2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aynen ben de öyle diyorum bebek için alıştırma oluyor bunlar çok söylenme diye ama o zaman kalkınca mis gibi kokarmış kızını iyi olurmuş :))
yaaa olmaz mı doğru söylüyor onların kokuları dünyaya bedel çok şükür..insan sabaha kadar uyumasa da ses etmez o koku olduktan sonra :))

Bende yatak odasında yatamıyorum bayadır. Bizim yatak odasında da balkon var. Çünkü eşim yatarken balkon kapısını kapatır, camınıda üstten açar. Eee ben zaten daralıyorum. Gidip boş oyuncak odasında yatıyorum. Dün akşam yatma zamanı gittim yanına “ eee hamilelik nasıl gidiyo, yatağın rahatmı rahat uyuyabiliyomusun” dedim. Lan hamile olan benim, prenses olan sensin dedim. Heryerim ağrıyo uğraşma benimle dedi Gel yat seni kovanmı var diyo bide. Senle yatmam daraltıyosun beni dedim.

Ay zaten gece uyumadik simdi bide annecigim aradi bugun pazar var burda.bana diyoki barbunya alcaksan geliym.hayir sanki bugune kadar 1kez yardima cagirmisim cagirmayi gectim sanki gelip corbanin altini kapatmisligi varmis gibi barbunya alcaksan geliym diyo...ben ayikladim attim gecen hafta barbunyalari sen gelmek istiyosan gel anne barbunyayla ne alakan var dedim..arayip davet etmedigim icin kendince anlamsiz icatlar cikariyo iste...yok melis lidyayi cok ozledi haftasonu onu getircem gibi sacma bahaneler.Oyle diyince ben kizimi cok ozledim o ayri ama barbunya alsaydin gelcektim bugun.annecim sen torununu ozledinse gel ben islerimi kendim hallediyirum zaten dedim.bu seferde diyoki her gun evdemisin bi yere gidicekmisin...illa gelirsede cat kapi gelmesi lazim.abi ararsin efendi gibi yarin şu saatte geliyorum dersin olur biter ya.duyanda diycek kaynanaya bak gelininin isini yapmaya gidiyo....
Bide melis hastaymis gelirse tek gelirmis.hayir benim evde bile adim atmaya halim yok kendi kucucuk kizimi krese baslatmak zorunda kalmisim bakamadigim icin,butun gun leğen yanimda yatiyorum sanki bilmiyomus gibi cocuk getiriyo bide basima....yani boyle yazmazsamda deliriyorum kime anlatiym...bide gelirse sabahtan gelirmis.merak ediyorum ben butun gun kusup yatiyorum cocuk okulda sabah 7 de cikip geliyo acaba derdi ne? Bide gelince kaliyo ayni sehirde yasiyoruz sehirler arasi gelmiyosunki git evine yat...

Allah herkesin muhabbetini arttırsın inşallah...mutlu aile, mutlu anne, mutlu bebek demek bana göre o yüzden anne karnında ki her aşamayı çok önemsiyorum. Pozitif düşünmeyi, Allah a sığınmayı, minik mucizeme kavuşacağım anı hayal etmeyi ihmal etmiyorum. O yüzden de Yok bebek gazlı mı olur uyumaz mı falan hep bunları aklımdan sildim.

gerçekten ben şoklardayım şu an sen benim kocamı anlatıyorsun resmen ahahahha koptum :))))) ben hazırlanırım o hala bu oldu mu saçım olmadı dimi dur bi daha yıkayıp yapım.. yaa tamam güzelsin işte hadi çıkalım artık yok senin gibi taşın yanında şu tipsize bak bu nası bakmış buna demesinler yaa neden desinler sen zten gayet iyisin böylede yok belke sen bakımlı olmak gerekir.. çıkarız arabaya biner biraz gideriz bak acele ettirdin parfümümü sıkamadım yaa olsun üstündekiler temiz zaten hoş kokuyorsun yok geri döneriz o parfüm sıkılır öyle yolumuza devam ederiz. sayıyor canın bunu istedi mi canın bunu ister mi yaa sus Allah aşkına aklıma gelmeyen şeyleri aklıma getirme zaten kilo alıyorum yok yok canın istiyorsa ye senin sadece göbeğin var o da göbek degil bebek bu arada genişliyorum bna bi tek göbeğin var diyor çıldırcam benim eşim hem gitar çalar hem şarkı söyler sesi çok güzeldir şarkı söyletirim hep ama öyle istediğim zaman ne zaamn canım isterse bayadır eşim gitar çalarken oğlumuz hareket ediyor söyledim ya ben bunu tam dizinin ortasında dur bak ben oğluma bi şarkı çalim nası oynuyor şimdi diyoo yaaa canım dizi izliyorum sonra çalarsın bozuluyrr sanata sanatçıya saygı kalmamış oğlum böyle olmıcak diye yani öyle böyle sürekli böyle konularda savaş içindeyiz sukünet yok bizde :))

