- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.141
Peki verdigi igne ne işe yaricak ilk günden bi degerlerini yaz cnmKızlar değerim azar azar artıyor doktor dış gebelik veya sağlıksız gebelik dedi. Hatta dış gebelik üzerinde daha çok.durdu.
Protestan iğne verdi. 5 gün boyunca vurul cam.
O kadar korktum ki Rabbim.guc versin napacagimi bilmiyorum
merhabalar kızlar....
4.tedavime başlıorm 2tane uzun protokol tedavi negatif 3.dondurulmuş tuttu oldu düşük yaptım buda 4.deneme son dondurulmuşum geriden gelen bir embriyo bakalım kader kısmet rabbim ol dedimi olur hayırlısı ise olsun duam...
Kızlar sizde anlatın burdan konuşalım...
Yıllarca anne olabilme özlemi çektikten, iki dış gebelik, 3 negatif tüp bebek denemesinden sonra, bebeğime sahip olabilmek adına yapabileceğim her şeyi denemeye hazırdım. ‘Ne kaybedeceğim ki?’, düşüncesiyle bir arkadaşımın da tavsiyesi üzerine prof dr sedat kadanalı ile tanıştım. Dibe vurduğum noktadan çıkmam, tam ve mükemmel olduğumu kabullenmem uzun zaman aldı.
47 yaşında hayallerim gerçeğe dönüştü. Yıllarca karı koca doktor doktor gezdik, varımızı yoğumuzu çocuk özlemimiz için harcadık. Küçük şehirde yaşıyorduk orada ilk tedavimize başladık, transfer oldum doktorum kesin hamile kalırsın yaşınız çok genç dedi ama sonuç negatif oldu. Doktorumuz bu kadar umutlu konuşunca 2. Denememizi de orada olduk ama sonuç yine değişmedi. Bu sefer İstanbul da tavsiye edilen doktora SEDAT KADANALI ya gittik.
Bu kez Sadece 2 yumurtam toplanmıştı ama olsun biz yine de umutsuz değildik. Embriyolar oluştu ama benim yaşım yüzünden genetik tarama yapmadan transfer yapmak istemedi doktorum bizde tamam dedik eve dönüp sonuçlar için bekleme başladık. 2 hafta sonra sonuçlar geldi sadece 1 embriyom sağlıklıydı ve biz onunla şansımızı denemek istedik. 1 embriyo transfer edildi ve yine bir bekleme süreci başladı.
Sonunda olmuştu, resmen bir mucize olmuştu ve o bir embriyo bana, eşime bize tutunmuştu. İşte bu güzel duyguların mimarı doktorum sedat beye ne kadar teşekkür etsem az.
Çok üzgünüm canım Allah yar ve yardımcın olsun hayırlısi buymuş sağlıksız diyosa yapacak bişi yokKızlar değerim azar azar artıyor doktor dış gebelik veya sağlıksız gebelik dedi. Hatta dış gebelik üzerinde daha çok.durdu.
Protestan iğne verdi. 5 gün boyunca vurul cam.
O kadar korktum ki Rabbim.guc versin napacagimi bilmiyorum
vajinal muayene ile kese görünüo cnm...kızlar kese ne zaman görülüyor
doktorum aradı cumartesi için gel dedi
testi yapalı 9 gün olmus
erken değil mi sizce?
O zarar vermez mi bebeğevajinal muayene ile kese görünüo cnm...
Doktorun erken çağırmış canım muhtemelen gidince sana keseyi gösterecektir ama kalp atışı için daha var ben testi yaptırdıktan 15 gün sonrası çağırdı yani daha var alttan bakmak istemedi çok erken 15 gün sonra bakalım dedikızlar kese ne zaman görülüyor
testi yapalı 9 gün olmus
erken değil mi sizce?
Cnm öyle içeri itmiolar sadece girişe koyuyo hemen görünüo cnm doktoruna sorarsın ozmn cnm bi zararı varmı diye ama erken gebeliklerde hem vajinal ultrasonla bakıolar, cnm ben çarşamba sbh kan vercem..O zarar vermez mi bebeğe
Ultrasonla karından bakılınca görülse daha iyi değil mi :)
Haftaya gideceğim ben de :)Doktorun erken çağırmış canım muhtemelen gidince sana keseyi gösterecektir ama kalp atışı için daha var ben testi yaptırdıktan 15 gün sonrası çağırdı yani daha var alttan bakmak istemedi çok erken 15 gün sonra bakalım dedi
Cnm 15gün sonrada çagırsa yineden vajinal ultrasonla bakıo bnm doktorum bana ozmn normal ultrasonla görünmez demişti..Doktorun erken çağırmış canım muhtemelen gidince sana keseyi gösterecektir ama kalp atışı için daha var ben testi yaptırdıktan 15 gün sonrası çağırdı yani daha var alttan bakmak istemedi çok erken 15 gün sonra bakalım dedi
Hadi hayırlısıCnm öyle içeri itmiolar sadece girişe koyuyo hemen görünüo cnm doktoruna sorarsın ozmn cnm bi zararı varmı diye ama erken gebeliklerde hem vajinal ultrasonla bakıolar, cnm ben çarşamba sbh kan vercem..
Ayyyy çokkk heyecanlıııHadi hayırlısı
Ayakta kalınca yemek yapınca hafif ağrıyor canım ilk zamanki gibi değiller cnm cumartesi kontrolüm var o günü bekliyoruzburciss cnm bel v sırt agrıların geçtimi? N durumdalar?
Benim de cumartesi kontrolüm cnm öyle çağırdılar.. vajinal usg zarar verir olayı kesinlikle hurafe.. öyle birşey olsa doktorlar riske atar mı.. inşallah keseleri görürüz cnmkızlar kese ne zaman görülüyor
testi yapalı 9 gün olmus
erken değil mi sizce?
Senin testinin kaçıncı günü çağırmış olacakBenim de cumartesi kontrolüm cnm öyle çağırdılar.. vajinal usg zarar verir olayı kesinlikle hurafe.. öyle birşey olsa doktorlar riske atar mı.. inşallah keseleri görürüz cnm
Evet biliyorum alttan bakıcak mecbur yapicak bişi yok onlar orda tutunsunlar kalpleri atsin yeterki altan üstten raziyimCnm 15gün sonrada çagırsa yineden vajinal ultrasonla bakıo bnm doktorum bana ozmn normal ultrasonla görünmez demişti..
Ok cnm anladım bn ayakta çok kalınca sancılı agrıo...Ayakta kalınca yemek yapınca hafif ağrıyor canım ilk zamanki gibi değiller cnm cumartesi kontrolüm var o günü bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?