2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Zorlamiyorum cok sukur bende jendime bazen diyorum nasil sabrediyorum diye ama onlar icin katlaniyoruz iste neyseki kahvalti faslini guzel guzel atlattik bugun cok sukur bi kac gundur yemesi duzenlendi

Sen ona doğrusunu söyle canım.
Yanlış bildiğmiz çok şey varmış ben bu eğitim sayesinde öğreniyorum. Eşime de söylüyorum ki durup durup dürtmesin beni :)

Ben sirtustu yatiyorum yaa hatta cogunlukla oyle oluyo. Gobek cok buyumedigi icin yeri genis icerde :)) sadece saga yada sola yatmak imkansiz. Bazen yuz ustune yakin bi sekilde yattigimda oluyo. Bacakla gobek arasina yuksek destek koyuyorum. Doktorda bisey demedi zaten bebek belli eder rahatsizligini dedi

Zorlamiyorum cok sukur bende jendime bazen diyorum nasil sabrediyorum diye ama onlar icin katlaniyoruz iste neyseki kahvalti faslini guzel guzel atlattik bugun cok sukur bi kac gundur yemesi duzenlendi
Yemesi duzene girdiyse bi kac gunu kalmis atak doneminin demekki sonra rahatlarsiniz :) az kalmis dayan kuzum

Bende oyle diyorum. Uykucu napiim 4tur her doktora gittigimde uyuyo:)) annem kardesime hamileyken 2.gebelikte 6.aydan sonra hissetmis. Ama 1bucuk yasina kadarda kolikmis. Insallah oyle olmaz diyorum bende
Sizin de gebeliginizde başkalarinin felaket anılarını dinlemekten içiniz bayılmadı mı, olumlu ve pozitif anılar binde bir çıkıyor karşıma. .. Düşünme öyle kolik olacak falan, duyma dinleme. Olumlu örneklere konsantre ol.
Keyfi yerinde oooh mis lıkır lıkır suyun içinde balık gibi yüzüyor bebişin, tepinmesi kıpırdamasına hiçbir sebebi yok demek ki.
Anneciğinin göbisi kadar rahat bir ortami bulmuş uyusun da büyüsün nur topu maşallah!

Ben 23+4 teyim hala hissedemiyorum 7.aydan once hissedemicem sanirim
Canim ben cok asiri hissediyodum iste disardan bile belli oluyodu bu sessixlik uzun surdu sanki pit pit geliyo ama gunde bikere iki kere cok ciliz suanda nasil yavrum gumbur gumburdu o yuzden azbucuk icimde endise tohumlari kabarmaya basladi

Bende oyle diyorum. Uykucu napiim 4tur her doktora gittigimde uyuyo:)) annem kardesime hamileyken 2.gebelikte 6.aydan sonra hissetmis. Ama 1bucuk yasina kadarda kolikmis. Insallah oyle olmaz diyorum bende
Canim simdi bir suru organik suruplar var kolik bebekelr icin korkmana gerek yokki...ben dogumdan 2 ay sonra kortizon tedavisine baslayinca emzirmeyi birakmak zorunda kaldim.bebek alismis meme gibi biberonuda cok cok cekiyo e o kadar hizli alinca gaz yapiyodu momysbliss aldim 1 damla verdim gazini bile cikarmaya gerek kalmadi aninda basladi gegirmeye...simdiki damlalar suruplar cok etkili :) kizdan tecrubeliyim simdiden aldim koydum kenara bu sefer :)

Aaa sagol canim bakarim maleesef sosyal hesaplarim yok ama aciksa zaten gerekte yok

Ayy inş inş bakalım nezaman rahatlicaz aslinda dedigin gibi lidya gibi cok uysal bi cocuk ama bu zamanlarda icinden baska cocuk cikiyo sanki
cok iyi anliyorum bir anda icine canavar kacmis gibi hic biseyden mutlu olmuyo yemiyo uyumuyo sonra kendiliginden bitiyo...onlarada zor buyume sancilari cekiyolar napsinlar ya kolay mi

