- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.743
- 198
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.681
Canım sonucun pozitif olduğu için soruyorum.. transferden ne kadar zaman sonra banyo yaptın? Bildiğim kadarıyla namaz kılıyorsun oyüzden sordum ben eve gelir gelmez 2 saat dinlenip sonra banyo yapmak niyetimdeyim acaba yasak koydu mu doktorun?Ilk öncelikle hayırlı olsun inşallah anladığım kadarıyla tüp bebek tuttu ne güzel Allah devamını görmeyi nasip etsin
Ikincisi normal bir kadın doğum doktoruna randevu alıp kontrolünü muayeneni yatırabilirsin onlar senden gerekli tahlilleri yaptırırlar ve sana dosya açarlar kese için sadece alttan muayne edecekler zaten şuan yapılacak başka bişi yok
Iyi bir doktor bulursan daha iyi malum tüp bebek mucize bebekler biraz alaninda başarılı biri takip ederse daha iyi olur ilk 12 hafta çok önemli gözden kaçırmamak lazım en ufak detayları
Banyo yapmak yasakCanım sonucun pozitif olduğu için soruyorum.. transferden ne kadar zaman sonra banyo yaptın? Bildiğim kadarıyla namaz kılıyorsun oyüzden sordum ben eve gelir gelmez 2 saat dinlenip sonra banyo yapmak niyetimdeyim acaba yasak koydu mu doktorun?
Çok heyecanlı di mi, ben çok etkilendim ilk duyduğumda :)
Canım sonucun pozitif olduğu için soruyorum.. transferden ne kadar zaman sonra banyo yaptın? Bildiğim kadarıyla namaz kılıyorsun oyüzden sordum ben eve gelir gelmez 2 saat dinlenip sonra banyo yapmak niyetimdeyim acaba yasak koydu mu doktorun?
Gizemli geliyor bana :)Çok heyecanlı di mi, ben çok etkilendim ilk duyduğumda :)
AMin hepimizin :)Maşallah ne güzel duygular Allahım kucağına almayı nasip etsin canim
Ben de çok korkmuştum. İnşallahGizemli geliyor bana :)
Yani içinde bir canlı var ve aşama aşama büyüyor
Garip oluyorum ben
Heyecan Mİ bilmiyorum hala bir acayipim
Duyamayacagim Diye cok korktum ya da bir sorun varsa diye ama şükür Kİ yolunda imiş hersey
İnsallah hepimiz için devamlı gelir
Canım doktorlar 1 gün sonra yapılabilir diyor bende öyle yapıcam artık.. transfere daha çok var da aklıma takılmıştı:))Banyo yapmak yasak
sakin 3 gün önce yapma
Ben 5 gün sonra yıkandım ;
Hmm ozaman bende öyle yaparım canım dr ne diyecek bilmiyorum ama benim transfer kasımda aklıma çok takıldı da oyüzden sormak istedim..Canım doktor ertesi gün yapabilirsin dedi bende transferden sonraki gün yaptım ama inan bi kaç dk da duş aldım gusül almak niyetli çok öyle şampuanlamadan ılık suyla bi düş alıp çıktım. Sonra iki gün arayla hep duş aldım yine sıcak olmadan ayakta ve çok uzata uzata değil hiç bişi olmadı hamd olsun temizlenmek arınmak lazım yapmadan olmuyo dediğim gibi uzatmadan hemencik ılık suyla yıkan çok bide kabız olma bu bekleme sürecinde benim çok kaşıklarım ve belim agridigindan ben hep yattım 12 gün kabız olucak gibi oldu hemen kayısıya dayandım. Aklıma gelenler bunlar namaz konusundada oturarak kildim ayakta kıldığım ve secdeye egildigim vakit kasiğim çok batiyodu canımı yapıyodu bende seccadenin üzerine oturarak kildim. Bu 12 günlük bekleme süreci içind e bol bol youtubedan bakara süresini açıp dinledim bana manevi anlamda çok iyi geldi
Aklına takılan ne varsa yazabilirsin canım şimdiden hayırlısi olsun hakkında inşallah güzel haberler verirsin bana
Ben yapamadım :)Canım doktorlar 1 gün sonra yapılabilir diyor bende öyle yapıcam artık.. transfere daha çok var da aklıma takılmıştı:))
Ben tam 45 gündür kullanıyorum zaten iğne vurmaya yer kalmadı zorlaniyo hemşire taş gibi ama alkolü pamuğa sürüp kaçama masaj yaptırıyorum her gün sabah akşam o baya yumusatiyo dagiliyo bol.bol masaj tek formül tatlimArkadaşlar bugün transferimin 6. Günü. 10 gündür falan progestan igne vuruluyorum.100 luk k. Iğne yerlerim sertleşti vuracak yer kalmadı.bunlari yaşayanlar var mi
Canım progestan iğne nin karından olanı çıktı yeni kendin karnından vuruyorsun acısı da olmuyor ben 3.tedavimde Prolutex adı değişik sadece sabah akşam vurdum ben İnan daha iyi ama tabi biraz pahalıArkadaşlar bugün transferimin 6. Günü. 10 gündür falan progestan igne vuruluyorum.100 luk k. Iğne yerlerim sertleşti vuracak yer kalmadı.bunlari yaşayanlar var mi
ben çok rahat ettim hem yürüme iğneye gitme derdi olmuyorBakalım bu araştırayim canım çaresiz kalırsam onu alirim
Çok mutlu oluyorum siler böyle güzel haberler verince maşallah yaa peki canım kaçıncı haftada duydun
7. Haftada duydum benÇok mutlu oluyorum siler böyle güzel haberler verince maşallah yaa peki canım kaçıncı haftada duydun
Bende yeni öğrendim canım Allah nasip ederse daha 4.haftadayim da merak ettim çok heyecanlı7. Haftada duydum ben
İnsallah sizde yoksa birsey allahım size de nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?