2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Gonderirim askolsun bidonla gonderirim :)
Adres ginderin baba veriym yarin sabah kocaya kargolasin :)

Hele ki sen tek çocuk düşünüyorsun yani bir daha hayat boyu yasamayacagin bir mucizeyi yasiyorsun. Bunlari dert etmeyi bırak ve anın tadını çıkar canım
Düşünsene bebisin için sen dünyanın ennn güzel annesi olacaksın bundan daha güzel birşey yokkk

Herkes 3 asagi 5 yukari ayni seyleri hissediyo...bayildim kendinle bu kadar barisik olmana
Ben kilo almadigim halde kendimi balina gibi hissediyorum hayir cidden kilo almadim ama gobegim mememin altindan basliyo anlamadim ya yinede bayramda tatile gidince bol bol kizimla cekilcem fotograf acip bakmiycamda silmiym diye.sonra pisman olmiym niye yok diye :)

Ay annecim aradi gelememislerde cocuk hasta olmusta ama yarin tek gelcekmis cocuklar hastaymis onlari getiremezmis
ay cok uzuldum cocuklar gelmezse naparim yolu ogrendi her hafta cikip gelmeye basladi oglan doguncada kalkip kafama gore gelcem saniyo ama cok yaniliyo.2 kere kapida kalinca bidaha gelemez.gelmeden aramiyo zaten kafasina gore geliyo kapiyi acmadimmi arar aa biz doktor kontrolune geldik sen otur kapida 2 saat biz geliyoruz derim :) dahada habersiz gelmemeyi ogrenir :)

Son haftalarda yine kafayı yersem hatirlatin bu dediklerimi olur mu ahh şu hormonlar yok muu...

Amaaan sonuçta güzellik yarışmasına katılacak değiliz varsın cirkin olalım düşünsene 60-70 yaşına geldiğimizde çocuk doğuran da aynı görünecek doğurmayan da sonsuza kadar manken vücutlu catlaksiz göbekli olacak değiliz. İnşallah 60-70 yaşına gelip buruş buruş oldugumuzda elimizde avucumuzda evlatlarımız olacak en azından

Ya sabah kizi okula birakirken 4 yasinda bir kiz vardi dogumgunuymus piniata getirmisler hazine sandigi seklinde ogretmen sasirdi bu ne diye sordu...kiz gururla kendime viking partisi duzenledim dedi :) ay bayildim ya o kadar yaratici ve ozgur yetistirilmis bir cocukki bayildim anlatamam :) bide guzel giyinmis vikingli olmus...onun yasindakilerin hepsi elsa...annesini tebrik ettim muhtesem bir ozguvenle yetistirmissiniz harika bir cocuk dedim kadin utandi.zarif citipiti bir kadindi ikisinede bayildim valla :) insallah bizde cocuklarimizi boyle yaratici ve ozgur ruhlu yetistirebiliriz

Bende kendimi begenmiyorum artik. Aldigim abiyeye girmem lazim dusuncesiyle 10 gun daha kendimi tutmam lazim. Esim yenisini aliriz fln dedi ama yok yani nefret ediyorum alisveristen gobekli halimle hicbisey begenmiyorum

evet cnm bn kendim istiyorum henuz karar veemedimde soyledigimde anlatmisti iste

Bende kendimi begenmiyorum artik. Aldigim abiyeye girmem lazim dusuncesiyle 10 gun daha kendimi tutmam lazim. Esim yenisini aliriz fln dedi ama yok yani nefret ediyorum alisveristen gobekli halimle hicbisey begenmiyorum
Gebe diye bi mağaza var ya
Dün oradan bi elbise aldım
En azından kendimi beğendim biraz :)

ayy sunu okuyunca cok hosuma gitti benin esim batman asigi cocugumuza ilk aldigimiz sey batmanli onluktu sanirm kizinida oyle yetistrcek diye dusunuyorum hicc miniely hello kittyli kiyafeti yok kizimin kakmiyorda zaten hayir hayir guzel degil diyor bana :)

S Spizella Tententen kızlar halinize şükür edin 64kg ile hamile kaldım. şuan 74üm. siz yazdıkça ben kendimi daha berbat beter hissettim. eşim hep tombak tombalak bilmem ne diye seviyo beni. bi kere bile bana çok güzelsin dese inanır mutluluktan ağlarım sanırım.. dert ettiğiniz şeyler şuan çok saçma. hoş bende dün ne güzel kıyafetler denedim göbekten nasıl çirkin durdu anlatamam.. en son lc den bi elbise aldım yapacak bişey yok düğün var hafta sonu..
bundan 5 sene önce 3 ayda 20kg vermiştim desteksiz kendime hakim olarak. Yine veririm inşallah

Kızz yapbilir misin öyle. Ben yapamam sanırım :)
Valla millet uğraşıyo kilo alsam da bebeğim olsa diye. Varsın çatlaklarımız olsun varsın 100 kg olalım. rabbim bize aratmadan ağlatmadan isyan ettirmeden bu duyguyu tattırdı ya buna şükür.. insanlar sırf olsun diye ne ilaçlar kullanıp kilolar alıp tedaviler boşa geçiyo.. ben de mutlu değilim şuanki halimden aldığım kilolardan ama önceden de 78kg idim ben. Şuan hala 4kg var eski halime.. yine verirm ne yapayım yeter ki mutlu olalım

