- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.721
Canım ilaç verir muhtemelen endokrine gitsen daha iyi olur ama devlete gidersen dahiliyenin yönlendirmesi lazım ilaçlarını aksatma ve tahlillerinide bende kullanıyorum sıkıntı yapmaKızlar bugün kontrolüm vardı 8+2 olmuş ikizler onlar iyi çok şükür ama bende hipotroit çıktı doktor endokrin uzmanına gitmemi söyledi aşırı kilo kaybı olmaya başladı ayrıca çarpıntı var bilgisi olan bana yazsın yarın dahiliye doktoruna gidicem bakalım ne dicek inşallah zararı büyük değildir
Son adet tarihine göre belli olmuyor muKizlar meraba..
Hamile arkadaşlar bugün karindna ultrasonda bebeği ve kalp atışını gördük tekrardan. Çok şükür her şey yolunda.
Ama adet tarihine göre 7+2gozukuyorum doktor ultrasonda 6+5 ölçtü. Bu durum normal tüp bebek hamileliğinde olabilir dedi doktorum. Ve vajinal ultrasonla karından ultrason farklılık gösterebilirmiş. Çünkü geçen haftada 6 haftalik denmişti tedavi gördüğüm yerde. Bu şekilde olan var mi? Veya bu durum normal mi?
Canım bende sabah akşam yapıyorumda sen neden hemşireye yaptırıyosun göbekten yapmıyo musunBen tam 45 gündür kullanıyorum zaten iğne vurmaya yer kalmadı zorlaniyo hemşire taş gibi ama alkolü pamuğa sürüp kaçama masaj yaptırıyorum her gün sabah akşam o baya yumusatiyo dagiliyo bol.bol masaj tek formül tatlim
Canım bende sabah akşam yapıyorumda sen neden hemşireye yaptırıyosun göbekten yapmıyo musun
Benim de cok fazla carpıntım varYok göbekten değil benimki kalçadan başından beri öyleydi o yüzden kalça delik deşik sizlere ömür
Ertesi gun ilik suyla dus alınabilirmis canim...bana bir kagit verdiler dikkat etmem gerekenler yaziyor...orda okudumCanım doktorlar 1 gün sonra yapılabilir diyor bende öyle yapıcam artık.. transfere daha çok var da aklıma takılmıştı:))
Benim de naturel olarak transferim gerceklesti dun...4 ekim reglimin ilk gunuydu...23 ekimde transfer oldu...19 gun sonra yani...Merhaba kızlar bu başlığı yeni buldum kısaca kendimden bahsedeyim kendi memleketimde iki defa tüp bebek denedim ama olmadı merkezde iyi değildi zaten sonra yine kadınlar klubü araştırmalarımda şişli memorial yaptırmaya karar verdim 2016 mart ayında şişli memorialde tüp bebek yaptırdım ve bir tane 5. gün embriyosu ile hamile kaldım şükürler oldun rabbime 2016 aralık ayında oğlumu kucağıma aldım şimdi oğlum iki yaşıma gircek allahın izni ile sonra benim üç tane 5. gün embriyom vardı onları dondurmuştuk eylül ayında hastaneyi aradım kan tahlilleri ultrason muayenem ve ilaçlı rahim filmi sonuçlarını hastaneye gönderdim bu ay ekimin 7 sinde adet oldum 8 ekimde doğum doktoruma gittim bu arada tedavi uzaktan naturel siklus oluyor 16 ekimde gittim ve 19 ekimde gittim hepsinde de rutin olarak ragim kalınlığı ve kan tahlillerini yaptırıp hastaneye gönderdim bugün sabah tekrar doktora gidecem adetimin 16. günü olmuş oluyor rahim kalınlığım cuma günü 6.5 du bu sabah bakalım ne çıkacak cuma günü hastaneden beni aradıklarında Rahim kalınlığı ve yumurtalar semra hocanın istediği düzeyde olmaz ise çarşamba günü İstanbul’da olmam gerekiyor transfere kadar takibim orda yapılcakmış aranızda naturel siklus yani ilaçsız tedavi olup benim gibi olan varmı yada transferiniz adetin kaçıncı günü oldu benim ki bakalım ne zaman olcak büyük ihtimalle sanki hafta sonuna denk gelecek gibi hayırlısı artık işte böyle kızlar konu ile alakalı bilgisi olan varsa cevap yazarsanız sevinirim sizleri gelişmelerden haberdar ederim
Benim de cok fazla carpıntım var
günlük hayatta değil ancak aksam uykuya yattıgımda carpıntı bır süre uyutmuyor
sabah da carpıntı ıle uyanıyorum
kalbimde bir sorun yok .
