2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çocukluğumuzda bizimde oyun odamız vardı babam odaya salıncak monte etmişdi çok severek oynardık. Aklımda bu kalmış o güzel günlerden şimdi herkes başka yerde
Bizimde 2 cocuk odasini birbirine baglayan kucuk bir kapali balkon var orayi yaptim.yerleri oyun matiyla kapladim hipopotamli perde astim maviye boyayip agaclar daglar gunes cizdim.bir kosede dedesi ahsap mutfak tezgahi yaptirmisti onu koydum obur kosede katlanir top havuzu var icine 300 top aldik kaydirak aldim simdi a101 de var galiba 50tl ,svava salincak astik tavana. oyuncak dolabi var ikeanin .senin ozel bisey yapmana gerek yok zamanla cocuklar buyudukce ici oyuncak doluyo

Benimde çocuk odasında bir balkon var ilerde bende orayı kapatıp oyun odası yapmayı düşünüyorum. Çok güzel olmuşdur gerçektende top havuzuda çok iyi bir fikirmiş...

Kusum anlatma tamam.bi sekilde kocan okur gorur adam diycek 2 cocugumuz var daha eski kocanimi anlatiyon.bosver olmus bitmis Allah kurtarmis cok sukur
Allahtan karistirma huyu yok tatlim ama benimde hosuma gitmiyo hic anlatmak ama arada sinir oldugum seyler aklima gelince paylasmadan duramiyoruum malesef

Allahtan karistirma huyu yok tatlim ama benimde hosuma gitmiyo hic anlatmak ama arada sinir oldugum seyler aklima gelince paylasmadan duramiyoruum malesef
Aman boşver geçmiş geçmişte kalsın. sen şimdine bak bebişlerinle mutlu ol inşallah. koray napıyo kitap karıştırmaya devam mı

Aa canim cok guzel dusunmussun eger sakincasi yoksa resmini atarmisin oyun odasini n

ay ama itiraf ediyim bi keresinde ben eve azıcık geç kaldım diye ( 8:30 suları falan kışın) ünide arkadaşlarla takılmıştık babam kapıyı kilitlemişti. üstteki kilidin anahtarı yoktu sadece içeriden kilitleniyodu adam beni eve almamıştı. bende bakkal abinin evinden bi çocukla merdiven taşıyıp 2.kata eve balkondan girmiştim. babamın odası da balkonlu odaydı. balkon kapısını açınca sen nerden girdin eve diye kızmıştı bide. deli herif sokakta yatçam sandı heralde

Ahahah oda iyiymis baba bu bide neyin dersini vermeye calosiyon be adam

Ya biliyomusun Lidyada 20.ayda 75.hafta atagina resmen giris yapti.dun kresten aldim normalde inanilmaz istahli bi cocuk ama atak doneminde sut bile icmiyo aksam bisey yemeyince anladim zaten.gece normal 9 da optum yatirdim 12 gibi almis şavkanini geldi bizim yataga 20 aydir ilk kez ortamizda yatti!! Yatti dedimse uyumadi sabaha kadar agladi ustumden inmedi sabah okula birakirken normalde bagbag yapiyo donuyo arkasini gidiyo yuzume bakmiyo bugun saclarimi yoldu tepindi agladi aliym eve geliym diyorum gelmiyoda 20dkya yakin ofke nobeti gecirdi sonra sakinlesip girdi okula.aradim demin kahvaltida etmemis kameradan bakiyorum oyuncaklari firlatip duruyo...10 15 gun surer....sonra sen geldin aklima sizinde 20.ay ataginiz dogumuna denk gelcek tamda logusa olcan insallah biri gelir yardimina koray atak geciriken bebegi her dk kucaginda tutamazsin bi emziriken alman lazim tamda sana yapistigi donemde bebekle ilgilenirsen sonra nasil ısınır kardesine bilmiyorum...Allah yardimcin olsun.2 yasa yaklastikca atak donemleri zorlasiyo ofke nobetini ilk 16.aydakinde gordum ben daha once hic gormemistim...bu sefer yine ofke nobetiyle basladik hemde 20 dkya yakin surdu...nediym Allah yardimcimiz olsun bize guc versin.bizimde doguma 2 yas sendromu denk geliyo.lidya cok uyunlu bir cocuk oldugu icin ben 2 yas cok zor gecmez diye dusunerek hamile kaldim ama son 3 atak donemi oyle zor gectiki 2 yas sendromunu dusunememeye basladim...

en azından sn bu dıosundur alıodur bnm begendıklerımı de ıstemıo begenmio

Ahahah oda iyiymis baba bu bide neyin dersini vermeye calosiyon be adam
bizde ki kural hava kararınca eve girilmez. ben geç kalırsam kapıda bekleyecekmişim babam isteyince açacakmış kapıyı. iplermiyim iplemem. 2 saatlik yol gidip geliyodum ister istemez hava kararıyodu. kapıyı açmıyosa gidip halamda arkadaşımda kalıyodum. babalık yapmazdı ama eve de almazdı cins.
Atletli hanzo benimki
ahhahah yaa totosunu ısırırım onun yeni mi uyandı gözler çimdik çimdikk

Ayy allah yardimcin olsun canim cocuklarla ugrasmak zor bende napocam bilmiyorum skmdide surekli tvde kanal degistir diyo biseyi sabit ixlemiyo sinirleniyo elimde kumanda degistircekmisim surekli yada elime telefonu alim alip yere firlatiyo allah yardimcimiz olsun seninde tam 2 yasa denk geliyo dimi yaa oyy oyyy vok zor isimiz

Benim eşimde ilk çocuğumuzda erken diyip durdu beni oyaladı çocuk doğunca ailecek kayınpederin ismini koymaya kalktılar

Yeni uyandi sayilir ama 7 den beri ayagimda adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…