hahahahha sende acımasızca davranmışsın yani ama olsun lohusa zamanında ne olacağımız belli değil şimdiden korkutmak lazım ki azcık alttan alsınlar büyük bi ihtimalle bi müddet çocuktan bizim yüzümüze bakmıcaklar gibi geliyor bana şimdien bizde buna alıştıralım kendimiziHaha bizde de var dengesizlik desene. Gerci o hallerine alisinca baska turlusu insani kesmiyor. Bakalim cocuk olunca nolcak. Gerci su aralar beni bunaltamiyo sinirliyim biraz. Hep alttan alma modunda. Bana gecende logusalik ne diye sordu
Bende abarta abarta anlattim. Kadin soyle boyle diye ustune gitmiceksin hos tutacaksin yoksa ciddi bunalimlar olabiliyo yardimci olcaksin istemedigi seyleri yapmicaksin falan filan anlattim bayagi korktugaribim yaa dedim ama tabi icimden
ben kızmaya başladığımda arka odaya gidiyor hiç sesini çıkarmıyor dışardaysakta mutlaka konu değiştirir yada susup başka yerlere bakar herkesn yöntemi farklı demekki ahahahahaBak bende sabirliyim ama kizmaya basladigimda bana derin derin nefes al der akil veriryine de yapacagini yapar
seninkide tatlı sertmiş tatlım yaa sonuçta şirin sevilecek bi yanı var bazısı gerçekten öküz oluyor evlat olsa sevilmez derler yaa o cinsten yine de şükret soruyor bi şeye ihtiyacın var mı diyee düşünmesi yeter :)))Kizlar opun opun eslerinizi basiniza koyun valla benimki okadar enterasanki ornegin markete goturuyo istedigini al diyo ven almaya baslayinca surat dusuyo kasadan sonra solenmeye basliyo be cok almisimda doymuyomusumda ama sirf lafta yani hani icinden geldigi icin konustugunu dusunmuyorum ole olsa hic goturmez bence sonra bakiyo hafiften suratim dusuyo girgira vuruyo hemen gecen gittik mesela korise bisuru alisveris yapti tras ettirdi avmye gittik biseye ihtiyacin varmi dedi yok dedim dogru sole bak olumu gor dedi bende yok olunu gormiyim illa ihtiyac vardir ama suanlik acil biseye ihtiyacim yok dedim yok israrla soruyo dedim oxaman gel surdan sana tsort bakalim renkleri gitmis hep dedim anammmm demez olaydim bisuru borcu varmis araba aldi ya onu diyo oglanin ihtiyaclari varmis dogum varmis anaaa saydida saydi amaninnnn dedim iyiki kendime bisey istememisim isteseydim alirdi kesin kendine gic ozenmiyo bizimki yani sadece sigarasina harciyo oda masallah 2 gunde 3 paket malbora yani tv konusunda biz hic beraber oturup bisey izleyemiyoruz oglandan dolayi malesef cizgi film izliyoruz ailwcek her aksam barborosvar trt cocuk ta ona bakiyoruz.bende ayri yatamiyorum hic sanki kopmusuz gibi geliyo ayrilinca biseyler biticek gibi geliyo ama bu aralar cok bunaliyorum elleri kollari ustumde sabaha kadar firca yiyo benden ama farkinda degil safin
Cok sukur o konuda sikintim yok ta cenesicok isliyo iste yinede her istedigimi elinden geldigince yspmak icin ugrasiyoseninkide tatlı sertmiş tatlım yaa sonuçta şirin sevilecek bi yanı var bazısı gerçekten öküz oluyor evlat olsa sevilmez derler yaa o cinsten yine de şükret soruyor bi şeye ihtiyacın var mı diyee düşünmesi yeter :)))
Ya zaten hava 847493 derece e sort giyiyorum askili giyiyorum evdeyim ne giycem sicak hamileyim kusuyorum derdim bana yetiyo bide oturuyorum bacaklarima bakiyo sortta yani normal dizimde penye evde sort 30 yasinda mini sort giycek halim yok artik ordan bacaklarima bakiyo igrenc igrenc bakiyo tiksiniyorum bakisindan egiliyorum gogsume bakiyo onum acilmiyo da ordan ne gorcekse yinede bakiyo tiksiniyorum o bakislarindan.bi kerede sortun arasindan ust bacagimi gormus bakmista gormus yani...diyoki cok kilo verenlerde oluyo oyle sarkmis bacaklarinsabahn 7sinde derdi neymiş gelmeye. habersiz çat kapı gelişlere uyuz oluyorum. bizimkide laf sokuyo doğuma yakın temizlik yaparken haberim olurda çağırırsanız gelirim bilmem ne. ay bide ufak kızı mı getiriyo sabırlık. halin olsa kendi kızını kreşe yollamazsın. benimkinin hakkını yemem, barbunyayı bezelyeyi kendi koydu dolaba.. koymasaydıda aramazdım yani vermezse de vermeyebilir umurumda değil.
