2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
ayy aynen dırdırdan kaçmak için yatsana yorulmadın mı bugun uyumuosun gıbı cumleler kullanıo sus dıyemıoda ben yatıorum erkenden yemek yapmasını bılmıo on hazırlıgı yaptırıorum en azından off bıktım dıo ıs yapmaktan dha ne yaptı ıse

hahaha bende aynısını dıorum sımdı senden baska kımse yok ewden senın yuzune bakıorum 3 ay sonra yuzume baksa keske dersın artık sen umrumda olmayacaksın kızım da kızım dıorm guluo oda oh ben rahat edderım dıo

Haha iyiymissin ben hic oc almadim. Ama gormezden geliyor olusum onun icin en buyuk ceza. Allaha havale ediyorum zaten
Kız seninle haftalarımız aynıymış bizim :)
hadi bakalım neler gelecek sinir krizi geçirmeden atlatrsın inşallah bu durumu :)
kızlar 25.haftamdayım mide bulantısı mide yanması yasıyorum gecmesi gerekmiyor mu artık hiç kusma yasamadım ilk zamanlar şimdi mide bulanstısı yasıyorum normal mi
benmde hiç bulantım olmamıştı ama yanmam vardı genelde. şuan yemeklerden sonra daha çok bulanıyo midem ve sürekli yanıyo. şuan bile soda içiyorum sürekli yakıyo boğazımı
Ahhh bu kadinlar
ay akşam bana atmış ablam, eşime gösterdim heeeeh iyi fikir sunmuş ablan sana aferim diyo
benmkide aynısı.
dün diyorum ki aşkım tuvalet kağıdımız bitti, daha eksikler var ama en gereklisi şuan bu. karşıda market al diyo. e sen gelirken al diyorum ben 8de çıkıyorum sen 6da diyo alırmısın ya millet yerinden kaldırmıyo sen eşşek muamelesi yapıyosun dedm ben çalışıyorum dyo. e ben napıyorm dedm sen oturarak çalışıyosun diyo kendisi sanki sürekli ayakta
herşeyi ben yapıyorum sen ne yapıyosun ki diyorum. E BEN ÇALIŞIYORUM .. sanki ben göbek atıyorum da ondan yoruluyorum

Emira SY canım sen şeker yüklemesi yaptıracakmısın? ne zaman yaptıracaksın ya da.. ben daha doktora gitmedim yeni detaylıya girdim diye. sana kaçıncı haftalar dedi ona göre bende gidiyim

Seninki iyiymiş öyle desene demiş ben diorum tulum yaptırcam çikolatasını yaptırcam ne gerek var boşa dio
O heraldi uyku sersemi anlayamadı parasi gidicegini aksam soleniyodu cok harciyosun birmiyo beziniz mamaniz diye dedim onlar oglunun gideri sen kendi sigarana bak diye triplendim iste sonunda bi iki gune isim sozü aldim

Valla gormedim gormicemde galiba anca neeye ihtiyacin var dr a gidicenmi iyimisin ilgisi bu iste soylenincede ilgileniyom ya oluyo
bakalim umarim guzel seyler bulur

Sizinki iyiymis yaa yine benimki uyudugumu gorsun koltukta git bak annen uyuyo gidikla onu uyandir onu oglunu organize ediyo gece 12 de kocaya bi kahve yapta keyif yapalim diye beni zorla uykumdan kaldirip mutfakta yaninda oturtturuyo

Ben hala uyuyamadim uyku labaratuari nedir ilk defa duydum

Ben erken yatıp erken kalksam bile sürekli uykulu halde geziyorum cnm. Bebiş ile de düzelemezsem son nokta olarak düşünüyorum. Antidepresan kullandığım dönemde bile 2 ay anca düzelme gösterdim sonra yine yarasa haline dönüş oldu.

Annem babam banada ole davraniyo el istunde tutuyolar onlara gecince bir cayimi bile babam koyar ben hamileyim cocukla ugrasiyom diye hic usenmez ama gelgelelim el adami ayni olmuyo

Ya tabi ailenin verdiği ilgiyi eşinden bulamayabilirsin. Sonuçta aile karşılıksız sever. Eşlere de vicdan nasip etsin Allah.

