- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
nasıl yani üçüncü trimestre ne zaman başlıyor kaçıncı haftada nasıl adamalr batacak ben ılk uc ay esıme kokuosun dıodum hep hep uyuyodum gene ona mı doncemBirumuttur yasamak Tententen aydingelini
Bayanlar 3.trimestreye giriyoruz,bu da ilk trimestredeki gibi kocalarin bize batmaya tekrar başlaması demek.
Dün bir videoda izledim, kadın da ayni seyi söyledi 1 ve 3te hormonlardan adamlara sarılıyor anlaşılan . Aman gaza gelmeyelim, hoş adamlar da suyumuza gitmiyorlar ama bizde sular hiç durulmuyor ki hehehehhe
bn devamını yapıorum yemegın sofradan kalkarken ona elın esaglık dememı beklıo ben yaptm herseyı sen haazıra kondun banane bnm elıme saglık dıo delı edıo bnı ya bnde guluom tm elıne saglık hadı dıom ne dımiyi demişsin. sanki evde ütüyü çamaşır bulaşığı temizliği kendisi yapıyo. yapma sende yemek aç kalsın. allahım ya
valla bence bizim kocalar trimestrdan çıkıp trimestra giriyo. bize fırsat kalmıyo..
Hacettepe'de Sinan hoca mı?Ben yüz üstü yatınca bebek uyandırıyor zaten :) onun dışında sola zorluyordum kendimi ama ebe de rahatlığınız önemli deyince saldım çayıra mevlam kayıra dedim valla :)
Bir an acaba doktorlarımız aynı mı ki dedim
Ben de eğitim araştırma hastanesinde profesöre gidiyorum. Adam bir aksi. Geçen 4lü test sonucunu gösterdiğimde ultrasonla bakacaktı, en son ne zaman bakıldı dedi 2 hafta oldu dedim. Resmen azarladı beni. Bu kadar kısa sürede bebeğe ultrason mu verilirmiş, zararlıymış o bebek için, ayda bir bakılırmış ancakbakmayın o zaman dedim ben de ne diyeyim. Adam iyi doktor kızdırmak istemedim valla :)
hahaha bu çok iyi yaaa işte herkes elindekinden bi şekilde şikayetçi ben isterdim eşim bu şekilde olsun ama işte maleseffffSoylenmeyin kizlar benim yerime olsaniz naparsiniz acaba.. Sabah uyaninca ekmek alincaksa birlikte gidip alip geliyoz birlikte kahvaltiya girisiyoz. Hersey birlikte. Evde bisey bittiginde asla demem gider kendim alirim ruhumu daraltiyo :)) avmler hele benim icin kabus begenmez biseyi saatlerce tum avmyi onun icin gezeriz yeter ki begensin diye. Ayni tsortun degisik renklerini alirim mesela bulunca kacirmamak gerekaz once ya aradi diyo ki gurbette hasret yasiyorum. Adam iste yani gurbet dedigi is yeri seviyom seni haciii diyo bunaltinca ya sen?? Diye de sorar. Herseyi tersten yasiyoz ha bide cocugum olunca babami goruntulu ara da goruselim dicekmis. Planlara bak. Dedim o cumle kurana kadaaar cok var daha. Yani soylenmeyin adamlar karismiyosa istediginizi yapin. Sormayin bile keske benim esimde az umursamaz olsa. Begendigim seyi almazsam surat asar mesela kolay kolay gostermiyorum begendigim seyleri oncelige gore alirim ben o ise zevke gore. Mutfakta hamur yogurmada kavga ettigimi bile bilirim en son ona biraktim sen yogur ac ben ic koyar kapatirim diye ici rahat etmiyomus icerde oturamiyo dibimde herseyde soylenmeyin o yuzden
beni duysa öldürür ozaman. ayda 2 bazen 3, bazen haftada 2 kere ultrasona girdiğim oldu...
