2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Yarın çok iyi değerlerle bekliyoruz seni tatlım hadi bakalım

İyi aksamlar hanimlar 18.30 da transfrim gerceklesti yaklasik 2 saat sonra wc ye idararimi yaptigimda siyah sefaf 1 cm uzunlugunda birsey gordum esime hemen gosterdim bocektir yahu dedi. Ama icime kusku dustu rahme konulan emriyo disari idrarla cikmaz dimi

Cnm çogu merkez transferden 15dakka snra ayaga kaldırıo, transferden hemen sonra çogu kişi hemen ayaga kalkıo tuvalete gidio, cnm embriyonun kondugu yerle idrar yapılan yerler ayrı yollar, o yüzden kafana hiç takma böle şeyleri rabbim ol dedimi bu iş ol olur

Aynen cnm n’aptın verdin mi kanı cnm sizin sağlık ocağı daha hızlıydı galiba ne zamana çıkarmış

Düşmez
ben transferden önce su içme olayını abarttıgım için transferden ıkı saat sonra falan sürekli tuvaletımı yaptım
ben de endişe duydum doktor ikisinin yerı farklı rahat takıl dedi:)

Aynen öyle cnm geldi günüm, yrn 12.günüm sabah saglık ocagında vericm kan işallah hayırlı haberler olur... burciss
sağlık ocağında birgün sonra cıkıyor
keske devlet hastanesınde verseydın
ımkan varsa devlette ver
acilden gir tüp bebek yaptırdım bugun test gunum de
1 saate alırsın sonuc

sağlık ocağında birgün sonra cıkıyor
keske devlet hastanesınde verseydın
ımkan varsa devlette ver
acilden gir tüp bebek yaptırdım bugun test gunum de
1 saate alırsın sonuc
Aynen cnm bnde zannettimki ögleden sonra çıkar ama yrn çıkıcakmış bişe olmaz, bu kdr bekledik 1günden bişe olmaz

Benim doktorum en az 8 mm olmasını istiyor
Vitamin değil ilaç kortizon grubu vücut embriyoyu reddetmesin diye bağışıklık baskılayıcı
Vitamin ayrıyetten alıyorum karışık içeriği

inşallah bu sefer güzel sonuclanır
4 deneme içinde pgt gitti mi embriyoların
ya da sana bakıldı mı pıhtılasma vs var mı dıye?
Cnm biz daha ilk denemede pgtye gönderdik, ama herşey kısmet eger olucaksa her türlü oluo eger olmuosada ne yaparsan yap olmuo.. saati dakkası gelmesi lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…