Daha iyiyim şükür serum yiyince iyi geldi

aynı muhabbet bizde de var beyefendi bizim benden snras işe gider benden önce eve geçer dün diorum şunu şöyle bunu böyle yap akşam yemek için ön hazırlık ben bunu yapınca sen napcaksın dıo bnde farkında mısn hamıle halımle calısmk ıcın ugrasıorum ıs yerımden .oktan zten eve gelıp bıde sen bnı tuketme erken gelıosan yapacaksın mecbursun dedım en sonunda ne mecburıyetım varmıs dedı bnde o zmn cıkıorum ısten calısma gıbı bı mecburıyetım yok sen bıze bakacaksın dedım o kadar sınırlendırdı kı

inşallah iki güne sonuçlanır hiç sanmıorum

Sizinki iyiymis yaa yine benimki uyudugumu gorsun koltukta git bak annen uyuyo gidikla onu uyandir onu oglunu organize ediyo gece 12 de kocaya bi kahve yapta keyif yapalim diye beni zorla uykumdan kaldirip mutfakta yaninda oturtturuyo
gerçekten diorum bizim başka cocuk olmayınca yapamıo onu

Birumuttur yasamak Tententen aydingelini
Bayanlar 3.trimestreye giriyoruz,bu da ilk trimestredeki gibi kocalarin bize batmaya tekrar başlaması demek.
Dün bir videoda izledim, kadın da ayni seyi söyledi 1 ve 3te hormonlardan adamlara sarılıyor anlaşılan . Aman gaza gelmeyelim, hoş adamlar da suyumuza gitmiyorlar ama bizde sular hiç durulmuyor ki hehehehhe

Ben yüz üstü yatınca bebek uyandırıyor zaten :) onun dışında sola zorluyordum kendimi ama ebe de rahatlığınız önemli deyince saldım çayıra mevlam kayıra dedim valla :)

Bir an acaba doktorlarımız aynı mı ki dedim
Ben de eğitim araştırma hastanesinde profesöre gidiyorum. Adam bir aksi. Geçen 4lü test sonucunu gösterdiğimde ultrasonla bakacaktı, en son ne zaman bakıldı dedi 2 hafta oldu dedim. Resmen azarladı beni. Bu kadar kısa sürede bebeğe ultrason mu verilirmiş, zararlıymış o bebek için, ayda bir bakılırmış ancak bakmayın o zaman dedim ben de ne diyeyim. Adam iyi doktor kızdırmak istemedim valla :)

iyi demişsin. sanki evde ütüyü çamaşır bulaşığı temizliği kendisi yapıyo. yapma sende yemek aç kalsın. allahım ya
valla bence bizim kocalar trimestrdan çıkıp trimestra giriyo. bize fırsat kalmıyo..

beni duysa öldürür ozaman. ayda 2 bazen 3, bazen haftada 2 kere ultrasona girdiğim oldu...

Soylenmeyin kizlar benim yerime olsaniz naparsiniz acaba.. Sabah uyaninca ekmek alincaksa birlikte gidip alip geliyoz birlikte kahvaltiya girisiyoz. Hersey birlikte. Evde bisey bittiginde asla demem gider kendim alirim ruhumu daraltiyo :)) avmler hele benim icin kabus begenmez biseyi saatlerce tum avmyi onun icin gezeriz yeter ki begensin diye. Ayni tsortun degisik renklerini alirim mesela bulunca kacirmamak gerek az once ya aradi diyo ki gurbette hasret yasiyorum. Adam iste yani gurbet dedigi is yeri seviyom seni haciii diyo bunaltinca ya sen?? Diye de sorar. Herseyi tersten yasiyoz ha bide cocugum olunca babami goruntulu ara da goruselim dicekmis. Planlara bak. Dedim o cumle kurana kadaaar cok var daha. Yani soylenmeyin adamlar karismiyosa istediginizi yapin. Sormayin bile keske benim esimde az umursamaz olsa. Begendigim seyi almazsam surat asar mesela kolay kolay gostermiyorum begendigim seyleri oncelige gore alirim ben o ise zevke gore. Mutfakta hamur yogurmada kavga ettigimi bile bilirim en son ona biraktim sen yogur ac ben ic koyar kapatirim diye ici rahat etmiyomus icerde oturamiyo dibimde herseyde soylenmeyin o yuzden

Devletin dr lari hep ayni gecen bende gittim yeni bakilmis bakamayiz zararli dedi bakmadi ya adam ozeller zirt pirt bakiyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…