2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ya iste benim gelcegim gunde toplaniriz o zaman :) tek tek nasil gezem hem soguk hem beylikduzunde her yer birbirine uzak
Sakiz receli getiririm gelirken süt yapar :)

şöyle canım bunu benm doktorum açıklamıştı. bazı araştırmalar yapılıyomuş ve mesela progestanın düşüğü engellemediği 16 ve 32.haftalar arası erken doğumu geciktirdiği kanıtlandı demişti. ilacı içip boşuna kendini sersemletiyosun, bizim türk doktorlarında progestan verme iç güdüsü var ben buna karşıyım demişti. ilk kanama alanımda ve plesentam aşağı indiğinde ilaçsız olarak geçti Allaha bin şükür. ki ben ilaç tutkunu bi insan değilim bu çok iyi olmuştu :)

@rozahak Bademellaa ysmnfth da Beylikdüzünde hatırladığım kadarıyla :)

Görüşelim inşallah kızlar ben b.cekmecedeyim ama ayarlarsk gelirim Beylikdüzüne inşallah

Canım migrosunkini dardanel üretiyor ama "haydi balık yiyelim" ismiyle ürettikleriyle aynı kalitede artık. Eskiden böyle değildi. Normal dardanel parçalanmamış, bütün oluyor. Ben migros ve haydi balık yiyelimi yiyemiyorum. Parça parça olmuş, bulamaç gibi geliyor...

Migros süt ve süt ürünlerini de Seke yaptırıyormuş.Hep migros markalı alırım. Sek süte 4lira vereceğime migros süte 2,5 veriyorum. Tereyağın da migrosun kilosu 33lira, diğerleri 50 :))

Bende makarnasini fln yapiyodum ama senin kadar sevmedigim icin daha simdiye kadar yemedim. Arada sakincasi yoksa sevenler icin cok iyi nefis koreltecek kadar yenir

ben hiç bir şekilde gebeliğinde tüketmeyeceksin dedi kadın doğumcun tüketmiyorum

Bana da taa kalbini ilk dinlemeye gittigimde soyledi. Zaten hicbiseyi asiri tuketemedigim icin yemesemde bisey olmax mantigiyla yemedim. Mesela maydnoz nane gibi seylerin sokturucu ozelligi var arkadasima yasak demisti bana onda bisey demedi. Doktorlar bazen unutuyo yada hastaya gore yasaklar getiriyo da olabilir diye dusunuyorum. Genel olarak birlik olduklari nokta ilaclar ilk uc ay dedi ki alerji hapi almicaksin ama cok oksurdugum icin dusuge neden olabilir haftada 2 kez dedi yine etki olmadi artik hergun iciyorum hamile grubundan. Bize bisey olmuyo da bebekte kalici hasarlar hastaliklar olusmasin diye yasakliyolar. Hep dikkat ettim bende cok sukur aserme de olmadi. Sadece 1 haftadir evde tatli turu seyler vardi hergun porsiyon yemezsem rahat etmedigim icin hergun tatli yiyodum onu da birakicam bi muddet. Hersey minnaklar icin bi dogsunlar memeyi veriyo gibi yapip vermicem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…