valla bende yazmayınca deliriyorum burası yine iyi geliyo. kalmasına falan bişey demiyim ama sabahın köründe glmek niye. yanında rhat edebiliymusun bari? ben hiç edemiyorum ayaklrımı uzatamıyorum daha çok rahatsız oluyorum..
ay inanmıyorum geri dönüp parfüm sıkmakmı. ay bide sanata sanatçıya saygı kalmamışa çok güldüm
benimkide bakımlıdır, akşam duş aldı yatacak saçlarına fön çekiyoama sizinkiler gibi değil aslaa..
ay bi an çok özendim sizinkilere ama böyle anlatınca da gözüm korktu
Bilmiyorum canim ben sadece gecmis olsun anne onderalpin dogumuna ayaklanmis olursun diyip konuyu kapatmistim.tabi doktorundan da dogrusunu ogrendim vicdanim rahat hic sormuyorum ya birak 3 ay yat demeyi adam amelyati 2 sene icinde dusunelim demis gel amelyat ol bile dememis....degisik yapullubiber senin kv dede az degil hee barbunya bahane valla hergun evdemiymissin seni yokluyo sonrada dicekki hem hastayim diyo hem geziyo korkulur valla ameliyat isini napti bu arada
hahahahha sende acımasızca davranmışsın yani ama olsun lohusa zamanında ne olacağımız belli değil şimdiden korkutmak lazım ki azcık alttan alsınlar büyük bi ihtimalle bi müddet çocuktan bizim yüzümüze bakmıcaklar gibi geliyor bana şimdien bizde buna alıştıralım kendimizi
ne güzel maşallah canım nazar değmesin ne mutlu bizlere :))Cok sukur o konuda sikintim yok ta cenesicok isliyo iste yinede her istedigimi elinden geldigince yspmak icin ugrasiyo
Ya zaten hava 847493 derece e sort giyiyorum askili giyiyorum evdeyim ne giycem sicak hamileyim kusuyorum derdim bana yetiyo bide oturuyorum bacaklarima bakiyo sortta yani normal dizimde penye evde sort 30 yasinda mini sort giycek halim yok artik ordan bacaklarima bakiyo igrenc igrenc bakiyo tiksiniyorum bakisindan egiliyorum gogsume bakiyo onum acilmiyo da ordan ne gorcekse yinede bakiyo tiksiniyorum o bakislarindan.bi kerede sortun arasindan ust bacagimi gormus bakmista gormus yani...diyoki cok kilo verenlerde oluyo oyle sarkmis bacaklarinabi sanane benim bacagim sarkmis sarkmamis...valla amaci ne anlamiyorum...cocuklardan birinide mutlaka pesine takiyo o cocuklar zaten sorunlu yetismis 4 yasinda olanla iletisim kuramiyosun 12 yasinda olan evi sirtlayip goturuyo...cocuklar lidyayi ozledi diye alip geliyo ay ne ozliycekler lidya onlarin yasitimi akillarina bile gelmiyodur iste bahane olsun onlarida getirsin...aman bilmiyorum ya cok degisikler.benim bildigim kimsenin evine o saatte gidilmez kahvaltiya ozel olarak gitmiyosan kahvalti saati gecince gidersin aman neyse ya cok daraltti beni yine
Iste oglunun ilgisini kendine cekmeye calisiyo kv demin kv si ayni seninki gibi kadin ise basladi kv dem yani.bunlarla yasiyo babannede kadin dun gece rahatsizlanmis sabaha kadar hastanedelermis bugunde gondermemis ise hepencicik hasta oluvermis 1 hafta oluyo kadin ise baslayali yani zaten obur gelinine gitsin kizina gitsin hemen hasta oluyo hastaneye dusuyo yaninada kv i cafiriyo gel benim yanimda kal diye ordanda hooop bunlara geliveriyo degisik oluyo insanlar yakadin bu yasinda hala