Aynen cnm. Ben ayak uyduramazsam uyku laboratuarlarına gitmeyi düşünüyorum. Uyku benim için başlı başına problem olmuştur.
Hayırlısı bakalım neyle karşılaşacağız
Anladım cnm. Şartlar insanları şekillendirip olduğu kişiler haline getiriyor. Bende rahatsızlıklarımdan dolayı biraz rahat büyüdüm. Hala bile annem elimde ufak bir iş görsün ver ben yapayım der.
Benim çocuğumda bana çekerse yandık hergece geç yatıyorumGüya sabah erken uyandim gün boyu gezdim yoruldm eve geldim cinoyum yine saat yine 4 oldu. Beni bebek degistrirse degistirr ancak olmuyo yani uykum gelmiyo kac saattr yataktayim karanlikta icim bayildi :),cocugm bana cekmez insallah uyku konusunda. Esini baya hevesli gördum masallah :)) bebek doguncada boyle devam eder insallah. benim arkadasimin eside boyle hevesliydi sonrasindada hep yardimci oldu emzirmek harici cocugun herseyiyle ilgileniyo alt degistrme banyo yaptrma ilgilenme her konuda 4 4 luk. Cogu anneye tas cikartir adam yani masallah :)) anneye büyük rahatlik. Benim esimde üsenmezse yapar ama adam su icmeye useniyor cok hevesli bakalim hayirlisi :))
ayyy esim rvdeyken aksamlari cikarizda kuzum o yokken kendim cikarmam sanirim :)Ay cok güldüm yasimdiden boyleyse dogunca nasil olur. valla kış bebegi olcak bide disari isterse yandin sen. Bizim vardi oyle bi tanidik bebek evde durmak istemiyodu her gun arabayla gezdiriyolardi :))
Merhaba kızlar evimde küçük bi oda var ve oyun odası olarak değerlendireceğim. 2yaşında bi oğlum daha var. Evinde oyun odası olan, bu konuda bi fikri olan bana yardımcı olabilir mi neler yapabilirim odaya
Yok canım alıntı doğruda cevap yazmayı unutmuşum şu bi oturuşta dana yerim demişsin ya ona :))Canim beni yanlis alintiladin heralde :) bakiyorum bakiyorum biz ne konusmustuk ki en son diyorum :))
Güya sabah erken uyandim gün boyu gezdim yoruldm eve geldim cinoyum yine saat yine 4 oldu. Beni bebek degistrirse degistirr ancak olmuyo yani uykum gelmiyo kac saattr yataktayim karanlikta icim bayildi :),cocugm bana cekmez insallah uyku konusunda. Esini baya hevesli gördum masallah :)) bebek doguncada boyle devam eder insallah. benim arkadasimin eside boyle hevesliydi sonrasindada hep yardimci oldu emzirmek harici cocugun herseyiyle ilgileniyo alt degistrme banyo yaptrma ilgilenme her konuda 4 4 luk. Cogu anneye tas cikartir adam yani masallah :)) anneye büyük rahatlik. Benim esimde üsenmezse yapar ama adam su icmeye useniyor cok hevesli bakalim hayirlisi :))
Yok canim okadarda degil o isteyken anahtari evde unuttum misal yanibasimdaydi ve uzerinde anahtari oluyodu ama ilgilenmiyodu basil unuttuysan ole girdiye kapatiyodu telefonu bende lojmandi orasi fabrika sahasisydi calisan adamlarda merviden isteyip eve tirmanmisligim vardir balkondan yani okadar vurdum duymaz bi sahsiyetti
Kızlar ayrıntılımız temiz geçti sukur 30 cm 630 gr :) masallah diyelim mi ? :))
Erkekler genelde böyleler malesef 1 yıl önce koymuştuk isimleri embrio iken 2.isimde baya düşündü yağmura karar verdik değişmezse dün dıyorum ki hayatım hiç bebek arabası baktinmi yok ne bakacam gidecez alacaz gelecez :))) mantık bu üzülme sadece seninki değil böyle rahat davranangünaydın kızlar isim konusunda ne güzel eşleriniz ile konuşabiliyorsunuz biz dün akşam tartıştık gene eşim küstü allahım ne acele ediomuşum sanki yarın doğacakmış daha çok vakit varmış herşeyi aceleye getiriomuşum bnde yaptırcağım şeyler var diorum bekle dio bnde sinirlendim sen anca tv izle ilgilenme hiçbişeyle die konuşmuoz şuan
Isim mevzulari konusulmus. Yani kime ne anlamiorum. Herkes cok merakli ise isom koymaya dogursun koysun bi zahmet. Benim annem de kizimin ismini kabullenemiyor. Surekli yeni isim onerileri ile gelio bana. Gulup geciyorum. Etraftan soranlarada daha karar vermedik diyorum :))) herkes son dakka ogrensin. Yorum yapacak zamanlari olmasin. Bu arada kizimin ismi Rima olacak.
Erkekler genelde böyleler malesef 1 yıl önce koymuştuk isimleri embrio iken 2.isimde baya düşündü yağmura karar verdik değişmezse dün dıyorum ki hayatım hiç bebek arabası baktinmi yok ne bakacam gidecez alacaz gelecez :))) mantık bu üzülme sadece seninki değil böyle rahat davranan
Amannn bu saatten sonra allah ona akilnfikir verse nolur ati alan uskudari gecmisAllah akil fikir versin ne denir ki
Amannn bu saatten sonra allah ona akilnfikir verse nolur ati alan uskudari gecmis
Aa hic bilmiyodum ben yara olmasin diye koyuyodum sakir sakirda geliyodu sutum.bu sefer kullanmim o zamanCanim ben lahana yapraginin sutu kestigini biliyorum. Evet agri kesici ozelligi var ama sutun cekilmesinde kullaniliyor ozellikle Hatta memeden ayirdigimda kullanmistim. Son care kesilmiyordu sutumm gercekten etkili olmustu. O yuzden nacizane tavsiyem sutun bi damlasinin bile kiymetli oldugu donemde lahana yapragi kullanilmamasi yonunde.
Rima da ceylan yavrusu demek galiba dimi :) kizimda ceren hepsi ayni anlamda sanirim.ismi gibi guzel olsun omru :) soyleme aman sus kimseye soyleyip sinirini bozmaIsim mevzulari konusulmus. Yani kime ne anlamiorum. Herkes cok merakli ise isom koymaya dogursun koysun bi zahmet. Benim annem de kizimin ismini kabullenemiyor. Surekli yeni isim onerileri ile gelio bana. Gulup geciyorum. Etraftan soranlarada daha karar vermedik diyorum :))) herkes son dakka ogrensin. Yorum yapacak zamanlari olmasin. Bu arada kizimin ismi Rima olacak.
O limiti çoktan doldurmus bosamis onu atmis kapıya anahtarsız :)Oyle dusunme insan sabri da bir yere kadar. Insallah o limitleri doldurmadan duzelirler
Kusum anlatma tamam.bi sekilde kocan okur gorur adam diycek 2 cocugumuz var daha eski kocanimi anlatiyon.bosver olmus bitmis Allah kurtarmis cok sukurYok canim okadarda degil o isteyken anahtari evde unuttum misal yanibasimdaydi ve uzerinde anahtari oluyodu ama ilgilenmiyodu basil unuttuysan ole girdiye kapatiyodu telefonu bende lojmandi orasi fabrika sahasisydi calisan adamlarda merviden isteyip eve tirmanmisligim vardir balkondan yani okadar vurdum duymaz bi sahsiyetti
O limiti çoktan doldurmus bosamis onu atmis kapıya anahtarsız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?