2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Bana kanama olursa progesteron iğnesi var bi tane onu yaptır demişlerdi, sana vermediler mi böyle bişi?

Geçmiş olsun acile gitseniz iğne yaparlar kanama durur aslında... kese büyüdükçe de kanama olabiliyormuş inşallah önemli bişey değildir

Progestan iğneyi hergün iki ampül vurduruyorum transfer öncesi başlamıştım zaten 25 gündür kullanıyorum hatta saydimda bide estrofem ilaç iciyrum coraspirini kesmiştim bide decavit vitamin aliyorum başka ne yapilabilir bilmiyorum ayaga kalmadan yatiyorum ben önlemimi alıyorum takdir Allahin bakalım mevla neyler

Bana kanama olursa progesteron iğnesi var bi tane onu yaptır demişlerdi, sana vermediler mi böyle bişi?
benimde transferimin ikinci gunu lekenme gibi basladi ama cok az hergun vuruldugum progestan ignesi var igneden sonra gecti. Bide uzerine grip oluorum nerden cikti anlamadim daha hastaneden ciktik hapsirmaya basladim simdi burnum sip sip

Folic asit aliyor musun ayrica bende bir gun folic bir gun decavit aliorum

Aynen gerisi Allah’a kalmış hepimiz için ayaklarının altına yastık da koyabilirsin.. doktorlar genelde yoğun merkezin numarasından asistanına ulaşırsan o da yardımcı olur.. tedavi olduğun yere yakınsan belki çağırırlar...

Progestan iğneyi ben de 3 gündür kullanıyorum ağrısından gece uyanıyorum hiç uyuyamadım. Hareket edemiyorum yürümekte zorlaniyorum. Halsizlik ateş iştahsızlık yaptı bende.
Sizde de aynı şeyler oluyor mu?
Sabah hemşireyi aradım sıcak kompleks uygula dedi şimdi deniyorum inşallah iyi gelir.

benimde transferimin ikinci gunu lekenme gibi basladi ama cok az hergun vuruldugum progestan ignesi var igneden sonra gecti. Bide uzerine grip oluorum nerden cikti anlamadim daha hastaneden ciktik hapsirmaya basladim simdi burnum sip sip
Grip salgını var maalesef. Çok geçmiş olsun..

Canım çok ağır bir iğne progestan iğne ben 10 eylülde basladim bide düşün popom mosmor ve kaskatı hiç ondan bahsetmiyorum.bile acısına raziyim yeterki kanama olmasın o gerçekten çok can sıkıcı oluyo
Kolonyayi pamuğa iyice dok oraya masaj yap bol çok iyi geliyo

Canim daha oncede lekeler geldi 2 gun cagirmadi istirahat et demisti bu seferde öyle der diye israrla aramadim hastane çok uzak 2 bucuk saat bizim evden acele etmiyim bekliyim bakim asistanında msj attım dönerler heralde

iğneyi ben 15 gundur kullanıyorum canım
bende sadece kalçamda morarma yaptı
onun dısında birsey yok şükür

sende yan etkı yapmıs sanırım gecmıs olsun

Dondurulmuşun var mıydı Canım Benim de kistlerim büyüdü tedavilerden sonra karnım her zaman acayip şişiyor inşaallah bağırsaklara yayılmamıştır
Evet canım dondurulmuşlarım var ama onlardan da umudu kesmeye başladım, o kistler oldukça tutmayacak sanırım benim de transferden sonra korkunç ağrılarım oldu sanırım kistler biraz daha büyüdü

Evet canım dondurulmuşlarım var ama onlardan da umudu kesmeye başladım, o kistler oldukça tutmayacak sanırım benim de transferden sonra korkunç ağrılarım oldu sanırım kistler biraz daha büyüdü
İnşaallah tutar ama sağlık daha önemli Canım hayırlısı olsun

Sekreter hemşire vs onlarla iletişime geçmeyi denedinizmi belki doktor operasyonda flndır
Evet hemşireyle konuştum şimdi hiç korkmayın 10 hastadan 9 umda lekelenme ve kanama oluyo eğer çok yoğun olursa muhakkak bizi arayın yada acile gidin dedi ama benim az ve koyuya döndü dedim akşam daha kırmızıydı dedim rahime yerleşirken kanama olabiliyo normal karşıladılar bende zaten aşırı evham yapmadım aslında ama bana ne olursa olsun aklına ne takılırsa bizi ara dediler en azından onların ağzından duymama daha iyi oldu

Tabiiki onlara sormak zaten hakkınız doğru yönlendirme çok önemli bunuda onlar yapmalı internette vs bilgi kirliliği çok fazla hakkınızda hayırlısı inşallah sağlıkla devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…