2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Rahimden alınan dokuyla bakıldı. Kandan d kromozom analizi yapıldı ama genetik bir sorun çıkmadı. Bağışıklık sistemim alt sınırdaydı benin zaten bünyem zayıf hastalıklara cabuk yeniliyodum doktorun söylediği cümleyi aynen yazıyorum. Rahimde bağışıklık sisteminin zayıf olmasıyla beraber katıl hücre dediğimiz bazı zararlı hücreler le sistem başedemiyo ve embriyoyu yabancı madde gibi görüp dışa ariyo bu serumda vücuda direnç sağlayacak ve embriyonun rahime tutmasına yardım edecek. Aynen böyle söyledi
Serumu tüp bebek yaptırdığım yerd3 hemşireler yapıyodu ama artık gebelik olunca eve çok yakın klinik var orda taktiriyorum tüp bebek merkezinde 350 tl ye yapiliyodu burdaki klinikte 40 tl veriyorum

Canim peki onceki tedavilerinde herhangi birsey hissediormuydun ne bilim transferden sonra burun akintisi yada hapsurma fln oluormuydu.

Anladım canım cok sagol benımde romatolojı doktorum otıumum hastalıgın oldugun ıcın bebegın kalp atısları durmus olabılır yabancı madde olarak goruyo olabılır demıatı aslında aynı sey doktorumla bunu konusmam lazım

Canım bende o serum 12 saat filan sürüyor sanırım değil mi? Bana da takıldı 1 sefer. Transfer günü nasıl oldu o kadar saat? Geceden takıp bitince transfer mı yaptılar?

Canim peki onceki tedavilerinde herhangi birsey hissediormuydun ne bilim transferden sonra burun akintisi yada hapsurma fln oluormuydu.

Hatırlayamıyorum öncekileri 10 senden fazla oldu ama kronik alerjik bir bünyem var benim sürekli burnum kaşınır ve hapşırırım ve süreklice bademciklerim şişer bildim bileli kendimi böyleyim tedavilerden öncede sonrada şimdide heralde yaşalanana kadar degısmez

Canım bende o serum 12 saat filan sürüyor sanırım değil mi? Bana da takıldı 1 sefer. Transfer günü nasıl oldu o kadar saat? Geceden takıp bitince transfer mı yaptılar?
4 saat sürdü benimkisi okadar uzun sürmez 200 lük serum zaten az şişesinden alnlasiliyo izotonik arkasından takılıyo ama oda 15 dk anca sürüyo çok uzun değil sen dert etme okadar fazla kimim zamanı oluyorki zaten yok en fazla 3ila 4 saat arası

Hoşgeldim canım aramıza inşallah hayırlısı olsun tedavin güzel sonuçlansin herkes isterki tutsun bu son olsun ama kimi defalarca deniyo olmuyo kimi ilk tüpünde anne oluyo herkesin bir imtihan süreci var inşallah bu son olsun. Allahım gönlüme gore versin hiç stresle başlama sonuna kadar öyle gider hep olumlu ol pozitif ol diğer olumsuz olanları unut herşey yeniden başlıyo umuduyla tedavine inan doktoruna inan gerisi pozitif olacak inşallah. Bende ilk tüp bebegimde ikizlerimi düşürdüm ikincisi tutmadı bırakmıştım 10 sene sonra eşim son bir şans verdi bakalım olmazsa sonsuza kadar bu çocuk sayfasını kapatırız dedi üçüncüde tuttu çok şükür kulun bittim dediği yerde Rabbim yettim der buna inan

Benimki ne kadarlıktır hiç dikkat etmedim ama 10 saat sürdü. Bana transferden 3 gün önce takıldı acaba transfer günü de takılsa faydası olur mu diye düşündüm sen yazınca da ondan sordum

Bana da serum tedavisi uygulayacak doktorum. Bir kaç defa kullanacaksın demişti. Kan sulandırıcı kullanmamıştım onu da kullanicam bu defa

İnsallah cok amin. Size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. 3 dondurulmusum var bu defa 2 tane 5. Gün embriyosu koyacak kısmetse. Tek tesellim bu

Gecmıs olsun canım sona kalanlar negatıf olduk hepımız neyse yılmak yok yola devam inş

Gecmıs olsun canım sona kalanlar negatıf olduk hepımız neyse yılmak yok yola devam inş
Teşekkür ederim canım. Sonuç mailini ilk gördüğümde ve dün akşam epey kötüydüm ama bugün biraz daha iyiyim. Ne demişler Hayat varsa umut da vardır, Allah nasip ederse umut koyucam göbek adını :) hepimiz için en hayırlısını diliyorum.

Elbette umut hep olacak, gerekirse tekrar tekrar deneyeceksin. Sabır diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…