Devletin dr lari hep ayni gecen bende gittim yeni bakilmis bakamayiz zararli dedi bakmadi ya adam ozeller zirt pirt bakiyo valla
Hacettepe'de Sinan hoca mı?
ay allahtan benmkinin öyle tripleri yok. ama dün bi yemek yaptım hamurlu uğraştım baya. en sonuna denk geldi yardım etti. sonra puanlıyo, çok pişmiş çok ufak yapmışsın bidahakine biraz iri yap. kaybettin tüm bilezikler benm diyobn devamını yapıorum yemegın sofradan kalkarken ona elın esaglık dememı beklıo ben yaptm herseyı sen haazıra kondun banane bnm elıme saglık dıo delı edıo bnı ya bnde guluom tm elıne saglık hadı dıom ne dım
hahaha bu çok iyi yaaa işte herkes elindekinden bi şekilde şikayetçi ben isterdim eşim bu şekilde olsun ama işte maleseffff
Kız seninle haftalarımız aynıymış bizim :)
hadi bakalım neler gelecek sinir krizi geçirmeden atlatrsın inşallah bu durumu :)
benmde hiç bulantım olmamıştı ama yanmam vardı genelde. şuan yemeklerden sonra daha çok bulanıyo midem ve sürekli yanıyo. şuan bile soda içiyorum sürekli yakıyo boğazımı
ay akşam bana atmış ablam, eşime gösterdim heeeeh iyi fikir sunmuş ablan sana aferim diyo
benmkide aynısı.
dün diyorum ki aşkım tuvalet kağıdımız bitti, daha eksikler var ama en gereklisi şuan bu. karşıda market al diyo. e sen gelirken al diyorum ben 8de çıkıyorum sen 6da diyoalırmısın ya millet yerinden kaldırmıyo sen eşşek muamelesi yapıyosun dedm ben çalışıyorum dyo. e ben napıyorm dedm sen oturarak çalışıyosun diyo kendisi sanki sürekli ayakta
herşeyi ben yapıyorum sen ne yapıyosun ki diyorum. E BEN ÇALIŞIYORUM .. sanki ben göbek atıyorum da ondan yoruluyorum
Emira SY canım sen şeker yüklemesi yaptıracakmısın? ne zaman yaptıracaksın ya da.. ben daha doktora gitmedim yeni detaylıya girdim diye. sana kaçıncı haftalar dedi ona göre bende gidiyim
Soylenmeyin kizlar benim yerime olsaniz naparsiniz acaba.. Sabah uyaninca ekmek alincaksa birlikte gidip alip geliyoz birlikte kahvaltiya girisiyoz. Hersey birlikte. Evde bisey bittiginde asla demem gider kendim alirim ruhumu daraltiyo :)) avmler hele benim icin kabus begenmez biseyi saatlerce tum avmyi onun icin gezeriz yeter ki begensin diye. Ayni tsortun degisik renklerini alirim mesela bulunca kacirmamak gerekaz once ya aradi diyo ki gurbette hasret yasiyorum. Adam iste yani gurbet dedigi is yeri seviyom seni haciii diyo bunaltinca ya sen?? Diye de sorar. Herseyi tersten yasiyoz ha bide cocugum olunca babami goruntulu ara da goruselim dicekmis. Planlara bak. Dedim o cumle kurana kadaaar cok var daha. Yani soylenmeyin adamlar karismiyosa istediginizi yapin. Sormayin bile keske benim esimde az umursamaz olsa. Begendigim seyi almazsam surat asar mesela kolay kolay gostermiyorum begendigim seyleri oncelige gore alirim ben o ise zevke gore. Mutfakta hamur yogurmada kavga ettigimi bile bilirim en son ona biraktim sen yogur ac ben ic koyar kapatirim diye ici rahat etmiyomus icerde oturamiyo dibimde herseyde soylenmeyin o yuzden
ben ctesi çalışmıorum eşim çalışıo normalde cuamdan tuvalet banyo onun gorevı o yıkıo ctesı bn temızlık yapıorum gecen yapamadım pazar gunu almıs o evı supuruo sende sıl dedı bana tabı hak yemeyek ama ıste bazen sınır edıo bnıay allahtan benmkinin öyle tripleri yok. ama dün bi yemek yaptım hamurlu uğraştım baya. en sonuna denk geldi yardım etti. sonra puanlıyo, çok pişmiş çok ufak yapmışsın bidahakine biraz iri yap. kaybettin tüm bilezikler benm diyokocamın hakkını yemiyim hafta sonu evi süpürüp siliyodum en son Egenin odasında uyandı. aldı elimden süpürgeyi süpürdü sonra kalan yerleri sildi. lafını etmiyo ama öyle el üstünde de tutmyo
