ay ama itiraf ediyim bi keresinde ben eve azıcık geç kaldım diye ( 8:30 suları falan kışın) ünide arkadaşlarla takılmıştık babam kapıyı kilitlemişti. üstteki kilidin anahtarı yoktu sadece içeriden kilitleniyodu adam beni eve almamıştı. bende bakkal abinin evinden bi çocukla merdiven taşıyıp 2.kata eve balkondan girmiştim. babamın odası da balkonlu odaydı. balkon kapısını açınca sen nerden girdin eve diye kızmıştı bide. deli herif sokakta yatçam sandı heralde
Bebegim sadece seninki değil hepimizinkinde benzer tavırlar var.en azından sn bu dıosundur alıodur bnm begendıklerımı de ıstemıo begenmio
Malesef canim ayagimdaydi aliskanlik haline getiriyo sanki babasi giderken uyaniyo ayagima almazsam agliyo tutmak istemiyoeum ayagimda bakiyorum dalmis hemen yatagina goturuyorum uyaniyo hemen agliyo gecede hemen uyuyan cocuk 10.30 da aliyorum 12 ye kadar uyumuyo 3 4 kez uyudu diye yatagina yatiriyorum uyaniyo agliyo mecburen geri aliyorum ayaggima. Ya sallamak bisey degilde sicakta yapisiyoruz birbirimize.sen nasil atlatiyosun bu donemleri varmi bi onerin tatlim suanda mesela kahvalti atagi yasicak mama istedi verdim o yuzden bekliyorum aciksin diye7 den beri ayaginda mişu atak donemini bir an once atlatsaydiniz iyiydi...perisan olcan boyle
Kizlar yarina randevu aldim gidim bi bakim bebisimi görim hareketleri baya baya az merak ediyorum bisey mi oldu diye aklim hep onda bi dun gece bizim ki takmis saga yatma duz yatma soluna yat sadece nerde ne okuduysa tv ye bakarken bile tutturmus soluna uzan diye sabaha kadar sola don duz yatma yaa sabır dedim
Yuuhh gece 3 te iki tane cocuk polislerle geliyo eve adam uykudan uyandirdilar diye kiziyo ne denirkiSeninko yine masummus ben bi kere gecenin 3unde polislerle eve gelmistim. Kardesim vardi yanimda. Sehirdisindaydik servisin motoru bozuldu. Bizde eve yurumeye karar verdik yolda sivil polisler cevirdi bizi. Ben daha 16 yasindayim kardesimde 10 fln. Ne cesaretse bindik eve biraktilar bizi. Bi geldik anahtar yok ikimizde de. Zile basiyoz basiyoz acan yok. Polisler girmemizi bekliyo fln. En son babam kufrederek acmisti ne uykudan uyandiriyonuz anahtarinizla girin diye. Adams ormadi bile eve nasi geldiniz diye ahh ahh
Ayy allah yardimcin olsun canim cocuklarla ugrasmak zor bende napocam bilmiyorum skmdide surekli tvde kanal degistir diyo biseyi sabit ixlemiyo sinirleniyo elimde kumanda degistircekmisim surekli yada elime telefonu alim alip yere firlatiyo allah yardimcimiz olsun seninde tam 2 yasa denk geliyo dimi yaa oyy oyyy vok zor isimiz
Ya iste bizimki tutturmus nerde okuduysa olu dogum yapma sebebiymis diyo bideDoğum eğitimindeki derste ebe bu yatma konusuyla ilgili şunu dedi “sola yatmak atardamar o tarafta olduğu için daha doğru, mide için de daha iyi. Ama illa sola yatacaz diye kendinizi rahatsız etmeniz ya da uykusuz bırakmanız bebek için daha zararlı. Bu süreçte en önemli olan şey sizin rahatlığınız. Bütün gece sağa veya sırt üstü yatsanız bile bebeğe bişey olmaz. Korkmayın, rahat olacağınız şekilde yatın uyuyun.”
