2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Dusunme simdiden o zaman gelince yeterki bebegi cikarin icimden diceksin insan herseye razi oluyor sahsen. O sancidan gozu bisey gormez bence

mavila
Istedigin link olsun bir daha koyayım guzelim.
Ama bize nazar değdi dunden beri oglumda tek kıpırtı yok. Hayrolsun inşallah.

https://www.facebook.com/

Ayy çok teşekkür ederim canım, burda hamile başka arkadaşa gönderdim oda bebek hareketlerini yeni yeni hissediyor çok hoşuna gitti. Çok hoş bir çekim olmuş. yaramaz sıpa az kaldı takla atacak anne karnında hoş atmıştırda gerisi yok . Canım bazen benim bebişte az hareket ediyor bazende maşallah karnımdan çıkacak sanki. artık alıştım çok panik yapmıyorum.

aynen canım ben de öyle dedim bide senle mi uğraşcaz sen kapıda bekle dedim soğuk kanlıdır normalde her konuda hatta ben paniğim beni yatıştırır fln ama konu bu olunca adam geri kaçıyor

ahahahah ay çok komik kızsın yaa sen böyle olayları doğal içtenlikle antınca gözümde canlanıyor masamda kendi kendime deli gibi gülüyorummm yok bende uğraşamam zaten hem kendi canımla uğrşcam hem bebeğim nasıl iyi mi bide ahaaa kocaa gitti bi bakın şunaaa bağırtıları komik olur yani olmaz

Dusunme simdiden o zaman gelince yeterki bebegi cikarin icimden diceksin insan herseye razi oluyor sahsen. O sancidan gozu bisey gormez bence
belkide kuzum oturduğumuz yerden sallıyoruz yok korkarım yok şöyle böyle diye ama doğumda bi anne cesareti geliyormuş zaten bebeğin dışında hiç bişey umrunda olmuyormuş yaşamadan da bilemeyiz bakalım :))

Canım bende bu ara gebelik şekeri çıktı benzer diyetler veriliyor şeker diyeti sandım. Ama şeker diyetleri inan daha da kısıtlı. bende kilo sorunu yok çok kiloda almadım artık şeker diyeti ile de baya kilo verecek gibi duruyorum vermesemde herhalde çok sınırlı alırız. Ama sende işe yaramasına çok sevındım canım. benim çevremde çok arkadaş var çok kilo verdiler. Biraz azimle inşallah en istediğin kiloya ulaşırsın. Bebişte sende sapasağlıklı olun

Canım illa ki hissedersin ama ben iğne kalemi var ya onu parmağıma çok bastırmıyorum. Hafifçe tutuyorum, o zaman çok acımıyor ama dediğim gibi yine de hissedersin kan akıyor sonuçta. Gerçi bendeki kaç yıllık cihaz, yeni modeller belki daha gelişmiştir, bilmiyorum. Bendeki çok az kanla ölçüm yapabiliyor, o yüzden memnunum yani..

Bir de canım hangi cihazı alırsan al aklında olsun ben sebamed in bebek pişik iyileştirici kremi var, onu parmak uçlarıma sürüyorum. Parmak ucundakş yaraları çabuk iyileştiriyor.

Bende senin gibi dusunuyorum. O an tek istek bebegin saglikli olmasi caninin kiymeti kalmiyor. Zaten oyle olmasa kimse 2. 3. 4.yu yapmazdi

Okadar kötü bir sancı mı Gerçi herşey de bir hayır vardır. Öyle bir sancı olmasa bu seferde insan başka şeylere odaklanmaktan diğer acıları hisseder. Herkes sancı anında alt kısımda kesik yapsalar duymuyorsun diyorlar. dikiş atılıyor duymuyorsun diyorlar. Demekki Rabbim ona göre bir hikmet hizlemiş. Napalım Rabbim dayanma gücü sabır versin hemipize inşallah.

Cnm 54 ile hamile kaldim 58bucugum kg derdim aslında yok ama tedbirli olmak derdindeyim hasimatoyla gr gr kg verebiliyosun sırf doğumdan sonra çok zorlanmayayim değerlerim dengeli gitsin diye diyetisyene dvm ediyorum.bnm kan şekeri çok düşük onuda dengede tutmak amaç aman saglikli olalım da gerisi bi şekilde cozulur diye düşünüyorum.hepimiz sağlıkla kavuşalım ins kuzularimiza

valla bende mavi önlüklerle saçım başım dağılmış gördüm kendimi bian hayalimde
ben kahkaha atınca alıştılar yağmur yine kadınlar kulübüne bağladı diyolar

bu arada dün patronum beni işten çıkaracağını ve diğer muhasebecinin bunu bana söylemesini istemiş. diğer arkadaşta bunu ben yapamam hem ona ihtiyacım var kız doğum parası için kanamalı halinle işe geldi, çoğu raporunu kullanmadı falan demiş.

bugün de patron dedi seni doğum iznine kadar çıkartmayacağım falan diye. sağolun dedim çıkartsa kendi topuğuna sıkacak bide bana minnet ettirmeye çalışıyo

Tamam canım çok sağol aklımda olsun. Çünkü çok sık ölçüm yapılıyormuş. parmaklar olacak delik deşik ... herşey sağlık için. Sabredeceğiz. Sanada çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin...

Senin kilon çok çok iyi canım maşalllah ben 57 ile başladım şimdi 62.5 oldum. Zamanında 48 dim zorlu tedavilerim oldu. Şimdi ideal sağlıklı kiloda olmak önemli. İnşallah sağlıkla kavuşuruz canım, bebişlerde sağlıklı olur. hasimatoyu daha önce duymadım canım. Rabbim inşallah bu derdine kalıcı derman versin

Normalde dogum acisi agri esiginin cok ustunde deniliyor dayanamaz kimse diyolar. Ama biz 9 ay boyunca o ana hazirlaniyoruz. Yapimiz bunyemiz agri esigimiz hepimizin farkli. Kimi adet agrisi gibi hissederken kimi cok daha agiri oluyor. Kotu dusunme hic. Kotu olaylari cikar kafadan guzel gecicek ve bebegin yormayacak seni. Hep guzel dusunursen daha kolay atlatirsin. Gebelik okulunda kiz 7cm acilma olmus hala sancisi yokmus karin agrisi gibi arada geliyomus ve 1 2 saatte de dogurmus. Ustelik ilk dogum. Bol bol dua et guzel olsun kolay olsun en onemlisi saglikli olsun. Gerideki herseyi unutucaz emin ol. Arkadasim cok zor bir hamilelik gecirdi kizin tum organlari tum hormonlari sikintiliydi. Dogurdu 2 ay sonra tekrar hamile. Normal bi insan yapamaz bunu ama o duyguyu tadinca hep istiyosun sanirim. Simdiden korkutma kendini hic vardir herseyde bir hayir dersen teslim olursan emin ol hersey daha guzel olur canim

Kaç kilosun ki benimde kilom var ama boyuma göre normal görünüyorum:)
63 kg ile hamile kaldım 25.haftama giriyorum 14 kg aldım da bırazcık ilk zamanlar hızlı kılo aldım sonra dıkkat etmeye basladım ama nafıle :)

ayy dur ses etme doğum izninde sonra da eğer çıkartırsa tazminat fln alırsın en azından belki sonrasında işsizlik maaşı bağlatabilirsen bağlatırsın çok iyi olur senin içinde

Allah razı olsun canım, düşündükçe korkuyor insan ama yaşarken yapılıyor korkunç bir şey değil. Krem beni çok rahatlattı, hemencecik geçiriveriyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…