2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Canım sonucun pozitif olduğu için soruyorum.. transferden ne kadar zaman sonra banyo yaptın? Bildiğim kadarıyla namaz kılıyorsun oyüzden sordum ben eve gelir gelmez 2 saat dinlenip sonra banyo yapmak niyetimdeyim acaba yasak koydu mu doktorun?

Banyo yapmak yasak
sakin 3 gün önce yapma
Ben 5 gün sonra yıkandım ;

Canım doktor ertesi gün yapabilirsin dedi bende transferden sonraki gün yaptım ama inan bi kaç dk da duş aldım gusül almak niyetli çok öyle şampuanlamadan ılık suyla bi düş alıp çıktım. Sonra iki gün arayla hep duş aldım yine sıcak olmadan ayakta ve çok uzata uzata değil hiç bişi olmadı hamd olsun temizlenmek arınmak lazım yapmadan olmuyo dediğim gibi uzatmadan hemencik ılık suyla yıkan çok bide kabız olma bu bekleme sürecinde benim çok kaşıklarım ve belim agridigindan ben hep yattım 12 gün kabız olucak gibi oldu hemen kayısıya dayandım. Aklıma gelenler bunlar namaz konusundada oturarak kildim ayakta kıldığım ve secdeye egildigim vakit kasiğim çok batiyodu canımı yapıyodu bende seccadenin üzerine oturarak kildim. Bu 12 günlük bekleme süreci içind e bol bol youtubedan bakara süresini açıp dinledim bana manevi anlamda çok iyi geldi
Aklına takılan ne varsa yazabilirsin canım şimdiden hayırlısi olsun hakkında inşallah güzel haberler verirsin bana

Çok heyecanlı di mi, ben çok etkilendim ilk duyduğumda :)
Gizemli geliyor bana :)
Yani içinde bir canlı var ve aşama aşama büyüyor
Garip oluyorum ben
Heyecan Mİ bilmiyorum hala bir acayipim
Duyamayacagim Diye cok korktum ya da bir sorun varsa diye ama şükür Kİ yolunda imiş hersey
İnsallah hepimiz için devamlı gelir

Ben de çok korkmuştum. İnşallah

Hmm ozaman bende öyle yaparım canım dr ne diyecek bilmiyorum ama benim transfer kasımda aklıma çok takıldı da oyüzden sormak istedim..

Arkadaşlar bugün transferimin 6. Günü. 10 gündür falan progestan igne vuruluyorum.100 luk k. Iğne yerlerim sertleşti vuracak yer kalmadı.bunlari yaşayanlar var mi

Arkadaşlar bugün transferimin 6. Günü. 10 gündür falan progestan igne vuruluyorum.100 luk k. Iğne yerlerim sertleşti vuracak yer kalmadı.bunlari yaşayanlar var mi
Ben tam 45 gündür kullanıyorum zaten iğne vurmaya yer kalmadı zorlaniyo hemşire taş gibi ama alkolü pamuğa sürüp kaçama masaj yaptırıyorum her gün sabah akşam o baya yumusatiyo dagiliyo bol.bol masaj tek formül tatlim

Canım progestan iğne nin karından olanı çıktı yeni kendin karnından vuruyorsun acısı da olmuyor ben 3.tedavimde Prolutex adı değişik sadece sabah akşam vurdum ben İnan daha iyi ama tabi biraz pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…