- Konu Sahibi cocukoloji
-
Cnm bnm hayırlı ugurlu olsn çok sevindmmTransferden sonra iki gün agrım çok oldu. Sonra hiç olmadı 11. Gün lekelenme oldu çok az. Hiç hamile oldugumu bile anlamadım. Insan gerçekten de anlamıyormuş. Belirti arayıp.durdum. Inşallah devamı gelir kese ve kalp atışını da görürüz..
çok sevindim canımTekrar hayırlı olsun canım
Evet çıktı sukur
Merhabalar hoşgeldin aramıza, ok senide ekliorum listeye güsel haberlerle gel cnm..Merhaba arkadaşlar,
Herkes için hayırlı güzel sonuçlar dilerim.
Benim de 2 gün önce 26 Eylül de transferim oldu. 08 Ekim test günüm. Öyle bir ağrı belirti yok şu an, ilaç ve iğnelerden iştahım açık sadece. Bekleyip göreceğiz bakalım
çok teşekkür ederim amin sağolasınvictoryvivi canım çok sevindim çok güzel bir değer ki daha test gününe 2 gün var .8.gün için maşallah maşallah! Allah tamamına erdirsin , hayırlısı ile devam etsin çok sevindim !
transferin hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar,
Herkes için hayırlı güzel sonuçlar dilerim.
Benim de 2 gün önce 26 Eylül de transferim oldu. 08 Ekim test günüm. Öyle bir ağrı belirti yok şu an, ilaç ve iğnelerden iştahım açık sadece. Bekleyip göreceğiz bakalım
transferin hayırlı olsun
inşallah güzel sonuclarla gelırsın canım
merhaba hoşbulduk teşekkür ederim hepimiz için güzel haberler olur inşallahMerhabalar hoşgeldin aramıza, ok senide ekliorum listeye güsel haberlerle gel cnm..
Canım unuttum yazmayı 10.cu gün 327 12.gün 650 çıktı. Daha yapma dedi doktor iyi bi artış dedi ama 2 hafta sonra gel ultrasonla bakalım dedi.
Selam canım bana 12. Gün test günü dediler 7. Gün bence erken. Bu forumda okuduklarımda test gününden evvel yapıldığında yanlış sonuç alan çok kişi okumuştum. Canını sıkıp moralini bozma sakınKızlar merhaba benimde 21 Eylül’de transferim oldu dondurulmuş 5. gün embriyosu.. bugün 7. günüm kan verdim gebelik yok görünüyor.. sizce erken mi yoksa Pazartesini beklesemiydim
Hayırlı olsun cnm sağlıkla gelsin devamıkızlar
1 haftalık hamile yazıyor kağıtta
47,34 sonuc
İnşallahHayırlı olsun cnm sağlıkla gelsin devamı
Bilmiyorum ki cnm ben 10 ve 12. günlerde verdim. Ama bu değerler herkeste farklı okuduğum.. yani herkesin bünyesi embriyo durumu farklı Rahime yerleşme zamanlarını bilmiyoruz o yüzden kıyaslamak doğru olmaz.. önemli olan 2 gün sonraki 2 kat artış cnm inşallah onları da sağlıkla takip edersinİnşallah
değerler hakkında hiç fikrim yok
az mı sizce
Bilemedim.. çok canım sıkıldı...aynısı gibi devam mı edeyim herşeye..Selam canım bana 12. Gün test günü dediler 7. Gün bence erken. Bu forumda okuduklarımda test gününden evvel yapıldığında yanlış sonuç alan çok kişi okumuştum. Canını sıkıp moralini bozma sakın
Kac cıktı deger canım sıfırmı doktoruna sorsanBilemedim.. çok canım sıkıldı...aynısı gibi devam mı edeyim herşeye..
Aynen sonuçta test gününe daha çok var dediğim gibi bu şekilde öncesinde yapıp negatif sonuç alan arkadaşları okudum burada. Kendini üzüp moralini düşürme. Güzel şeyler düşünmeye çalış. En hayırlısı neyse onu dileyelim hepimiz için canımBilemedim.. çok canım sıkıldı...aynısı gibi devam mı edeyim herşeye..
amin canım çok sağolvictoryvivi canım hayırlı olsun şuan bir değer çıkmış hamişsin yani önemli olan 2 ye katlanması onu takip edeceksin.
Sağlıkla devam etsin inş.
Canım değerim 399 cıktı çok şükür...
Sabah çok az lekelenme vardı şimdi yok doktorla görüşemedik daha bakalim ne diyecek.. Çok.heyecanliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?