çok tatlısınız maşallah nazar değmesnAyari olsun canim orta yol her zaman iyidir. Bide bizbizeykende degil baskasinin yaninda da oyle. Teyzelerine gideriz ta o zaman evli degildik nisanliydik. Kahvaltida tabak olur ya onunde insanin. Ona bile ikinciye gerek yok birlikte yeriz biz derdi kaldirirdi. Neyse ki catalimiz kasagimiz ayri. Buyu yaptigimi dusunen mi dersin beyin yikadigimi soyleyen mi dersin oyle yani. Otur tv seyret tuvalete gitmek icin kalk nereye diye sorar. Hadi film seyrediyo diyelim uykun gelir yatmaya gidersin pesinden gelir. E sen seyret filmini niye geliyosun ki yok bensiz olmuyomus. Bende onsuz uykuya dalayimda oyle gelsin mantigindayim. Nasi biri cozemedim ben yillardir kendimi erkek gibi hissediyorum
amiin amiin, aslında eşim daha daha el üstünde tutabilecek tipten ama ben kendim hata yaptım. annesine böyle değil.İlk başlarda bizde sizin gibiydik ben çalışmıyordum gerçi seninki daha zor. Alışveriş fatura ödemeleri yemek temizlik. Ailemde böyle bir şey görmeyince çook zor gelmişti. En nihayetinde büyük bir kavga sonrası anldı. Artık alılveriş ya birlikte yada iş çıkışı gelirken alır ,faturalar otomatik ödeme yada mobil bankalardan ,sağolsun temizliğe de yardım ediyor :)
Oğlum da inşallah halden anlayan vicdanlı, kadına yaşlıya hayvana değer veren koruyan kollayan insanı insan olduğu için seven bir birey olsun istiyorumm.
Ayy ewt o da zor çevremde var birkaç kişi böyle. Ortası olması lazım işte. Ama yeni evliyseniz eğer zamanla birşeyler rayına oturur. Biz 7 yıldan sonra çalkantılı bir evlilikten dingin bir evliliğe geçiş yaptık.
ay yok bizimki yıkama etme işlerine girmez bende sokmam zaten. ama diğer işleri yapar bazen sallar yapar bazen güzel yapar ama yaparben ctesi çalışmıorum eşim çalışıo normalde cuamdan tuvalet banyo onun gorevı o yıkıo ctesı bn temızlık yapıorum gecen yapamadım pazar gunu almıs o evı supuruo sende sıl dedı bana tabı hak yemeyek ama ıste bazen sınır edıo bnı
İlk başlarda bizde sizin gibiydik ben çalışmıyordum gerçi seninki daha zor. Alışveriş fatura ödemeleri yemek temizlik. Ailemde böyle bir şey görmeyince çook zor gelmişti. En nihayetinde büyük bir kavga sonrası anldı. Artık alılveriş ya birlikte yada iş çıkışı gelirken alır ,faturalar otomatik ödeme yada mobil bankalardan ,sağolsun temizliğe de yardım ediyor :)
Oğlum da inşallah halden anlayan vicdanlı, kadına yaşlıya hayvana değer veren koruyan kollayan insanı insan olduğu için seven bir birey olsun istiyorumm.
Ayy ewt o da zor çevremde var birkaç kişi böyle. Ortası olması lazım işte. Ama yeni evliyseniz eğer zamanla birşeyler rayına oturur. Biz 7 yıldan sonra çalkantılı bir evlilikten dingin bir evliliğe geçiş yaptık.
çok tatlısınız maşallah nazar değmesn
yok güzel yapıo allah var bayağı titiz davranıo bnde çamasır suyunu elımı degdıremem dedım bu snn gorevın yanıamiin amiin, aslında eşim daha daha el üstünde tutabilecek tipten ama ben kendim hata yaptım. annesine böyle değil.
