2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Canım ilaç verir muhtemelen endokrine gitsen daha iyi olur ama devlete gidersen dahiliyenin yönlendirmesi lazım ilaçlarını aksatma ve tahlillerinide bende kullanıyorum sıkıntı yapma

Son adet tarihine göre belli olmuyor mu

Canım bende sabah akşam yapıyorumda sen neden hemşireye yaptırıyosun göbekten yapmıyo musun

Yok göbekten değil benimki kalçadan başından beri öyleydi o yüzden kalça delik deşik sizlere ömür
Benim de cok fazla carpıntım var
günlük hayatta değil ancak aksam uykuya yattıgımda carpıntı bır süre uyutmuyor
sabah da carpıntı ıle uyanıyorum

kalbimde bir sorun yok .
doktoruma sordum carpıntının sıkıntı olmyacagını soyledi bebek açısından ama bilemiyorum ben de

Benim de naturel olarak transferim gerceklesti dun...4 ekim reglimin ilk gunuydu...23 ekimde transfer oldu...19 gun sonra yani...

Doktora sordum gebelikte olabilir çok dert etme dedi sıcak basması da ardında oluyo normalmiş canım

Canım ilaç verir muhtemelen endokrine gitsen daha iyi olur ama devlete gidersen dahiliyenin yönlendirmesi lazım ilaçlarını aksatma ve tahlillerinide bende kullanıyorum sıkıntı yapma
bende kullananlardanim canim canini slkma. bugun yeni bir kan testi verdim dr yarin gondercem bakalim ilac dozu degiscek mi vs... allah yardimcimiz olsun.

Dün kahverengi lekelenmem oldu ve bitti hemen. Bugün doktordan rica ettim ultrason ama yapmadı. Dün bebegin iyi olduğunu gerek olmadığını söyledi.
Rabbim korkularımızdan emin eylesin..
benim bugun aksam 5gibi oldu anlayamadim biraz bekledim kahverengi hemen doktorumu aradim proluton depot ampul kalcadan yaptir dedi yaptirdim. haftaya ilk ultrasonum cokk korkuyorum. oluyo mu sizde de arkadaslar normal mi bu?

Dün kahverengi lekelenmem oldu ve bitti hemen. Bugün doktordan rica ettim ultrason ama yapmadı. Dün bebegin iyi olduğunu gerek olmadığını söyledi.
Rabbim korkularımızdan emin eylesin..
Canım korkma endişe etme benim transferin 9.cu gününden bu yana kahverengi lekelenmem var nerdeyse ögreneli bir ay olacak hergün lekelenmeler oluyo bişi olsa bana olurdu doktor rahim genişledikçe kese büyüdükçe olacak normaldir kafana takip moralini bozma dedi ama dediğim gibi transferden beri bende öyle

Inşallah canim..
Olup geçti zaten dusunmemeye çalışıyorum . Lekelenme olup bitmesi de iyiye isarettir umarim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…