2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

En iyisini yapmışsın canım insan ne olursa olsun bilen birilerinden destek bir cümle bekliyor.

Dün yaptım hiç iyi gelmedi
Sanırım bana yaramadı bu igne

Ben de göbekten hibor kullanıyorum
onun acısı mahvediyor
ve göbek içim hep beze oldu
Ne zamandır vuruluyosun canım. Ben tam göbeğimin hizasından bi gün sağa bi gün sola vuruyorum. İlk zamanlar benimde çok canım yanıyodu buz kompleksi yapıyodum sonrasında. Son 2 haftadır eskisi kadar acımıyor sanki hatta bazen hiç acımıyor. Alıştı belkide vücut ya da yerlerini iyi öğrendim artık.

15 gundur falan vuruluyorum
sağ tarafım komple beze oldu zaten
soldan vuruyorum genelde
soldan da acıyor ama
zaten batırması cok dert
ucu kıracagım diye ödüm kopuyor

15 gundur falan vuruluyorum
sağ tarafım komple beze oldu zaten
soldan vuruyorum genelde
soldan da acıyor ama
zaten batırması cok dert
ucu kıracagım diye ödüm kopuyor
Allah yardımcın olsun canım. Ben 3 aydır vuruluyorum doğuma kadar da devam rabbim o günleri görmeyi nasip ederse inş. Benimde hem beze hemde kırmızı kırmızı oluyodu vurulduğum yerler ama dediğim gibi artık daha rahat vuruyorum ve acımıyor eskisi kadar. Belkide canını acıttığını bildiğin için batırırken zorlanıyo olabilirsin benim başlarda öyledi.

İnsallah benim de azalır ilerde

Bende bu gün prgesteron içerikli iğneye başladım göbekten günde 2 kez ağrı yapıyomuş hakkaten. Bu hep böyle iğne olarak mı devam edecek acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…