- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Ya iste benim gelcegim gunde toplaniriz o zaman :) tek tek nasil gezem hem soguk hem beylikduzunde her yer birbirine uzakahahhah sen gel de, ne çeyrek isteriz ne çorap pullucum :) ben beylikdüzüne çok yakınımEmira SY ve LezzetliCipetpet beylikdüzündeler. bide bi iki arkadaş daha var isimlerini unuttum şimdi hatta bitanesi ile konuşmuştum ondan çok özür diliyorum şuan o hatırlayacaktır kendini. hepinizi beklerim evime :))
biz doğumda yada kontrollerde görüşmeyi planlıyoruz emiracım ve kardeşi ile :)
He ya toplasiriz bende onu dedim gun yapariz :)kuzum sen gel yeter ki bişeye gerek yok ama ben beylikdüzünde değilim malesef kiama annemler o tarafta olmadı bnde anneme gelirim oraya gelirsin hehehe
şöyle canım bunu benm doktorum açıklamıştı. bazı araştırmalar yapılıyomuş ve mesela progestanın düşüğü engellemediği 16 ve 32.haftalar arası erken doğumu geciktirdiği kanıtlandı demişti. ilacı içip boşuna kendini sersemletiyosun, bizim türk doktorlarında progestan verme iç güdüsü var ben buna karşıyım demişti. ilk kanama alanımda ve plesentam aşağı indiğinde ilaçsız olarak geçti Allaha bin şükür. ki ben ilaç tutkunu bi insan değilim bu çok iyi olmuştu :)ilginç değil mi sizce de bu konular ya zararlıdır ya yararlıdır nasıl fikir ayrılığı olur ikisi de aynı kitabı okudu sonuçta ben magnezyum kullanmıorum mesela bu sefer gittiğimde doktoruma dedim magnezyum vermeyecekmisiniz die hayır belki ilerde dedi mesela
bana toplaşabilirsiiiiz kızlarYa iste benim gelcegim gunde toplaniriz o zaman :) tek tek nasil gezem hem soguk hem beylikduzunde her yer birbirine uzak
Beylikduzunden banada 1 saat surmez banada gel :)Ya iste benim gelcegim gunde toplaniriz o zaman :) tek tek nasil gezem hem soguk hem beylikduzunde her yer birbirine uzak
Sakiz receli getiririm gelirken süt yapar :)
ahahhah sen gel de, ne çeyrek isteriz ne çorap pullucum :) ben beylikdüzüne çok yakınımEmira SY ve LezzetliCipetpet beylikdüzündeler. bide bi iki arkadaş daha var isimlerini unuttum şimdi hatta bitanesi ile konuşmuştum ondan çok özür diliyorum şuan o hatırlayacaktır kendini. hepinizi beklerim evime :))
biz doğumda yada kontrollerde görüşmeyi planlıyoruz emiracım ve kardeşi ile :)
Canım migrosunkini dardanel üretiyor ama "haydi balık yiyelim" ismiyle ürettikleriyle aynı kalitede artık. Eskiden böyle değildi. Normal dardanel parçalanmamış, bütün oluyor. Ben migros ve haydi balık yiyelimi yiyemiyorum. Parça parça olmuş, bulamaç gibi geliyor...Kusum ben migrosta senelerce yoneticilik yaptim migrosunkinide dardanel uretiyo doktoruna soyle bosuna o kadar para vermesin onamigrosunkide direk dardanelden geliyo aynu kamyonla sevkediyolar ayni urun yani.boylece dardanel 2 urunu icin yillik barkod parasi odemiyo :)
pullubiber
Ben de böyle biliyorum canım. Hatta ton balığını çok severim, ton balıklı salata yiyordum her gün tedavi sürecimde. Hem kilo kontrolü hem de sağlık için. Gebelikten sonra doktoruma sorduğumda aynen senin dediğin açıklamayı yaptı fakat yine de canın çok çekerse haftaya veya iki haftada bir küçük kutu ya da ayda bir büyük kutu yiyebilirsin ton balığı dedi. Ama dardanel filan olsun, bilinmeyen markalardan yeme dedi. Şimdiye kadar 2kere yemişimdir ben de, yediğimde dardanelin zeytinyağlı ton balığını tercih ettim. Yine de yememeye çalışıyorum canım çok çekse de..
oda ilabilir genel olrak oonserve yaska oldgu icin oyle fiyr dusunmustum :)
o zmn herkes bize davetliHe ya toplasiriz bende onu dedim gun yapariz :)
oyy maşallah ne kadar güzel fotolar bunlar :)Kizlar anca yazabildim oglusum cok cok iyiymis 24 haftalik 30 cm 713 gr mis 4 gun onde dedi mincirigim sanki korisime Eki Görüntüle 2175233 benziyo resimlerinde Eki Görüntüle 2175230
Eller hep yuzundeydi bu resimleride zor yakaladı
Zor yakaladi valla kipir kipirdi elleri hep yuzundeydioyy maşallah ne kadar güzel fotolar bunlar :)
ben hiç bir şekilde gebeliğinde tüketmeyeceksin dedi kadın doğumcun tüketmiyorum
Kizlar anca yazabildim oglusum cok cok iyiymis 24 haftalik 30 cm 713 gr mis 4 gun onde dedi mincirigim sanki korisime Eki Görüntüle 2175233 benziyo resimlerinde Eki Görüntüle 2175230
Ya onun burnunu yerim ya agzini acmis tosbag ya tipini yerim :)Kizlar anca yazabildim oglusum cok cok iyiymis 24 haftalik 30 cm 713 gr mis 4 gun onde dedi mincirigim sanki korisime Eki Görüntüle 2175233 benziyo resimlerinde Eki Görüntüle 2175230
Oy maşallah ona ne güzel çıkmış fotoğraflarında, bizim pisicik hiç göstermedi kendiniKizlar anca yazabildim oglusum cok cok iyiymis 24 haftalik 30 cm 713 gr mis 4 gun onde dedi mincirigim sanki korisime Eki Görüntüle 2175233 benziyo resimlerinde Eki Görüntüle 2175230
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?