- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
ayy aynen dırdırdan kaçmak için yatsana yorulmadın mı bugun uyumuosun gıbı cumleler kullanıo sus dıyemıodaBenimki tv açık kucaginda laptop elinde telefon. Bana yatsana sen diyor. Uykumu dusundugunden degil dirdirimdan kacmak için.Aynı aynı...
Erkekler bebek dogunca baba oluyor yavrum biz simdiden anneyiz hatta ilk gunden. Nasıl bir kromozomsa artık Y kromozomu ince fikir denilen seyi siliyor. Takmaaaaaaa. Yat geniş genis. Hatta ben masus erken yatıyorum, ortalayıp onu diger salona yatmaya mecbur ediyorum. Oh genis geniş misssssss
Evet ilk kani ac karna veriyosun sonra sana soyluyo zaten ye yeme diyekızlar benim yarın şeker yükleme testim var.Bu test için aç karna mı gitmek gerekiyor ? doktor bana bu konuda hiçbişey demedi de kafam takıldı
hahaha bende aynısını dıorum sımdı senden baska kımse yok ewden senın yuzune bakıorum 3 ay sonra yuzume baksa keske dersın artık sen umrumda olmayacaksın kızım da kızım dıorm guluo oda oh ben rahat edderım dıoBizim adamlar kardeş galiba... masraf, ne geregi var, bakarız hallederiz ha bire savusturmada.
Para da degil mesele,gobegim cikmisken bir fotograf cekilelim dedim oyle profesyonel de degil ha, cep telefonundan biri bizi ceksin hani.
9 aylikken cektirirmisiz.
Aman ben bebegi kendime yapiyorum zaten. Bırak 3 ay sonra evde esamesi okunmayacak zaten. Oğluşum da oğluşum
Kız seninle haftalarımız aynıymış bizim :)Haha iyiymissin ben hic oc almadim. Ama gormezden geliyor olusum onun icin en buyuk ceza. Allaha havale ediyorum zaten
hadi bakalım neler gelecek sinir krizi geçirmeden atlatrsın inşallah bu durumu :)Kizlar bide dun gece benimkine dedimki bak bana isim icin bisey demiyosun ben tulum yapicam ustune isim yazicam koraydada hevesim vardi yappamadim senin yuzune diye ufaktan bi trip attim bana diyoki hee ole bisey var desene benim haberim yok bunlardan bi iki vune hallederiz diyo bakalim ne dahiyane isimlercikicak bizim beyden merakla bekliyorum
benmde hiç bulantım olmamıştı ama yanmam vardı genelde. şuan yemeklerden sonra daha çok bulanıyo midem ve sürekli yanıyo. şuan bile soda içiyorum sürekli yakıyo boğazımıkızlar 25.haftamdayım mide bulantısı mide yanması yasıyorum gecmesi gerekmiyor mu artık hiç kusma yasamadım ilk zamanlar şimdi mide bulanstısı yasıyorum normal mi
ay akşam bana atmış ablam, eşime gösterdim heeeeh iyi fikir sunmuş ablan sana aferim diyoAhhh bu kadinlar
benmkide aynısı.allahım cıldırtırlar adamı gercekten sankı napıosak mılletın kocası nasıl uzerıne tıtrer aman hamılesın kaldırma sen uzanma bn alırım karnını sever oglum kızım ben bunları gormuorum delırıorum anca uzanıp tv ızleyek karsılıklı
O heraldi uyku sersemi anlayamadı parasi gidicegini aksam soleniyodu cok harciyosun birmiyo beziniz mamaniz diye dedim onlar oglunun gideri sen kendi sigarana bak diye triplendim iste sonunda bi iki gune isim sozü aldimSeninki iyiymiş öyle desene demiş ben diorum tulum yaptırcam çikolatasını yaptırcam ne gerek var boşa dio
Valla gormedim gormicemde galiba anca neeye ihtiyacin var dr a gidicenmi iyimisin ilgisi bu iste soylenincede ilgileniyom ya oluyoallahım cıldırtırlar adamı gercekten sankı napıosak mılletın kocası nasıl uzerıne tıtrer aman hamılesın kaldırma sen uzanma bn alırım karnını sever oglum kızım ben bunları gormuorum delırıorum anca uzanıp tv ızleyek karsılıklı
bakalim umarim guzel seyler bulurKız seninle haftalarımız aynıymış bizim :)
hadi bakalım neler gelecek sinir krizi geçirmeden atlatrsın inşallah bu durumu :)
benmde hiç bulantım olmamıştı ama yanmam vardı genelde. şuan yemeklerden sonra daha çok bulanıyo midem ve sürekli yanıyo. şuan bile soda içiyorum sürekli yakıyo boğazımı
ay akşam bana atmış ablam, eşime gösterdim heeeeh iyi fikir sunmuş ablan sana aferim diyo
benmkide aynısı.
