2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
nasıl yani üçüncü trimestre ne zaman başlıyor kaçıncı haftada nasıl adamalr batacak ben ılk uc ay esıme kokuosun dıodum hep hep uyuyodum gene ona mı doncem

bn devamını yapıorum yemegın sofradan kalkarken ona elın esaglık dememı beklıo ben yaptm herseyı sen haazıra kondun banane bnm elıme saglık dıo delı edıo bnı ya bnde guluom tm elıne saglık hadı dıom ne dım

Hacettepe'de Sinan hoca mı?

hahaha bu çok iyi yaaa işte herkes elindekinden bi şekilde şikayetçi ben isterdim eşim bu şekilde olsun ama işte maleseffff

beni duysa öldürür ozaman. ayda 2 bazen 3, bazen haftada 2 kere ultrasona girdiğim oldu...

Aynı şehirlerde değiliz neyse ki, karşılaşma ihtimaliniz yok

Devletin dr lari hep ayni gecen bende gittim yeni bakilmis bakamayiz zararli dedi bakmadi ya adam ozeller zirt pirt bakiyo valla

Ben özele eşimle ya da annemle bebeği onlara göstermek için gidiyorum zaten. Tabi bu gittiğimi de profesöre söylemiyorum
Sonuçta tehlikeli hamileliği olanlara her hafta bakmak zorunda kalabiliyorlar. Bebeğe çok büyük tehlikesi olsa başka bir yöntem bulurlar herhalde.

Hacettepe'de Sinan hoca mı?

Yok sakaryadayım ben. Demek ki profesörlerin genel tavrı bu :)

ay allahtan benmkinin öyle tripleri yok. ama dün bi yemek yaptım hamurlu uğraştım baya. en sonuna denk geldi yardım etti. sonra puanlıyo, çok pişmiş çok ufak yapmışsın bidahakine biraz iri yap. kaybettin tüm bilezikler benm diyo kocamın hakkını yemiyim hafta sonu evi süpürüp siliyodum en son Egenin odasında uyandı. aldı elimden süpürgeyi süpürdü sonra kalan yerleri sildi. lafını etmiyo ama öyle el üstünde de tutmyo

hahaha bu çok iyi yaaa işte herkes elindekinden bi şekilde şikayetçi ben isterdim eşim bu şekilde olsun ama işte maleseffff

Ayari olsun canim orta yol her zaman iyidir. Bide bizbizeykende degil baskasinin yaninda da oyle. Teyzelerine gideriz ta o zaman evli degildik nisanliydik. Kahvaltida tabak olur ya onunde insanin. Ona bile ikinciye gerek yok birlikte yeriz biz derdi kaldirirdi. Neyse ki catalimiz kasagimiz ayri. Buyu yaptigimi dusunen mi dersin beyin yikadigimi soyleyen mi dersin oyle yani. Otur tv seyret tuvalete gitmek icin kalk nereye diye sorar. Hadi film seyrediyo diyelim uykun gelir yatmaya gidersin pesinden gelir. E sen seyret filmini niye geliyosun ki yok bensiz olmuyomus. Bende onsuz uykuya dalayimda oyle gelsin mantigindayim. Nasi biri cozemedim ben yillardir kendimi erkek gibi hissediyorum

İlk başlarda bizde sizin gibiydik ben çalışmıyordum gerçi seninki daha zor. Alışveriş fatura ödemeleri yemek temizlik. Ailemde böyle bir şey görmeyince çook zor gelmişti. En nihayetinde büyük bir kavga sonrası anldı. Artık alılveriş ya birlikte yada iş çıkışı gelirken alır ,faturalar otomatik ödeme yada mobil bankalardan ,sağolsun temizliğe de yardım ediyor :)
Oğlum da inşallah halden anlayan vicdanlı, kadına yaşlıya hayvana değer veren koruyan kollayan insanı insan olduğu için seven bir birey olsun istiyorumm.

Ayy ewt o da zor çevremde var birkaç kişi böyle. Ortası olması lazım işte. Ama yeni evliyseniz eğer zamanla birşeyler rayına oturur. Biz 7 yıldan sonra çalkantılı bir evlilikten dingin bir evliliğe geçiş yaptık.

ben ctesi çalışmıorum eşim çalışıo normalde cuamdan tuvalet banyo onun gorevı o yıkıo ctesı bn temızlık yapıorum gecen yapamadım pazar gunu almıs o evı supuruo sende sıl dedı bana tabı hak yemeyek ama ıste bazen sınır edıo bnı

çok tatlısınız maşallah nazar değmesn

amiin amiin, aslında eşim daha daha el üstünde tutabilecek tipten ama ben kendim hata yaptım. annesine böyle değil.
inşallah bende eşimin huyu suyunda ( İnadı hariç) yetiştirebilirim oğluşumu
ay yok bizimki yıkama etme işlerine girmez bende sokmam zaten. ama diğer işleri yapar bazen sallar yapar bazen güzel yapar ama yapar

