canim instagramdan aliyorum ben elvantolon var denizbutik var oralardan aliyorum bide defactoda cok guzel elbiseler var orayada bak derim macbutik var instagramda ordan aliyorum bi bak buralara boyuna gore ayarlatirsinNerelerden alıyosun? Benim boyum da kısa, bulamadım öyle elbiseler.
Ama hos degil ya 80 i gecme agzin bos durmuyo filan denmesi saka bile olsa ayip...hamilelik psikolojisi cok farkli cunku boyle kalbini kirmalari hos degilBende en fazla 70 olmustum hamile kaldigim ay 77yi gordum hayattan sogudum veremeden hamile kaldim neyse ki ilk 3 ay 6sini verdim. Yani esim tombik karim cok cekicisin fln diyo ama yok yani gecen de kardesim doguma seni yuvarlayaral gotururuz dedi eglendi benimle. Yememe biyik altindan gulmeler fln. Cok yemiyorum aslinda ama agzin bos durmuyor laflarini da duymaya basladim80 i gecme diyende cok. Insan rahatsiz degilse bile rahatsiz hissediyo. Yine de cok sukur halimize napalim en fazla 4 ay var suan onumuzde bitcek bu devirde
gorme gormee biz kadinlara verilmis en guzel sey bu dun gece mesela bebek kafasini mideme koydugu icin butun gece kustum kalktim sabah gene kustu hala kotuyum ama sukurki kizim iyi diyorum :)ben görüyorum ama ne yapayım varlıklarına bin şükür
yok canım zaten bu sabah aynaya bakınca kendimi daha kötü hissettim. ellerim yüzüm ayaklarım nasıl şiş anlatamam. ki düşün eskiden 78kg olan ben şuan bu halimi kabullenemiyorum. ama ne yapalım.. düşün biz ufak yerde oturuyoruz herkes yiyecek gibi bakıyo. herkes kilo almışsın diyo. e aldım ben bilmiyomuyumama yapacak bişey yok
Ay cok tatlisin yaValla kızlar ben de şaştım kaldım 4 kiloyu kilo almaktan sayanlaraben 26 haftalık oldum, hamile kalmadan önce 58 kilo idim şimdi 68 oldum ve daha önümde uzuuunncaa bi 14 hafta var:)
Ben sorun yapmıyorum hiç yaa bizimle birlikte bir can büyüyor neticede kolay bir şey değil ki bu, eşim de hep koluma bacaklarıma dokunur löp löp et oldu her tarafım dokunduğu yer iki sn kendi yerinde oynuyo filankıyafetlerimin hiç birisi olmuyor yüzüm tombullaştı ama ben yine de canım göbüşüm canım ben diye kendimi seviyorum:) bu anlar bir daha geri gelmeyecek ilk hamileligim ve doya doya keyfini çıkarıyorum çok kilo almışsın diyenlere de, senin normal halinle benim hamile halimin aynı olması peki? Diye cevabı yapıştıyorum:)
hahahha brn o arkafasin gibiyim valalhi :) soranlara bebegimiz iri deyip geciyorum ben hic takmiyorum kafama :) dedim yaa gecen markette kiz sordu yakinda geliyormu diyee hee dedim yarin dogurcam :))Ama hos degil ya 80 i gecme agzin bos durmuyo filan denmesi saka bile olsa ayip...hamilelik psikolojisi cok farkli cunku boyle kalbini kirmalari hos degil
Ya benim arkadasim var o da simdi 3 aylik oldu zaten kiloluydu yarin doguma gidicek gibi duruyo bakisimdan rahatsiz olur diye gobegine bile bakmiyorum...cok hasas bir donem ya insanlarin dikkat etmesi lazim
benim boyum 1,59. dün lc den elbise bulamazsam bi bluz etek deniyim dedim. kendime kahkaha attım bide ablama gösterdim o halimi inanamazdınız keşke çekseydim fotoğrafını. göğüs altıma kadar çektim eteği yine de yerlere değiyodu. nasıl boy var insanlarda anlamıyorum kiNerelerden alıyosun? Benim boyum da kısa, bulamadım öyle elbiseler.
