- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
valla bende işe girmeden yedi beni katıl diye. 40 yaş üstü kadınların içinde ne işim var.. girmemiştim. şimdide para döndür diye yiyo. allahtan uçuk meblağ değil ayda 200. Egoşun doğumundan 1 ay sonra bende toplanır para diye düşündüm. çokta bişey toplanmayacak. çenesi sussun dedim.Allahim cok sukur uzak oturuyoruz ayni mahallede olsak beni yerlerdi o gunler paralar toplanmalar her dakkada gelirdi ....
Ayy cok sukur uzak dedigim 1 vesait ama ona cok uzak geliyo cok sukur
benimkide devit-3 canım ama ben kullanmayı bıraktım içemedim unuttum vs doktorda aşırı önemli değil kullanmasanda olur dedi kullanmıyorum bende..canım benim ayağım da siğil gibi bişey çıkmış .cildiye doktoruna gitmiştim bazı kan testleri istemişti benden ve d vitaminim eksik çıkmış.Bana bir ilaç verdi bunu ister iç istersen iğne yaptır diye. Dün içtim ben o ilacı ama sonradan aklıma takıldı.İçinde hamilelere önerilmez tarzı bişey yazıyordu.Ama internette okuduğumda kullanan hamileler olduğunu gördüm. Benim ilaç mı farklıydı acaba d,ye şüpheye düştüm.İlacın ismi Devit-3 bu arada
oh maşallah inşallah bi sorun çıkmaz canımKızlar şeker yüklemesi için geldim son kanı vermeyi bekliyorum bi sürü de tahlil istedi bu arada bakalım dedi doktorum çok şükür yagizimiz iyi 800 gr 30 cm olmuş yüzünüde gösterdi aynı babası sevindik ettik darısı kontrole gideceklere
Ben kullaniyorum damla seklinde gunluk 10 damla
Bana ayda 2 kullanacaksın dedi ignenin ilacı gibi biseyde
Benim de dün içinde midemi çok bulandırdı. Bide kendi doktorum değilde cildiyeci verince karamsar kalmıştım canım ama çok önemli değilse kullanmam bir dahabenimkide devit-3 canım ama ben kullanmayı bıraktım içemedim unuttum vs doktorda aşırı önemli değil kullanmasanda olur dedi kullanmıyorum bende..
oh maşallah inşallah bi sorun çıkmaz canım
tüp şeklindedir canım. kırıp içiceksin. ben ondanda kullandım. 15günde bir.Bana ayda 2 kullanacaksın dedi ignenin ilacı gibi biseyde
canım benim ayağım da siğil gibi bişey çıkmış .cildiye doktoruna gitmiştim bazı kan testleri istemişti benden ve d vitaminim eksik çıkmış.Bana bir ilaç verdi bunu ister iç istersen iğne yaptır diye. Dün içtim ben o ilacı ama sonradan aklıma takıldı.İçinde hamilelere önerilmez tarzı bişey yazıyordu.Ama internette okuduğumda kullanan hamileler olduğunu gördüm. Benim ilaç mı farklıydı acaba d,ye şüpheye düştüm.İlacın ismi Devit-3 bu arada
Ya ignenin ilacı oluyorya canım şırıngaya çekiyorsun ondan .zaten bana ister iğne yaptır istersen kir bunu iç dedi.ben icmeyi tercih ettimIgne mi verdi yoksa damla mi anlamadim canim
Bana ayda 2 kullanacaksın dedi ignenin ilacı gibi biseyde
bundandır canım. doktoruna sor bana göre hareket etme aman. benm değerlerimle seninki bir değildir. benmkide düşük ama çok zorlamadı beniIgne mi verdi yoksa damla mi anlamadim canim
Cok tesekkur ederim canım.sizin tecrübelerinizden yararlanmak iyi oluyor.:)Doktor yazdıktan sonra önemli değil canım sonuçta hamile olduğunu söylemişsindir :) bebeklere bile veriyorlar o markayı. Ama aklında olsun onun içinde paraben varmış. En iyi marka wellcare mis. Bebege alacağın zaman onu tercih et derim.
Ayy kuzum sağolasın. Benimkisi şaka. Zaten tadını fln bilmediğim birşey. Hem bana tatlı yasak diyetteyimGonderirim askolsun bidonla gonderirim :)
Adres ginderin baba veriym yarin sabah kocaya kargolasin :)
@SpizellaTententen kızlar halinize şükür edin 64kg ile hamile kaldım. şuan 74üm. siz yazdıkça ben kendimi daha berbat beter hissettim. eşim hep tombak tombalak bilmem ne diye seviyo beni. bi kere bile bana çok güzelsin dese inanır mutluluktan ağlarım sanırım.. dert ettiğiniz şeyler şuan çok saçma. hoş bende dün ne güzel kıyafetler denedim göbekten nasıl çirkin durdu anlatamam.. en son lc den bi elbise aldım yapacak bişey yok düğün var hafta sonu..