Gebe diye bi mağaza var ya
Dün oradan bi elbise aldım
En azından kendimi beğendim biraz :)

Eki Görüntüle 2175475
benim gobegimede cok buyukk diyorlar ama inanirmisiniz hic takmiyorum ikizmi diye soran bile var yaa ben hamile elbisesi almiyorum butiklerin elbiselerinden aliyorum oyle cok hosuma gidiyor :) 2 bucuk yil bu ani beklemizim ben hic kendimi cirkin goremem aynada kendimi gorunce gyiki karnimda diyorjm ve muzik actigimda falan gecip karsisina oynuyorum :)

Ayy çok özür dilerim kötü hissettirdiysem
Benim olayım kaç kilo aldığım değil aslında
Sadece eskiden olduğum ben ile şimdiki ben arasındaki farkı kabullenemedim.
Hani her geçen gün bi gün öncesinden daha farklılaşmış oluyoruz ya her gün yeniden adapte olmamız gerekiyor
:)
Yoksa şurada 3,5-4 ay sonra bu durum geçecek illaki
Eşim bana da kendince şirinlik yapıyor ama insan alıngan oluyo galiba

Nerelerden alıyosun? Benim boyum da kısa, bulamadım öyle elbiseler.

Yok ben kesinlikle yapicam.simdi zaten yatiyorum kiz okulda biz hic gitmiyoruz kadin hakli bisekilde gelip torununu gormek istiyo diye kendimce hakli gormeye calisiyorum ki habersiz gelmesi ve ben bu haldeyken pesine 2 cocuk takip gelmesi yinede hos degil....ama oglan dogduktan sonra boyle çat kapi oglunun evi bile olsa gidilemeyecegini ogrenecek.arar insan gibi kizim evdwmisiniz ben su saatte gelcem basimin ustunde yeri var....onun disinda yok butun hafta evdemisiniz bi yere gitmiyceksiniz dimi...boyle bir dunya yok.
Zaten gercekten cok sinirlendim yarin gelmesine.ozellikle yapiyo pazar gunu aylardir ilk defa kocam evde ve bizi denize goturcek aylardir ilk defa 3umuz vakit gecircez ama olmaz.illa cumartesi gelcek aksam kalicak.
Ya gecen geldiginde 6 da mutfaktan takir takir ses geliyo duymamazliktan geldim.lidya 7 de uyaniyo 7 bucukta kahvalti ediyoruz normalde.kiz uyandi 7 de ayaklandik salona gittik bana diyoki ben bu saate kadar yatamam isimi erken kalkip yapmayi severim cay koycaktim demligi bulamadim.....sanki 7 cok gec bir saat biz gec kalkiyoruz...hic duymamazliktan geldim annecim kahvaltiya gidicez soyledim ya ne cayi dedim degistirdim konuyu.Tamam esimde calisiyoken sorun yok sabahin korunde kahvalti bahanesiyle bunlari cikariyorum disari ordan ise giderken bunlarida atiyo evine bende rahat ediyorum.ama simdi bu pazar belki denize gideriz kocam calismiycakmis diyorum iyi olur dinlenir diyo...gelmiym huzur veriym demiyo aaaay catliycam sinirimden ya

Valla kızlar ben de şaştım kaldım 4 kiloyu kilo almaktan sayanlara ben 26 haftalık oldum, hamile kalmadan önce 58 kilo idim şimdi 68 oldum ve daha önümde uzuuunncaa bi 14 hafta var:)
Ben sorun yapmıyorum hiç yaa bizimle birlikte bir can büyüyor neticede kolay bir şey değil ki bu, eşim de hep koluma bacaklarıma dokunur löp löp et oldu her tarafım dokunduğu yer iki sn kendi yerinde oynuyo filan kıyafetlerimin hiç birisi olmuyor yüzüm tombullaştı ama ben yine de canım göbüşüm canım ben diye kendimi seviyorum:) bu anlar bir daha geri gelmeyecek ilk hamileligim ve doya doya keyfini çıkarıyorum çok kilo almışsın diyenlere de, senin normal halinle benim hamile halimin aynı olması peki? Diye cevabı yapıştıyorum:)

ben görüyorum ama ne yapayım varlıklarına bin şükür
yok canım zaten bu sabah aynaya bakınca kendimi daha kötü hissettim. ellerim yüzüm ayaklarım nasıl şiş anlatamam. ki düşün eskiden 78kg olan ben şuan bu halimi kabullenemiyorum. ama ne yapalım.. düşün biz ufak yerde oturuyoruz herkes yiyecek gibi bakıyo. herkes kilo almışsın diyo. e aldım ben bilmiyomuyum ama yapacak bişey yok

Bende en fazla 70 olmustum hamile kaldigim ay 77yi gordum hayattan sogudum veremeden hamile kaldim neyse ki ilk 3 ay 6sini verdim. Yani esim tombik karim cok cekicisin fln diyo ama yok yani gecen de kardesim doguma seni yuvarlayaral gotururuz dedi eglendi benimle. Yememe biyik altindan gulmeler fln. Cok yemiyorum aslinda ama agzin bos durmuyor laflarini da duymaya basladim 80 i gecme diyende cok. Insan rahatsiz degilse bile rahatsiz hissediyo. Yine de cok sukur halimize napalim en fazla 4 ay var suan onumuzde bitcek bu devirde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…