 47 demekkı hemen ıdrara gecmıs

normal gebelık testlerınde zor evet
bakalım ıkı gun sonra kac cıkacak

Transferden sonra iki gün agrım çok oldu. Sonra hiç olmadı 11. Gün lekelenme oldu çok az. Hiç hamile oldugumu bile anlamadım. Insan gerçekten de anlamıyormuş. Belirti arayıp.durdum. Inşallah devamı gelir kese ve kalp atışını da görürüz..

Haklısın cnm... gönlünü ferah tut rabbin izniyle güsel sonuçlar alcaz...

hayırlı olsun canım
değer kaç çıktı?

ben de anlamadım hıc sadece transferım 4-5-6. günü yanıyordu tüm vucudum acayip ates basmam oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…