doktoruma sordum carpıntının sıkıntı olmyacagını soyledi bebek açısından ama bilemiyorum ben de
evet bana da öyle dediDoktora sordum gebelikte olabilir çok dert etme dedi sıcak basması da ardında oluyo normalmiş canım
bende kullananlardanim canim canini slkma. bugun yeni bir kan testi verdim dr yarin gondercem bakalim ilac dozu degiscek mi vs... allah yardimcimiz olsun.Canım ilaç verir muhtemelen endokrine gitsen daha iyi olur ama devlete gidersen dahiliyenin yönlendirmesi lazım ilaçlarını aksatma ve tahlillerinide bende kullanıyorum sıkıntı yapma
benimde haftaya ilk ultrasonum var cok merak ediyorum nasillar. bende yazarim sonucu. beslenmene dikkat et cok slklnti yapma canim.Son adet tarihine göre belli olmuyor mu
benim bugun aksam 5gibi oldu anlayamadim biraz bekledim kahverengi hemen doktorumu aradim proluton depot ampul kalcadan yaptir dedi yaptirdim. haftaya ilk ultrasonum cokk korkuyorum. oluyo mu sizde de arkadaslar normal mi bu?Dün kahverengi lekelenmem oldu ve bitti hemen. Bugün doktordan rica ettim ultrason ama yapmadı. Dün bebegin iyi olduğunu gerek olmadığını söyledi.
Rabbim korkularımızdan emin eylesin..
size igne vs bi sey vermedi mi?dusuk yaptigimi sandim cok kotu bi durum allah kimseye yasatmasin.Dün kahverengi lekelenmem oldu ve bitti hemen. Bugün doktordan rica ettim ultrason ama yapmadı. Dün bebegin iyi olduğunu gerek olmadığını söyledi.
Verdi tatlım yaptırdım bugün bi tane 5 gün sonra bir daha yaptıracam. Normalmiş dediğine göre doktorun. Bekleyip göreceğizsize igne vs bi sey vermedi mi?dusuk yaptigimi sandim cok kotu bi durum allah kimseye yasatmasin.
anladim canim cok korktum ilkin ama simsi biraz rahatladim.Verdi tatlım yaptırdım bugün bi tane 5 gün sonra bir daha yaptıracam. Normalmiş dediğine göre doktorun. Bekleyip göreceğiz
Canım korkma endişe etme benim transferin 9.cu gününden bu yana kahverengi lekelenmem var nerdeyse ögreneli bir ay olacak hergün lekelenmeler oluyo bişi olsa bana olurdu doktor rahim genişledikçe kese büyüdükçe olacak normaldir kafana takip moralini bozma dedi ama dediğim gibi transferden beri bende öyleDün kahverengi lekelenmem oldu ve bitti hemen. Bugün doktordan rica ettim ultrason ama yapmadı. Dün bebegin iyi olduğunu gerek olmadığını söyledi.
Inşallah canim..Canım korkma endişe etme benim transferin 9.cu gününden bu yana kahverengi lekelenmem var nerdeyse ögreneli bir ay olacak hergün lekelenmeler oluyo bişi olsa bana olurdu doktor rahim genişledikçe kese büyüdükçe olacak normaldir kafana takip moralini bozma dedi ama dediğim gibi transferden beri bende öyle
ins. canim. tamam. kasiklarimdada adet agisi gibi siddetli bi agri oluncs korktum. sende de agri oluyo mu?Inşallah canim..
Olup geçti zaten dusunmemeye çalışıyorum . Lekelenme olup bitmesi de iyiye isarettir umarim..
O benim hep oluyordu canım transferden beri. Yatıp dinlenmek en iyisi şuan da :)ins. canim. tamam. kasiklarimdada adet agisi gibi siddetli bi agri oluncs korktum. sende de agri oluyo mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?