2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben gecen hafta oldum oyle ishal karnında ağrıdı gittik tansiyon düşmüş 3 farklı serum yedim ishal diyeti ve ilac verdi
Benimki geçti canım. Karın ağrısı da olmadı. Yine de sağlık ocağında ebeye sordum ağrın olup yoğun devam ederse git dedi. Geçince gitmedim. SSağolasın yine de. İshal iyi değil diye duydum sanki burada ondan sorayım dedim

aaa sagol cnaimbakim simdi bende :) arkasina ben oyle koymuycam normal ustunyyuvarlak etiketlerden yapistiricam tamamdir tamamdir sonucta poseti aticaklar :)

izmirie canım sen karar verdin mi nerede doğum yapacağına?
Yok canım ya Hale'n karar veremedim ege hanından bir türlü kopamıyorum.bu arada çınarlıdan da Reşat beye başladım şimdi an ikisinede gidiyorum.ege hanım Doğuma gireceğim dese çınarlıdan vazgeçeceğim.
Bu arada salı günü şeker yüklemesi yapıldı bişey çıkmadı.irdarda lökosit çıktı ama kültürde bişey çıkmadı.ege hanım bugün bidaha idrar ve kültür aldı kültür daha çıkmadı ama rutin idrarda bakteri çıkmış ürolojiye git dedi.bakalım pazartesi gideceğim.sen karar verdin mi canım Doğuma

Tmm cnm sağolasin.boyle daha mantıklı sanırım

Kızlar bu arada e bebekte bebek arabaları indirimde ama nette değil mağazada.o yüzden netteki fiyatı baz almayın fırsatınız varsa mağazaya gidin derim.nette 2300 olan arabayı mağazadan 1850 ye aldık.ve en ucuz e bebekti.

Ayy benim gibi sende kocaya mi yiktin surme isini bende gecende bebek cantalarina bakiyorum diyo orta renkler al pembe fln alma diyo. Dedim yeter ki iste sen

bak kuzum e bebekte indirimde suanda oraya mutlaka bak
Ebebekte 1500lira görünüyor ama tükenmiş canım. Şu an en uygun 2300e buldum n11de.

Çok teşekkür ederim canım

Ayy benim gibi sende kocaya mi yiktin surme isini bende gecende bebek cantalarina bakiyorum diyo orta renkler al pembe fln alma diyo. Dedim yeter ki iste sen
Aynen canım ya eşime kaldı hepsi eşim seve seve sürecektir gerçi benden önce o sürmek ister hep o sürmese de sürerken rahat olsun istiyorum. Çantayı da ikimizin beğendiği rengi seçtik. Çantaları ağır eşyaları hiç bana taşıtmaz zaten sağolsun

aaa bitmismi sabah vardi demekki oyle gosterdiler yaa benxe 1700 e almistim e bebekten canim

aaa bitmismi sabah vardi demekki oyle gosterdiler yaa benxe 1700 e almistim e bebekten canim
Çok iyi fiyata almışsın canım, güzel gezmelerde kullanın inşallah :)

Abim alacak arabayı bize hediye olarak. Model söylememi bekliyor o. Ben de biraz çekiniyorum söylemeye aslında ama ne kadar beklersem de o kadar artacak fiyatlar... Daha da artmadan söylesem onun için de iyi olur diye düşünüyorum artık.

Benim esimde oyle sagolsun anlayisli es candir

biz indirimden almistik kuzum o yuzden indirime girince esim secimden sonra fiyatlar artacak gel alalim dedi aldik iyikide almisiz valla :)

Kızlar ayak tabanlarım iğne iğne batıyor yürüyemiyorum. Sırtımda da kuluç tuttu. Bu akşam iyice pertim

Kizlar 2 gundur karnimin deri kısmında yanma oluyor gozunuze falan aci biber sürülür de yanar ya aynı o şekilde yanıyor aranizda basina gelen var mı neden kaynaklanıyor acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…