2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Nerelerden alıyosun? Benim boyum da kısa, bulamadım öyle elbiseler.
canim instagramdan aliyorum ben elvantolon var denizbutik var oralardan aliyorum bide defactoda cok guzel elbiseler var orayada bak derim macbutik var instagramda ordan aliyorum bi bak buralara boyuna gore ayarlatirsin

Ama hos degil ya 80 i gecme agzin bos durmuyo filan denmesi saka bile olsa ayip...hamilelik psikolojisi cok farkli cunku boyle kalbini kirmalari hos degil
Ya benim arkadasim var o da simdi 3 aylik oldu zaten kiloluydu yarin doguma gidicek gibi duruyo bakisimdan rahatsiz olur diye gobegine bile bakmiyorum...cok hasas bir donem ya insanlarin dikkat etmesi lazim

gorme gormee biz kadinlara verilmis en guzel sey bu dun gece mesela bebek kafasini mideme koydugu icin butun gece kustum kalktim sabah gene kustu hala kotuyum ama sukurki kizim iyi diyorum :)

Ay cok tatlisin ya
cevabada bayildim
Banada ay kocaman olmussun diyen eltime aaa hic kilo alamadim daha serum takviyesine baslasik haftada 1 ama sen boyle diyince rahatladim simdi demek serum ise yaradi diyorum

hahahha brn o arkafasin gibiyim valalhi :) soranlara bebegimiz iri deyip geciyorum ben hic takmiyorum kafama :) dedim yaa gecen markette kiz sordu yakinda geliyormu diyee hee dedim yarin dogurcam :))

Nerelerden alıyosun? Benim boyum da kısa, bulamadım öyle elbiseler.
benim boyum 1,59. dün lc den elbise bulamazsam bi bluz etek deniyim dedim. kendime kahkaha attım bide ablama gösterdim o halimi inanamazdınız keşke çekseydim fotoğrafını. göğüs altıma kadar çektim eteği yine de yerlere değiyodu. nasıl boy var insanlarda anlamıyorum ki
aa ben alıştım her hafta sonu hastalanmasına yada bişey çıkartmasına.. plan yaparız beni 10dk şuraya götür der saatlerce oyalar adamı. ve bizim sadce ayda 2 kere pazar günümz var diğer ikisinde pazar sabahı işten çıkıyo. adam uyuyo ister istemez.. evet torununu özler gelir ama çat kapı ve başkalarını getirmesi sinir bozucu. benimki 1 2 kere yaptı onu. artık yapmıyo çünkü işe başladım yapamıyo.. başka zaman gelsen planımız var desen ne derdi peki ?
bizim kv ler demez asla gelmiyim de ailece dinlensinler gezsinler diye. illa kendilerini de katarlar.. senin kv ile benmki aynı... akraba olmaları ihtimal mi acaba
sende benm kafadansın ve kg alışımız aynı benm ablam yapıyo bunu eller ne yapmasın... dün kıyafet giyiyorum kötü oluyo kahkaha atıyo. kendisinin göt göbek 5 metre ileriden gidiyo görmüyo. bende bağırdım en sonunda mağazada . bana g..zekalı dedi. sen üstün zekalısın çünkü bizim ailede dedim
insanların ağzı boş durmuyo canım.. alttan aldıkçada ileri gidiyolar. ben sabrımın sınırını pek zorlamıyorum lafı söyleyip tersliyorum yetiyo

