amin canim hepimizin hakkinda hayirlisi olsun brn dbrn dogumun her seklinden korkuyorum o yuzden her gittigimde konusup beni rahatlatiyoruz :) o yuzden normalden korkuyorsan sezeryan yapariz diye anlatmisti bana o yuzden ben son ana birakamam cunku suan bile dogumu dusununce cok strese giriyorum :)Anladim canim senin ve bebegin icin en iyisi olsun insallah. Ben soylesem kesin daha erken bunu konusmak icin der benimki :) ben normal istiyorumda o an sartlar neyi gosterir bilemem.
Ayy kuzum sağolasın. Benimkisi şaka. Zaten tadını fln bilmediğim birşey. Hem bana tatlı yasak diyetteyim
Tententen
Kızlar hiç kilonuzu takmayın sadece hamilelik için demiyorum. Normalde de. Gerçekten tek önemli olan sağlığınız. Ben de ufak biir anımı anlatayım size. 4 sene önce rahatsızlığımın en ateşli olduğu dönemdeyim. Vücudum kullandığım ilaçlara yanıt vermiyor. Sürekli ateş üşüme ter. Kanım düşmüş 5lere. Bir lokma birşey yersem ben dahil herkes mutlu oluyor. Zaten felçli gibi sadece yatıyorum vs. Normal 40-42 kilo olan ben 35 kiloya düştüm. Hastaneye kaldırıldım. Beni hastanede tartacaklar kantar mı ne 35e getirdi hala dengede değil hemşire moralimin bozulduğunu gördü. Neyse boşver sonra tartarız dedi. Muhtemelen 33 falandım. Nerdeyse 12 yaş çocuğun kilosu. Şuan 57 kiloyum ve o kadar mutluyum ki kilomdan. 10 kilo aldım. Ben sağlıklı olayım bebeğim sağlıklı olsun. Gerisi hiç mi hiç önemli değil.
Benim de dün içinde midemi çok bulandırdı. Bide kendi doktorum değilde cildiyeci verince karamsar kalmıştım canım ama çok önemli değilse kullanmam bir daha
Ayy guzelmis elbise tam yazlik gule gule giy
ben görüyorum ama ne yapayım varlıklarına bin şükür
yok canım zaten bu sabah aynaya bakınca kendimi daha kötü hissettim. ellerim yüzüm ayaklarım nasıl şiş anlatamam. ki düşün eskiden 78kg olan ben şuan bu halimi kabullenemiyorum. ama ne yapalım.. düşün biz ufak yerde oturuyoruz herkes yiyecek gibi bakıyo. herkes kilo almışsın diyo. e aldım ben bilmiyomuyumama yapacak bişey yok
canim instagramdan aliyorum ben elvantolon var denizbutik var oralardan aliyorum bide defactoda cok guzel elbiseler var orayada bak derim macbutik var instagramda ordan aliyorum bi bak buralara boyuna gore ayarlatirsin
Ay evet ben de efil efil bi elbise alayım demiştim lcw de yerlere kadar o elbiselerbenim boyum 1,59. dün lc den elbise bulamazsam bi bluz etek deniyim dedim. kendime kahkaha attım bide ablama gösterdim o halimi inanamazdınız keşke çekseydim fotoğrafını. göğüs altıma kadar çektim eteği yine de yerlere değiyodu. nasıl boy var insanlarda anlamıyorum ki
kızlar aranızda d vitamini kullanan var mıydı?