Yok kuzum ne yeni evliligi 11 yildir tanisiyoz zaten 2 yilida gecti evleneli. Annem goruyo o bile Allah yardimcin olsun diyo. Cok evcil cok

yok güzel yapıo allah var bayağı titiz davranıo bnde çamasır suyunu elımı degdıremem dedım bu snn gorevın yanı

yok güzel yapıo allah var bayağı titiz davranıo bnde çamasır suyunu elımı degdıremem dedım bu snn gorevın yanı
iyiymiş o :)) ben hiç öyle yapmadım artık yaparmı bilmem, zaten 8 buçuk oluyo eve gelmesi cumarteside aynı şekilde. kıyamıyorum malesef. pazar gününe kalırsa temizlik yardım ediyo

kendi kocamı gördüm şu an resmen yaa aynı aynı bende bazen karışmasa mı diyorum ama 6 senede öyle alıştım ki sevgi arsızı oldum bu seferde bana pazar sabahları hadi gel beraber alalım diyordu şimdi diyemiyor hamileyken kıyamıyor kendi gidip alıyor ama beğendiğim şeyi bende söyleyemiyorum almıyorsam küsüyor bide gidip zorla kendi alıyor bana geçende yaaa seni pataklamayı özledim doğurda azıcık pataklım diyo pataklamak dediği de biz evde savaş yapardık hamilelikten önce o çeyrek gücüyle bende bütün gücümle dalardık birbirimize en sonunda tabi ben ağlardım kesin bi yerime bişey olurdu :))))) şimdi yapamıyoruz diye bozuluyor her cinsten erkek var işte bu cinslerde bi tuhaf yani

Selam kızlar merhaba... Ne zamandır yazamıyorum ama hep fırsat buldukça okuyorum. Bu sabah itibariyle nöbetten çıktım gündüz çalışacağım artık bakalım düzenli hayata alışırsabilirsem sohbetlere daha çok katılırım inşallah.
Eşlerden konu açılmışken ben eşime dokunmadan uyuyamam dolayısıyla ya bana ya da ben ona sarılır dururuz sabaha kadar. 24 saat nöbette çok özlüyorum zaten. Ama bu aralar sürekli tuvalete kalkıyorum diye uykusu çok bölünüyormuş, şikayetçi eee ben napayım dedim. Sabaha kadar prostatlı dedeler gibi çişim geliyo
Biz her şeyi birlikte yapmaktan keyif alırız eşim mutfağa girmeye de bayılır ama işine karışılmasından nefret eder yapmayı sevmediği hiç bi iş için zorlamam zaten bi çok konuda yardımcıdır saolsun.Kızıyla da bol bol sohbet eder karnımda bazen belli bi yere toparlanıp rahatsız ediyor ya mideyi falan mahvediyor o zaman okşar okşar karnımı kızım bak anneni üzme hadi gel bu tarafa falan diye konuşur ki bizim kız da vallahi pozisyon değiştiriyor kısa sürede... hastasıyım ikisinin de

yaa bende çok tuvalete kalkıyorum eşimde aynı çok bölünüyor uykum ama napalım çocuk olunca bunlara da ghasret kalcaz diyo bende git salonda yat yada ben yatim diyorum yok yok ben sensiz uyuyamam istemem diyo şimdlerse ise işi abartmışım uykumda adama vuruyormuşum ona rağmen yanımda yatmakta kararlı :))))))

Aynen ben de öyle diyorum bebek için alıştırma oluyor bunlar çok söylenme diye ama o zaman kalkınca mis gibi kokarmış kızını iyi olurmuş :))

Allahim beni anlayan biri sonunda karsimda. Bizde oyleyiz ya gercekten cok degisik. Markete gidince her reyonu gezdirir canin bisey ceksinde alayim der. Param az kaldiginda soylemedigimde azar yerim mesela. Neden soylememisim. Resmen gurur meselesi. Asla ayri kanepede tv seyredemiyoz birini acip oyle seyretcez illa. Bi yere giderken karar veremez o gardrop varya yere iner defile yapar bana hangisi yakismismis ben secicem. Hazirlanmasini beklerim 1 saat. Susu pusu asla bitmez. Yahu cinsiyet icin giderken bile sabah erkenden kuafore gidip sac sakal duzelttirdi dusunu aldi kizina(cinsiyet belli degil) guzel gozukmeliymis. Daha sayamadigim neler neler var. Alisveris sonrasi asla poset yerlestirmem kendi dolaba yerlestirir bide bana fotomuzu ceksene der dolabin iciyle fotosunu cekerim. Annesi bi duysa kadin kalpten gider :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…