Sabahın 7 sinde ne işi varmış acaba ya? Valla insan hayret ediyor bazen böyle azimli hallerine.

en iyisini yapıyorsun onların hepsi gelip geçici önemli olan evdeki sağlık huzur ve mutluluk ne kadar güzel bi ortamda yetişirse evlatlarımız o kadar güzel ahlaklı güzel huylu mutlu çocuk olurlar inşallah ta öyle olurlar

bu tarz şeylerden yorulmuyorlar mı acaba sen şu an anlatırken ben yoruldum şaşırmamak elde değil ne gerek var ki böyle yollara adam akıllı kızım ben şu gün gelmek istiyorum müsait misin tek bir cümle yeterli kimsede yorulmaz böylelikle

Ben benimkine turunun son ornegi diyodum seninki asmis kendini :)) aa bizde de beni kontrol eder evdeyim ya alyans takmiyorum dogal olarak disari cikarken unuttugum oluyo. Disari cikariz parmaklarimi kontrol eder takmis miyim diye. Yoksa geri doneriz. O sus konusunu hiiic acmiyorum acayip bakar kendine. Bide zayif fln degilim yani suan 74 kiloyum 1.64boyum. Manken gibi karim var der
Artik gozlerini de kaybettik diye dalga geciyorum. Esimin sesi guzel degildir ama cok guzel mektuplar yazar bende hep mektup isterim. Arapca siir fln yazmisti gerci arapcayi civi yazisi gibi yaziyo ama olsun amac gayret etmek. Hep overim cocuk gibi aferin akilli kocam benim fln hep hep cocuk gibi pohpohlarim. Ama yorucu cidden yani bazen oyle yoruluyorum ki yetisemiyorum hizina. Hergun mu olayli gecer. Bende tv dizi olayi kisitlidir 1 2 bolum dizi yada filmi gecirtmem. Kitap okuyalim puzzle yapalim yuruyus olabilir hep aktivite derdindeydim. Ama hamilelikte yataktan cikasim gelmiyo. Avmler bile midemi bulandiriyo zor geciyo vesselam

yaaaa bende öyle diyordum taa ki senin eşini de duyana kadar benim ellerim şişti biraz yüzük artık kesmeye başladı takamıyorum ben onu götürür genişletirim diyor yaa deli misin 3 ay sonra doğacak çocuk şişim iner takarım diyorum yok alyanssiz olmaz diyor.. Bende yoruluyorum bazende hoşuma gidiyor ilgilenmediğim zamanlar ( az ilgilendiğimde ) sen beni sevmiyor musun yoksa tabi 6 senedir evliyiz eskidik dimi diyor yaa ne alakası var kusuyorum hamilelik işte zor geçiyor seni düşünemiyırum bu haldeyken diyorum tamam tamam neyse diyo bizde de bu mevzular tam tersi işte :))) Allah bize kolaylık versin vallahi yazarken farkettim bende ne yorucuymus dizi olayımızda bizim 1-2 dir genelde beraber film açar izleriz ama gerçekten bende hamilelikte biraz değişmiş olabilirim yatıyorum kalkıyorum hiç bişey yapmak gelmiyor içimden.. Napalım idare etsinler o kdrda yani robot değiliz :))))

