- 22 Ocak 2018
- 189
- 370
- 23
- 38
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.241
Yarın çok iyi değerlerle bekliyoruz seni tatlım hadi bakalımCnm bnm bulantı tam diilde tiksinme tatlıdana acaip tiksiniorm ama tuzzz doldurmadam bişeyi kesinlikle yiyemiorm önce domatesle başladım şimdi aşırı turşu ve tuz... rabbim hayırlı sonuçlar nasip eder işallah...
Dertler aynı demek kiAynı şeyleri ben sorucaktım valla
Amin cnmmm rabbin dedigi olsunYarın çok iyi değerlerle bekliyoruz seni tatlım hadi bakalım
Cnm çogu merkez transferden 15dakka snra ayaga kaldırıo, transferden hemen sonra çogu kişi hemen ayaga kalkıo tuvalete gidio, cnm embriyonun kondugu yerle idrar yapılan yerler ayrı yollar, o yüzden kafana hiç takma böle şeyleri rabbim ol dedimi bu iş ol olurİyi aksamlar hanimlar 18.30 da transfrim gerceklesti yaklasik 2 saat sonra wc ye idararimi yaptigimda siyah sefaf 1 cm uzunlugunda birsey gordum esime hemen gosterdim bocektir yahu dedi. Ama icime kusku dustu rahme konulan emriyo disari idrarla cikmaz dimi
Aynen cnmCnm çogu merkez transferden 15dakka snra ayaga kaldırıo, transferden hemen sonra çogu kişi hemen ayaga kalkıo tuvalete gidio, cnm embriyonun kondugu yerle idrar yapılan yerler ayrı yollar, o yüzden kafana hiç takma böle şeyleri rabbim ol dedimi bu iş ol olur
Düşmezİyi aksamlar hanimlar 18.30 da transfrim gerceklesti yaklasik 2 saat sonra wc ye idararimi yaptigimda siyah sefaf 1 cm uzunlugunda birsey gordum esime hemen gosterdim bocektir yahu dedi. Ama icime kusku dustu rahme konulan emriyo disari idrarla cikmaz dimi
Cnm sonuç yrn çıkıcakmış, bn bilseydim yrn çıkıcak devlet hastanesinde verirdim nyse bu kdr gün bekledim bişe olmaz hayırlısı ile çıksın...Aynen cnmn’aptın verdin mi kanı cnm sizin sağlık ocağı daha hızlıydı galiba ne zamana çıkarmış
Aynen cnm bnde zannettimki ögleden sonra çıkar ama yrn çıkıcakmış bişe olmaz, bu kdr bekledik 1günden bişe olmazsağlık ocağında birgün sonra cıkıyor
keske devlet hastanesınde verseydın
ımkan varsa devlette ver
acilden gir tüp bebek yaptırdım bugun test gunum de
1 saate alırsın sonuc
iyi dayanıyorsun vallaAynen cnm bnde zannettimki ögleden sonra çıkar ama yrn çıkıcakmış bişe olmaz, bu kdr bekledik 1günden bişe olmaz
Anladım cnm barkod falan verdilerse akşam bakarsın internetten belki sisteme düşer sonuçCnm sonuç yrn çıkıcakmış, bn bilseydim yrn çıkıcak devlet hastanesinde verirdim nyse bu kdr gün bekledim bişe olmaz hayırlısı ile çıksın...
Benim doktorum en az 8 mm olmasını istiyorTransfer için kaç olması lazım. 7.4 çok da ince değilmiş. Bir de bağışıklık baskılayıcı vitamin nedir acaba ? Bağışıklıkla ilgili bir test mi yaptınız önlem olsun diye mi verdi doktorunuz?
Aynen cnm verdiler barkod bakıcam akşm çıktugında hemen yazarım burayaAnladım cnm barkod falan verdilerse akşam bakarsın internetten belki sisteme düşer sonuç
Amin cnm işallah hayırlısı olur, bn eskiden çok heyecan yapardım kalmadıki eski heyecanlar 4.deneme olunca...iyi dayanıyorsun valla
ben olsam acile uçmustum
İns guzel sonuclanır
inşallah bu sefer güzel sonuclanırAmin cnm işallah hayırlısı olur, bn eskiden çok heyecan yapardım kalmadıki eski heyecanlar 4.deneme olunca...
Cnm biz daha ilk denemede pgtye gönderdik, ama herşey kısmet eger olucaksa her türlü oluo eger olmuosada ne yaparsan yap olmuo.. saati dakkası gelmesi lazım..inşallah bu sefer güzel sonuclanır
4 deneme içinde pgt gitti mi embriyoların
ya da sana bakıldı mı pıhtılasma vs var mı dıye?
Maşallah sabrına.benim tam tersim :))Aynen cnm bnde zannettimki ögleden sonra çıkar ama yrn çıkıcakmış bişe olmaz, bu kdr bekledik 1günden bişe olmaz
Yani 3 denemede de sağlıklı embriyolar mı tutmadı?Cnm biz daha ilk denemede pgtye gönderdik, ama herşey kısmet eger olucaksa her türlü oluo eger olmuosada ne yaparsan yap olmuo.. saati dakkası gelmesi lazım..
Cnm bnm 3.tedavim dondurulmuşlarla olmuştu ve geriden gelen embriyolardı, hamile kaldım ama 6.hftada kndisi düştü..Yani 3 denemede de sağlıklı embriyolar mı tutmadı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?