2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Yok öyle demiyo zaten 5 den düşük olsa 0 yazar 1 yazar 2 yazar sadece 5 çıkmış bu hamilelik belirtisi olduğunu düşünmüyorum çok üzülerek söylüyorum ama tutmasa 0 çıkardı 5 çıkınca kafa karıştırdı en doğru yorumu doktor yapacaktır sabah söylersin canım

Can
canim bende degerden birsey anlamadim bence degerin 5ten buyuk <5 cunku kucuk olsaydi >5 olmaz miydi

Testı goruntelıkten sonra yazdır kısmına bastınmı ayrıntılı gosterebılıyo ozman canm

Bence hastanede test yaptirmalisin. Ben hic saglik ocaginda yaptirmadim. Acikcasi degerini bile anlamadim.
5den kucuk dıye gosterıyor deger burda anlattıgı bu emınım cunku busekılde sonucta cıkabılıyo ama sabah verdıgı kan aksam gtmıs dıkkatımı ceken o

5den kucuk dıye gosterıyor deger burda anlattıgı bu emınım cunku busekılde sonucta cıkabılıyo ama sabah verdıgı kan aksam gtmıs dıkkatımı ceken o
Evet saglık ocagındaki kız dediki daha ögleden snraya alır kurye ertesi gün ögleden snra çıkar dedi bu n biçim sonuç anlamadım

Bastım cnm hiç bişe çıkmıo aynı, acaba kimyasal gebelikmi geçirdim? Çnkü erken gebelik testindede çıktıya dgerim mi düştü?
Canım 5 degıl ama degerın 5 den kucuk ısaretı var kucuk esıt ısaretı olmalıydı yada dırej 5 yazardı.ben teste guvenemedım aksam onaylanmıs tankac saat kanı beklettılermı oyle

Canım benim Rabbim hayırlısini versin. Cok umutluydum senden. Ama biz beşeriz böyle sasiyoruz biz bilmeyiz en doğru zamani Rabbim bilir. Rabbim en hayırlı vakitte bulustursun seni meleginle

Amin tşk cnm test sonucum cnm bnm kaç çıkmış?
Canim benim anladığım 5 den küçük bir deger demiş. Degeri yazmamis. Bazi yerlerin boyle oluyor galiba benimde en son testimde büyük isareti vardi sordum kanda bu degerden daha fazla var demekmiş. Ama sen yinede teyit et emin ol insallah biz yanilalim.

Cnm ancak doktoruma yrn atıcam sbh aricm bakalım işallah ulaşırsm size döncm..

Saol cnm yrn konuşucm hayırlısı, ztn adetten n gelen var n giden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…