- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Gonderirim askolsun bidonla gonderirim :)Slm hanımlar. Sizi fena kıskandım yaaaşaka bir tarafa çok güzel düşünmüşsünüz gerçekten. Bebişleri de tanıştırırsınız hem. Oo sakız reçelinden bende isterim pullubiber
Zaten boyozun b sini bilmem izmirden getirtcektim eşim burda yapılan bir pastane buldu hallettik o işi
Gerçekten de aynı beni anlatmışsın
Yemek masasının karşısında ayna var
Yemek yerken kendimi görünce boğazıma diziliyor resmen
Böyle kendimi bi fok balığı falan gibi görüyorum
Yüzüm benim de kilo aldı burnum büyüdü bunlara takıldım.
Eskiden de güzel bi kız değildim de en azından kendimden memnundum
Eşimin güzel şeyler söylemesine zaten hiç inanmaz oldum gözlerim doluyo hemen yalan işte çok çirkinim diye :)
Bu halden bi çıkmam lazım çünkü dediğin gibi bu sadece geçici bi dönem. Keyfini çıkarmalıyız.
Erkek kardeşim (23 yaşında) 58 kiloymuş ben 54 olunca iyice psikolojimi bozdu
Herkes 3 asagi 5 yukari ayni seyleri hissediyo...bayildim kendinle bu kadar barisik olmanaHele ki sen tek çocuk düşünüyorsun yani bir daha hayat boyu yasamayacagin bir mucizeyi yasiyorsun. Bunlari dert etmeyi bırak ve anın tadını çıkar canım
Düşünsene bebisin için sen dünyanın ennn güzel annesi olacaksın bundan daha güzel birşey yokkk
Kızlar biz ağırlaşmadan buluşmayı ayarlamamız lazım, ben şimdi bile zor kalkıyorum yerimdenBüyükçekmece sahil mesela :))
Herkes 3 asagi 5 yukari ayni seyleri hissediyo...bayildim kendinle bu kadar barisik olmana
Ben kilo almadigim halde kendimi balina gibi hissediyorumhayir cidden kilo almadim ama gobegim mememin altindan basliyo anlamadim ya yinede bayramda tatile gidince bol bol kizimla cekilcem fotograf acip bakmiycamda silmiym diye.sonra pisman olmiym niye yok diye :)
Evet ya ne olduğumu anlamadan kocaman bir karnım ve tepsi gibi yüzüm oldu
Kendime bakıp bakıp ağlayasım geliyor
Eşim tombik karım, koca göbek falan diye güya kendince sevgi gösterirken ona öldürücü bakışlar atıyorum. O kadar moralim bozuluyor ki. Sonra da kendime kızıyorum sen hamilesin neden kendini bu halinle beğenmiyosun diye. Ay çok garip bi ruh halindeyim
evet cnm bn kendim istiyorum henuz karar veemedimde soyledigimde anlatmisti isteCanim sen sezeyani kendi isteginlemi tercih etmistin doktorun mu oyle uygun gördü. Belki yazmissindirda hic hatirlayamadim merak ettim. Bu ara dogumu nasil yapsam diye düsünmeden edemiyorumda. Doktorumla da hic konusmadik henüz o acmayinca konuyu bende bisey diyemiyorum
Gebe diye bi mağaza var yaBende kendimi begenmiyorum artik. Aldigim abiyeye girmem lazim dusuncesiyle 10 gun daha kendimi tutmam lazim. Esim yenisini aliriz fln dedi ama yok yani nefret ediyorum alisveristen gobekli halimle hicbisey begenmiyorum