Bunu duyduğumdan beri rahat ettim ben de valla, gece uyanıp uyanıp sola dönüyordum, sol kolum felç geçiriyordu artık üstüne yatmaktan :) şimdi nasıl denk gelirse öyle uyuyorum.
Agliyo canim yirtiyo kendini ne istedigide belli degilki iste suan ankara havalari calan kanali acyim oynuyo bakalim nezamn degistir diye bagircak derken basladiii iiiiihhhihhhhh diyeKumandayi kaybetsen nasil olur acaba
Kizlar yarina randevu aldim gidim bi bakim bebisimi görim hareketleri baya baya az merak ediyorum bisey mi oldu diye aklim hep onda bi dun gece bizim ki takmis saga yatma duz yatma soluna yat sadece nerde ne okuduysa tv ye bakarken bile tutturmus soluna uzan diye sabaha kadar sola don duz yatma yaa sabır dedim
ayyy o fena yaa can mı dayanır onaYeni uyandi sayilir ama 7 den beri ayagimda adam
benmkinin haberi bile yok nereye yattığımdanKizlar yarina randevu aldim gidim bi bakim bebisimi görim hareketleri baya baya az merak ediyorum bisey mi oldu diye aklim hep onda bi dun gece bizim ki takmis saga yatma duz yatma soluna yat sadece nerde ne okuduysa tv ye bakarken bile tutturmus soluna uzan diye sabaha kadar sola don duz yatma yaa sabır dedim
ay yok artık. ne cesaretle bindik değil o saatte ne cesaretle yürüdünüzSeninko yine masummus ben bi kere gecenin 3unde polislerle eve gelmistim. Kardesim vardi yanimda. Sehirdisindaydik servisin motoru bozuldu. Bizde eve yurumeye karar verdik yolda sivil polisler cevirdi bizi. Ben daha 16 yasindayim kardesimde 10 fln. Ne cesaretse bindik eve biraktilar bizi. Bi geldik anahtar yok ikimizde de. Zile basiyoz basiyoz acan yok. Polisler girmemizi bekliyo fln. En son babam kufrederek acmisti ne uykudan uyandiriyonuz anahtarinizla girin diye. Adams ormadi bile eve nasi geldiniz diye ahh ahh
canım şu atağı geçsin instagramda bal anne diye bi sayfa var uyku için eğitim veriyo. yazıları ücretsiz herkes çok memnun. emzikten bırakmaya kadar herşeyi tavsiye ederek anlatıyo. instagramın yoksa googledan bakabilirsin profili açıkMalesef canim ayagimdaydi aliskanlik haline getiriyo sanki babasi giderken uyaniyo ayagima almazsam agliyo tutmak istemiyoeum ayagimda bakiyorum dalmis hemen yatagina goturuyorum uyaniyo hemen agliyo gecede hemen uyuyan cocuk 10.30 da aliyorum 12 ye kadar uyumuyo 3 4 kez uyudu diye yatagina yatiriyorum uyaniyo agliyo mecburen geri aliyorum ayaggima. Ya sallamak bisey degilde sicakta yapisiyoruz birbirimize.sen nasil atlatiyosun bu donemleri varmi bi onerin tatlim suanda mesela kahvalti atagi yasicak mama istedi verdim o yuzden bekliyorum aciksin diye
ayyy o fena yaa can mı dayanır ona
benmkinin haberi bile yok nereye yattığımdangit bakalım gör bebişi canım. bende diğer hafta giderim diye düşünüyorum Allahın izni ile
ay yok artık. ne cesaretle bindik değil o saatte ne cesaretle yürüdünüz
hey allahım :))Agliyo canim yirtiyo kendini ne istedigide belli degilki iste suan ankara havalari calan kanali acyim oynuyo bakalim nezamn degistir diye bagircak derken basladiii iiiiihhhihhhhh diye
benm babamda almazdı sormazdı. bi kerede başım sıkışınca aramadım. ama kapı kilitlemeyi çok sever.. bi keresinde de ben kilitledim almadım onu öcümü aldımMecbur canim ustelik arabasi da var hani. Ama almaz. Dersanedeyken kisin aksam 9da cikardik. Birgun disarda sel goturuyo oyle bi yagmur yagiyo ki anlatamam. Kaldirimlarida gecti yagmur. Dusundum nasil gitcem diye. Dersane yuruyerek yarim saat. Otobuste yok. Ve kopekler var bir bolumu issiz yolun. Aradim gelip alir misin diye sen gelirsin bak basinin caresine gibi kivirdi telde. Bilgisayar basindan kalkipta gelmedi. Sonra siniftan 2 cocuk birakmayi teklif etti. Bende mecbur kabul ettim. Yolun cogunu onlarla yurudum sonra dedim tesekkurler burdan ote 10 dk var ben giderim. Eve nasil kosarak gittigimi hatirlamiyorum. Sudan cikmis balik gibiydim eve vardigimda. O gunde dedem gelmis babama kizmis bu saatte kizi nasi almazsin diye. O zamanlar sesimi cikaramiyodum ama simdi sen kendini babadan mi sayiyosun diyorum yuzune yuzune
Degisik bir isimmis Rima. Adiyla yasar insallah anlami nedir?