Kuzum bende biliyorum kilonun fazlasi da azi da zarar zaten. Kilo almaya yatkin bunyem var zaten aile olarakta kimse 36 beden degil. Herkes 38 ile 44 arasinda degisiyor. Ama insanlarin sana obez muamelesi yapmasi oyle can sikici ki. Hormonlar seni koseye sikistiriyo bide insanlar uzerine uzerine geliyor. Herkeste ayy senin kilondayken ben bilmem kac cocuk yaptim. Soyle boyle denilince fittiriyorum. Konusmuyorum ama gecende bana sisko dedi. Bir daha asla konusmam seninle ona gore dedim bozuldu yuzu dustu fln ama demedi. Illa kavga edicen resti cekeceksin ki anlasinlar. Simdiden diyorum o sigara icenler dus almadan agizlarini yikamadan bebegin odasina bile girmicek diye. Yaptirmam yani ben cocuguma gozum gibi bakarken milletin salyalariyla ugrasamam. Annemde delirdi diyo hee deliyim dedim. O zaman gelince gorursunuz delilik nasil oluyor. Tirsiyolar benden tutarsizlar yaa benim kizdigim nokta o zaten. Halbuki annem 70 kiloyla hamile kalmis dogum yaptiginda 45kiloymus. Onumdeki ornekte bu ustelik. Cahil insanlarda degil ustelik. Vercem ama inat ettim. Esim bi sesini cikarmiyo sadece ona gore gobegimde kilomda cok cekici oyle goruyo bi o memnun. Gerisi istiyo ki sadece gobek olsun geri kalan heryer zayif olsun. Mumkunati var mi el ayak yuz sisiyo gogusler dolgunlasiyo. Kalmiyo yani yerinde normale doncem ama bakalim o zaman nolcak
Ayni ben. Bende cok korkuyorum. Normal dogumun dogum anindan, sezeryanin da dogum sonrasindan korkuyorum. epiduralle normal dogumu dusunuyorum bu ara. tabi ben dusunuyorumda daha doktorla konusmadigim icn normal doguma uygun olacakmiyim bebek normal mi dogmak isteyecek bunlar muamma. Dusunmeyim son ana kadar ne olcaksa o zaman olsun diyorum. 10 dk sonra gozumde dogum anlari canlaniyo.amin canim hepimizin hakkinda hayirlisi olsun brn dbrn dogumun her seklinden korkuyorum o yuzden her gittigimde konusup beni rahatlatiyoruz :) o yuzden normalden korkuyorsan sezeryan yapariz diye anlatmisti bana o yuzden ben son ana birakamam cunku suan bile dogumu dusununce cok strese giriyorum :)
sagol canim :)Daha iyileri senin olsun :)
Tatile gidicez inşallah orada giyicem fotoğraf falan çektiririm diye hayaller kuruyorum işte
Ya insanlar da abartmasınlar ya
Fikirlerini kendilerine saklayamıyolar
Ben de bakayım :)
Güle güle giy
Ay evet ben de efil efil bi elbise alayım demiştim lcw de yerlere kadar o elbiseler
Ben de 154 boyundayım
Benim içtiğim kalsiyum magnezyum çinko d3 takviyesinde var
Osteocare adı
Ahahah elti o an şok tabiAy cok tatlisin ya
cevabada bayildim
Banada ay kocaman olmussun diyen eltime aaa hic kilo alamadim daha serum takviyesine baslasik haftada 1 ama sen boyle diyince rahatladim simdi demek serum ise yaradidiyorum
kuzum valla ben sanci cekerken kendimi dusunuyorum resmen panik atak geciriyorhm o anda sonra sezeryanda keserken dusunuyorum o zamanda bi fena oluyorum o yuzden doktoruk herseyi anlatiyor sezeryan 10 dakika ama normalde ne kadar sanci cekecegini sana soylemem kac saat surer bilemem yap derim ama sinra boyle dememistibiz deme diye anlatiyorum dedi :)Ayni ben. Bende cok korkuyorum. Normal dogumun dogum anindan, sezeryanin da dogum sonrasindan korkuyorum. epiduralle normal dogumu dusunuyorum bu ara. tabi ben dusunuyorumda daha doktorla konusmadigim icn normal doguma uygun olacakmiyim bebek normal mi dogmak isteyecek bunlar muamma. Dusunmeyim son ana kadar ne olcaksa o zaman olsun diyorum. 10 dk sonra gozumde dogum anlari canlaniyo.