dün diyorum ki aşkım tuvalet kağıdımız bitti, daha eksikler var ama en gereklisi şuan bu. karşıda market al diyo. e sen gelirken al diyorum ben 8de çıkıyorum sen 6da diyoalırmısın ya millet yerinden kaldırmıyo sen eşşek muamelesi yapıyosun dedm ben çalışıyorum dyo. e ben napıyorm dedm sen oturarak çalışıyosun diyo kendisi sanki sürekli ayakta
herşeyi ben yapıyorum sen ne yapıyosun ki diyorum. E BEN ÇALIŞIYORUM .. sanki ben göbek atıyorum da ondan yoruluyorum
Emira SY canım sen şeker yüklemesi yaptıracakmısın? ne zaman yaptıracaksın ya da.. ben daha doktora gitmedim yeni detaylıya girdim diye. sana kaçıncı haftalar dedi ona göre bende gidiyim
Sizinki iyiymis yaa yine benimki uyudugumu gorsun koltukta git bak annen uyuyo gidikla onu uyandir onu oglunu organize ediyo gece 12 de kocaya bi kahve yapta keyif yapalim diye beni zorla uykumdan kaldirip mutfakta yaninda oturtturuyoayy aynen dırdırdan kaçmak için yatsana yorulmadın mı bugun uyumuosun gıbı cumleler kullanıo sus dıyemıodaben yatıorum erkenden yemek yapmasını bılmıo on hazırlıgı yaptırıorum en azından off bıktım dıo ıs yapmaktan dha ne yaptı ıse
Ben hala uyuyamadimuyku labaratuari nedir ilk defa duydum
Annem babam banada ole davraniyo el istunde tutuyolar onlara gecince bir cayimi bile babam koyar ben hamileyim cocukla ugrasiyom diye hic usenmez ama gelgelelim el adami ayni olmuyo
Daha iyiyim şükür serum yiyince iyi geldiege isminin anlamı zaten bizim isimlerimizin baş harfleri canım bende 2 isim var. Yusuf'u da nasıl koyduk bilmiyorum ama maymun iştahımdan yani yoksa çok sevdim, şimdi soranlara söyledikçe alışıyorum sanırım ismine :)
ahaha ay inanmıyorum ben daha hiç aşermedim nasıl oluyo bilmiyorum
ay bende tüm tsortleri ütülüyorum.. bide eşim alırken bozarsa bidahaher sabah o ütü illa açılıyo kat izi olduysa.. takntılar takıntılar...
geçmiş olsun canım şimdi nasılsun ?
bende kocama akşam sevdiği bi yemek yapayım dedm. gelince yetişmezse yardım edersin dedm tamam dedi (adını söylemiyim canınız çekmesin ) peşinden beni hiç aramayan adam arıyo. annemide çağır yardım eder sana akşamada sahile gideriz diyerezene de yokki anacım içiyim rahatlıyım.. sanki benm aklım yok zaten içimdeki şeytanı susturup ben çağırıcaktım, o söyledi şimdi inadım tuttu sinirlerim geriliyo
Sağol canımGeçmiş olsun canım.
Aynen üst üste geldi insallah normale dönerim gerci daha iyiyim sukur serum iyi geldiÇok geçmiş olsun. Hem sıcaklar hem diyet zor geldi demek ki. Abartmadan ara ver biraz, en kısa sürede toparlarsın umarım.
aynı muhabbet bizde de var beyefendi bizim benden snras işe gider benden önce eve geçer dün diorum şunu şöyle bunu böyle yap akşam yemek için ön hazırlık ben bunu yapınca sen napcaksın dıo bnde farkında mısn hamıle halımle calısmk ıcın ugrasıorum ıs yerımden .oktan zten eve gelıp bıde sen bnı tuketme erken gelıosan yapacaksın mecbursun dedım en sonunda ne mecburıyetım varmıs dedı bnde o zmn cıkıorum ısten calısma gıbı bı mecburıyetım yok sen bıze bakacaksın dedım o kadar sınırlendırdı kıKız seninle haftalarımız aynıymış bizim :)
hadi bakalım neler gelecek sinir krizi geçirmeden atlatrsın inşallah bu durumu :)
benmde hiç bulantım olmamıştı ama yanmam vardı genelde. şuan yemeklerden sonra daha çok bulanıyo midem ve sürekli yanıyo. şuan bile soda içiyorum sürekli yakıyo boğazımı
ay akşam bana atmış ablam, eşime gösterdim heeeeh iyi fikir sunmuş ablan sana aferim diyo
benmkide aynısı.