ayy sunu okuyunca cok hosuma gitti benin esim batman asigi cocugumuza ilk aldigimiz sey batmanli onluktu sanirm kizinida oyle yetistrcek diye dusunuyorum hicc miniely hello kittyli kiyafeti yok kizimin kakmiyorda zaten hayir hayir guzel degil diyor bana :)Ya sabah kizi okula birakirken 4 yasinda bir kiz vardi dogumgunuymus piniata getirmisler hazine sandigi seklinde ogretmen sasirdi bu ne diye sordu...kiz gururla kendime viking partisi duzenledim dedi :) ay bayildim ya o kadar yaratici ve ozgur yetistirilmis bir cocukki bayildim anlatamam :) bide guzel giyinmis vikingli olmus...onun yasindakilerin hepsi elsa...annesini tebrik ettim muhtesem bir ozguvenle yetistirmissiniz harika bir cocuk dedim kadin utandi.zarif citipiti bir kadindi ikisinede bayildim valla :) insallah bizde cocuklarimizi boyle yaratici ve ozgur ruhlu yetistirebiliriz
Kızz yapbilir misin öyle. Ben yapamam sanırım :)Ay annecim aradi gelememislerde cocuk hasta olmusta ama yarin tek gelcekmis cocuklar hastaymis onlari getiremezmis
ay cok uzuldum cocuklar gelmezse naparimyolu ogrendi her hafta cikip gelmeye basladi oglan doguncada kalkip kafama gore gelcem saniyo ama cok yaniliyo.2 kere kapida kalinca bidaha gelemez.gelmeden aramiyo zaten kafasina gore geliyo kapiyi acmadimmi arar aa biz doktor kontrolune geldik sen otur kapida 2 saat biz geliyoruz derim :) dahada habersiz gelmemeyi ogrenir :)
Valla millet uğraşıyo kilo alsam da bebeğim olsa diye. Varsın çatlaklarımız olsun varsın 100 kg olalım. rabbim bize aratmadan ağlatmadan isyan ettirmeden bu duyguyu tattırdı ya buna şükür.. insanlar sırf olsun diye ne ilaçlar kullanıp kilolar alıp tedaviler boşa geçiyo.. ben de mutlu değilim şuanki halimden aldığım kilolardan ama önceden de 78kg idim ben. Şuan hala 4kg var eski halime.. yine verirm ne yapayım yeter ki mutlu olalımSon haftalarda yine kafayı yersem hatirlatin bu dediklerimi olur muahh şu hormonlar yok muu...
Amaaan sonuçta güzellik yarışmasına katılacak değiliz varsın cirkin olalımdüşünsene 60-70 yaşına geldiğimizde çocuk doğuran da aynı görünecek doğurmayan da sonsuza kadar manken vücutlu catlaksiz göbekli olacak değiliz. İnşallah 60-70 yaşına gelip buruş buruş oldugumuzda elimizde avucumuzda evlatlarımız olacak en azından
benim gobegimede cok buyukk diyorlar ama inanirmisiniz hic takmiyorum ikizmi diye soran bile var yaa ben hamile elbisesi almiyorum butiklerin elbiselerinden aliyorum oyle cok hosuma gidiyor :) 2 bucuk yil bu ani beklemizim ben hic kendimi cirkin goremem aynada kendimi gorunce gyiki karnimda diyorjm ve muzik actigimda falan gecip karsisina oynuyorum :)Gebe diye bi mağaza var ya
Dün oradan bi elbise aldım
En azından kendimi beğendim biraz :)
Eki Görüntüle 2175475
Ayy çok özür dilerim kötü hissettirdiysemS SpizellaTententen kızlar halinize şükür edin 64kg ile hamile kaldım. şuan 74üm. siz yazdıkça ben kendimi daha berbat beter hissettim. eşim hep tombak tombalak bilmem ne diye seviyo beni. bi kere bile bana çok güzelsin dese inanır mutluluktan ağlarım sanırım.. dert ettiğiniz şeyler şuan çok saçma. hoş bende dün ne güzel kıyafetler denedim göbekten nasıl çirkin durdu anlatamam.. en son lc den bi elbise aldım yapacak bişey yok düğün var hafta sonu..
