2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

victoryvivi canım çok sevindim çok güzel bir değer ki daha test gününe 2 gün var .8.gün için maşallah maşallah! Allah tamamına erdirsin , hayırlısı ile devam etsin çok sevindim !

Merhabalar hoşgeldin aramıza, ok senide ekliorum listeye güsel haberlerle gel cnm..

transferin hayırlı olsun
inşallah güzel sonuclarla gelırsın canım

Kızlar merhaba benimde 21 Eylül’de transferim oldu dondurulmuş 5. gün embriyosu.. bugün 7. günüm kan verdim gebelik yok görünüyor.. sizce erken mi yoksa Pazartesini beklesemiydim

transferin hayırlı olsun
inşallah güzel sonuclarla gelırsın canım

Amin inşallah teşekkür ederim :) Çok tebrik ederim gözünaydın. Hayırlısı ile sağlıkla devam etsin inşallah
Merhabalar hoşgeldin aramıza, ok senide ekliorum listeye güsel haberlerle gel cnm..
merhaba hoşbulduk teşekkür ederim hepimiz için güzel haberler olur inşallah

Kızlar merhaba benimde 21 Eylül’de transferim oldu dondurulmuş 5. gün embriyosu.. bugün 7. günüm kan verdim gebelik yok görünüyor.. sizce erken mi yoksa Pazartesini beklesemiydim
Selam canım bana 12. Gün test günü dediler 7. Gün bence erken. Bu forumda okuduklarımda test gününden evvel yapıldığında yanlış sonuç alan çok kişi okumuştum. Canını sıkıp moralini bozma sakın

İnşallah
değerler hakkında hiç fikrim yok
az mı sizce
Bilmiyorum ki cnm ben 10 ve 12. günlerde verdim. Ama bu değerler herkeste farklı okuduğum.. yani herkesin bünyesi embriyo durumu farklı Rahime yerleşme zamanlarını bilmiyoruz o yüzden kıyaslamak doğru olmaz.. önemli olan 2 gün sonraki 2 kat artış cnm inşallah onları da sağlıkla takip edersin

Bilemedim.. çok canım sıkıldı...aynısı gibi devam mı edeyim herşeye..

Bilemedim.. çok canım sıkıldı...aynısı gibi devam mı edeyim herşeye..
Aynen sonuçta test gününe daha çok var dediğim gibi bu şekilde öncesinde yapıp negatif sonuç alan arkadaşları okudum burada. Kendini üzüp moralini düşürme. Güzel şeyler düşünmeye çalış. En hayırlısı neyse onu dileyelim hepimiz için canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…