Valla durdum durdum kudurdum aradim demin annecim pazar gunu kocam bizi denize goturcek o yuzden kizi yarin yuzmeye goturmiycem sen sicaga kalmadan erkenden gel dedim aa tamam erken gelirim daha iyi kizimi daha cok gorurum dedi evet iyi olur ikinizede dedim.sonra biz 4 te dogumgunune gidicez senide bindiririz gidersin ordan dedim hic oyle bisey beklemiyodu sesi kesildi.tamam annecim oyle yapariz bekliyorum sicaga kalma yarin hadi gorusuruz dedim kapadim.yeter yaaynen öyle canım ama herşeyin fazlası zarar .. zayıflığında kilonunda..
neey yatağınızı ona vermek mine alaka canım. hangi akla hizmet asla vermem yatağımı kimseye. eşim yokken bile ben yatağımda o L koltukta yatar. hatta ablam yeğenlerim kuzenmde dahil asla kimse eşim yokken bile benm odamda yatamaz
bazen laf tam yerine geliyoda diyemiyosun işte. edep yahu
Ayy senide gorcez deseydinAhahah elti o an şok tabielestirileri ciddiye alsak geri kalan aylar nasıl geçecek ben çok eğleniyorum benim görümce çok laf atar şiştin elbiseler olmuyor sana boğazını tut filan onunla beraber gülüp dalgaya alıyorum daha çok bozuluyo ciddiye alıp surat assam zevkten dört köşe olacak ama yer miyiimmm :)
Yaa sorma millet afrodit mankenligin kitabını yazmış bi biz dombili kalmışız gibi tripler dalgalarbenim boyum 1,59. dün lc den elbise bulamazsam bi bluz etek deniyim dedim. kendime kahkaha attım bide ablama gösterdim o halimi inanamazdınız keşke çekseydim fotoğrafını. göğüs altıma kadar çektim eteği yine de yerlere değiyodu. nasıl boy var insanlarda anlamıyorum ki
aa ben alıştım her hafta sonu hastalanmasına yada bişey çıkartmasına.. plan yaparız beni 10dk şuraya götür der saatlerce oyalar adamı. ve bizim sadce ayda 2 kere pazar günümz var diğer ikisinde pazar sabahı işten çıkıyo. adam uyuyo ister istemez.. evet torununu özler gelir ama çat kapı ve başkalarını getirmesi sinir bozucu. benimki 1 2 kere yaptı onu. artık yapmıyo çünkü işe başladım yapamıyo.. başka zaman gelsen planımız var desen ne derdi peki ?
bizim kv ler demez asla gelmiyim de ailece dinlensinler gezsinler diye. illa kendilerini de katarlar.. senin kv ile benmki aynı... akraba olmaları ihtimal mi acaba
sende benm kafadansın ve kg alışımız aynıbenm ablam yapıyo bunu eller ne yapmasın... dün kıyafet giyiyorum kötü oluyo kahkaha atıyo. kendisinin göt göbek 5 metre ileriden gidiyo görmüyo. bende bağırdım en sonunda mağazada . bana g..zekalı dedi. sen üstün zekalısın çünkü bizim ailede dedim
insanların ağzı boş durmuyo canım.. alttan aldıkçada ileri gidiyolar. ben sabrımın sınırını pek zorlamıyorum lafı söyleyip tersliyorum yetiyo
Ay yiyelim şiselim güzelleşelim bayildimYaa sorma millet afrodit mankenligin kitabını yazmış bi biz dombili kalmışız gibi tripler dalgalaree bende de bir kardeş var beni 5 aylıkken gördü ilk defa kızım bu memeler ne böyle ateş ediyo resmen vücudun başka bir sekle girmiş diye dalga geciyo kendince, millet bu memelere sahip olmak için bıçak altına yatıyo ne diyosun sen dedim
Amaann yiyelim şişelim güzelleşelim valla sefamız olsuunn
