- 22 Ocak 2018
- 189
- 370
- 23
- 38
- Konu Sahibi cocukoloji
-
İnşallah
değerler hakkında hiç fikrim yok
az mı sizce
Canım benimde bugün 14.Gün 3..Gün embriyosu 399 cıktı değerim nasıl iyi bir değer mi?
Canım gebelik yok derken çıkan değer nedirKızlar merhaba benimde 21 Eylül’de transferim oldu dondurulmuş 5. gün embriyosu.. bugün 7. günüm kan verdim gebelik yok görünüyor.. sizce erken mi yoksa Pazartesini beklesemiydim
Canımın içi değerim süper ne güzel inşallah iki katı olur iki gün sonra biliyosun önemli olan yükselmesi Allahım devamını nasip etsin hayırlı uğurlu olsun. Rabbim emeğinizi zayi etmesin bol bol dua et inşallah
Canım değer sıfır.... o yüzden böyle yazdım.. kafam çok karışık ...Canım gebelik yok derken çıkan değer nedir
Bide 7.ci gün çok erken çıkan sayı düşük olmasın bu sebebten kafa karıştırabilir bi rakamı yazarmisin ne cikti
Proluton depot oluyor musun cnm kalçadanAmin canım inşallah..
Demek ki sadece bugunku deger önemli değil inşallah yükselir. Dua ediyorum devamı gelsin Rabbim o günleri de göstersin.. bugün e2 ve progesteron değerlerine baktirmadik sadece hcg bakıldı pazartesi onlara da bakılacak inşallah herşey yolundadır..
Birşey daha sorucam bu lekelenme normaldir değıl mi doktorum korkma dedi ama korkuyor insan elinde olmadan senin lekelenmen bitti mi Canım?
Of offf canım kardeşim çok üzücü bir sonuç oldu bu. Allah gönlüne ruhuna ferahlık versin. Şuan tek ihtiyacın olan şey sabir ve dua
Üzülme diyemem çok büyük umutlarla bekliyoruz rabbim sabrını artırsın. Bir daha tedavi olma imkanım varsa yine dene inşallah[/QUOT nasip olmamış değil mi.. yükselmez değer
8. Gün canım bugunCanım kaçıncı günün bugün bilmiyorum ama güzel değerin önemli olan 2 gün sonra iki katı yükselmesi hadi bakalım güzel haberlerle gel iki gün daha sabret tam ne konuşmak için değerleri karsilastiralim
senin sonuç ne oldu canımCnm bnm, hakveriorm sna, çok zor dönemdesin, ama şöle düşün güzel günler gelick snde toparlicksın, güçlenicksin ve rabbim senide sevindiricek
Amin canım inşallah..
Demek ki sadece bugunku deger önemli değil inşallah yükselir. Dua ediyorum devamı gelsin Rabbim o günleri de göstersin.. bugün e2 ve progesteron değerlerine baktirmadik sadece hcg bakıldı pazartesi onlara da bakılacak inşallah herşey yolundadır..
Birşey daha sorucam bu lekelenme normaldir değıl mi doktorum korkma dedi ama korkuyor insan elinde olmadan senin lekelenmen bitti mi Canım?
Cnm bnm bgn 7.günüm daha test yapmadım cnm sen nasıl oldun cnm?senin sonuç ne oldu canım
Hiç endişe etme boşuna günlerdir kendimi strese soktum. Doktorum üstün e basarak söyledi. Lekelenme olabilir kafana takma coraspirini kes dedi şuan yok kesildi. Beyaz akıntıya döndü daha doğrusu sürekli çamaşır değişiyorum hiç korkma hatta bi çok yerleşiyo rahime bile dediler
Proluton depot oluyor musun cnm kalçadan
Bu forumda en cesaretli olan 2.gün yapmaya başlamıştıgünaydın
en cesaretli benim sanırım forumda
Anladım cnm düşük önleyici iğneymiş her doktorun tedavisi farklı..benim değer yükselince tekrar verdiler.. belki ben de o yüzden leke yoktur olmadı hiçHayır kuzum kullanmıyorum. Pazartesi e2 ve progesteron bakılacak ona göre mi verirler bilmiyorum hic
Anladım cnm düşük önleyici iğneymiş her doktorun tedavisi farklı..benim değer yükselince tekrar verdiler.. belki ben de o yüzden leke yoktur olmadı hiç
Canım atsana bı testını uzulme dur demekkı benım gbı senınde ıdarara gec gecıyo benım tutan hamılelıgımdede aynı oyle olmustuKızlarrr dayanamadım ve erken gebelik testi yaptım bgn 7.günüm ama malesef çıkmadı kocaman bi tek çizgibu transferimden önceki transferimde 11.gün ypmştm nerdeyse hiç görünmüodu 2.çizgi ozmn hamileydim, kızlar sizce erkenmi yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?