2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
kizz sen burda 23 gozukuyorsun nasil 24 bitiyor

Canim ben en basindan beri 1 hafta ilerideyim. Doktor hic son adete gore baz almadi suanki durumumu. Doktor sat saniyor soyledim ama onemsemedi nedense ne zaman gitsem suanki halini soyluyo. Ayrintiliyi bile sata gore almadim doktorun dedigi tarihe aldim daha 20 haftalikken ayrintili oldum. Bende normalde sata gore diye biliyorum ama tahmini dogum bile 1hafta onde karisik anlayacagin bende suanki durumu soyluyorum. Kafam karisiyo kime ne dicemi sasirdim bende bebegin suan ki halini soyluyorum

Kizlar ben 32 haftalik hamileyim yemegin yaninda 4 diş sarimsak yedim bi zarari olir mu acaba bilginiz varmi?

Bende senin gibi soluyorum 24.hafta bitince 6.ay bitti dicem ama acaba yanlismi soluyorum diye dusunmuyoda degilim

Bosver ayrintiya girme. Varya bebek onde mi geride mi kilosu az gibi cok gibi muhabbetler oluyo. Hamile olanlara hafta soyluyorum bilmeyene ay soyluyorum. Hafta soyleyince eee kac aylik simdi diye soran da oluyo uzuyo da uzuyo. Kasim ayinda da uzatmalara oynuyoz dicem :)))

bikac kere daha gordumxe ondan sordum canim acaba burayami yanlis girdindiyee benimde bebis normalde 10 gunde dogumumda 10 gun erken gozukuyor gittiginde doktor bebegi soyler zaten sati degil ama dogumu sata gore ayarliyorlar mesela bana 38+5 te alirim dedi eee bebek 39 nerdeyse 40 olmus olacak dedimd aha erken alamam dedi bana :)

Kızlar merhabalar :) buraya çok sık girmeyince ipin ucu kaçıyor mesajlar başını alıp gidiyor atlaya atlaya baktım. Ton balığı konuşulmuş ben de arada yiyorum salataya katıp zararlı olduğunu bilmiyordum.cunku beslenme önerilerinde çıkıyordu ton balığı bugün şeker yüklemesi yaptırdım suyum fazla diye doktor yaptırmami istemişti. şeker çıkmadı ama su da hala fazla canım iyice sıkılmaya başladı şu suyun fazla oluşuna.Rabbim hayırlı kapı açsın.

Kızlar soranlara doldurduğunuz haftayı mı yoksa dolduracağınız haftayı mı söylüyorsunuz?

Ve kac aylik diyenlere nediyosunuz

Şuan 26+5 im. 27.haftada olmuş oluyorum.bugun 187. Günde olduğum için de 7. Aya artık girmiş oluyorum.kullandigim program da çünkü 181.gunde direkt 7. Aya attı.

Pulli hanım pulli haniiiiim...sakız reçelinin tadını bile bilmeyen hamisin ağzını sulandırdınız. Lohusa lohusa Ankara'nın kışında bana da geleceksiniz eliniz mahkum artık
Kuzumm sen bana adresini at ozelden yarin hemen kargoliym sakiz recelinden bol ne var gulum burda :)

Her doktorun tarzi farkli demekki ben suan 23+5im 3gun sonra 24 olmus olcak 25ten gun almaya baslicaz. Ve en basindan beri boyle erken dollenme sanirim adet bittigi gun hamile kalmis olabilirim o yuzden inan bende bilmiyorum. Karisik isliyor. Ve ben sata gore ayri bebege gore ayri konusmuyorum oyle muhabbetler uzuyo ki duz hesap soyluyorum kimse gun hesabi bilmiyo. Gun soylesem ee kac hafta ee kac aylik ki bu diyen de oluyor. Yorucu vesselam. Duz konusup 9 aydan sonrada uzatmalar dicem

bende bebege gore soylemiyorum canim bende ilk gittigimde bebek buyuktu canim ama adet biter bitmez hamilr kalmis olamam :) ben satimi soyleyip geciyorum haftaya 7bitcek diyorum mesela :)

Selam kizlar bugun doktor randevumuz vardi.masallah buyumus pasam.550 gr olmusuz boyu 28 cm dedi.kramplari soyledim hergun bi sise maden suyu ve magnezyum kullanacakmisim.cok guzel pozlar verdi.bacaklarinida acmisti zaten doktoru hic ugrastirmadan.biliyorduk ama yinede emin olalim dedi malum alisveris yaparsin bundan sonra dedi.ailece gittik.cocuklar gulme kriizne girdi bacaklarini hareket ettirip elini yuzunde gezdirdikce.hala inannamiyorlar sanirim usg de goruncede bi tuhaf geliyor.hos bende yeni alisiyorum hamilelige.aman fazla alismadan kasim gelir insallah yinede

bende bebege gore soylemiyorum canim bende ilk gittigimde bebek buyuktu canim ama adet biter bitmez hamilr kalmis olamam :) ben satimi soyleyip geciyorum haftaya 7bitcek diyorum mesela :)

O sat islerine hic girmiyorum valla onu bilenler soruyo zaten. Genelde ilgilendikleri sey dogum ne zaman? Ve kac aylik? Hatta birine durust olayim dedim 22+4 dedim. Ee bu ne demek dedi. Kisiye gore muamele var bende yakinda dugun var sorcaklar simdi o hengamenin icinde ee kac oldun diye ben direkt 6 dicem ne gun ne ay hesaplarina girmicem. Ayrinti kismini ailem biliyo kv bile bile dogum ne zaman dedi ay gun kimseyi ilgilendirmiyor. Bende oyle soyluyorum napim degisiyo anliyacagin durumlar

Gozun aydin masallah seninle satimiz ayni dogum ne zaman olur soyledi mi? Bende yeni yeni alisiyorum artik gorunce insan inanamiyo gercekten

Hangi program acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…