aa ben alıştım her hafta sonu hastalanmasına yada bişey çıkartmasına.. plan yaparız beni 10dk şuraya götür der saatlerce oyalar adamı. ve bizim sadce ayda 2 kere pazar günümz var diğer ikisinde pazar sabahı işten çıkıyo. adam uyuyo ister istemez.. evet torununu özler gelir ama çat kapı ve başkalarını getirmesi sinir bozucu. benimki 1 2 kere yaptı onu. artık yapmıyo çünkü işe başladım yapamıyo.. başka zaman gelsen planımız var desen ne derdi peki ?Yok ben kesinlikle yapicam.simdi zaten yatiyorum kiz okulda biz hic gitmiyoruz kadin hakli bisekilde gelip torununu gormek istiyo diye kendimce hakli gormeye calisiyorum ki habersiz gelmesi ve ben bu haldeyken pesine 2 cocuk takip gelmesi yinede hos degil....ama oglan dogduktan sonra boyle çat kapi oglunun evi bile olsa gidilemeyecegini ogrenecek.arar insan gibi kizim evdwmisiniz ben su saatte gelcem basimin ustunde yeri var....onun disinda yok butun hafta evdemisiniz bi yere gitmiyceksiniz dimi...boyle bir dunya yok.
Zaten gercekten cok sinirlendim yarin gelmesine.ozellikle yapiyo pazar gunu aylardir ilk defa kocam evde ve bizi denize goturcek aylardir ilk defa 3umuz vakit gecircez ama olmaz.illa cumartesi gelcek aksam kalicak.
Ya gecen geldiginde 6 da mutfaktan takir takir ses geliyo duymamazliktan geldim.lidya 7 de uyaniyo 7 bucukta kahvalti ediyoruz normalde.kiz uyandi 7 de ayaklandik salona gittik bana diyoki ben bu saate kadar yatamam isimi erken kalkip yapmayi severim cay koycaktim demligi bulamadim.....sanki 7 cok gec bir saat biz gec kalkiyoruz...hic duymamazliktan geldim annecim kahvaltiya gidicez soyledim ya ne cayi dedim degistirdim konuyu.Tamam esimde calisiyoken sorun yok sabahin korunde kahvalti bahanesiyle bunlari cikariyorum disari ordan ise giderken bunlarida atiyo evine bende rahat ediyorum.ama simdi bu pazar belki denize gideriz kocam calismiycakmis diyorum iyi olur dinlenir diyo...gelmiym huzur veriym demiyoaaaay catliycam sinirimden ya
sende benm kafadansın ve kg alışımız aynıValla kızlar ben de şaştım kaldım 4 kiloyu kilo almaktan sayanlaraben 26 haftalık oldum, hamile kalmadan önce 58 kilo idim şimdi 68 oldum ve daha önümde uzuuunncaa bi 14 hafta var:)
Ben sorun yapmıyorum hiç yaa bizimle birlikte bir can büyüyor neticede kolay bir şey değil ki bu, eşim de hep koluma bacaklarıma dokunur löp löp et oldu her tarafım dokunduğu yer iki sn kendi yerinde oynuyo filankıyafetlerimin hiç birisi olmuyor yüzüm tombullaştı ama ben yine de canım göbüşüm canım ben diye kendimi seviyorum:) bu anlar bir daha geri gelmeyecek ilk hamileligim ve doya doya keyfini çıkarıyorum çok kilo almışsın diyenlere de, senin normal halinle benim hamile halimin aynı olması peki? Diye cevabı yapıştıyorum:)
