2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Annem babam banada ole davraniyo el istunde tutuyolar onlara gecince bir cayimi bile babam koyar ben hamileyim cocukla ugrasiyom diye hic usenmez ama gelgelelim el adami ayni olmuyo

Benim çocuğumda bana çekerse yandık hergece geç yatıyorum

Ay cok güldüm ya simdiden boyleyse dogunca nasil olur. valla kış bebegi olcak bide disari isterse yandin sen. Bizim vardi oyle bi tanidik bebek evde durmak istemiyodu her gun arabayla gezdiriyolardi :))
ayyy esim rvdeyken aksamlari cikarizda kuzum o yokken kendim cikarmam sanirim :)

Merhaba kızlar evimde küçük bi oda var ve oyun odası olarak değerlendireceğim. 2yaşında bi oğlum daha var. Evinde oyun odası olan, bu konuda bi fikri olan bana yardımcı olabilir mi neler yapabilirim odaya

Merhaba kızlar evimde küçük bi oda var ve oyun odası olarak değerlendireceğim. 2yaşında bi oğlum daha var. Evinde oyun odası olan, bu konuda bi fikri olan bana yardımcı olabilir mi neler yapabilirim odaya

Çocukluğumuzda bizimde oyun odamız vardı babam odaya salıncak monte etmişdi çok severek oynardık. Aklımda bu kalmış o güzel günlerden şimdi herkes başka yerde

Insallah bakalim :)

Allah akil fikir versin ne denir ki

günaydın kızlar isim konusunda ne güzel eşleriniz ile konuşabiliyorsunuz biz dün akşam tartıştık gene eşim küstü allahım ne acele ediomuşum sanki yarın doğacakmış daha çok vakit varmış herşeyi aceleye getiriomuşum bnde yaptırcağım şeyler var diorum bekle dio bnde sinirlendim sen anca tv izle ilgilenme hiçbişeyle die konuşmuoz şuan

Erkekler genelde böyleler malesef 1 yıl önce koymuştuk isimleri embrio iken 2.isimde baya düşündü yağmura karar verdik değişmezse dün dıyorum ki hayatım hiç bebek arabası baktinmi yok ne bakacam gidecez alacaz gelecez :))) mantık bu üzülme sadece seninki değil böyle rahat davranan

Degisik bir isimmis Rima. Adiyla yasar insallah anlami nedir?

Aa ben esin gibiyim

Aa hic bilmiyodum ben yara olmasin diye koyuyodum sakir sakirda geliyodu sutum.bu sefer kullanmim o zaman

Rima da ceylan yavrusu demek galiba dimi :) kizimda ceren hepsi ayni anlamda sanirim.ismi gibi guzel olsun omru :) soyleme aman sus kimseye soyleyip sinirini bozma

Kusum anlatma tamam.bi sekilde kocan okur gorur adam diycek 2 cocugumuz var daha eski kocanimi anlatiyon.bosver olmus bitmis Allah kurtarmis cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…