Nerdee yemedigimde ye cocuk beslenemez diyolar yiyince de cok yaranamiyorum. Ama gercekten kontrollu gidiyorum cok sukur bebekte zayif degil. Hani yesem bebek xayif kucuk dese doktor o zaman halimj dusunemiyorum kendine yiyosun laflarini da duyarim. Kulagi kapa deniyo ama kapanmiyo yani duyuyosun. Dugunde o yuzden kilo almis olmak istemiyorum az gobekli gorsunler de sonra kimseyi gormicem rahatim ama dugunu atlatana kadar cok kilo almayayim. Abiye aldim. Ben normalde 40 beden giyiyorum 42 aldim daha rahat olsun kasmasin diye. Annem giydi abiyemi teyzem diyo ki annene daha cok yakisti sende gogusler cok sisko fln. Ya buyumedi gogsum dolgunlasti sadece diyorum. Ki ben onda silikonlu toparlayici takiyodum. Sonra gecen bez toparlayici olanlardan aldim ay oyle kucuk gorunuyo ki gogus. Halbuki ben 85 takiyorum annem 95 takiyo(o bezlerden takiyo) onunki kucukmus. Annemde demiyo ki hamile kiz gecer bu surec normale doner. Nasil uzuldum o an. Teyzemde zayif filan degil ha 93 kilo annemle aralarinda 15 yas var annemin ablasi saniyolar. Sen kendine bak dicektim. Cok uzuldum o an. Sonraa oyy yigenik diye sevdiklerinde ellerini ittiriyorum sevmeyin diyorum. Ay benim hormonlar gene zirvede

Orayı bilmiyodum canım şimdi sen yazınca baktım bana uzakmış 10 km. Ama güzel bi yere benziyo, orayada giderim mutlaka. Evde sıkılıyoz malum.

Aman duyma ya herkes kendi gobegine baksin adami hasta etmesinler.herkes adriana lima da biz balinayiz.

Ayni mayadan oldukalri kesin...ne planiniz var eh olsun ben sabah erkenden giderim der.sonra esim gelir sizin yarin planiniz varmis ben sabah erkenden gidicem der ve bunu en az 9374749kez soylerki ben ona annecim gitme ne alakasi var diyene kadar.esim bana kizar annemi uzdun der.... hic esimle arami bozamam onun icin.

hahahha brn o arkafasin gibiyim valalhi :) soranlara bebegimiz iri deyip geciyorum ben hic takmiyorum kafama :) dedim yaa gecen markette kiz sordu yakinda geliyormu diyee hee dedim yarin dogurcam :))

Tententen
Aman bende kizda 89 la hamile kaldim zaten gemi gibiydim...herkes Allah kurtarsin son haftami filan diyodu...yaklasik 30 hafta son haftamdi aman napalim ya neysek oyuz herkes kendi yagina selulutine koca poposuna baksin once bi.

Y yagmur_20 onden citcitlilar indirimde obur topige attim foto

Aman duyma ya herkes kendi gobegine baksin adami hasta etmesinler.herkes adriana lima da biz balinayiz.
Ahahah dimi bak doğru söyledin
benimkini andık, benimki aradı şimdide. cuman mübarek olsun ben arıyayım dedim deyip gülüyo. daha cumaya var erkenciisn maşallah dedim güldüm bende. gün vardı para döndürecekmisin ben vereyim sen verirsin bana diyo. eşimle konuşayım dönerim dedim. kadın başımı yiyo para döndür diye diye. girdim gene bi belaya bakalım sonundan ne çıkacak...

Allahim cok sukur uzak oturuyoruz ayni mahallede olsak beni yerlerdi o gunler paralar toplanmalar her dakkada gelirdi ....
Ayy cok sukur uzak dedigim 1 vesait ama ona cok uzak geliyo cok sukur

Ben varım canim
canım benim ayağım da siğil gibi bişey çıkmış .cildiye doktoruna gitmiştim bazı kan testleri istemişti benden ve d vitaminim eksik çıkmış.Bana bir ilaç verdi bunu ister iç istersen iğne yaptır diye. Dün içtim ben o ilacı ama sonradan aklıma takıldı.İçinde hamilelere önerilmez tarzı bişey yazıyordu.Ama internette okuduğumda kullanan hamileler olduğunu gördüm. Benim ilaç mı farklıydı acaba d,ye şüpheye düştüm.İlacın ismi Devit-3 bu arada

bakim canim 2 tane almistim e bebekten ama alimmi daha

Kızlar şeker yüklemesi için geldim son kanı vermeyi bekliyorum bi sürü de tahlil istedi bu arada bakalım dedi doktorum çok şükür yagizimiz iyi 800 gr 30 cm olmuş yüzünüde gösterdi aynı babası sevindik ettik darısı kontrole gideceklere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…