2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
@rozahak @Bademellaa ysmnfth da Beylikdüzünde hatırladığım kadarıyla :)

Görüşelim inşallah kızlar ben b.cekmecedeyim ama ayarlarsk gelirim Beylikdüzüne inşallah
Evet evet bende burdayım beylikdüzünde

Beni tuvalette bile dim dik durduran canım kızım
Artık doğunca ne yapacaksın merak ediyorum

Hayırlısıyla gelsinde annesi:) bu arada çift rakamlara düşmüşsün arkadaşım kutluyorum uzun zamandır çift rakamlara düşmeyi bekliyorumda, sanki zaman daha hızlı geçecek gibi geliyo:)

Ya iste benim gelcegim gunde toplaniriz o zaman :) tek tek nasil gezem hem soguk hem beylikduzunde her yer birbirine uzak
Sakiz receli getiririm gelirken süt yapar :)
Pulli hanım pulli haniiiiim...sakız reçelinin tadını bile bilmeyen hamisin ağzını sulandırdınız. Lohusa lohusa Ankara'nın kışında bana da geleceksiniz eliniz mahkum artık

Ben 6,5 derim şimdi sorsalar haftadan dolayı. Sonuçta dolu dolu 26 oluyor. Önden gitmek hoşuma gidiyor.
Bu 5. Ay bitmek bilmedi zaten. Senden 1 gün öndeyim, internette yazınca 5 ay 29 gunluk hamilesijiz diye cikiyor. 1 ayı 30 gün degil 4 hafta 3 gün olarak hesapliyorlar cunku. Ben 6 doldu 7ye giriyorum diyorum.

Evet benimkide gerek gormedi.bebek iri degil tam haftasinda bende 1 yildir seker tuketmiyorum hic geregi yok dedi
Aslinda benimde bebeğim haftasıyla uyumlu bu seker olayi cikti basima
iltihaplı romatizmamisin Allah yardimcin olsun benim de annem iltihaplı romatizma senelerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…