- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.441
Şimdi çıktım odada dinlenmedeyim inşallah güzel sonuçlar olurHayırlısı olsun canım dualarımız seninle pozitif düşün kötü şeyler getirme aklına rahat ol
İnşallah hayırlısıyla olumlu sonuçlanır benimde Cuma günü transferim :)Şimdi çıktım odada dinlenmedeyim inşallah güzel sonuçlar olur
Hepimiz için inşallh öok güzel şeyler olur :) heycan var mıİnşallah hayırlısıyla olumlu sonuçlanır benimde Cuma günü transferim :)
Olmazmı ilk denemem hem merak hem heyecan 6 yıllık evliyim hamileliği bırak ilk kez oluşan bir embriyo olucak bedenimde çok ilginç ve uzak geliyor :)Hepimiz için inşallh öok güzel şeyler olur :) heycan var mı
Geçmiş olsun cnm senin durumunla aynı oldu benimde tuttu ama sağlıksız gebelik dedi doktor ve kürtaj oldum allah sabır versin ben hala kendime gelemedim 1 ay oldu. Sana doktor sağlıksız olması ile ilgili bi yorumda bulundu mu?Hayır canım kese gözükmedi. Ama dış gebelik de demedi doktor. Değerim 1 haftada 1477 olmuş çok yavaş artiyor. Büyük ihtimal sağlıksız gebelik dedi. Çarşamba bir daha kontrol. Yine bir değişiklik olmazsa kürtaj olacakmışım.
Hayırlısı geçen haftadan kendimi hazirladigim için o kadar üzülmedim.
Nasip de ne varsa o oluyorr
Bende 6 yıllık evliuim ve benimde ilk transfer :) benim 2 sene çncebi dış gebelik maceram olmuştu sonra rahim anomalisi çıktı ortaya ameliyatlar işlemler derken amca bu zamana geldik çok şükürOlmazmı ilk denemem hem merak hem heyecan 6 yıllık evliyim hamileliği bırak ilk kez oluşan bir embriyo olucak bedenimde çok ilginç ve uzak geliyor :)
hayırlı olsunKızlar birazdan transfere alıcaklar dualarınızı bekliyorum inşallah bir aksilik çıkmaz
Geçmiş olsun cnm senin durumunla aynı oldu benimde tuttu ama sağlıksız gebelik dedi doktor ve kürtaj oldum allah sabır versin ben hala kendime gelemedim 1 ay oldu. Sana doktor sağlıksız olması ile ilgili bi yorumda bulundu mu?
canım çok geçmiş olsun.kolaylıklar diliyorum.Bana büyük ihtimal sağlıksız dedi doktor. Dis gebelik demedi henüz. Hcg yavaş artiyor sizin de öyle olmusmuydu? Dün keseyi göremedi doktor. Rahim duvarında incelme var dedi. Yarın bir daha gideceğiz. Hcg bakılacak. Perşembe kürtaj olurum sanirim. Hala dış gebelikten korkuyorum. Kurtajdan sonra belli olur dedi doktorum. Artık uzulemiyorum bile.
Sağol canım..canım çok geçmiş olsun.kolaylıklar diliyorum.
Geçmiş olsun canım, üzgünümBana büyük ihtimal sağlıksız dedi doktor. Dis gebelik demedi henüz. Hcg yavaş artiyor sizin de öyle olmusmuydu? Dün keseyi göremedi doktor. Rahim duvarında incelme var dedi. Yarın bir daha gideceğiz. Hcg bakılacak. Perşembe kürtaj olurum sanirim. Hala dış gebelikten korkuyorum. Kurtajdan sonra belli olur dedi doktorum. Artık uzulemiyorum bile.
Bana büyük ihtimal sağlıksız dedi doktor. Dis gebelik demedi henüz. Hcg yavaş artiyor sizin de öyle olmusmuydu? Dün keseyi göremedi doktor. Rahim duvarında incelme var dedi. Yarın bir daha gideceğiz. Hcg bakılacak. Perşembe kürtaj olurum sanirim. Hala dış gebelikten korkuyorum. Kurtajdan sonra belli olur dedi doktorum. Artık uzulemiyorum bile.
Inşallah canım.. çok kasik agrım var batıyor sürekli sağ tarafta sol tarafta. Sende de olmusmuydu? Ve benim lekelenmem veya kanamam yok inşallah iyiye işarettir. Yarın belli olacak herşey..Canım inşallah dış gebelik çıkmıycak ama çıksada herşeyde bir hayır vardır ilaçla düşürüyorlar bak bende 2 sene önce geçirdim dış gebelik korkma yeter ki ne olduğu belli olsun
Benim 10.gün hcg 67 12.gün 170 14.gün 382 idi. 10 gün sonrasında keseyi görmeye çağırmışlardı o zaman söylemişti doktor sağlıksız gebelik dedi. Hcg normal artmıştı. İnş sizin için mucize olur.Bana büyük ihtimal sağlıksız dedi doktor. Dis gebelik demedi henüz. Hcg yavaş artiyor sizin de öyle olmusmuydu? Dün keseyi göremedi doktor. Rahim duvarında incelme var dedi. Yarın bir daha gideceğiz. Hcg bakılacak. Perşembe kürtaj olurum sanirim. Hala dış gebelikten korkuyorum. Kurtajdan sonra belli olur dedi doktorum. Artık uzulemiyorum bile.
O zaman da artışa bakıldı mi artmis miydi?Benim 10.gün hcg 67 12.gün 170 14.gün 382 idi. 10 gün sonrasında keseyi görmeye çağırmışlardı o zaman söylemişti doktor sağlıksız gebelik dedi. Hcg normal artmıştı. İnş sizin için mucize olur.
Canım sağlıksız gebelik dediği gün kanada hcgye baktırmıştım 12 binlerde olması gereken değer benim 3 binlerdeydi. Kese oluşmuştu ama istenilen ölçülerde değildi, bir hafta bekleyelim demişti doktor bekledik fakat değişen bişe olmamıştı kürtaj oldum.O zaman da artışa bakıldı mi artmis miydi?
Benim hem yavas hem kese gozukmedi. Peki sonra ne oldu kendisi mi düştü? Ve sizde de mi kese gözükmedi?
Inşallah o.mucizeyi bende bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?