2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Gozun aydin masallah seninle satimiz ayni dogum ne zaman olur soyledi mi? Bende yeni yeni alisiyorum artik gorunce insan inanamiyo gercekten
sagol canim darisi size insallah.yakinda muayeneye gitmismiydiniz.
Dogum konusunu konusmadik henuz ama benimkiler sezeryan oldugu icin 10 gun kala aliyorlar genelde.haftamiz satla uyumluymus.bi aksilik cikmazsa kasim 21 yada 22 si gibi alirlar sanirim.insallah sag salim kucagimiza aliriz hayirlisiyla.

Amin insallah

Icemiyorum magnezyumu suya karistiriyorum ya o bile sekerli geliyor. Iyi olmus o zaman gerek gormemesi de :) rahatladim da tesekkur ederim.

Yuvarlak hesap soyluyorum ben mesela 3 gun sonra 24 bitcek 6 ay bitti dicem cok hafta hesabina girmiyorum :))
Uzatmalar oluyo onlara deginmiyorum bile
Ben adet tarihine göre soyluyorum ayı 22 sinden 22 sine 1 ay geçiyor benim şu an 6 ay doldu 7. Ayın içerisindeyim. Hafta olarak ta girdigim haftayı söylüyorum.

Bende senin gibi soluyorum 24.hafta bitince 6.ay bitti dicem ama acaba yanlismi soluyorum diye dusunmuyoda degilim
Yanlış söylüyorsun canım yaklaşık 26. Haftada 6 ay bitmiş oluyor. Ayrica ebeler hep diyor ki tahmini doğum tarihini 1 hafta sonra söyleyin. Çünkü 36-37haftalardan itibaren etraftakiler psikolojik baskiya başlıyormuş daha doğurmadın mı diye biz de ister istemez etkileniyoruz 41-42 Haftada dogum yapanlar var oyle her dakka millet sorunca insan bunalima girer acaba niye doğuramıyorum diye.

Ewt cnm ilk bebeğim. Benim eşim de terazi seviyoum terazi burcunu Maşallah cnm 42 haftada mı geldi ya her aya bir doğum günü. Ne güzel valla.

Gec okudum bunu ama ben sahsen duşta oturuyorum sen 2 3 kez dus aliyosan iyi kizimda 5 aralikta dogmustu yazin ayni donemi yasamistim ondada dusta yasiyodum kocam yuzgeclerin cikmadi mi daha diyodu
O o o zaman bi zararı yok kendimi kasmaya gerek yok suya girip çıkayım boş zaman çok nasıl olsa

O haftalarında çok normal canım bi buçuk hafta kadar hareketleri de sertleşmişti hatta gece uykudan uyandırıyordu biriyle konuşuyorsam ah diye bağırıyordum. Genişletiyor sanırım yerini, kasık ağrısı çok normal . Mesela bugün bende bebeği çok aşağıda hissediyorum . Yani neredeyse özel bölgenin hafif üstünde gibi hissediyorum sanki çok baskı yapıyor ve hareketleri çok aşağıda sancı da var gibi ama endişelenmek istemiyorum bu belirtileri ilk yaşıyoruz o yüzden galiba garipsiyoruz

Ayy sole 8.bucuktayiz dicegimiz gunler gelse yaa
Ay ben sevdim hamileliği ya böyle devam edebilriz ama şu sıcakları hiç sevmedim duştan çıktım buz gibi su tuttum şuan şıkır şıkırım terden
Merhaba kızlar.bugun şeker yüklemesi için doktora gittim.sonuc iyi cıktı.bebegim büyümüş 670 gram olmuş.ilk defa yüzünü de gösterdi bize çok güzeldi:)
Oy maşallah çok sevindim canım gözün aydın

Merhabalar az önce acile gittik kızım alerji oldu ürtiker olduvücudu. Nektari yemişti 3 buçuk tane sanırım o yaptı. Benimde 1 haftadır öksürüğü vardı bende muayene oldum. Çok fena faranjit olmuşum. Aşırı geniz akıntı varmış. Aqumentin verdi birde kloroben diye ağız spreyi. Gebelikte zararı yokmuş. Ayy sanki rahatsızlığım azmış gibi ide bu çıktı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…