yaaa bu konuda aynıyız senleeeebende doktoruma normal doğum istiyorum sezeryandan korkuyorum uyutuyorsunuz istemiyırum dedim.. Epidural yaparız normal olmzsa dedi bende onda da ben uyanıkken beni keseceksiniz buna asla izin vermem dedim kadın ne diceğini bilemedi zor bi insanım sanırım biraz doğumda doktoruma çektiricem gibi geliyor bana.. şimdi de yaa normal olmazsa çocuk gelmezse bi sıkıntı olursa napcam ben diyorum onun stresi var hayırlısı bakalım yaa napcaz bilemiyorum
amincanim insallah guzel gunlerde yavrumuzun icinde yattigini gorelim napalim az idare etsinler yaaa :)Hayırlı olsun tatlım güzel günlerde kullanalım inşallah:)
Iki canlı olmak kolay değil napalim :))
mavila
Istedigin link olsun bir daha koyayım guzelim.
Ama bize nazar değdi dunden beri oglumda tek kıpırtı yok. Hayrolsun inşallah.
https://www.facebook.com/
bilmiyorum ki canim yaaaYani kişisel desem neyi kişisel olacak ki, iğne değil, kesik değil, çok mu kastı kendisini ne yaptı
aynen canım ben de öyle dedim bide senle mi uğraşcaz sen kapıda bekle dedim soğuk kanlıdır normalde her konuda hatta ben paniğim beni yatıştırır fln ama konu bu olunca adam geri kaçıyorYaa bir videoda gördüm geçen kadın sezeryan dogum yapıyor eşi de yanına oturmuş belli bir süreden sonra adam heyecandna bayılıyor hemşireler kadını bırakıp adamla uğraşıyor filanöyle bir durum olacaksa girmesin boşver ben de çok istiyorum eşim yanımda olsun ama ben yapamam olmaz dedi :))
ahahahah ay çok komik kızsın yaa sen böyle olayları doğal içtenlikle antınca gözümde canlanıyor masamda kendi kendime deli gibi gülüyorummmEylumt şaka bi yana bende istemem eşimi yanımda. sinir basar beni. adamda yanak sıkma huyu var 2dk rahat bırakmıyo. orada kaçamıcağımı bilince daha çok yapar. çatal matal dinlemem kalkar tepelerim onu orada
belkide kuzum oturduğumuz yerden sallıyoruz yok korkarım yok şöyle böyle diye ama doğumda bi anne cesareti geliyormuş zaten bebeğin dışında hiç bişey umrunda olmuyormuş yaşamadan da bilemeyiz bakalım :))Dusunme simdiden o zaman gelince yeterki bebegi cikarin icimden diceksin insan herseye razi oluyor sahsen. O sancidan gozu bisey gormez bence
Herkesin iştahı farklı zaten dedim ya bireysel ben günde tek ogun besleniyordum hasimatom var balıktan hallice balina yavrusu kivamindaydim 8kg verip ole yaptık tup bebeği alıştı bunye bu aralıkta beslenmeye olayın özünü çözünce zsten kendine göre ayarlarsin
Canım illa ki hissedersin ama ben iğne kalemi var ya onu parmağıma çok bastırmıyorum. Hafifçe tutuyorum, o zaman çok acımıyor ama dediğim gibi yine de hissedersin kan akıyor sonuçta. Gerçi bendeki kaç yıllık cihaz, yeni modeller belki daha gelişmiştir, bilmiyorum. Bendeki çok az kanla ölçüm yapabiliyor, o yüzden memnunum yani..Çok teşekkürler canım bende internetten almayı düşünüyorum. Accu-Chek Performa Nano diye bir markayıda baya önermişler. iğnesi acıtmıyor falan demişler. senin iğnesi çok acıtıyor mu canım.. Doktoruma danışayım hemen alacağım bir tane.
Ben sonda takılacağını bile bilmiyordum, ebe geldi duruşumu ayarladı derin nefes al dedi, o sırada arkadaşım bunu ameliyathane de uyuşturduktan sonra yapmiyorlar mı dedi, aşağıda takacak kimse yokmuş, ben biraz gerildim o ara acıyacak diye düşündüm, kadın taktı hicbirsey hissetmedim, döndüm arkadaşa kızdım niye geriyorsun beni diyetakarken de çıkarırken de hissetmedim şöyle birşey var, şu an oturduğunuz yerden düşünüp değerlendiriyorsunuz, doğum anı bebeğe o kadar odaklı olacaksınız ki canlı kesseler sesiniz çıkmıyor.
Dusunme simdiden o zaman gelince yeterki bebegi cikarin icimden diceksin insan herseye razi oluyor sahsen. O sancidan gozu bisey gormez bence
Çok yemek yemeyi seven biri değilim yaşamak için yiyenlerdenim.ama zararlı şeyleri severim aramızda kalsın kimse duymasınKatiliyorum. Istahin nasil peki?
