- 24 Nisan 2016
- 70
- 86
- 88
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.361
Masallah Allah tamamina erdirsin gözünüz aydınMrblar bugun test yaptım 138 cikti degerim dondurulmuş emriyoyomdu herkesinki hayirli olur insalhh
En iyisini yapmışsın canım insan ne olursa olsun bilen birilerinden destek bir cümle bekliyor.Evet hemşireyle konuştum şimdi hiç korkmayın 10 hastadan 9 umda lekelenme ve kanama oluyo eğer çok yoğun olursa muhakkak bizi arayın yada acile gidin dedi ama benim az ve koyuya döndü dedim akşam daha kırmızıydı dedim rahime yerleşirken kanama olabiliyo normal karşıladılar bende zaten aşırı evham yapmadım aslında ama bana ne olursa olsun aklına ne takılırsa bizi ara dediler en azından onların ağzından duymama daha iyi oldu
Sorma canım beni çok etkiledi. Kafami kaldıramıyorum. Yürümeyi geçtim artikiğneyi ben 15 gundur kullanıyorum canım
bende sadece kalçamda morarma yaptı
onun dısında birsey yok şükür
sende yan etkı yapmıs sanırım gecmıs olsun
Dün yaptım hiç iyi gelmediCanım çok ağır bir iğne progestan iğne ben 10 eylülde basladim bide düşün popom mosmor ve kaskatı hiç ondan bahsetmiyorum.bile acısına raziyim yeterki kanama olmasın o gerçekten çok can sıkıcı oluyo
Kolonyayi pamuğa iyice dok oraya masaj yap bol çok iyi geliyo
Saol cnm 9 gunÇok güzel bi değer kaçıncı gün 12.ci gün mü
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah canım
Amin darisi cumlemize cnm sanirim 4 gun emriyosu benimki 2015 senesinden beri dondurulmus olanHakkınızda hayırlısı gözünüz aydın olsun sağlıkla devam etsin kaçıncı gün embriyosuydu
Ben de göbekten hibor kullanıyorumDün yaptım hiç iyi gelmedi
Sanırım bana yaramadı bu igne
Ne zamandır vuruluyosun canım. Ben tam göbeğimin hizasından bi gün sağa bi gün sola vuruyorum. İlk zamanlar benimde çok canım yanıyodu buz kompleksi yapıyodum sonrasında. Son 2 haftadır eskisi kadar acımıyor sanki hatta bazen hiç acımıyor. Alıştı belkide vücut ya da yerlerini iyi öğrendim artık.Ben de göbekten hibor kullanıyorum
onun acısı mahvediyor
ve göbek içim hep beze oldu
15 gundur falan vuruluyorumNe zamandır vuruluyosun canım. Ben tam göbeğimin hizasından bi gün sağa bi gün sola vuruyorum. İlk zamanlar benimde çok canım yanıyodu buz kompleksi yapıyodum sonrasında. Son 2 haftadır eskisi kadar acımıyor sanki hatta bazen hiç acımıyor. Alıştı belkide vücut ya da yerlerini iyi öğrendim artık.
Allah yardımcın olsun canım. Ben 3 aydır vuruluyorum doğuma kadar da devam rabbim o günleri görmeyi nasip ederse inş. Benimde hem beze hemde kırmızı kırmızı oluyodu vurulduğum yerler ama dediğim gibi artık daha rahat vuruyorum ve acımıyor eskisi kadar. Belkide canını acıttığını bildiğin için batırırken zorlanıyo olabilirsin benim başlarda öyledi.15 gundur falan vuruluyorum
sağ tarafım komple beze oldu zaten
soldan vuruyorum genelde
soldan da acıyor ama
zaten batırması cok dert
ucu kıracagım diye ödüm kopuyor
Canim bebeginin haberini aldiktan sonra gene ignelere devam mi ediliyor ben bilmiyordumBen de göbekten hibor kullanıyorum
onun acısı mahvediyor
ve göbek içim hep beze oldu
Bende pıhtılaşma varCanim bebeginin haberini aldiktan sonra gene ignelere devam mi ediliyor ben bilmiyordum
İnsallah benim de azalır ilerdeAllah yardımcın olsun canım. Ben 3 aydır vuruluyorum doğuma kadar da devam rabbim o günleri görmeyi nasip ederse inş. Benimde hem beze hemde kırmızı kırmızı oluyodu vurulduğum yerler ama dediğim gibi artık daha rahat vuruyorum ve acımıyor eskisi kadar. Belkide canını acıttığını bildiğin için batırırken zorlanıyo olabilirsin benim başlarda öyledi.
Nasıl oldunuz inşaallah kanama durmuşturBaşka zaman olsa açarlar bugün açmayasıları tuttu galiba bekliyorum napim kahverengiye döndü umarım azalır dahada
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin canim.Kızlar yarın transferim var dualarınızda beni de anarsanız memnun olurum..
Tesekkur ederim inşallah tutar Allah ın izniyleRabbim hayırlı evlatlar nasip etsin canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?