- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.221
Cnm bnm doktorum latif küpelioglu ama çekimimi ali ihsan gönenç var oda tüp bebekte o yapmıştı çok şeker bir doktor hatta bn stres yapmıştm bna dediki hadi 20ye kdr beraber sayalım bak bitti dedi nasıl tatlı bi doktordur...Canım tesekkurler cvp verdıgın ıcın.benım 3 sene once cekıldı dıye hısteroskopı yapmıstı hsg sımdı yenıle dıyor.doktorun kımdı hangı medıcalparkta canm
Amin insallah canim. Cumartesi güzel haberlerle gel insallah.Selam cnm aynen stresli bekleyişler benim de cumartesi kontrol.. Devamı da sağlıkla ilerler inşallah canım hayırlı olsun..
Anladım canım once muayne ıcın randevu mu alamm gerkıyor pekıCnm bnm doktorum latif küpelioglu ama çekimimi ali ihsan gönenç var oda tüp bebekte o yapmıştı çok şeker bir doktor hatta bn stres yapmıştm bna dediki hadi 20ye kdr beraber sayalım bak bitti dedi nasıl tatlı bi doktordur...
Aminn cnm bnm amin rabbimin dedigi olur, hayırlısı saglıklıysa olsun duam, yrn sbh kan vericem saglık ocagına işallah ögleden snrası çıkar, şuann tuzzz dolu bir çorba içiorm yoksa bulantım oluo hadi hayırlısıAminnnn canım. Merakla bekliyorum senin sonucunu. Ve doğrusu umudumda var
Cnm şöyle tüp bebek bölümünü arıosun ordan diosunki hsg çekilmek istiorm fiat falanda al degişmişmidir 1senede bilmiorm, hangi doktoru istedigini söle medicalpark bahçelievler... randevu veriolar o saatte gidiosn alıolar hmn..Anladım canım once muayne ıcın randevu mu alamm gerkıyor pekı
Yarin sabırsızlıkla haberini bekliyor olacağım. Afiyet olsun ayricaAminn cnm bnm amin rabbimin dedigi olur, hayırlısı saglıklıysa olsun duam, yrn sbh kan vericem saglık ocagına işallah ögleden snrası çıkar, şuann tuzzz dolu bir çorba içiorm yoksa bulantım oluo hadi hayırlısı
Tşkler cnm bnmmm bnde çok heyecanlıyımYarin sabırsızlıkla haberini bekliyor olacağım. Afiyet olsun ayrica
Transfer için kaç olması lazım. 7.4 çok da ince değilmiş. Bir de bağışıklık baskılayıcı vitamin nedir acaba ? Bağışıklıkla ilgili bir test mi yaptınız önlem olsun diye mi verdi doktorunuz?Kan sulandırıcı estrofem bağışıklık baskılayıcı vitamin içiyorum geçen ay 7.4 mm olmuştu iptal edildi maalesef
Evet 2 senede bir yenilenmesi gerekiyor..Canım tesekkurler cvp verdıgın ıcın.benım 3 sene once cekıldı dıye hısteroskopı yapmıstı hsg sımdı yenıle dıyor.doktorun kımdı hangı medıcalparkta canm
bulantıların başladımı seninde tatlim. benimde başladı hafiften ama ağrılarım azaldı sende durumlar nasıl tatlimAminn cnm bnm amin rabbimin dedigi olur, hayırlısı saglıklıysa olsun duam, yrn sbh kan vericem saglık ocagına işallah ögleden snrası çıkar, şuann tuzzz dolu bir çorba içiorm yoksa bulantım oluo hadi hayırlısı
Teşekkür ederim cnm amin inşallahAmin insallah canim. Cumartesi güzel haberlerle gel insallah.
Geldi mi vakit cnm maşallah kaçıncı gün şimdi yarın... Heycanla haberini bekliycez hadi inşallaahhhAminn cnm bnm amin rabbimin dedigi olur, hayırlısı saglıklıysa olsun duam, yrn sbh kan vericem saglık ocagına işallah ögleden snrası çıkar, şuann tuzzz dolu bir çorba içiorm yoksa bulantım oluo hadi hayırlısı
Cnm bnm bulantı tam diilde tiksinme tatlıdana acaip tiksiniorm ama tuzzz doldurmadam bişeyi kesinlikle yiyemiorm önce domatesle başladım şimdi aşırı turşu ve tuz... rabbim hayırlı sonuçlar nasip eder işallah...bulantıların başladımı seninde tatlim. benimde başladı hafiften ama ağrılarım azaldı sende durumlar nasıl tatlim
Aynen öyle cnm gel gün, yrn 12.günüm sabah saglık ocagında vericm kan işallah hayırlı haberler olur...burciss
Amin cnm bnmmm, dualarımız seninlede cnmmBize güzel haberler ver insallah canimm dualarımız sneinle
Bulantım ara ara bazen gün içinde hiç olmuyordu. Ama bugün akşamüstü birden başladı çok fena, baş dönmesi de eklendi ve biraz tansiyonum da düştü ve halen bulantım devam ediyor. Akşam yemeği yiyemedim, en son 15:00’te yemek yedim..Turkuazvesari canım sense durumlar nasıl değişiklik var mi bulantı yada ağri ssızı
Transfer için kaç olması lazım. 7.4 çok da ince değilmiş. Bir de bağışıklık baskılayıcı vitamin nedir acaba ? Bağışıklıkla ilgili bir test mi yaptınız önlem olsun diye mi verdi doktorunuz?
Bulantım ara ara bazen gün içinde hiç olmuyordu. Ama bugün akşamüstü birden başladı çok fena, baş dönmesi de eklendi ve biraz tansiyonum da düştü ve halen bulantım devam ediyor. Akşam yemeği yiyemedim, en son 15:00’te yemek yedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?