2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben bundan daha az yiyorum boyle cok ogun degil tabi ama tatlisiz olmuyo ya biskuvi ya seker illa oluyo
aynen canim oylee bana sadece serbetli tatli yeme dedi sutlac ve dondurma yiyebilirsin dedi sutlaci zayen sevmem ama dondurma yiyorum ben :)

Kızlar geciktim biraz ama kusura bakmayın bnm listede bu gerçi fazla bireysel bir liste ama en azından fikir olur.

Canım biz bu listelerle değil hamilelikte kilo almak bence 3- kilo veririz. benim normal beslenmemin çok altında. :)... Zayıf hamişler oluruz artık tek artı yönü bu.. yoksa ben doymam..

normalin agrisindan aorkuyorhm brn yaaa normal yapamam dedim doktora :) sezeryan cok kolay dedi yaaa size kolay bana zor dedim soyle kesecek boyle keseceksibiz dedim hissetmiyceksin bisey olmaz dedi yaa bide iste onun icinanestezi vereceksiniz dedim adam brni ikna edemedi

Cancağızım ben de claxene kullanıyorum. Ama senin morluklara bu kadar üzülmene şaşırdım kendime acidim cunku.. Keşke sadece morluk olsa dedim.
Bazen hiç acimiyor bazen bağıra bağıra ağlatıyor cavurun iğnesi ama cok kucuk bir bedel.
Benim karnimda da çürükler hic iyilesmedi bir ara. Doktoruma sordum niye hep aynı yere yapiyorsun ki dedi, kola sırta kalcaya bacağa yapabilirsin dedi. Ama hocam prospektuste sadece karin diyor dedim, hayir hayir saydigim yerlere yapabilirsin dedi.
Iki ay bacagima yaptim. Sonra popoya gectim. En rahat yer orası oldu. Sen de oyle yap.
Evet morariyor evet acısı berbat, penisilin gibi yakiyor ama en kötüsü aspirinle beraber kullandigim icin dis ve burun kanamalarim. Her sabah agzim pıhtılaşmış kan dolu uyaniyorum. Berbat bi tat. Burnum da kanamış ve kanla tıkanmış oluyor. Bazen gece susayip uyaniyorum ama o kanı yutmamak icin su bile icmiyorum. Disimi burnumu temizlemeden esime gozukmeyeyim diye erken kalkip bir daha yatıyorum. Konusurken gün icinde yine kaniyor, herkes de görüyor yani. Dusunsene ders anlatirken ne kotu bir görüntü millete. Benim icin tat ve kokusu ayrı igrenc. Sen morlugu o kadar dert etme bence. Beterin beteri var. O morluklar anneligimizin nişanı hem

ayy inşallah öyledir canım yaa belkide acımıyor ama bizde ki birazda psikolojik
Ben sonda takılacağını bile bilmiyordum, ebe geldi duruşumu ayarladı derin nefes al dedi, o sırada arkadaşım bunu ameliyathane de uyuşturduktan sonra yapmiyorlar mı dedi, aşağıda takacak kimse yokmuş, ben biraz gerildim o ara acıyacak diye düşündüm, kadın taktı hicbirsey hissetmedim, döndüm arkadaşa kızdım niye geriyorsun beni diye takarken de çıkarırken de hissetmedim şöyle birşey var, şu an oturduğunuz yerden düşünüp değerlendiriyorsunuz, doğum anı bebeğe o kadar odaklı olacaksınız ki canlı kesseler sesiniz çıkmıyor.

ahahahah bence bi kez daha düşün derim canım ahahahah ayy sabah sabah güldüm çok bi an hayalimde canlandı doğumda eşim bebeğimizi beklerken bi de ne görsün ahahahahahah
Ay valla kokusu yeter orada okadar insanın içinde :) eşim zaten giremem ben dayanamam diyo :))
ayyy bebeğin mis kokusu oldu b*k kokusu ayyy midem bulandıı
aynen canım ben bu ferda hanıma ulaşana kadar neler çektim
normal doğumda bebeğe yararlı bakterilen bulaştığını ve bu da bebeğin sağlığı için yararlı olduğunu biliyorum canım. ama sezaryende oradan o bakterileri bebeğe sürdüklerini vs bilmiyodum ilginçmiş. olada bilir olmayada bilir açıkcası.
bebeğe probiyotik damlatmayıda ilk defa duydum canım ama artık herşeyin çaresi var

Allah onlarında yardımcısı olsun ozaman canım cok çekecekler bizden belli oldu

Hayırlı olsun tatlım güzel günlerde kullanalım inşallah:)
Iki canlı olmak kolay değil napalim :))

Canım biz bu listelerle değil hamilelikte kilo almak bence 3- kilo veririz. benim normal beslenmemin çok altında. :)... Zayıf hamişler oluruz artık tek artı yönü bu.. yoksa ben doymam..
Herkesin iştahı farklı zaten dedim ya bireysel ben günde tek ogun besleniyordum hasimatom var balıktan hallice balina yavrusu kivamindaydim 8kg verip ole yaptık tup bebeği alıştı bunye bu aralıkta beslenmeye olayın özünü çözünce zsten kendine göre ayarlarsin

haklısın aslında şu an öyle düşünüyoruz.. inşallah mutlu mutlu bebeğimizi severken hiç bişey hissetmeyiz bile kendimi böyle telkin edim ben

Çok teşekkürler canım bende internetten almayı düşünüyorum. Accu-Chek Performa Nano diye bir markayıda baya önermişler. iğnesi acıtmıyor falan demişler. senin iğnesi çok acıtıyor mu canım .. Doktoruma danışayım hemen alacağım bir tane.

Tatlı nerdeyse 1 yildir hayatımdan cikti abur cubur da çok nadir türk kahvemin yanında bitter 1 dilim cikolata oda bazen istemiyorum gün kurusu kayısı yiyorum çikolata yerine olay porsiyon düzenleme aslında

Katiliyorum. Istahin nasil peki?

yok canım benimki de girmicek doğuma.. Aslında girsen ne güzel olur elini tutarım senden destek alırım dedim yok ben yapamam dedi zaten sen yapmıcaksın ben yapıcam cocuğu ben doğurucam sana mı doğur dedim ben dedim yok yok ben orda sende once doğururum seni bırakır benimle uğraşırlar dedi o zaman canıö sen kapıda bekle mümkünse beni de hiç strese sokma dedim konu böylelikle hiç açılmamak üzere kapandı

ay bana normal doğur ama sonda takarken acıyacak bilmem ne deseler asla olmaz demem. şuan konuşmak kolay geliyo olabilir ama bağıra bağıra çatır çatır doğurmak istiyorum
çünkü ben moralim bozuk yada sinirli olunca da kendi canımdan çıkarıyorum acısını öyle bi psikopatım malesef
benimki düşünmek bile istemiyo öyle bi seçeneği. bayılır kalırım bide benle uğraşırsın orada diyo ki bayılır yani..

Yaa bir videoda gördüm geçen kadın sezeryan dogum yapıyor eşi de yanına oturmuş belli bir süreden sonra adam heyecandna bayılıyor hemşireler kadını bırakıp adamla uğraşıyor filan öyle bir durum olacaksa girmesin boşver ben de çok istiyorum eşim yanımda olsun ama ben yapamam olmaz dedi :))

Eylumt şaka bi yana bende istemem eşimi yanımda. sinir basar beni. adamda yanak sıkma huyu var 2dk rahat bırakmıyo. orada kaçamıcağımı bilince daha çok yapar. çatal matal dinlemem kalkar tepelerim onu orada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…