cekiyo iste iki tanecik torunu var kadinin adamin en sevilcek zamanlarindalar ama babanne gondermiyo bunlari ben korkuyorum yanliz birakmayin beni biri gelse biri kaliyo evde aciyorum bazen isteBilmiyorum canim ben sadece gecmis olsun anne onderalpin dogumuna ayaklanmis olursun diyip konuyu kapatmistim.tabi doktorundan da dogrusunu ogrendim vicdanim rahat hic sormuyorum ya birak 3 ay yat demeyi adam amelyati 2 sene icinde dusunelim demis gel amelyat ol bile dememis....degisik ya
Kizlar opun opun eslerinizi basiniza koyun valla benimki okadar enterasanki ornegin markete goturuyo istedigini al diyo ven almaya baslayinca surat dusuyo kasadan sonra solenmeye basliyo be cok almisimda doymuyomusumda ama sirf lafta yani hani icinden geldigi icin konustugunu dusunmuyorum ole olsa hic goturmez bence sonra bakiyo hafiften suratim dusuyo girgira vuruyo hemen gecen gittik mesela korise bisuru alisveris yapti tras ettirdi avmye gittik biseye ihtiyacin varmi dedi yok dedim dogru sole bak olumu gor dedi bende yok olunu gormiyim illa ihtiyac vardir ama suanlik acil biseye ihtiyacim yok dedim yok israrla soruyo dedim oxaman gel surdan sana tsort bakalim renkleri gitmis hep dedim anammmm demez olaydim bisuru borcu varmis araba aldi ya onu diyo oglanin ihtiyaclari varmis dogum varmis anaaa saydida saydi amaninnnn dedim iyiki kendime bisey istememisim isteseydim alirdi kesin kendine gic ozenmiyo bizimki yani sadece sigarasina harciyo oda masallah 2 gunde 3 paket malbora yani tv konusunda biz hic beraber oturup bisey izleyemiyoruz oglandan dolayi malesef cizgi film izliyoruz ailwcek her aksam barborosvar trt cocuk ta ona bakiyoruz.bende ayri yatamiyorum hic sanki kopmusuz gibi geliyo ayrilinca biseyler biticek gibi geliyo ama bu aralar cok bunaliyorum elleri kollari ustumde sabaha kadar firca yiyo benden ama farkinda degil safin
Normal mide yanması bebek büyünce başlamalı zaten, ben 12. Haftadan beri yükselişte olan yanma yaşıyorum. Gaviscon veriyor doktorlar bunun içinkızlar 25.haftamdayım mide bulantısı mide yanması yasıyorum gecmesi gerekmiyor mu artık hiç kusma yasamadım ilk zamanlar şimdi mide bulanstısı yasıyorum normal mi
hhhahahaha çok iyimş yanlız baştan bizimki gibi pazarlıklar başlamış.. benimki de inşallah erkek olacak.. diyorum babasına benzesin babası gibi esmer karizmatik olsun dürüst olsun evine bağlı evcil altın kalpli olsun senin gibi ama ama diğer huyu çekmesin tepemden inmeyen bi çocukta olmasın iş güç yaptırsın o huyu sana çekmesin işte yoksa koala gibi yaşar bende diyorum bi gün kıymetimi anlıcan da ne zaman acaba diyor halbuki biliyorum ama bazen aşırı doz fazla geliyor anlamıyorBakalim gorcez dun bana ne zaman dogucak vakit gecmiyo dedi. Bismillah dedim sanki sen tasiyosun. Neye benzedigini goreyim geri icine sok diyotovbe estagfirullah dedim. Bana benzemesini cok istiyo anasi gibi guzel olsun diyo dedim bak senin annende guzel kardesinde guzel benim annemde kardesimde guzel farketmez huyy guzel olsun dedim. Huyu sana benzemese iyi olcak sanki bana benzesin diyo erkek versiyonunu zor cekiyorum kiz versiyonunu hayal edemiyorum sus nazar etcen diyo