Evet dişi ceylan yavrusu anlami... annem ne oyle enik gibi dioRima da ceylan yavrusu demek galiba dimi :) kizimda ceren hepsi ayni anlamda sanirim.ismi gibi guzel olsun omru :) soyleme aman sus kimseye soyleyip sinirini bozma
hey allahım :))
benm babamda almazdı sormazdı. bi kerede başım sıkışınca aramadım. ama kapı kilitlemeyi çok sever.. bi keresinde de ben kilitledim almadım onu öcümü aldım
Tentencim hic endiselenip üzme kendini.Ben 23+4 teyim hala hissedemiyorum 7.aydan once hissedemicem sanirim
Atak donemleri icin cok yapilcak bisey yok iste okudugum pek cok kitapta sabir diyo özetle...sinirlenmeyin kizgin tepki vermeyin sizden ogrenmesin tepki vermeyi...yapacak cok bisey yok 10 15 gun gecene kadar sabirla bekliyoruz...en azindan bilincliyiz oyle dusunuyorum.hastami noldu diye endiselenmiyoruz yemek yemiyo diye zorlasak yeme bozuklugu olusur en azindan eskilerin yaptigi hatalari yapmamis oluyoruz.Malesef canim ayagimdaydi aliskanlik haline getiriyo sanki babasi giderken uyaniyo ayagima almazsam agliyo tutmak istemiyoeum ayagimda bakiyorum dalmis hemen yatagina goturuyorum uyaniyo hemen agliyo gecede hemen uyuyan cocuk 10.30 da aliyorum 12 ye kadar uyumuyo 3 4 kez uyudu diye yatagina yatiriyorum uyaniyo agliyo mecburen geri aliyorum ayaggima. Ya sallamak bisey degilde sicakta yapisiyoruz birbirimize.sen nasil atlatiyosun bu donemleri varmi bi onerin tatlim suanda mesela kahvalti atagi yasicak mama istedi verdim o yuzden bekliyorum aciksin diye
Vera zaten bu ara cok duyuyorum giderek yayiliyo.rima daha iyi olmus :)Sagol canim hepimizin ki insallah. Anlami dişi ceylan yavrusu.
Evet dişi ceylan yavrusu anlami... annem ne oyle enik gibi dio)) benim tek isim ve 4 harf takintim var. Aslinda Vera istiyordum. Ama esimle anlamasadik. Rima icimize sindi :)))
Tentencim hic endiselenip üzme kendini.
Ben isyerimdeki kankime kızdim sen hamileyken yaşadığın hicbir seyi paylasmadın mı benle, ağrısı acısı kıpırdaması diye. Tüm gebeligimde 1 kere kımıldadı kiz ki dedi.
(Gerçi o da böbrek taşı sancisindan gebeligini yaşayamadı hangisi gebelik hangisi hastalık bilemedi. ) Olabiliyor demek ki uslu bebisin, sağlığınız yerinde olsun yeter...
Kasımdan sonra bil bol kimildayacak nasilsa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?