Ya iste bizimki tutturmus nerde okuduysa olu dogum yapma sebebiymis diyo bide
Zorlamiyorum cok sukur bende jendime bazen diyorum nasil sabrediyorum diye ama onlar icin katlaniyoruz iste neyseki kahvalti faslini guzel guzel atlattik bugun cok sukur bi kac gundur yemesi duzenlendiAtak donemleri icin cok yapilcak bisey yok iste okudugum pek cok kitapta sabir diyo özetle...sinirlenmeyin kizgin tepki vermeyin sizden ogrenmesin tepki vermeyi...yapacak cok bisey yok 10 15 gun gecene kadar sabirla bekliyoruz...en azindan bilincliyiz oyle dusunuyorum.hastami noldu diye endiselenmiyoruz yemek yemiyo diye zorlasak yeme bozuklugu olusur en azindan eskilerin yaptigi hatalari yapmamis oluyoruz.Eki Görüntüle 2174598 Eki Görüntüle 2174599 Eki Görüntüle 2174600 Eki Görüntüle 2174601 Eki Görüntüle 2174598
Sen ona doğrusunu söyle canım.
Yanlış bildiğmiz çok şey varmış ben bu eğitim sayesinde öğreniyorum. Eşime de söylüyorum ki durup durup dürtmesin beni :)
Solerim canim yoksa rahat vermiyo banaSen ona doğrusunu söyle canım.
Yanlış bildiğmiz çok şey varmış ben bu eğitim sayesinde öğreniyorum. Eşime de söylüyorum ki durup durup dürtmesin beni :)
Yemesi duzene girdiyse bi kac gunu kalmis atak doneminin demekki sonra rahatlarsiniz :) az kalmis dayan kuzumZorlamiyorum cok sukur bende jendime bazen diyorum nasil sabrediyorum diye ama onlar icin katlaniyoruz iste neyseki kahvalti faslini guzel guzel atlattik bugun cok sukur bi kac gundur yemesi duzenlendi
Sizin de gebeliginizde başkalarinin felaket anılarını dinlemekten içiniz bayılmadı mı, olumlu ve pozitif anılar binde bir çıkıyor karşıma. .. Düşünme öyle kolik olacak falan, duyma dinleme. Olumlu örneklere konsantre ol.Bende oyle diyorum. Uykucu napiim 4tur her doktora gittigimde uyuyo:)) annem kardesime hamileyken 2.gebelikte 6.aydan sonra hissetmis. Ama 1bucuk yasina kadarda kolikmis. Insallah oyle olmaz diyorum bende
Canim ben cok asiri hissediyodum iste disardan bile belli oluyodu bu sessixlik uzun surdu sanki pit pit geliyo ama gunde bikere iki kere cok ciliz suanda nasil yavrum gumbur gumburdu o yuzden azbucuk icimde endise tohumlari kabarmaya basladiBen 23+4 teyim hala hissedemiyorum 7.aydan once hissedemicem sanirim
Ayy inş inş bakalım nezaman rahatlicaz aslinda dedigin gibi lidya gibi cok uysal bi cocuk ama bu zamanlarda icinden baska cocuk cikiyo sankiYemesi duzene girdiyse bi kac gunu kalmis atak doneminin demekki sonra rahatlarsiniz :) az kalmis dayan kuzum
Canim simdi bir suru organik suruplar var kolik bebekelr icin korkmana gerek yokki...ben dogumdan 2 ay sonra kortizon tedavisine baslayinca emzirmeyi birakmak zorunda kaldim.bebek alismis meme gibi biberonuda cok cok cekiyo e o kadar hizli alinca gaz yapiyodu momysbliss aldim 1 damla verdim gazini bile cikarmaya gerek kalmadi aninda basladi gegirmeye...simdiki damlalar suruplar cok etkili :) kizdan tecrubeliyim simdiden aldim koydum kenara bu sefer :)Bende oyle diyorum. Uykucu napiim 4tur her doktora gittigimde uyuyo:)) annem kardesime hamileyken 2.gebelikte 6.aydan sonra hissetmis. Ama 1bucuk yasina kadarda kolikmis. Insallah oyle olmaz diyorum bende
Aaa sagol canim bakarim maleesef sosyal hesaplarim yok ama aciksa zaten gerekte yokcanım şu atağı geçsin instagramda bal anne diye bi sayfa var uyku için eğitim veriyo. yazıları ücretsiz herkes çok memnun. emzikten bırakmaya kadar herşeyi tavsiye ederek anlatıyo. instagramın yoksa googledan bakabilirsin profili açık
cok iyi anliyorum bir anda icine canavar kacmis gibi hic biseyden mutlu olmuyo yemiyo uyumuyo sonra kendiliginden bitiyo...onlarada zor buyume sancilari cekiyolar napsinlar ya kolay miAyy inş inş bakalım nezaman rahatlicaz aslinda dedigin gibi lidya gibi cok uysal bi cocuk ama bu zamanlarda icinden baska cocuk cikiyo sanki
Sizin de gebeliginizde başkalarinin felaket anılarını dinlemekten içiniz bayılmadı mı, olumlu ve pozitif anılar binde bir çıkıyor karşıma. .. Düşünme öyle kolik olacak falan, duyma dinleme. Olumlu örneklere konsantre ol.