Al iste hepsi baska modelIste oglunun ilgisini kendine cekmeye calisiyo kv demin kv si ayni seninki gibi kadin ise basladi kv dem yani.bunlarla yasiyo babannede kadin dun gece rahatsizlanmis sabaha kadar hastanedelermis bugunde gondermemis ise hepencicik hasta oluvermis 1 hafta oluyo kadin ise baslayali yani zaten obur gelinine gitsin kizina gitsin hemen hasta oluyo hastaneye dusuyo yaninada kv i cafiriyo gel benim yanimda kal diye ordanda hooop bunlara geliveriyo degisik oluyo insanlar yakadin bu yasinda hala cekiyo iste iki tanecik torunu var kadinin adamin en sevilcek zamanlarindalar ama babanne gondermiyo bunlari ben korkuyorum yanliz birakmayin beni biri gelse biri kaliyo evde aciyorum bazen iste
Aç karına gideceksin, erken saatte gitmen daha iyi olur 2 saat aç bekliyorsunkızlar benim yarın şeker yükleme testim var.Bu test için aç karna mı gitmek gerekiyor ? doktor bana bu konuda hiçbişey demedi de kafam takıldı
Benim kocamda kendine benzesin istiyo hatta senin gibi guler yuzlu olmasin benim gibi aksi olsun bile diyohhhahahaha çok iyimş yanlız baştan bizimki gibi pazarlıklar başlamış.. benimki de inşallah erkek olacak.. diyorum babasına benzesin babası gibi esmer karizmatik olsun dürüst olsun evine bağlı evcil altın kalpli olsun senin gibi ama ama diğer huyu çekmesin tepemden inmeyen bi çocukta olmasın iş güç yaptırsın o huyu sana çekmesin işte yoksa koala gibi yaşar bende diyorum bi gün kıymetimi anlıcan da ne zaman acaba diyor halbuki biliyorum ama bazen aşırı doz fazla geliyor anlamıyor
Hic bisey demez canim sadece solenmeye baslarsa bakar benim yuzum asilir hemen susar geri vites yapar valla amaci ne bilmiyorum galiba beni kizdirmak hosuna gidiyor biliyor fuzuli harcamam bende karti bendedir parada birakir bana biraktigi paradan pazar yaparim ekmegi alirim cocugun gunluk ihtuyaclarini gideririmm bi ay idare ederim ayni miktardada kendine alir mesela onunki iki uc gune biter disari cikim gezerim bakarim hic bisey almadan donerim bilir bazen sunu gordum cok guzeldi derim niye almadin der kizar ama lafa geldinmi cok konusur sonra farkeder pisman olur iste benimkide bi degisik dengesiklikleri var yani konusur ama destekli konusmadiginin farkindadir aksam yine konusuyo bktim dedim kredi kartina bak bakim benim ne masrafim var evin marketi oglunun bezi doktoru mamasi senin sigaran benim neyim var varsa yoksa bi kuofor vardir oda bikini bolgesi icin sadece agda lafi edilcek bi rakkam degil yani eee bunlarin hepsi benim masrafimmis oglanin ihtiyaclari evin giderleri faturalar hepsi benimmis milletin karisi 50 100 liralik puset le gezdiriyomus cocugunu biz begenmiyomusuz bi sinirlendim eltimden bahsediyo cok begeniyosan az harcayianini bul kendine dedim yengen bulsun kendi gibi birini dedim ay saka yapmismista sakaya hic gelmiyomusumda kurus kendime harcamiyorum yani okadar biseyler sahibi olalim die hep kisiyorum hala yaranamadim dedim ben calisirkende benim parami o yonetirdi hep ozamanlar cok harciyodum ama evlendikten sonra duruldum yani ama dedim yaranilmiyo sen bu ay gor bak ben sana neler edecem sacmalama diyo korktu zaarE niye illa ihtiyac varmi diye israr ediyo ki. Acaba soylendiginin laf ettiginin farkinda degil mi?? Sen aynisini yapiyomusun peki ne bileyim yada sana para birakiyosa soylemeden ihtiyacini kendin alsan nasil olur acaba... Ay bilemedim
