Evet evet bende burdayım beylikdüzünde@rozahak @Bademellaaysmnfth da Beylikdüzünde hatırladığım kadarıyla :)
Görüşelim inşallah kızlar ben b.cekmecedeyim ama ayarlarsk gelirim Beylikdüzüne inşallah
Beni tuvalette bile dim dik durduran canım kızım
Artık doğunca ne yapacaksın merak ediyorum
Pulli hanım pulli haniiiiim...sakız reçelinin tadını bile bilmeyen hamisin ağzını sulandırdınız. Lohusa lohusa Ankara'nın kışında bana da geleceksiniz eliniz mahkum artıkYa iste benim gelcegim gunde toplaniriz o zaman :) tek tek nasil gezem hem soguk hem beylikduzunde her yer birbirine uzak
Sakiz receli getiririm gelirken süt yapar :)
Ve kac aylik diyenlere nediyosunuzKızlar soranlara doldurduğunuz haftayı mı yoksa dolduracağınız haftayı mı söylüyorsunuz?
Ay hesabını günü 30 a bölerek buluyolar. Mesela ben şu an 179 günlüğüm yarın tam 6 ay biticek 7. Aya başlıcam. Ama normalde yarın 25+6 haftalığım.Ve kac aylik diyenlere nediyosunuz
Kızlar soranlara doldurduğunuz haftayı mı yoksa dolduracağınız haftayı mı söylüyorsunuz?
Pulli hanım pulli haniiiiim...sakız reçelinin tadını bile bilmeyen hamisin ağzını sulandırdınız. Lohusa lohusa Ankara'nın kışında bana da geleceksiniz eliniz mahkum artık
Peki solerken 6 aylikmi 7 aylikmi diyorsun canimAy hesabını günü 30 a bölerek buluyolar. Mesela ben şu an 179 günlüğüm yarın tam 6 ay biticek 7. Aya başlıcam. Ama normalde yarın 25+6 haftalığım.
Aslinda benimde bebeğim haftasıyla uyumlu bu seker olayi cikti basimaEvet benimkide gerek gormedi.bebek iri degil tam haftasinda bende 1 yildir seker tuketmiyorum hic geregi yok dedi
Ben 6,5 derim şimdi sorsalar haftadan dolayı. Sonuçta dolu dolu 26 oluyor. Önden gitmek hoşuma gidiyor.Peki solerken 6 aylikmi 7 aylikmi diyorsun canim
Bu 5. Ay bitmek bilmedi zaten. Senden 1 gün öndeyim, internette yazınca 5 ay 29 gunluk hamilesijiz diye cikiyor. 1 ayı 30 gün degil 4 hafta 3 gün olarak hesapliyorlar cunku. Ben 6 doldu 7ye giriyorum diyorum.Ben 6,5 derim şimdi sorsalar haftadan dolayı. Sonuçta dolu dolu 26 oluyor. Önden gitmek hoşuma gidiyor.
Aslinda benimde bebeğim haftasıyla uyumlu bu seker olayi cikti basimaEvet benimkide gerek gormedi.bebek iri degil tam haftasinda bende 1 yildir seker tuketmiyorum hic geregi yok dedi
iltihaplı romatizmamisin Allah yardimcin olsun benim de annem iltihaplı romatizma senelerdirÇok geçmiş olsun cnm. İltihaplı romatizma olduğu için bende senin yaşadığın durumu sürekli yaşardım. Hamdolsun gebelikte hiç olmadı ama yine de söyleyeyim istedim. Ateş ile üşüyüp ilaçtan sonra terlemen çok iyi. Terledikçe üstünü değiştir cnm. Bildiğim kadarıyla bir günde maksimum 4 parasetamol alabiliyoruz yine sor elbette. 6 saat arayla parolünü de al cnm. 2 güne geçmezse bence dahiliyeye bir görün.
Dün eşime ben de söyledim oğlun olduktan sonra öpme sıralamasını nasıl yapacaksın acaba dedimbenim birde 4 ayaklı oğlum var eşim gelir gelmez fırlar kapıya ya ayağına sürünür ya da yere yatar sev beni diye. İşin zor kolay gelsin dedim eşime. Hepimiz ilk olmak için sıraya gireceğiz artık
Peki solerken 6 aylikmi 7 aylikmi diyorsun canim
Bende senin gibi soluyorum 24.hafta bitince 6.ay bitti dicem ama acaba yanlismi soluyorum diye dusunmuyoda degilimYuvarlak hesap soyluyorum ben mesela 3 gun sonra 24 bitcek 6 ay bitti dicem cok hafta hesabina girmiyorum :))
Uzatmalar oluyo onlara deginmiyorum bile
Buraya gore 5 ay 18 gunluk oluyo benimhttp://m.mavikadin.com/hamilelik-hesabi-hamilelik-kac-hafta-hamilelik-takvimi-ayi-hesaplama
Bir de buraya bak bakalım...
Kızlar soranlara doldurduğunuz haftayı mı yoksa dolduracağınız haftayı mı söylüyorsunuz?
Ben şuan 23+5 im. 23.hafta biticek diyorum, ay olarakta 5,5 diyorum öyle çok detaya girmiyorum bendeVe kac aylik diyenlere nediyosunuz
Ayy sole 8.bucuktayiz dicegimiz gunler gelse yaaBen şuan 23+5 im. 23.hafta biticek diyorum, ay olarakta 5,5 diyorum öyle çok detaya girmiyorum bende
kizz sen burda 23 gozukuyorsun nasil 24 bitiyorYuvarlak hesap soyluyorum ben mesela 3 gun sonra 24 bitcek 6 ay bitti dicem cok hafta hesabina girmiyorum :))
Uzatmalar oluyo onlara deginmiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?