kuzum valla ben sanci cekerken kendimi dusunuyorum resmen panik atak geciriyorhm o anda sonra sezeryanda keserken dusunuyorum o zamanda bi fena oluyorum o yuzden doktoruk herseyi anlatiyor sezeryan 10 dakika ama normalde ne kadar sanci cekecegini sana soylemem kac saat surer bilemem yap derim ama sinra boyle dememistibiz deme diye anlatiyorum dedi :)
İşte bu iyiymiş. kendini bozmadan güzelcecik halledivermişsin bi yandan da iyi yapmışsın. kız bu annecim demeye bendemi başlasam. ama diyemem ki ağzım düşününce bile kayıyo değişik bi şekle giriyoValla durdum durdum kudurdum aradim demin annecim pazar gunu kocam bizi denize goturcek o yuzden kizi yarin yuzmeye goturmiycem sen sicaga kalmadan erkenden gel dedim aa tamam erken gelirim daha iyi kizimi daha cok gorurum dedi evet iyi olur ikinizede dedim.sonra biz 4 te dogumgunune gidicez senide bindiririz gidersin ordan dedim hic oyle bisey beklemiyodu sesi kesildi.tamam annecim oyle yapariz bekliyorum sicaga kalma yarin hadi gorusuruz dedim kapadim.yeter ya
benim memeler hala 75.. dolgusuzların içinde dönüyolar. en büyük ümidim hamile kalınca büyümeleriydi. hala tık yok çok çok az büyüdü o da tam belli olmuyo bile..Yaa sorma millet afrodit mankenligin kitabını yazmış bi biz dombili kalmışız gibi tripler dalgalaree bende de bir kardeş var beni 5 aylıkken gördü ilk defa kızım bu memeler ne böyle ateş ediyo resmen vücudun başka bir sekle girmiş diye dalga geciyo kendince, millet bu memelere sahip olmak için bıçak altına yatıyo ne diyosun sen dedim
Amaann yiyelim şişelim güzelleşelim valla sefamız olsuunn
İşte bu iyiymiş. kendini bozmadan güzelcecik halledivermişsin bi yandan da iyi yapmışsın. kız bu annecim demeye bendemi başlasam. ama diyemem ki ağzım düşününce bile kayıyo değişik bi şekle giriyoama cidden iyi yapmışsın beni belki topa tutarlar şimdi ama ne çektiğimizi biz biliyoruz. anlattıklarımız ayrı bide yaşadıklarımız ayrı..
benim memeler hala 75.. dolgusuzların içinde dönüyolar. en büyük ümidim hamile kalınca büyümeleriydi. hala tık yok çok çok az büyüdü o da tam belli olmuyo bile..
aman benm ablam yarmagül gibi, ama sorsan bu halimle doğum yapmış. bende dün fotoğrafını buldum hiçte ben gibi değilmişsin dedim şok oldu
aman yiyosam kendime yiyorum şişiyosam şişiyorum. ama acaip hırslıyım doğumdan sonra 5 ayda olsa 7 ayda olsa kilo vericem mis gibi olucam. herkes dicek bu kız mı doğum yaptı diye hepsini utandırıcam
Aynen canım, zaten ben geçen seferde herşeyden az yiyerek verdim kilo porsiyon ufalttım yani. tatlımıda yedim pastamıda yedim.. ve hep o az porsiyonda devam edip hamilelikte o azlığı bırakınca o yüzden aldım bu kadar. zaten süt bol su içince oluyomuş çok yemek çok süt demek değil yani. doğumdan 3 ay sonrada başlasam kardır. sonuç olarak bu kilolar verilecek :) zumba da iyi aslında hedefim zumba ile basenlerimi eritmek. inşallah göbek falan kalmaz ondan çok korkuyorumCanım zaten normal de olsa sezeryan da olsa ilk üç ay sutumuz etkilenmesin diye diyet veya spor yapamayız ama tabi ki ne bulursak yiyecek de değiliz sağlıkli şeyler yemeğe çalışırız.