insanların ağzı boş durmuyo canım.. alttan aldıkçada ileri gidiyolar. ben sabrımın sınırını pek zorlamıyorum lafı söyleyip tersliyorum yetiyoBende en fazla 70 olmustum hamile kaldigim ay 77yi gordum hayattan sogudum veremeden hamile kaldim neyse ki ilk 3 ay 6sini verdim. Yani esim tombik karim cok cekicisin fln diyo ama yok yani gecen de kardesim doguma seni yuvarlayaral gotururuz dedi eglendi benimle. Yememe biyik altindan gulmeler fln. Cok yemiyorum aslinda ama agzin bos durmuyor laflarini da duymaya basladim80 i gecme diyende cok. Insan rahatsiz degilse bile rahatsiz hissediyo. Yine de cok sukur halimize napalim en fazla 4 ay var suan onumuzde bitcek bu devirde
Ama hos degil ya 80 i gecme agzin bos durmuyo filan denmesi saka bile olsa ayip...hamilelik psikolojisi cok farkli cunku boyle kalbini kirmalari hos degil
Ya benim arkadasim var o da simdi 3 aylik oldu zaten kiloluydu yarin doguma gidicek gibi duruyo bakisimdan rahatsiz olur diye gobegine bile bakmiyorum...cok hasas bir donem ya insanlarin dikkat etmesi lazim
Orayı bilmiyodum canım şimdi sen yazınca baktım bana uzakmış 10 km. Ama güzel bi yere benziyo, orayada giderim mutlaka. Evde sıkılıyoz malum.Oh oh ne güzel canım biz de dün akşam 7den 77ye barış Manço parkındaydik size uzak mı bilmiyorum ama orası da çok güzel :) tam çocuklara göre bir yer. Bisikletini scooter ini kaykayını alan gelmiş. Oyun parkı da çok güzel ve güvenli yapilmis. Bir de icinde gölet kafe diye bir yer var yemekler çok iyi. Göletin içinde de ördekler var filan :)
Aman duyma ya herkes kendi gobegine baksin adami hasta etmesinler.herkes adriana lima da biz balinayiz.ben görüyorum ama ne yapayım varlıklarına bin şükür
yok canım zaten bu sabah aynaya bakınca kendimi daha kötü hissettim. ellerim yüzüm ayaklarım nasıl şiş anlatamam. ki düşün eskiden 78kg olan ben şuan bu halimi kabullenemiyorum. ama ne yapalım.. düşün biz ufak yerde oturuyoruz herkes yiyecek gibi bakıyo. herkes kilo almışsın diyo. e aldım ben bilmiyomuyumama yapacak bişey yok
kızlar aranızda d vitamini kullanan var mıydı?
Ayni mayadan oldukalri kesin...ne planiniz var eh olsun ben sabah erkenden giderim der.sonra esim gelir sizin yarin planiniz varmis ben sabah erkenden gidicem der ve bunu en az 9374749kez soylerki ben ona annecim gitme ne alakasi var diyene kadar.esim bana kizar annemi uzdun der.... hic esimle arami bozamam onun icin.benim boyum 1,59. dün lc den elbise bulamazsam bi bluz etek deniyim dedim. kendime kahkaha attım bide ablama gösterdim o halimi inanamazdınız keşke çekseydim fotoğrafını. göğüs altıma kadar çektim eteği yine de yerlere değiyodu. nasıl boy var insanlarda anlamıyorum ki
aa ben alıştım her hafta sonu hastalanmasına yada bişey çıkartmasına.. plan yaparız beni 10dk şuraya götür der saatlerce oyalar adamı. ve bizim sadce ayda 2 kere pazar günümz var diğer ikisinde pazar sabahı işten çıkıyo. adam uyuyo ister istemez.. evet torununu özler gelir ama çat kapı ve başkalarını getirmesi sinir bozucu. benimki 1 2 kere yaptı onu. artık yapmıyo çünkü işe başladım yapamıyo.. başka zaman gelsen planımız var desen ne derdi peki ?