Aynen oyle demek ki bu tur tukenmemis hala olgunlasirlar insallah ne diyim

Aynen oyle demek ki bu tur tukenmemis hala olgunlasirlar insallah ne diyim
yaa benm eşim bu saatten sonra olgunlaşmaz adam nerdeyse 40 yaşında mümkün değil yani :))) ama zaten olgunlaşsa sanki pek memnun kalmayız gibi de geliyor banaa sonra biz arıza çıkarmayalım sen değiştin hayırdır diye

sabahn 7sinde derdi neymiş gelmeye. habersiz çat kapı gelişlere uyuz oluyorum. bizimkide laf sokuyo doğuma yakın temizlik yaparken haberim olurda çağırırsanız gelirim bilmem ne. ay bide ufak kızı mı getiriyo sabırlık. halin olsa kendi kızını kreşe yollamazsın. benimkinin hakkını yemem, barbunyayı bezelyeyi kendi koydu dolaba.. koymasaydıda aramazdım yani vermezse de vermeyebilir umurumda değil.
valla bende yazmayınca deliriyorum burası yine iyi geliyo. kalmasına falan bişey demiyim ama sabahın köründe glmek niye. yanında rhat edebiliymusun bari? ben hiç edemiyorum ayaklrımı uzatamıyorum daha çok rahatsız oluyorum..
ay inanmıyorum geri dönüp parfüm sıkmakmı. ay bide sanata sanatçıya saygı kalmamışa çok güldüm
benimkide bakımlıdır, akşam duş aldı yatacak saçlarına fön çekiyo ama sizinkiler gibi değil aslaa..
ay bi an çok özendim sizinkilere ama böyle anlatınca da gözüm korktu

Haha o kisimda var tabi ben hemen beni aldatiyosun moduna baglarim bak

Bende kesin öyle yaparım bence biz şükredelim fazla konuşmayalım ahahahaha

Haha bizde de var dengesizlik desene. Gerci o hallerine alisinca baska turlusu insani kesmiyor. Bakalim cocuk olunca nolcak. Gerci su aralar beni bunaltamiyo sinirliyim biraz. Hep alttan alma modunda. Bana gecende logusalik ne diye sordu
Bende abarta abarta anlattim. Kadin soyle boyle diye ustune gitmiceksin hos tutacaksin yoksa ciddi bunalimlar olabiliyo yardimci olcaksin istemedigi seyleri yapmicaksin falan filan anlattim bayagi korktu garibim yaa dedim ama tabi icimden

sadece parfüm için mi ben o yollardan ne döndüm ne bu üstümdekiyle kendimi iyi hissetmedim değiştrim gelim ben bak bekle aşkım hemen geliyorum lafları alışık olduğum şeyler ses etmem hiç kavga çıkarmam büyük bir sabırla beklerim bunada şükür.. Yaa hepimiziin eşlerinin farklı huyları var işte kuzum kimsenin ki kimseye uymuyor ama şu bir gerçekki öze baktığımızda hepimiz mutluyuz dövülmüyoruz sövülmüyoruz çok şükür hamdolsun kimseninde başından Allah eşlerini eksik etmesin

Bak bende sabirliyim ama kizmaya basladigimda bana derin derin nefes al der akil verir yine de yapacagini yapar

Kizlar opun opun eslerinizi basiniza koyun valla benimki okadar enterasanki ornegin markete goturuyo istedigini al diyo ven almaya baslayinca surat dusuyo kasadan sonra solenmeye basliyo be cok almisimda doymuyomusumda ama sirf lafta yani hani icinden geldigi icin konustugunu dusunmuyorum ole olsa hic goturmez bence sonra bakiyo hafiften suratim dusuyo girgira vuruyo hemen gecen gittik mesela korise bisuru alisveris yapti tras ettirdi avmye gittik biseye ihtiyacin varmi dedi yok dedim dogru sole bak olumu gor dedi bende yok olunu gormiyim illa ihtiyac vardir ama suanlik acil biseye ihtiyacim yok dedim yok israrla soruyo dedim oxaman gel surdan sana tsort bakalim renkleri gitmis hep dedim anammmm demez olaydim bisuru borcu varmis araba aldi ya onu diyo oglanin ihtiyaclari varmis dogum varmis anaaa saydida saydi amaninnnn dedim iyiki kendime bisey istememisim isteseydim alirdi kesin kendine gic ozenmiyo bizimki yani sadece sigarasina harciyo oda masallah 2 gunde 3 paket malbora yani tv konusunda biz hic beraber oturup bisey izleyemiyoruz oglandan dolayi malesef cizgi film izliyoruz ailwcek her aksam barborosvar trt cocuk ta ona bakiyoruz.bende ayri yatamiyorum hic sanki kopmusuz gibi geliyo ayrilinca biseyler biticek gibi geliyo ama bu aralar cok bunaliyorum elleri kollari ustumde sabaha kadar firca yiyo benden ama farkinda degil safin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…