Keyfi yerinde oooh mis lıkır lıkır suyun içinde balık gibi yüzüyor bebişin, tepinmesi kıpırdamasına hiçbir sebebi yok demek ki.
Anneciğinin göbisi kadar rahat bir ortami bulmuş uyusun da büyüsün nur topu maşallah!
Seni de rahatlatayım dur, gecen hafta uykumdan uyandırıyordu bu hafta arada o da cok güçsüz hissediyorum ne ola ki dedigimde, meger amniyo sivim çoğalmış rahmim genislemiş. Yani o her zamankinden daha da güçlü vuruyor ama yeri genişledi, su da şiddetini azaltıyor tepiklerinin.Canim ben cok asiri hissediyodum iste disardan bile belli oluyodu bu sessixlik uzun surdu sanki pit pit geliyo ama gunde bikere iki kere cok ciliz suanda nasil yavrum gumbur gumburdu o yuzden azbucuk icimde endise tohumlari kabarmaya basladi
Bide bju aylarda buyume agrilari olurmus kemiklerinde falan ole biseyler duymustum eskidencok iyi anliyorum bir anda icine canavar kacmis gibi hic biseyden mutlu olmuyo yemiyo uyumuyo sonra kendiliginden bitiyo...onlarada zor buyume sancilari cekiyolar napsinlar ya kolay mi
Kiz bende ayni teoriyi kendi kendime dusunuyordum acaba yeri daraliyo obdan siddetleniyo yeriini genisletince yavasliyomu diye dusunuyodum oglumdada oluyodu aynisi onda hemen acile gidiyodum hareket etmiyo diye bunda yine bekliyorum sabirla sagol ama netlestordigin icin bu fikrimi seviyorum 2018 kasim anneleriniiSeni de rahatlatayım dur, gecen hafta uykumdan uyandırıyordu bu hafta arada o da cok güçsüz hissediyorum ne ola ki dedigimde, meger amniyo sivim çoğalmış rahmim genislemiş. Yani o her zamankinden daha da güçlü vuruyor ama yeri genişledi, su da şiddetini azaltıyor tepiklerinin.
O gunden beri dikkat ettim, gobegim büyüdü mü hareketi az gibi geliyor bana.
Ama tamamen tersi. 3-4 gün sonra yine siddetli geliyor yine genisliyorum yine hafifliyor. Yine siddetleniyor yine genisliyorum ; (
kızlar 25.haftamdayım mide bulantısı mide yanması yasıyorum gecmesi gerekmiyor mu artık hiç kusma yasamadım ilk zamanlar şimdi mide bulanstısı yasıyorum normal mi
ayy deliririm hayatta izin vermem kaynanamın adını koycaklar aslaBenim eşimde ilk çocuğumuzda erken diyip durdu beni oyaladı çocuk doğunca ailecek kayınpederin ismini koymaya kalktılar
ayy bizimki kaynımı okşamıo bile hala tam hissedilmediği için konuş diorum kızınla duyuyo bizi ne konuşayım dio saf yaa gene snnki iki parça almış bnmki hiç bişey almıo aldıklarıma laf edıo bana dır dırcı oldun dıo allahım cıldırmamak elde deıl sureklı tw ızlıo sureklı ya bn erken yattıgım ıcın bnden gecmıs adam gıt yatsana sen gece kaldın dıo bundan snra uyumamaya zorlıcam kndımı o tv yı ızletmıcem gorcek oBebegim sadece seninki değil hepimizinkinde benzer tavırlar var.
Dün kahvalti yaptık isyerinde bi cafede o da benim zorumla aciktim basim gozum döndü....öglen oldu hadi yemege dedim sen kahvalti yaptin o kadar da yedin ne ara aciktin demez mi?öğün öğün bu deli mi ne...
Karım hamile öğün atlamasin demiyor da sanki yarim saat sonra acıktım demisim gibi yemegime laf ediyor.
Bebek alışverişi için aynı dusuncesizlik vardi ve devam ediyor. Ben dünyaları aldım paraları sactım, o 2 parca aldı (bebek tirnak seti ve ev tipi anakucagı) o da benim cazgirligimdan kaçamadı öyle...
Daha dün bu konu geçti evde, hicbir sey aldigi yok benim aldıklarıma da laf eder genel tavrı. Sorsan aile erkeği, peeeeh! Sonra gelio gidiyor göbeğimi oksuyor ben yaptım ben yaptım diyor. Maymun.
Ama alış, yavrun en çok sen harcayacaksın özeneceksin. Ömür boyu....
Üzme kendiniiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?