- 20 Şubat 2018
- 525
- 744
- 103
sagol canim darisi size insallah.yakinda muayeneye gitmismiydiniz.Gozun aydin masallahseninle satimiz ayni dogum ne zaman olur soyledi mi? Bende yeni yeni alisiyorum artik gorunce insan inanamiyo gercekten
dis olarak yemiyorum ama cacikta mutlaka hamileligimin basindan beri ki sarimsagin bi zarari olmazki sonucta dogal antibiyotikte diyorlarKac dis yiyorsun canim?
Canim sarimsak yemenin bence zararı olmaz ama tansiyonunu düsürebilir bu nedenle fazla tuketmemekte fayda varKizlar ben 32 haftalik hamileyim yemegin yaninda 4 diş sarimsak yedim bi zarari olir mu acaba bilginiz varmi?
Ben her sabah 2-3 dis suyla yutuyorum. Kucuk kucuk kesilmis olarak. Sorun olacagini sanmam belki mideni yakar birazInsallah ya birde dogumu tetiklerse bu gece dogururm herhalde
sagol canim darisi size insallah.yakinda muayeneye gitmismiydiniz.
Dogum konusunu konusmadik henuz ama benimkiler sezeryan oldugu icin 10 gun kala aliyorlar genelde.haftamiz satla uyumluymus.bi aksilik cikmazsa kasim 21 yada 22 si gibi alirlar sanirim.insallah sag salim kucagimiza aliriz hayirlisiyla.
Icemiyorum magnezyumu suya karistiriyorum ya o bile sekerli geliyor. Iyi olmus o zaman gerek gormemesi de :) rahatladim da tesekkur ederim.Ben yaptırdım, gerçekten şekerli içecek içmeyen için o sıvıyı içmek çok zor. Kusmamak için zor tuttum kendimi, bütün gün ağzıma geldi şekerli şekerli. Doktorun gerek yok dediyse için rahat olsun.
Ben adet tarihine göre soyluyorum ayı 22 sinden 22 sine 1 ay geçiyor benim şu an 6 ay doldu 7. Ayın içerisindeyim. Hafta olarak ta girdigim haftayı söylüyorum.Yuvarlak hesap soyluyorum ben mesela 3 gun sonra 24 bitcek 6 ay bitti dicem cok hafta hesabina girmiyorum :))
Uzatmalar oluyo onlara deginmiyorum bile
Yanlış söylüyorsun canım yaklaşık 26. Haftada 6 ay bitmiş oluyor. Ayrica ebeler hep diyor ki tahmini doğum tarihini 1 hafta sonra söyleyin. Çünkü 36-37haftalardan itibaren etraftakiler psikolojik baskiya başlıyormuş daha doğurmadın mı diye biz de ister istemez etkileniyoruz 41-42 Haftada dogum yapanlar var oyle her dakka millet sorunca insan bunalima girer acaba niye doğuramıyorum diye.Bende senin gibi soluyorum 24.hafta bitince 6.ay bitti dicem ama acaba yanlismi soluyorum diye dusunmuyoda degilim
@rozahakBademellaa @ysmnfth da Beylikdüzünde hatırladığım kadarıyla :)
Görüşelim inşallah kızlar ben b.cekmecedeyim ama ayarlarsk gelirim Beylikdüzüne inşallah
Bende Başakşehir deyim kızlar. Ortada bir yerlerde görüşürüz inşallah :)
Aynen şöyle pufur püfür bir yer olsa süper olur
kusura bakma valla gec cevap yazyorum, 2 cocuk + eden firsat bulup pc basina gecemiyorum. bende iyiyim sukur.
insaALLAH guzel haberler verir ALLAH yardimcisi olsun.
ya ne guzel ekimde gelecek bebisin hayirlisi ile, benim ilk oglum ekim, 2. kasim, kizimda aralikta gelecek insaALLAH.
kasimda gelse diye umid ediyorum 2. oglum 42. haftayi doldurmustu bunda tirsiyorum ayni olur mu die.
senin ilk bebegin degil mi?
hayirli olsun kizin gozunuz aydin :)
O o o zaman bi zararı yok kendimi kasmaya gerek yok suya girip çıkayım boş zaman çok nasıl olsaGec okudum bunu ama ben sahsen duşta oturuyorumsen 2 3 kez dus aliyosan iyi kizimda 5 aralikta dogmustu yazin ayni donemi yasamistim ondada dusta yasiyodum kocam yuzgeclerin cikmadi mi daha diyodu
O haftalarında çok normal canım bi buçuk hafta kadar hareketleri de sertleşmişti hatta gece uykudan uyandırıyordu biriyle konuşuyorsam ah diye bağırıyordum. Genişletiyor sanırım yerini, kasık ağrısı çok normal . Mesela bugün bende bebeği çok aşağıda hissediyorum . Yani neredeyse özel bölgenin hafif üstünde gibi hissediyorum sanki çok baskı yapıyor ve hareketleri çok aşağıda sancı da var gibi ama endişelenmek istemiyorum bu belirtileri ilk yaşıyoruz o yüzden galiba garipsiyoruzGunaydinlarrr
@pullubiber Telas yapma kiz artik keyfine gore hareket etcek bebis oyle sana sormama zamanlari geldi :))
Ben dun o kadar kotuydum ki karnim cook gergindi midem bulaniyodu yaniyodu gece en sonunda tum gun yedigim herseyi klozetle tanistirdim rahatladim. 2 kasikta gaviscon ictim uyudum. Oyle rahatlamisim ki.. Kasiklarim agriyo iki tarafta. Kasiklardan pelviklere dogru sanki top gibi agirlasmalar var. Bu arada aniden karnim buyudu normal mi yani yattigim yerde bile cok cikiyo sabahlari gobegim inmis olurdu artik degil. Annem suan onlarin buyume donemi atak geciriyolar normal dedi.
Bide dun gece bisey oldu elimi karnima koydum kasiklara dogru boyle biseyler atiyor disardan elimle hissediliyo 3 5 kez oldu sirtustu yatinca oldu. Tekme mi oluyo o?? Heralde ben tekmeleri hissedemeden karnim buyuyo yeri genisliyo bende tekrar hissizlik oluyor. Ay bilemedim teoriler uretiyorum kendime. Bide bu arada sabah tartildim. 74bucugu gordum bu aralar pastaya sardim sanirim ara vermem gerek biraz kontrollu olsam iyi olurtoplam 2bucuk kilo almis oldum
Evet evet bende burdayım beylikdüzünde
Kızlarr bendeee buluşma olursa gelirim:)
Ay ben sevdim hamileliği ya böyle devam edebilrizAyy sole 8.bucuktayiz dicegimiz gunler gelse yaa
Oy maşallah çok sevindim canım gözün aydınMerhaba kızlar.bugun şeker yüklemesi için doktora gittim.sonuc iyi cıktı.bebegim büyümüş 670 gram olmuş.ilk defa yüzünü de gösterdi bize çok güzeldi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?