Cnm 54 ile hamile kaldim 58bucugum kg derdim aslında yok ama tedbirli olmak derdindeyim hasimatoyla gr gr kg verebiliyosun sırf doğumdan sonra çok zorlanmayayim değerlerim dengeli gitsin diye diyetisyene dvm ediyorum.bnm kan şekeri çok düşük onuda dengede tutmak amaç aman saglikli olalım da gerisi bi şekilde cozulur diye düşünüyorum.hepimiz sağlıkla kavuşalım ins kuzularimizaCanım bende bu ara gebelik şekeri çıktı benzer diyetler veriliyor şeker diyeti sandım. Ama şeker diyetleri inan daha da kısıtlı. bende kilo sorunu yok çok kiloda almadım artık şeker diyeti ile de baya kilo verecek gibi duruyorum vermesemde herhalde çok sınırlı alırız. Ama sende işe yaramasına çok sevındım canım. benim çevremde çok arkadaş var çok kilo verdiler. Biraz azimle inşallah en istediğin kiloya ulaşırsın. Bebişte sende sapasağlıklı olun
valla bende mavi önlüklerle saçım başım dağılmış gördüm kendimi bian hayalimdeahahahah ay çok komik kızsın yaa sen böyle olayları doğal içtenlikle antınca gözümde canlanıyor masamda kendi kendime deli gibi gülüyorummmyok bende uğraşamam zaten hem kendi canımla uğrşcam hem bebeğim nasıl iyi mi bide ahaaa kocaa gitti bi bakın şunaaa bağırtıları komik olur yani olmaz
Canım illa ki hissedersin ama ben iğne kalemi var ya onu parmağıma çok bastırmıyorum. Hafifçe tutuyorum, o zaman çok acımıyor ama dediğim gibi yine de hissedersin kan akıyor sonuçta. Gerçi bendeki kaç yıllık cihaz, yeni modeller belki daha gelişmiştir, bilmiyorum. Bendeki çok az kanla ölçüm yapabiliyor, o yüzden memnunum yani..
Bir de canım hangi cihazı alırsan al aklında olsun ben sebamed in bebek pişik iyileştirici kremi var, onu parmak uçlarıma sürüyorum. Parmak ucundakş yaraları çabuk iyileştiriyor.
Cnm 54 ile hamile kaldim 58bucugum kg derdim aslında yok ama tedbirli olmak derdindeyim hasimatoyla gr gr kg verebiliyosun sırf doğumdan sonra çok zorlanmayayim değerlerim dengeli gitsin diye diyetisyene dvm ediyorum.bnm kan şekeri çok düşük onuda dengede tutmak amaç aman saglikli olalım da gerisi bi şekilde cozulur diye düşünüyorum.hepimiz sağlıkla kavuşalım ins kuzularimiza
Okadar kötü bir sancı mıGerçi herşey de bir hayır vardır. Öyle bir sancı olmasa bu seferde insan başka şeylere odaklanmaktan diğer acıları hisseder. Herkes sancı anında alt kısımda kesik yapsalar duymuyorsun diyorlar. dikiş atılıyor duymuyorsun diyorlar. Demekki Rabbim ona göre bir hikmet hizlemiş. Napalım Rabbim dayanma gücü sabır versin hemipize inşallah.
63 kg ile hamile kaldım 25.haftama giriyorum 14 kg aldım da bırazcık ilk zamanlar hızlı kılo aldım sonra dıkkat etmeye basladım ama nafıle :)Kaç kilosun ki benimde kilom var ama boyuma göre normal görünüyorum:)
ayy dur ses etme doğum izninde sonra da eğer çıkartırsa tazminat fln alırsın en azından belki sonrasında işsizlik maaşı bağlatabilirsen bağlatırsın çok iyi olur senin içindevalla bende mavi önlüklerle saçım başım dağılmış gördüm kendimi bian hayalimde
ben kahkaha atınca alıştılar yağmur yine kadınlar kulübüne bağladı diyolar
bu arada dün patronum beni işten çıkaracağını ve diğer muhasebecinin bunu bana söylemesini istemiş. diğer arkadaşta bunu ben yapamam hem ona ihtiyacım var kız doğum parası için kanamalı halinle işe geldi, çoğu raporunu kullanmadı falan demiş.
bugün de patron dedi seni doğum iznine kadar çıkartmayacağım falan diye. sağolun dedimçıkartsa kendi topuğuna sıkacak bide bana minnet ettirmeye çalışıyo
Allah razı olsun canım, düşündükçe korkuyor insan ama yaşarken yapılıyor korkunç bir şey değil. Krem beni çok rahatlattı, hemencecik geçiriveriyor...Tamam canım çok sağol aklımda olsun. Çünkü çok sık ölçüm yapılıyormuş. parmaklar olacak delik deşik ...herşey sağlık için. Sabredeceğiz. Sanada çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?