Doğumdan çıkınca zaten en az 5 kilo gitmiş olacak sonrasında da bu kiloyu 1 günde almadık 9 ayda aldık o zaman en erken 9 ayda vereceğiz ki hem bizi zorlamasin hem de kalıcı olarak gitsin.
Spor olarak da evde Leslie 3mile videolarını bile yapsak epey fark eder zaten 45 dk sürüyor. Bebek kucağımizdayken bile yaparız :) hatta ben bir iki defa spor anında Salih meme istedi diye bir yandan spor yapıp bir yandan emzirdim bile
S SpizellaTententen kızlar halinize şükür edin 64kg ile hamile kaldım. şuan 74üm. siz yazdıkça ben kendimi daha berbat beter hissettim. eşim hep tombak tombalak bilmem ne diye seviyo beni. bi kere bile bana çok güzelsin dese inanır mutluluktan ağlarım sanırım.. dert ettiğiniz şeyler şuan çok saçma. hoş bende dün ne güzel kıyafetler denedim göbekten nasıl çirkin durdu anlatamam.. en son lc den bi elbise aldım yapacak bişey yok düğün var hafta sonu..
bundan 5 sene önce 3 ayda 20kg vermiştim desteksiz kendime hakim olarak. Yine veririm inşallah
Kızz yapbilir misin öyle. Ben yapamam sanırım :)
Valla millet uğraşıyo kilo alsam da bebeğim olsa diye. Varsın çatlaklarımız olsun varsın 100 kg olalım. rabbim bize aratmadan ağlatmadan isyan ettirmeden bu duyguyu tattırdı ya buna şükür.. insanlar sırf olsun diye ne ilaçlar kullanıp kilolar alıp tedaviler boşa geçiyo.. ben de mutlu değilim şuanki halimden aldığım kilolardan ama önceden de 78kg idim ben. Şuan hala 4kg var eski halime.. yine verirm ne yapayım yeter ki mutlu olalım
Merhabalar aynen bende 25 haftalık gebeyim 64 ile başladım şu an 74 kiloyum aslında yediklerime dikkkat de ediyorum ne bilim 7/8 den sonra bişe yemiyorum bol su içiyorum ama yine de alıyorum görenlerde hiç kilo almamışsın diyor karnım çok büyüdü benim sivri... ilk başlarda çok kafama takıyordum doktorum ekmek makarna pilavı bırak uyuma bile meyve tüketme çok demişti biraz dikkat ettim hiçbir işe yaramadı yine 25 günde 2 kilo almıştım o yüzden bence önemli olan kaç kilo aldığında değil nasıl göründüğün her bünye farklı tepki veriyor sağlıklı bebişlere inşallah
Zumba da süper olur iyi fikir canım :) emzirmek zaten epey kalori yaktiriyor azıcık destekle kolayca kilo verirsin. Bol su içmek ve dinlenmek en çok süt yapan şeyler gerçekten. Cok yemek önemli olsaydı Afrikalı kadınların sütü olmaması gerekirdi :)Aynen canım, zaten ben geçen seferde herşeyden az yiyerek verdim kilo porsiyon ufalttım yani. tatlımıda yedim pastamıda yedim.. ve hep o az porsiyonda devam edip hamilelikte o azlığı bırakınca o yüzden aldım bu kadar. zaten süt bol su içince oluyomuş çok yemek çok süt demek değil yani. doğumdan 3 ay sonrada başlasam kardır. sonuç olarak bu kilolar verilecek :) zumba da iyi aslında hedefim zumba ile basenlerimi eritmek. inşallah göbek falan kalmaz ondan çok korkuyorumçünkü benm hiç göbeğim olmamıştı...
bide kızlar doğumdan sonra sıkılaşmak için korse kullananınız varmı? ben düşünüyorumda işe yarıyomu gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?