2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Anladim canim senin ve bebegin icin en iyisi olsun insallah. Ben soylesem kesin daha erken bunu konusmak icin der benimki :) ben normal istiyorumda o an sartlar neyi gosterir bilemem.
amin canim hepimizin hakkinda hayirlisi olsun brn dbrn dogumun her seklinden korkuyorum o yuzden her gittigimde konusup beni rahatlatiyoruz :) o yuzden normalden korkuyorsan sezeryan yapariz diye anlatmisti bana o yuzden ben son ana birakamam cunku suan bile dogumu dusununce cok strese giriyorum :)

Kuzum bende biliyorum kilonun fazlasi da azi da zarar zaten. Kilo almaya yatkin bunyem var zaten aile olarakta kimse 36 beden degil. Herkes 38 ile 44 arasinda degisiyor. Ama insanlarin sana obez muamelesi yapmasi oyle can sikici ki. Hormonlar seni koseye sikistiriyo bide insanlar uzerine uzerine geliyor. Herkeste ayy senin kilondayken ben bilmem kac cocuk yaptim. Soyle boyle denilince fittiriyorum. Konusmuyorum ama gecende bana sisko dedi. Bir daha asla konusmam seninle ona gore dedim bozuldu yuzu dustu fln ama demedi. Illa kavga edicen resti cekeceksin ki anlasinlar. Simdiden diyorum o sigara icenler dus almadan agizlarini yikamadan bebegin odasina bile girmicek diye. Yaptirmam yani ben cocuguma gozum gibi bakarken milletin salyalariyla ugrasamam. Annemde delirdi diyo hee deliyim dedim. O zaman gelince gorursunuz delilik nasil oluyor. Tirsiyolar benden tutarsizlar yaa benim kizdigim nokta o zaten. Halbuki annem 70 kiloyla hamile kalmis dogum yaptiginda 45kiloymus. Onumdeki ornekte bu ustelik. Cahil insanlarda degil ustelik. Vercem ama inat ettim. Esim bi sesini cikarmiyo sadece ona gore gobegimde kilomda cok cekici oyle goruyo bi o memnun. Gerisi istiyo ki sadece gobek olsun geri kalan heryer zayif olsun. Mumkunati var mi el ayak yuz sisiyo gogusler dolgunlasiyo. Kalmiyo yani yerinde normale doncem ama bakalim o zaman nolcak

Benim de dün içinde midemi çok bulandırdı. Bide kendi doktorum değilde cildiyeci verince karamsar kalmıştım canım ama çok önemli değilse kullanmam bir daha

Ekmege dokerek ic. Zaten aycicek yagi gibi bise kokusuz. Kahvaltida araya karistir. Ekmege dok agzina at hemen bi domates peynir gotur arkasindan hicbise olmuyor yani

Ayy guzelmis elbise tam yazlik gule gule giy

Daha iyileri senin olsun :)
Tatile gidicez inşallah orada giyicem fotoğraf falan çektiririm diye hayaller kuruyorum işte

Ya insanlar da abartmasınlar ya
Fikirlerini kendilerine saklayamıyolar

canim instagramdan aliyorum ben elvantolon var denizbutik var oralardan aliyorum bide defactoda cok guzel elbiseler var orayada bak derim macbutik var instagramda ordan aliyorum bi bak buralara boyuna gore ayarlatirsin

Ben de bakayım :)
Güle güle giy

Ay evet ben de efil efil bi elbise alayım demiştim lcw de yerlere kadar o elbiseler
Ben de 154 boyundayım

kızlar aranızda d vitamini kullanan var mıydı?