bizim kv ler demez asla gelmiyim de ailece dinlensinler gezsinler diye. illa kendilerini de katarlar.. senin kv ile benmki aynı... akraba olmaları ihtimal mi acaba
sende benm kafadansın ve kg alışımız aynıbenm ablam yapıyo bunu eller ne yapmasın... dün kıyafet giyiyorum kötü oluyo kahkaha atıyo. kendisinin göt göbek 5 metre ileriden gidiyo görmüyo. bende bağırdım en sonunda mağazada . bana g..zekalı dedi. sen üstün zekalısın çünkü bizim ailede dedim
insanların ağzı boş durmuyo canım.. alttan aldıkçada ileri gidiyolar. ben sabrımın sınırını pek zorlamıyorum lafı söyleyip tersliyorum yetiyo
hahahha brn o arkafasin gibiyim valalhi :) soranlara bebegimiz iri deyip geciyorum ben hic takmiyorum kafama :) dedim yaa gecen markette kiz sordu yakinda geliyormu diyee hee dedim yarin dogurcam :))
Ahahah dimi bak doğru söyledinAman duyma ya herkes kendi gobegine baksin adami hasta etmesinler.herkes adriana lima da biz balinayiz.
benimkini andık, benimki aradı şimdide. cuman mübarek olsun ben arıyayım dedim deyip gülüyo. daha cumaya var erkenciisn maşallah dedim güldüm bende. gün vardı para döndürecekmisin ben vereyim sen verirsin bana diyo. eşimle konuşayım dönerim dedim. kadın başımı yiyo para döndür diye diye. girdim gene bi belaya bakalım sonundan ne çıkacak...Ayni mayadan oldukalri kesin...ne planiniz var eh olsun ben sabah erkenden giderim der.sonra esim gelir sizin yarin planiniz varmis ben sabah erkenden gidicem der ve bunu en az 9374749kez soylerki ben ona annecim gitme ne alakasi var diyene kadar.esim bana kizar annemi uzdun der.... hic esimle arami bozamam onun icin.
Allahim cok sukur uzak oturuyoruz ayni mahallede olsak beni yerlerdi o gunler paralar toplanmalar her dakkada gelirdi ....Ahahah dimi bak doğru söyledin
benimkini andık, benimki aradı şimdide. cuman mübarek olsun ben arıyayım dedim deyip gülüyo. daha cumaya var erkenciisn maşallah dedim güldüm bende. gün vardı para döndürecekmisin ben vereyim sen verirsin bana diyo. eşimle konuşayım dönerim dedim. kadın başımı yiyo para döndür diye diye. girdim gene bi belaya bakalım sonundan ne çıkacak...
kızlar aranızda d vitamini kullanan var mıydı?
Bendekızlar aranızda d vitamini kullanan var mıydı?
canım benim ayağım da siğil gibi bişey çıkmış .cildiye doktoruna gitmiştim bazı kan testleri istemişti benden ve d vitaminim eksik çıkmış.Bana bir ilaç verdi bunu ister iç istersen iğne yaptır diye. Dün içtim ben o ilacı ama sonradan aklıma takıldı.İçinde hamilelere önerilmez tarzı bişey yazıyordu.Ama internette okuduğumda kullanan hamileler olduğunu gördüm. Benim ilaç mı farklıydı acaba d,ye şüpheye düştüm.İlacın ismi Devit-3 bu aradaBen varım canim
bakim canim 2 tane almistim e bebekten ama alimmi dahaTententen
Aman bende kizda 89 la hamile kaldim zaten gemi gibiydim...herkes Allah kurtarsin son haftami filan diyodu...yaklasik 30 hafta son haftamdiaman napalim ya neysek oyuz herkes kendi yagina selulutine koca poposuna baksin once bi.
Y yagmur_20 onden citcitlilar indirimde obur topige attim foto
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?