2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Rahim kalınlığın kaçtı canım? Bir de hangi ilaçları kaç tane kullanıyorsun. Yazabilir misin

Ve Aleyküm selam canım hayırlı olsun maşallah sübhanallah la kuvvete illa billah çok güzel ilerliuo değerlerin. Benimde 14 günde 2559 cıktı ama sonrasında yaptırmadım inşallah kalp atişlarinida duyarız Allahım hayırlısıyla kucağimiza almayida nasip etsin senin bir sonraki doktor randevun ne zaman doktorun ne zaman bir daha çağırdı canim

Kızlar Merhaba! Doktorla gorustum bugun 2015 yılında rahım fılmı cektrmstım en son temızdı sımdı doktor yenıden ıstıyor dondurulmus transferden once mantıklı gelmedı bana hsg de tıkanıklık cıksa neolcakkı neyapılabılır yanı yıne tup sızden fıkır alayım ıstedım bıde hakın zamanda cektren varmı anestezılı ıstanbulda nerede cektrblrm

Maşallahhh maşallahhh maşallahhh cnm rabbim o günleri bizlere göstersin her istiyen diliyene

Cnm bn geçen yaz çekildim 5dakika sürüo çok basit anesteziye hiç gerek yok, 550tlye çekildim medicalparkta, normal vajinal muayene gibi vajinadan ilaçlı bi sıvı veriolar o sırada hafif bi karıncalanma oluo röntgen çekilio 1dakkada bitio, bnm doktorum çok önem verio rahim filmi çekmeden tedaviye kesinlikle başlamaz çnkü tedavi boşa gider der, yani kanallar çok önemli mutlaka çektir...

Cnm öle deme tıkanıksa ne yapabilir diye çogu tıkanıklıklar açılabilio bile rahim filmiyle hafif yapışıklıklar hepsi açılıo, bide çogu kişi rahim filminden snra normal yolla hamile bile kalan var çok araştırmıştm ordan biliorm cnm...

Maşallahhh maşalllahhh maşallahhhh cnmm sanada...

Ne guzel bir mesaj ruhuma iyi geldi Allah razı olsun canım. Benim doktorum uzak bana ben tahlil yaptırıp sonuc bildiriyorum Cuma günü tekrar bhcg istedi doktorum 3000 olmadan randevu vermiyormus hic gidemedim o yuzden. Maşallah değerin ne guzel yakındır meleginin kese ve kalp atisini gormen.

Canım tesekkurler cvp verdıgın ıcın.benım 3 sene once cekıldı dıye hısteroskopı yapmıstı hsg sımdı yenıle dıyor.doktorun kımdı hangı medıcalparkta canm

Canım tesekkurler cvp verdıgın ıcın.benım 3 sene once cekıldı dıye hısteroskopı yapmıstı hsg sımdı yenıle dıyor.doktorun kımdı hangı medıcalparkta canm
Tedaviniz hayırlı olsun.. üzerinden çok uzun süre geçmiş bir sorun olma ihtimaline karşı riske atmak istememiştir o yüzden tekrar hsg istemiştir..transfer öncesi herşeyi kontrol edip öyle yapacaktır bence

Selam cnm aynen stresli bekleyişler benim de cumartesi kontrol.. Devamı da sağlıkla ilerler inşallah canım hayırlı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…