bundan 5 sene önce 3 ayda 20kg vermiştim desteksiz kendime hakim olarak. Yine veririm inşallah
Kızz yapbilir misin öyle. Ben yapamam sanırım :)
Valla millet uğraşıyo kilo alsam da bebeğim olsa diye. Varsın çatlaklarımız olsun varsın 100 kg olalım. rabbim bize aratmadan ağlatmadan isyan ettirmeden bu duyguyu tattırdı ya buna şükür.. insanlar sırf olsun diye ne ilaçlar kullanıp kilolar alıp tedaviler boşa geçiyo.. ben de mutlu değilim şuanki halimden aldığım kilolardan ama önceden de 78kg idim ben. Şuan hala 4kg var eski halime.. yine verirm ne yapayım yeter ki mutlu olalım
benim gobegimede cok buyukk diyorlar ama inanirmisiniz hic takmiyorum ikizmi diye soran bile var yaa ben hamile elbisesi almiyorum butiklerin elbiselerinden aliyorum oyle cok hosuma gidiyor :) 2 bucuk yil bu ani beklemizim ben hic kendimi cirkin goremem aynada kendimi gorunce gyiki karnimda diyorjm ve muzik actigimda falan gecip karsisina oynuyorum :)
Yok ben kesinlikle yapicam.simdi zaten yatiyorum kiz okulda biz hic gitmiyoruz kadin hakli bisekilde gelip torununu gormek istiyo diye kendimce hakli gormeye calisiyorum ki habersiz gelmesi ve ben bu haldeyken pesine 2 cocuk takip gelmesi yinede hos degil....ama oglan dogduktan sonra boyle çat kapi oglunun evi bile olsa gidilemeyecegini ogrenecek.arar insan gibi kizim evdwmisiniz ben su saatte gelcem basimin ustunde yeri var....onun disinda yok butun hafta evdemisiniz bi yere gitmiyceksiniz dimi...boyle bir dunya yok.S SpizellaTententen kızlar halinize şükür edin 64kg ile hamile kaldım. şuan 74üm. siz yazdıkça ben kendimi daha berbat beter hissettim. eşim hep tombak tombalak bilmem ne diye seviyo beni. bi kere bile bana çok güzelsin dese inanır mutluluktan ağlarım sanırım.. dert ettiğiniz şeyler şuan çok saçma. hoş bende dün ne güzel kıyafetler denedim göbekten nasıl çirkin durdu anlatamam.. en son lc den bi elbise aldım yapacak bişey yok düğün var hafta sonu..
bundan 5 sene önce 3 ayda 20kg vermiştim desteksiz kendime hakim olarak. Yine veririm inşallah
Valla millet uğraşıyo kilo alsam da bebeğim olsa diye. Varsın çatlaklarımız olsun varsın 100 kg olalım. rabbim bize aratmadan ağlatmadan isyan ettirmeden bu duyguyu tattırdı ya buna şükür.. insanlar sırf olsun diye ne ilaçlar kullanıp kilolar alıp tedaviler boşa geçiyo.. ben de mutlu değilim şuanki halimden aldığım kilolardan ama önceden de 78kg idim ben. Şuan hala 4kg var eski halime.. yine verirm ne yapayım yeter ki mutlu olalım
Gebe diye bi mağaza var ya
Dün oradan bi elbise aldım
En azından kendimi beğendim biraz :)
Eki Görüntüle 2175475
ben görüyorum ama ne yapayım varlıklarına bin şükürbenim gobegimede cok buyukk diyorlar ama inanirmisiniz hic takmiyorum ikizmi diye soran bile var yaa ben hamile elbisesi almiyorum butiklerin elbiselerinden aliyorum oyle cok hosuma gidiyor :) 2 bucuk yil bu ani beklemizim ben hic kendimi cirkin goremem aynada kendimi gorunce gyiki karnimda diyorjm ve muzik actigimda falan gecip karsisina oynuyorum :)
yok canım zaten bu sabah aynaya bakınca kendimi daha kötü hissettim. ellerim yüzüm ayaklarım nasıl şiş anlatamam. ki düşün eskiden 78kg olan ben şuan bu halimi kabullenemiyorum. ama ne yapalım.. düşün biz ufak yerde oturuyoruz herkes yiyecek gibi bakıyo. herkes kilo almışsın diyo. e aldım ben bilmiyomuyumAyy çok özür dilerim kötü hissettirdiysem
Benim olayım kaç kilo aldığım değil aslında
Sadece eskiden olduğum ben ile şimdiki ben arasındaki farkı kabullenemedim.
Hani her geçen gün bi gün öncesinden daha farklılaşmış oluyoruz ya her gün yeniden adapte olmamız gerekiyor
:)
Yoksa şurada 3,5-4 ay sonra bu durum geçecek illaki
Eşim bana da kendince şirinlik yapıyor ama insan alıngan oluyo galiba
S SpizellaTententen kızlar halinize şükür edin 64kg ile hamile kaldım. şuan 74üm. siz yazdıkça ben kendimi daha berbat beter hissettim. eşim hep tombak tombalak bilmem ne diye seviyo beni. bi kere bile bana çok güzelsin dese inanır mutluluktan ağlarım sanırım.. dert ettiğiniz şeyler şuan çok saçma. hoş bende dün ne güzel kıyafetler denedim göbekten nasıl çirkin durdu anlatamam.. en son lc den bi elbise aldım yapacak bişey yok düğün var hafta sonu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?