Hic bisey demez canim sadece solenmeye baslarsa bakar benim yuzum asilir hemen susar geri vites yapar valla amaci ne bilmiyorum galiba beni kizdirmak hosuna gidiyor biliyor fuzuli harcamam bende karti bendedir parada birakir bana biraktigi paradan pazar yaparim ekmegi alirim cocugun gunluk ihtuyaclarini gideririmm bi ay idare ederim ayni miktardada kendine alir mesela onunki iki uc gune biter disari cikim gezerim bakarim hic bisey almadan donerim bilir bazen sunu gordum cok guzeldi derim niye almadin der kizar ama lafa geldinmi cok konusur sonra farkeder pisman olur iste benimkide bi degisik dengesiklikleri var yani konusur ama destekli konusmadiginin farkindadir aksam yine konusuyo bktim dedim kredi kartina bak bakim benim ne masrafim var evin marketi oglunun bezi doktoru mamasi senin sigaran benim neyim var varsa yoksa bi kuofor vardir oda bikini bolgesi icin sadece agda lafi edilcek bi rakkam degil yani eee bunlarin hepsi benim masrafimmis oglanin ihtiyaclari evin giderleri faturalar hepsi benimmis milletin karisi 50 100 liralik puset le gezdiriyomus cocugunu biz begenmiyomusuz bi sinirlendim eltimden bahsediyo cok begeniyosan az harcayianini bul kendine dedim yengen bulsun kendi gibi birini dedim ay saka yapmismista sakaya hic gelmiyomusumda kurus kendime harcamiyorum yani okadar biseyler sahibi olalim die hep kisiyorum hala yaranamadim dedim ben calisirkende benim parami o yonetirdi hep ozamanlar cok harciyodum ama evlendikten sonra duruldum yani ama dedim yaranilmiyo sen bu ay gor bak ben sana neler edecem sacmalama diyo korktu zaar
Goya saka yapiyomus pasam beni kizdirmak amaci biliyo yengesine kizdigimi bazende obur yengeside cok kiskan aha geldi yengem diyo fitik ediyo beni .yok ama ben yapsam baskasiyla kiyaslasam sinirleniyo hemen sus sen diyo susturuyo bisekilde ee onunda ugrasma sekli bu demekki gercekten fuzili harcamam olmadigi icin gonlum cok rahat o istedigi kadar konussun bende hersey kararinda yani bunu aileside biliyo haa bak kendininde ole asiriya kacan harcamalari yoktur sokaga gidim arkadaslarimla gezim yiyim icim yapmaz eve getorir kazandigini bekarken cok icerdi ole bile degil derdim babamlar beni sana vermez alkoliksin sen derdim arkadaslarim bundan koca olmaz derlerdi ama alkolude birakti arada asabiyetleri dengesizliklerini saymazsak uyi bi kocada oldu sayilir ama babaligina hic bisey diyemem oglu icin herseyini verirCok ayip yaptigi gercekten. Sen elalemin kocasindan bahsetsen ne hisseder acaba.. Artik evlisiniz 2.cocuk olcak masrafsiz gun gecmiyor ki. Demek ki bazilarina acimamak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?