Benim içtiğim kalsiyum magnezyum çinko d3 takviyesinde var
Osteocare adı

Seni çok anlıyorum cnm. Ben de senin yaşadığın psikolojik şiddetin farklı bir boyutunu yaşadım. Bana kemik kurusu, rüzgarda uçma dikkat et vs diyorlardı hep. Eşim kaburgalarımı sayardı. Kayınvalidem kuru gelinim diye severdi. Evlenmeden önce seni böyle kimse almaz diyenden bu zayıflıkta senin çocuğun olmaz diyene kadar. Herkes içindeki lafları beni acıtacak mı diye düşünmeden tak tak suratıma suratıma yapıştırdılar. Elbette birşey diyemezdim. Laflar boğazımda düğüm olur kalırdı. Sonra da zaten anksitiyete ve panik atak oldum. Yolda zayıf birini görsem o mu zayıf ben mi zayıfım diye sorardım hemen eşim o derse nasıl mutlu olurdum anlatamam

Ayni ben. Bende cok korkuyorum. Normal dogumun dogum anindan, sezeryanin da dogum sonrasindan korkuyorum. epiduralle normal dogumu dusunuyorum bu ara. tabi ben dusunuyorumda daha doktorla konusmadigim icn normal doguma uygun olacakmiyim bebek normal mi dogmak isteyecek bunlar muamma. Dusunmeyim son ana kadar ne olcaksa o zaman olsun diyorum. 10 dk sonra gozumde dogum anlari canlaniyo.

sagol canim :)

Ay cok tatlisin ya
cevabada bayildim
Banada ay kocaman olmussun diyen eltime aaa hic kilo alamadim daha serum takviyesine baslasik haftada 1 ama sen boyle diyince rahatladim simdi demek serum ise yaradi diyorum
Ahahah elti o an şok tabi elestirileri ciddiye alsak geri kalan aylar nasıl geçecek ben çok eğleniyorum benim görümce çok laf atar şiştin elbiseler olmuyor sana boğazını tut filan onunla beraber gülüp dalgaya alıyorum daha çok bozuluyo ciddiye alıp surat assam zevkten dört köşe olacak ama yer miyiimmm :)

kuzum valla ben sanci cekerken kendimi dusunuyorum resmen panik atak geciriyorhm o anda sonra sezeryanda keserken dusunuyorum o zamanda bi fena oluyorum o yuzden doktoruk herseyi anlatiyor sezeryan 10 dakika ama normalde ne kadar sanci cekecegini sana soylemem kac saat surer bilemem yap derim ama sinra boyle dememistibiz deme diye anlatiyorum dedi :)

Valla durdum durdum kudurdum aradim demin annecim pazar gunu kocam bizi denize goturcek o yuzden kizi yarin yuzmeye goturmiycem sen sicaga kalmadan erkenden gel dedim aa tamam erken gelirim daha iyi kizimi daha cok gorurum dedi evet iyi olur ikinizede dedim.sonra biz 4 te dogumgunune gidicez senide bindiririz gidersin ordan dedim hic oyle bisey beklemiyodu sesi kesildi.tamam annecim oyle yapariz bekliyorum sicaga kalma yarin hadi gorusuruz dedim kapadim.yeter ya

Ayy senide gorcez deseydin oh iyi yapmiissin

Yaa sorma millet afrodit mankenligin kitabını yazmış bi biz dombili kalmışız gibi tripler dalgalar ee bende de bir kardeş var beni 5 aylıkken gördü ilk defa kızım bu memeler ne böyle ateş ediyo resmen vücudun başka bir sekle girmiş diye dalga geciyo kendince, millet bu memelere sahip olmak için bıçak altına yatıyo ne diyosun sen dedim
Amaann yiyelim şişelim güzelleşelim valla sefamız olsuunn

Ay yiyelim şiselim güzelleşelim bayildim

Aynen ben de ikisini düşününce afakanlar basıyor beni de ya korkunun ecele faydası yok onu da biliyorum. Hele o çatalda ayaklarımı düşününce
Birde gelinimiz ve teyzemin sezeryanlarında bulundum. Rahatlardı maşallah. O gönlümü rahatlatıyor biraz. Sancısı oluyor ama zaten ağrı kesici veriyorlar.