Aslinda pek olumsuz ani duymuyorum. Cunku cevremde daha dogrusu kendi sulalemde ilk hamile benim kimsenin anlatcak anisi yok. Esimin ailesi kuzenleriyle de sehir farki var yilda 1 kez fln gorustugum icin tel numarami bile bilmezler. Sadece arada anneannem bazen gobegin niye yok der niye oynamiyo der. Bnm gobegim bile 21den sonra cikti aniden oncesinde hic yoktu. Hissetme ise hala yok. Yapabilecegim biseyde yok iceri genis gucu yetmiyo yada benim agri esigim yukseldi. Bide vucudumh pek dinlemiyorum cunku kronik kasik agrisi karin agrisi yada gaz sancisi yasadigim oluyo. Bebek hareketiyse de karistiriyorum. Her gittigimde de cok sukur saglikli oldugunu duyunca onemsemiyorum artik. Uyku bolen tekmelerde yok. Rahat yani ama bazen insan hissetmek istiyo iste nasil diye. Disardan goremeden tekmeyi dogurmak istemiyorum

Kizlar bide dun gece benimkine dedimki bak bana isim icin bisey demiyosun ben tulum yapicam ustune isim yazicam koraydada hevesim vardi yappamadim senin yuzune diye ufaktan bi trip attim bana diyoki hee ole bisey var desene benim haberim yok bunlardan bi iki vune hallederiz diyo bakalim ne dahiyane isimlercikicak bizim beyden merakla bekliyorum

kızlar 25.haftamdayım mide bulantısı mide yanması yasıyorum gecmesi gerekmiyor mu artık hiç kusma yasamadım ilk zamanlar şimdi mide bulanstısı yasıyorum normal mi

Canim ben cok asiri hissediyodum iste disardan bile belli oluyodu bu sessixlik uzun surdu sanki pit pit geliyo ama gunde bikere iki kere cok ciliz suanda nasil yavrum gumbur gumburdu o yuzden azbucuk icimde endise tohumlari kabarmaya basladi
Seni de rahatlatayım dur, gecen hafta uykumdan uyandırıyordu bu hafta arada o da cok güçsüz hissediyorum ne ola ki dedigimde, meger amniyo sivim çoğalmış rahmim genislemiş. Yani o her zamankinden daha da güçlü vuruyor ama yeri genişledi, su da şiddetini azaltıyor tepiklerinin.
O gunden beri dikkat ettim, gobegim büyüdü mü hareketi az gibi geliyor bana.
Ama tamamen tersi. 3-4 gün sonra yine siddetli geliyor yine genisliyorum yine hafifliyor. Yine siddetleniyor yine genisliyorum ; (

Kiz bende ayni teoriyi kendi kendime dusunuyordum acaba yeri daraliyo obdan siddetleniyo yeriini genisletince yavasliyomu diye dusunuyodum oglumdada oluyodu aynisi onda hemen acile gidiyodum hareket etmiyo diye bunda yine bekliyorum sabirla sagol ama netlestordigin icin bu fikrimi seviyorum 2018 kasim annelerinii

kızlar 25.haftamdayım mide bulantısı mide yanması yasıyorum gecmesi gerekmiyor mu artık hiç kusma yasamadım ilk zamanlar şimdi mide bulanstısı yasıyorum normal mi

Mide yanmasi bulantiyida getiriyo ozellikle sabahlari. Doktoruna soyle bi ilac versin cnm. Bulanti gecerde yanmalar doguma kadar devam etcek bebekler yukari cikiyo artik mide de baski artiyo

ayy bizimki kaynımı okşamıo bile hala tam hissedilmediği için konuş diorum kızınla duyuyo bizi ne konuşayım dio saf yaa gene snnki iki parça almış bnmki hiç bişey almıo aldıklarıma laf edıo bana dır dırcı oldun dıo allahım cıldırmamak elde deıl sureklı tw ızlıo sureklı ya bn erken yattıgım ıcın bnden gecmıs adam gıt yatsana sen gece kaldın dıo bundan snra uyumamaya zorlıcam kndımı o tv yı ızletmıcem gorcek o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…