dün diyorum ki aşkım tuvalet kağıdımız bitti, daha eksikler var ama en gereklisi şuan bu. karşıda market al diyo. e sen gelirken al diyorum ben 8de çıkıyorum sen 6da diyoalırmısın ya millet yerinden kaldırmıyo sen eşşek muamelesi yapıyosun dedm ben çalışıyorum dyo. e ben napıyorm dedm sen oturarak çalışıyosun diyo kendisi sanki sürekli ayakta
herşeyi ben yapıyorum sen ne yapıyosun ki diyorum. E BEN ÇALIŞIYORUM .. sanki ben göbek atıyorum da ondan yoruluyorum
Emira SY canım sen şeker yüklemesi yaptıracakmısın? ne zaman yaptıracaksın ya da.. ben daha doktora gitmedim yeni detaylıya girdim diye. sana kaçıncı haftalar dedi ona göre bende gidiyim
Bende herseyi ütülerim ne var ne yokheyy allahim yaa ben bi ara cok mantar oluyordum doktor ic camasirlarini utule giy dedi ondan aliskanlik benimki :)
inşallah iki güne sonuçlanır hiç sanmıorumO heraldi uyku sersemi anlayamadı parasi gidicegini aksam soleniyodu cok harciyosun birmiyo beziniz mamaniz diye dedim onlar oglunun gideri sen kendi sigarana bak diye triplendim iste sonunda bi iki gune isim sozü aldim
Valla gormedim gormicemde galiba anca neeye ihtiyacin var dr a gidicenmi iyimisin ilgisi bu iste soylenincede ilgileniyom ya oluyo
bakalim umarim guzel seyler bulur
gerçektenSizinki iyiymis yaa yine benimki uyudugumu gorsun koltukta git bak annen uyuyo gidikla onu uyandir onu oglunu organize ediyo gece 12 de kocaya bi kahve yapta keyif yapalim diye beni zorla uykumdan kaldirip mutfakta yaninda oturtturuyo
Ben sirtustu yatiyorum yaa hatta cogunlukla oyle oluyo. Gobek cok buyumedigi icin yeri genis icerde :)) sadece saga yada sola yatmak imkansiz. Bazen yuz ustune yakin bi sekilde yattigimda oluyo. Bacakla gobek arasina yuksek destek koyuyorum. Doktorda bisey demedi zaten bebek belli eder rahatsizligini dedi
Sorulmuyor ki. Ya unutuyorsun o yogunlukta ya da doktorun benimki gibi huysuz bilge, azarlıyor azarinin icinde bir seyler derse ne ala. Şu gerginlik meselesini anlattı ya buna şükür dedim.
Çok gerginim diyince bile sinirliyim anladı bi zılgıt çekti önce ... o da bir çılgın profesör ki kızdığım kadar hosuma da gidiyor hani
iyi demişsin. sanki evde ütüyü çamaşır bulaşığı temizliği kendisi yapıyo. yapma sende yemek aç kalsın. allahım yaaynı muhabbet bizde de var beyefendi bizim benden snras işe gider benden önce eve geçer dün diorum şunu şöyle bunu böyle yap akşam yemek için ön hazırlık ben bunu yapınca sen napcaksın dıo bnde farkında mısn hamıle halımle calısmk ıcın ugrasıorum ıs yerımden .oktan zten eve gelıp bıde sen bnı tuketme erken gelıosan yapacaksın mecbursun dedım en sonunda ne mecburıyetım varmıs dedı bnde o zmn cıkıorum ısten calısma gıbı bı mecburıyetım yok sen bıze bakacaksın dedım o kadar sınırlendırdı kı
valla bence bizim kocalar trimestrdan çıkıp trimestra giriyo. bize fırsat kalmıyo..Birumuttur yasamak Tententen aydingelini
Bayanlar 3.trimestreye giriyoruz,bu da ilk trimestredeki gibi kocalarin bize batmaya tekrar başlaması demek.
Dün bir videoda izledim, kadın da ayni seyi söyledi 1 ve 3te hormonlardan adamlara sarılıyor anlaşılan . Aman gaza gelmeyelim, hoş adamlar da suyumuza gitmiyorlar ama bizde sular hiç durulmuyor ki hehehehhe
beni duysa öldürür ozaman. ayda 2 bazen 3, bazen haftada 2 kere ultrasona girdiğim oldu...Ben yüz üstü yatınca bebek uyandırıyor zaten :) onun dışında sola zorluyordum kendimi ama ebe de rahatlığınız önemli deyince saldım çayıra mevlam kayıra dedim valla :)
Bir an acaba doktorlarımız aynı mı ki dedim
Ben de eğitim araştırma hastanesinde profesöre gidiyorum. Adam bir aksi. Geçen 4lü test sonucunu gösterdiğimde ultrasonla bakacaktı, en son ne zaman bakıldı dedi 2 hafta oldu dedim. Resmen azarladı beni. Bu kadar kısa sürede bebeğe ultrason mu verilirmiş, zararlıymış o bebek için, ayda bir bakılırmış ancakbakmayın o zaman dedim ben de ne diyeyim. Adam iyi doktor kızdırmak istemedim valla :)
Ben yüz üstü yatınca bebek uyandırıyor zaten :) onun dışında sola zorluyordum kendimi ama ebe de rahatlığınız önemli deyince saldım çayıra mevlam kayıra dedim valla :)
Bir an acaba doktorlarımız aynı mı ki dedim
Ben de eğitim araştırma hastanesinde profesöre gidiyorum. Adam bir aksi. Geçen 4lü test sonucunu gösterdiğimde ultrasonla bakacaktı, en son ne zaman bakıldı dedi 2 hafta oldu dedim. Resmen azarladı beni. Bu kadar kısa sürede bebeğe ultrason mu verilirmiş, zararlıymış o bebek için, ayda bir bakılırmış ancakbakmayın o zaman dedim ben de ne diyeyim. Adam iyi doktor kızdırmak istemedim valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?