İşte bu iyiymiş. kendini bozmadan güzelcecik halledivermişsin bi yandan da iyi yapmışsın. kız bu annecim demeye bendemi başlasam. ama diyemem ki ağzım düşününce bile kayıyo değişik bi şekle giriyo ama cidden iyi yapmışsın beni belki topa tutarlar şimdi ama ne çektiğimizi biz biliyoruz. anlattıklarımız ayrı bide yaşadıklarımız ayrı..
benim memeler hala 75.. dolgusuzların içinde dönüyolar. en büyük ümidim hamile kalınca büyümeleriydi. hala tık yok çok çok az büyüdü o da tam belli olmuyo bile..
aman benm ablam yarmagül gibi, ama sorsan bu halimle doğum yapmış. bende dün fotoğrafını buldum hiçte ben gibi değilmişsin dedim şok oldu
aman yiyosam kendime yiyorum şişiyosam şişiyorum. ama acaip hırslıyım doğumdan sonra 5 ayda olsa 7 ayda olsa kilo vericem mis gibi olucam. herkes dicek bu kız mı doğum yaptı diye hepsini utandırıcam

Canım zaten normal de olsa sezeryan da olsa ilk üç ay sutumuz etkilenmesin diye diyet veya spor yapamayız ama tabi ki ne bulursak yiyecek de değiliz sağlıkli şeyler yemeğe çalışırız.
Doğumdan çıkınca zaten en az 5 kilo gitmiş olacak sonrasında da bu kiloyu 1 günde almadık 9 ayda aldık o zaman en erken 9 ayda vereceğiz ki hem bizi zorlamasin hem de kalıcı olarak gitsin.
Spor olarak da evde Leslie 3mile videolarını bile yapsak epey fark eder zaten 45 dk sürüyor. Bebek kucağımizdayken bile yaparız :) hatta ben bir iki defa spor anında Salih meme istedi diye bir yandan spor yapıp bir yandan emzirdim bile

Aynen canım, zaten ben geçen seferde herşeyden az yiyerek verdim kilo porsiyon ufalttım yani. tatlımıda yedim pastamıda yedim.. ve hep o az porsiyonda devam edip hamilelikte o azlığı bırakınca o yüzden aldım bu kadar. zaten süt bol su içince oluyomuş çok yemek çok süt demek değil yani. doğumdan 3 ay sonrada başlasam kardır. sonuç olarak bu kilolar verilecek :) zumba da iyi aslında hedefim zumba ile basenlerimi eritmek. inşallah göbek falan kalmaz ondan çok korkuyorum çünkü benm hiç göbeğim olmamıştı...

bide kızlar doğumdan sonra sıkılaşmak için korse kullananınız varmı? ben düşünüyorumda işe yarıyomu gerçekten

Dün akşamdan sonra ne yediysem çıkarmaya başlayınca gece doğumevinin aciline gittik. Bebeğe baktılar şükür iyiymiş, kan ve idrar tahlili yaptılar. Bu sabah sonuçları doktora gösterdik, enfeksiyon varmış kanımda, öğleden sonra hastaneye yatışım yapılacak. Enfeksiyonun sebebi bellidedirler ve hastanede daha rahat müdahale ederiz dediler. Antibiyotik kullanmak zorunda kalacam ama 3 gündür ateşim düşmedi, bu da zararlı bebeğe. O yüzden moralimi düşürmüyorum. Ana kız iyi bir şekilde çıkacaz inşallah hastaneden.

Zumba da süper olur iyi fikir canım :) emzirmek zaten epey kalori yaktiriyor azıcık destekle kolayca kilo verirsin. Bol su içmek ve dinlenmek en çok süt yapan şeyler gerçekten. Cok yemek önemli olsaydı Afrikalı kadınların sütü olmaması gerekirdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…