2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok yemek yemeyi seven biri değilim yaşamak için yiyenlerdenim.ama zararlı şeyleri severim aramızda kalsın kimse duymasın
:)) arada kacamaktan biseycik olmaz. Bende eve abur cubur almiyorum artik. Kendim hazirliyorum tatli pasta tarzi seyleri. Avmye de gitmiyorum pek canim ister biseyler diye :))

mavila canım dün benim arkadaşım doğum yaptı. tırnağı kırılsa ağlayan, saçını tararken çıldıran bi kızdı. ve normal doğum yapmış hemde 2 gün sancılanmış dün suni sancı vermişler. altta dikişi varmış. hiç korkulacak gibi değil ben yaptıysam sen aynı anda 2 kez yaparsın diyo. düşün acı eşiği ne kadar düşüktü ama rabbimin hikmeti inşallah bizde öyle kolay doğurabiliriz

Amin canım Allah razı olsun. Güzel düşünüyorum canım. Dediğin gibi herkesin ağrı duygusu algısı farklı ama her anne bebeğini görünce herşeyi unutuyor. Bir bayan normalde ağrı hafızaları unutulmaz ama doğum öyle birşey ki bitince resetleniyorsunuz demiş. İnşallah 3 ay sonra burada yaptığımız güzel doğumları gülerek paylaşırız tatlı tatlı bebişlerimizi severken, koklarken..

ayy dur ses etme doğum izninde sonra da eğer çıkartırsa tazminat fln alırsın en azından belki sonrasında işsizlik maaşı bağlatabilirsen bağlatırsın çok iyi olur senin içinde
doğumdan sonra işe gelmiyceğimi biliyo canım. doğuma kadar dursunda, doğumdan sonrasını hiç düşünmüyorum o zamandan sonra da bişey beklemiyorum açıkcası

Canim anneannem 30 yildir seker hastasi ne igneden nede olcmeden hic yarasi olmadi. Simdiki cihazlar cok iyi gercekten

Aa dikkat lütfen. Bende 19 dayım ama daha ayni kilomdayım.
ekmegi makarnayı pilavı falan kestim ama yapım geregı alıyorum sanırım bende anlamadım son haftalarım da bebek alıyor sanırım canım 22.haftam da 600 gr olmustu

Maşallah canım demek Rabbim ona göre sabrını veriyor. Benim şuan çok korkum yok aslında daha çok sezeryandan korkuyorum nedense. Zamanında bazı rahatsızlıklarımdan dolayı sabahlara kadar sancı çekmeye biraz talimliyim ..:) Olsun Günahlarımıza keffaret olur inşallah. Annenin doğum anında çektiği sıkıntı da birçok hayır gizli. En büyük hayır sağlıkla bir mücizeyi kucağımıza almamız değil mi. Sonsuz şükürler olsun. :)

Ben şimdiden internetteki bütün pozitif normal doğum hikayelerini okudum. İnsan korkuyor tabiki ama öyle güzel hikayeler var ki, o anları yaşamanın her şeye değer olduğunu düşünüyorsun bir yandan. Kısmet olursa normal yapmayı çok istiyorum.

maviss_34 canım sen de baya kilo almışsın. Ben 10 aldım, doktorum diyetisyene gitmemi önerdi.
Önümüzdeki hafta gideceğim. Sen de doktorunun fikrini al bence bi.

Aynen oyle hic sartlama kendini. Bana soruyolar normal mi sezeryan mi diye. O zaman gelsin bakariz diyorum. Ben sadece suna karsiyim. Sancin oluyo ama acilma olmuyo. Yine de suni sanci verilmesine izin vermem ki bizde ebe cok onlarda pek onaylamiyor. Acilma olmasi onemli cunku. Hatta ben suyum gelsin evde muayene olayim bi ondan sonra hastaneye gitmeyi dusunuyorum. Hastanem 200mt uzaklikta bide. Hic planlar yapmiyorum yani sadece dusunuyorum. Hele bi 30lar 35ler gelsin de bi sekilde dogacak nede olsa mantigindayim

Normal dogumda bu olayin gerceklestigini duymustum ancak . Sezeryanda yaptiklarini ilk defa senden duydum. Sezeryanmi istiosun normalmi

Aynen canım, inşallah bizde kolayca yapabiliriz sağlıcakla kucağımıza alabiliriz
hmm biliyorsa tabi istifanı beklicektir aman neyse buna da şükür canım
aynen canım, buna şükür yine öyle böyle para biriktiriyorum. doğum parasını da alırsam Allah bin bereket versin yeter

maviss_34 canım sen de baya kilo almışsın. Ben 10 aldım, doktorum diyetisyene gitmemi önerdi.
Önümüzdeki hafta gideceğim. Sen de doktorunun fikrini al bence bi.
diyestisyen falan demedi ama doktorumu degıstırıyorm zaten bu gıdecegım doktor ne dıyecek bakalım canım elımden geldıgınce dıkkat etmeye calısıyorum

Aaa ciddi misin ya ? Şaşırdım doğrusu...vitamin ilacının iştah açtığını duydum ama kalorili olduğunu duymamıştım. Bir doktoruma danışayım. Çok teşekkür ederim.

Bana oyle soyledi canim mom vital plus kullaniyorum ben vejeteryan bi vitamin ayrica probiyotikte var icinde kabizligima da iyi geldi. Baligi kendin tuket dedi. Omega ile sisirme kendini dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…