bundan 5 sene önce 3 ayda 20kg vermiştim desteksiz kendime hakim olarak. Yine veririm inşallah
Kızz yapbilir misin öyle. Ben yapamam sanırım :)
Valla millet uğraşıyo kilo alsam da bebeğim olsa diye. Varsın çatlaklarımız olsun varsın 100 kg olalım. rabbim bize aratmadan ağlatmadan isyan ettirmeden bu duyguyu tattırdı ya buna şükür.. insanlar sırf olsun diye ne ilaçlar kullanıp kilolar alıp tedaviler boşa geçiyo.. ben de mutlu değilim şuanki halimden aldığım kilolardan ama önceden de 78kg idim ben. Şuan hala 4kg var eski halime.. yine verirm ne yapayım yeter ki mutlu olalım
valla bende işe girmeden yedi beni katıl diye. 40 yaş üstü kadınların içinde ne işim var.. girmemiştim. şimdide para döndür diye yiyo. allahtan uçuk meblağ değil ayda 200. Egoşun doğumundan 1 ay sonra bende toplanır para diye düşündüm. çokta bişey toplanmayacak. çenesi sussun dedim.
benimkide uzaktı şöyle; başka köydeydi. 6 7 dk minibüsle. ama kadın uzakları yakın etti dibime taşındı.
hele ilk evlendiğimizde eşim sabah bazen uyuyakalıyodu ki hala bazen kalıyoruz. işe geç gidince akşamına sen niye geç gittin işe diye üstüne basa basa soruyodu. 32546516 kere demesinden sonra işim vardı ondan dedi bidaha okadar sık söylemeyi kesti. ama geçen yine aynısını yaptı. kafamı çevirdim ters ters. ayıp yahu bişey yapmıyosak bile zoraki hee evet duş aldık ondan gecikti demeyi bekliyo heralde
Tamam canım teşekkür ederimbundandır canım. doktoruna sor bana göre hareket etme aman. benm değerlerimle seninki bir değildir. benmkide düşük ama çok zorlamadı beni
He yok onden citcitli yeter 2 tane yenidoganken kolay oluyo diye dedim.diger zibinlardan daha pahalu zaten 2 tane yeter bosverbakim canim 2 tane almistim e bebekten ama alimmi daha
Ya ignenin ilacı oluyorya canım şırıngaya çekiyorsun ondan .zaten bana ister iğne yaptır istersen kir bunu iç dedi.ben icmeyi tercih ettim
aynen öyle canım ama herşeyin fazlası zarar .. zayıflığında kilonunda..Ayy kuzum sağolasın. Benimkisi şaka. Zaten tadını fln bilmediğim birşey. Hem bana tatlı yasak diyetteyim
Tententen
Kızlar hiç kilonuzu takmayın sadece hamilelik için demiyorum. Normalde de. Gerçekten tek önemli olan sağlığınız. Ben de ufak biir anımı anlatayım size. 4 sene önce rahatsızlığımın en ateşli olduğu dönemdeyim. Vücudum kullandığım ilaçlara yanıt vermiyor. Sürekli ateş üşüme ter. Kanım düşmüş 5lere. Bir lokma birşey yersem ben dahil herkes mutlu oluyor. Zaten felçli gibi sadece yatıyorum vs. Normal 40-42 kilo olan ben 35 kiloya düştüm. Hastaneye kaldırıldım. Beni hastanede tartacaklar kantar mı ne 35e getirdi hala dengede değil hemşire moralimin bozulduğunu gördü. Neyse boşver sonra tartarız dedi. Muhtemelen 33 falandım. Nerdeyse 12 yaş çocuğun kilosu. Şuan 57 kiloyum ve o kadar mutluyum ki kilomdan. 10 kilo aldım. Ben sağlıklı olayım bebeğim sağlıklı olsun. Gerisi hiç mi hiç önemli değil.
neey yatağınızı ona vermek miAyy varya aynisi...hatta biz 2 kez tasindik yatagin bacaklari yamulmus tasinirken.normalde bu geldiginde bizim odayi ona veriyoduk salonda yatiyoduk...ne zamanki bu eve tasindik bidaha yatagimi vermedim salonda yatiyo yandada banyo var onu kullaniyo.bende koridoru kapatiyorum yatak odalarina gelemiyo...
Ilk bu evde kalmaya geldiginde esim hado yatalim dedi bende kalktim anneme pike yastik getiriym dedim ikisi birbirine bakti esim dediki biz salonda yatmiycazmi,askim annem nasil bizim yatakta yatsin yatak kirik dedim bu pispis guluyo yatagi nasil kirdiniz diyo daha cok guluyo ayakta agzim 5 karis acik ona resmen bakakaldim bir insan nasil bu kadar terbiyesiz olabilir.he swvisirken kirdik yatagi bende bunu sana soyliycek kadar kafasizim zaten....ayy herseyin icindeler ya
Anladim canim senin ve bebegin icin en iyisi olsun insallah. Ben soylesem kesin daha erken bunu konusmak icin der benimki :) ben normal istiyorumda o an sartlar neyi gosterir bilemem.evet cnm bn kendim istiyorum henuz karar veemedimde soyledigimde anlatmisti iste
Tamam canım çok sağolAnladim ampul seklinde olanlari almissin. Ben hamilelik oncesi donem donem aliyodum malum gunes gormuyor vucudum. Onlarin dozu yuksek 2 3 defa kullansan yetiyo. Bize verilen damla seklinde onu hergun aliyoz. Bana dogum sonrasi bile alacaksin dedi. Hem kisa denk geliyo hemde bebek icin sute faydali. Degerler dusuk degil ama yine de somuruyolar bizi iste. Kullan mutlaka kullanmamazlik yapma
sen diyince e bebekte gorunce almistik bizde canim sagolasun :)He yok onden citcitli yeter 2 tane yenidoganken kolay oluyo diye dedim.diger zibinlardan daha pahalu zaten 2 tane yeter bosver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?