inşallah bende eşimin huyu suyunda ( İnadı hariç) yetiştirebilirim oğluşumu
ay yok bizimki yıkama etme işlerine girmez bende sokmam zaten. ama diğer işleri yapar bazen sallar yapar bazen güzel yapar ama yapar
iyiymiş o :)) ben hiç öyle yapmadım artık yaparmı bilmem, zaten 8 buçuk oluyo eve gelmesi cumarteside aynı şekilde. kıyamıyorum malesef. pazar gününe kalırsa temizlik yardım ediyoyok güzel yapıo allah var bayağı titiz davranıo bnde çamasır suyunu elımı degdıremem dedım bu snn gorevın yanı
kendi kocamı gördüm şu an resmen yaa aynı aynı bende bazen karışmasa mı diyorum ama 6 senede öyle alıştım ki sevgi arsızı oldum bu seferdeSoylenmeyin kizlar benim yerime olsaniz naparsiniz acaba.. Sabah uyaninca ekmek alincaksa birlikte gidip alip geliyoz birlikte kahvaltiya girisiyoz. Hersey birlikte. Evde bisey bittiginde asla demem gider kendim alirim ruhumu daraltiyo :)) avmler hele benim icin kabus begenmez biseyi saatlerce tum avmyi onun icin gezeriz yeter ki begensin diye. Ayni tsortun degisik renklerini alirim mesela bulunca kacirmamak gerekaz once ya aradi diyo ki gurbette hasret yasiyorum. Adam iste yani gurbet dedigi is yeri seviyom seni haciii diyo bunaltinca ya sen?? Diye de sorar. Herseyi tersten yasiyoz ha bide cocugum olunca babami goruntulu ara da goruselim dicekmis. Planlara bak. Dedim o cumle kurana kadaaar cok var daha. Yani soylenmeyin adamlar karismiyosa istediginizi yapin. Sormayin bile keske benim esimde az umursamaz olsa. Begendigim seyi almazsam surat asar mesela kolay kolay gostermiyorum begendigim seyleri oncelige gore alirim ben o ise zevke gore. Mutfakta hamur yogurmada kavga ettigimi bile bilirim en son ona biraktim sen yogur ac ben ic koyar kapatirim diye ici rahat etmiyomus icerde oturamiyo dibimde herseyde soylenmeyin o yuzden
yaa bende çok tuvalete kalkıyorum eşimde aynı çok bölünüyor uykum ama napalım çocuk olunca bunlara da ghasret kalcaz diyo bende git salonda yat yada ben yatim diyorum yok yok ben sensiz uyuyamam istemem diyo şimdlerse ise işi abartmışım uykumda adama vuruyormuşum ona rağmen yanımda yatmakta kararlı :))))))Selam kızlar merhaba... Ne zamandır yazamıyorum ama hep fırsat buldukça okuyorum. Bu sabah itibariyle nöbetten çıktım gündüz çalışacağım artık bakalım düzenli hayata alışırsabilirsem sohbetlere daha çok katılırım inşallah.
Eşlerden konu açılmışken ben eşime dokunmadan uyuyamam dolayısıyla ya bana ya da ben ona sarılır dururuz sabaha kadar. 24 saat nöbette çok özlüyorum zaten. Ama bu aralar sürekli tuvalete kalkıyorum diye uykusu çok bölünüyormuş, şikayetçieee ben napayım dedim. Sabaha kadar prostatlı dedeler gibi çişim geliyo
Biz her şeyi birlikte yapmaktan keyif alırız eşim mutfağa girmeye de bayılır ama işine karışılmasından nefret eder yapmayı sevmediği hiç bi iş için zorlamam zaten bi çok konuda yardımcıdır saolsun.Kızıyla da bol bol sohbet eder karnımda bazen belli bi yere toparlanıp rahatsız ediyor ya mideyi falan mahvediyor o zaman okşar okşar karnımı kızım bak anneni üzme hadi gel bu tarafa falan diye konuşur ki bizim kız da vallahi pozisyon değiştiriyor kısa sürede... hastasıyım ikisinin de
Aynen ben de öyle diyorum bebek için alıştırma oluyor bunlar çok söylenme diye ama o zaman kalkınca mis gibi kokarmış kızını iyi olurmuş :))yaa bende çok tuvalete kalkıyorum eşimde aynı çok bölünüyor uykum ama napalım çocuk olunca bunlara da ghasret kalcaz diyo bende git salonda yat yada ben yatim diyorum yok yok ben sensiz uyuyamam istemem diyo şimdlerse ise işi abartmışım uykumda adama vuruyormuşum ona rağmen yanımda yatmakta kararlı :))))))
kendi kocamı gördüm şu an resmen yaa aynı aynı bende bazen karışmasa mı diyorum ama 6 senede öyle alıştım ki sevgi arsızı oldum bu seferdebana pazar sabahları hadi gel beraber alalım diyordu şimdi diyemiyor hamileyken kıyamıyor kendi gidip alıyor ama beğendiğim şeyi bende söyleyemiyorum almıyorsam küsüyor bide gidip zorla kendi alıyor bana geçende yaaa seni pataklamayı özledim doğurda azıcık pataklım diyo pataklamak dediği de biz evde savaş yapardık hamilelikten önce o çeyrek gücüyle bende bütün gücümle dalardık birbirimize en sonunda tabi ben ağlardım kesin bi yerime bişey olurdu :))))) şimdi yapamıyoruz diye bozuluyor her cinsten erkek var işte bu cinslerde bi tuhaf yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?