2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Canım merak etme ilaç başlatır hemen kullanıyosanda dozunu arttırır. Bende troid hastasıyım 2 lerde geziyodu geçen test istediler bir sürü troidim 3 küsür çıkmış hamileliğin ilk dönemi için tam üst sınırda gösteriyor. Doktorum 2 katına çıkardı ilacımı hemen.

Dış gebelik hakkında bilgisi olan var mi?
Cnm bnm bu tedavimden önceki tedavimde dış gebelikten şüphelendi dış gebelik bebek rahime yerleşmesi gerekirken gidip kanallara yerleşio ve bir süre sonra ordan beslenemio ve gelişemio, bnmde ilk degerim 84snra 410 olmuştu ama kese görünmedi düzenli yükselmesine ragmen ama bebek kendisi düştü lavaboya düşürmüştüm çok kötü bi deneyim rbbim kimseye yaşatmasın...

Ama cnm senin degerlerini şimdi bu şekilde diye verdigi progestan igneleride kullan dua et rabde herşey mümkün ne degerleri olup düzelenleri gördük bol bol dua et rabbim saglıkla nasip etsin...

Tahmin edebiliyorum canım eminim kötüdür... benim ki çok.yavas artıyor ama artıyor düşmüyor bu yüzden dış gebelikten şüphelendi doktor inşallah artar değerim keseyide görürüz öyle umuyorum..
Rabbim güç kuvvet versin..

Amin cnm rabde herşey mümkün ne düşük degerler alıp başını gidio, bebegible konuş elini karnına koy seni bırakmamasını söyle, senin için dua edicem cnm, rabbin eliyle şifa bul cnm

Hcgnin sağlıksız artması bir tek dış gebeliği mi gösteriyor acaba? Başka ihtimal yok mu?

Sağlıksız gebelik de olabilir. Kimyasal gebelik de sağlıksız oluyor. Benim 5. Deneme, kürtajla sonuçlanan hamileliğimin beta hcg değerlerini paylaşıyorum, keseyi görmüştük, içinde ilerleme yoktu...

12.gün : 75,22

14.gün : 111,44

16.gün : 189,01

20.gün : 300,59

22.gün : 337,85

24.gün : 511,94

26.gün : 504,47

28.gün : 645,62

30. gün : 783,99

32. Gün : 756,58

35. Gün : 725,65

Canim inan sağlıksız olduğuna sevinicem..
Dış gebelik olmaz inşallah..
Doktor zaten iki ihtimal üzerine durdu. Ve benim agrım yok lekelenmem kanamam yok dış gebelikte böyle belirtiler oluyor sanirim.
Hamileyim diye sevindikten sonra bunları öğrenmek o kadar üzücü ki.
Test günü direk negatif alsaydım bu kadar üzülmezdim.

Haklısın direk negatifi görse insan olmadı diyip daha kolay kabulleniyo böyle çok kaygılı bekleyiş
Çok yıpratıcı rabbim kolaylık versin

Arkadaşım bende dış gebelik geçirmiştim ama benim kanamamda vardı bu ayırt edici bişeydir diye düşünüyorum

Perş. Günü kontrolüm var bakalım rahim kslınlığım kaç çıkıcak anya konya brlli olucak şu östrojenler artık bi işe yarasada artık kalınlaşsa şu meret

Arkadaşım bende dış gebelik geçirmiştim ama benim kanamamda vardı bu ayırt edici bişeydir diye düşünüyorum

Inşallah canım. Çok şükür iyiyim sadece pembe iki üç damla lekelenme olmuştu geçen gün onun haricinde birşey yok. Umarım olsa bile az hasarla atlatırım kendiliğinden düşer. Sizinki nasıl düştü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…