Canim benim Allah razi olsun sizde keza rabbim evlatlarımıza sağlıkla kavustursunGözlerim dolu dolu okudum canım... Elhamdulillah ya, mucize gerçekten çok şükürbirbirinize tutunmuş ve Allahın izniyle bu nimete kavuşmuşsunuz
O sevgilı çok bilmiş çalışma arkadaşına şunu söle kasada ne olduğunu banka bilmiyor.kaldıkı tamam ekonomi şu an muallakta ama noldu da senin altınlara el koysunlar? Ülke iflas açıklasa vs gibi şeyler olsa endiselen altinlarin için derimde şu an onu dert etme.ekonomik kriz nirvana yi 2020_2023 aralığında görecek yeni başlıyoruz gizli develiasyonlar vs daha bir süre daha bize az caktirilirak idare edecezValla kızlar bana akıl verin en çok ben korkuyorum sanırım şuan. düğünde takılan varım yoğum banka kasasında. diğer muhasebeci korkutuyo beni üstünde taşı bankada kalmasın ne olacağı belli değil diye. alıp evde taşımak akıl karı değil iyi kötü iğneme varana kadar bankada. banka kasasında durması mantıklı değil diyo. ne yapıyım yusuf yusuf oldum ya içimi darladı başım ağrıyo.
banka kasadakilere el koyabilir mi olabilirmi böyle bi şey
vallahi aklım çıkıyo şuan. koş git al deseler alıcam ama sonra? hırlısı hırsızı heryerde kolayca geziyoken evde kaç gün tutabilirim. çantamda kaç gün taşıyabilirimBende aynisini esime sordum simdi kiz icin yaptigim butun birikim bankada....o kadar korkulcak kadar kotu degil sacmalama rahatla diyo.bankada calisan arkadasim faket seneryosu yazdi...bende aptal oldum ya
Aman ha canım, hangi bankaymış bu ki kasasına el koysun. Çiftlik bank mıvallahi aklım çıkıyo şuan. koş git al deseler alıcam ama sonra? hırlısı hırsızı heryerde kolayca geziyoken evde kaç gün tutabilirim. çantamda kaç gün taşıyabilirim
bende onu diyorum banka benm kasamdakini ne bilsin? hesaptakini halletsin tamamda kasam ne alaka bi sıkıntı çıksa gider alırım ksamdan diyorum. bankaya el koyarlarsa ne yapacaksın diyo? okadar yerle bir ki moralim...O sevgilı çok bilmiş çalışma arkadaşına şunu söle kasada ne olduğunu banka bilmiyor.kaldıkı tamam ekonomi şu an muallakta ama noldu da senin altınlara el koysunlar? Ülke iflas açıklasa vs gibi şeyler olsa endiselen altinlarin için derimde şu an onu dert etme.ekonomik kriz nirvana yi 2020_2023 aralığında görecek yeni başlıyoruz gizli develiasyonlar vs daha bir süre daha bize az caktirilirak idare edecez
anladim kuzum bulursan bana haberverirsin olurmucanım bakıcam ona. bakamadım bende bi türlü. hem yoğunluk hem şu kurların moral bozukluğu. 20dk sonra mesai bitiyo daha önümdeki işleri bitiremedim
Hamilelik hormonlarının etkisinden moralini bozma bişe olmaz kasadakilere rahatlabende onu diyorum banka benm kasamdakini ne bilsin? hesaptakini halletsin tamamda kasam ne alaka bi sıkıntı çıksa gider alırım ksamdan diyorum. bankaya el koyarlarsa ne yapacaksın diyo? okadar yerle bir ki moralim...
yaaa hic bilmiyorum kuzum ne desen bos simdi benimkiler evde duruyor ama bu isler bazen provakosyonda olabiliyorValla kızlar bana akıl verin en çok ben korkuyorum sanırım şuan. düğünde takılan varım yoğum banka kasasında. diğer muhasebeci korkutuyo beni üstünde taşı bankada kalmasın ne olacağı belli değil diye. alıp evde taşımak akıl karı değil iyi kötü iğneme varana kadar bankada. banka kasasında durması mantıklı değil diyo. ne yapıyım yusuf yusuf oldum ya içimi darladı başım ağrıyo.
Tamam canım atarım buraya linki yineanladim kuzum bulursan bana haberverirsin olurmu
vallahi karnıma ağrı girdi. ve bu ağrıyı tanıyorum bana hayra alamet gelmiyo hiç bi zamanHamilelik hormonlarının etkisinden moralini bozma bişe olmaz kasadakilere rahatla
Kocamda diyo hamile oldugun icin bu kadar etkilendin sakinles bu ulke neler gordu atlatiriz korkma diyo...bilemedim evde guvenli degil kalsin ordavallahi aklım çıkıyo şuan. koş git al deseler alıcam ama sonra? hırlısı hırsızı heryerde kolayca geziyoken evde kaç gün tutabilirim. çantamda kaç gün taşıyabilirim
Bankada kalsın altınların is arkadasin bile evde olduğunu bildikten sonra ne garantisi var evde calinmayacaginin. Zaten bu tarz hirsizliklar falan hep evde ne olduğunu bilen insanlar tarafından gerçekleşiyor.Tamam canım atarım buraya linki yine
vallahi karnıma ağrı girdi. ve bu ağrıyı tanıyorum bana hayra alamet gelmiyo hiç bi zaman
Valla kızlar bana akıl verin en çok ben korkuyorum sanırım şuan. düğünde takılan varım yoğum banka kasasında. diğer muhasebeci korkutuyo beni üstünde taşı bankada kalmasın ne olacağı belli değil diye. alıp evde taşımak akıl karı değil iyi kötü iğneme varana kadar bankada. banka kasasında durması mantıklı değil diyo. ne yapıyım yusuf yusuf oldum ya içimi darladı başım ağrıyo.
canim benim ne kadar stres yapsanda hersey olacagina varir kendine eziyet etmeTamam canım atarım buraya linki yine
vallahi karnıma ağrı girdi. ve bu ağrıyı tanıyorum bana hayra alamet gelmiyo hiç bi zaman
Çok haklısın canım... Allah korursun banka kat kat daha güvenli kesinlikleBankada kalsın altınların is arkadasin bile evde olduğunu bildikten sonra ne garantisi var evde calinmayacaginin. Zaten bu tarz hirsizliklar falan hep evde ne olduğunu bilen insanlar tarafından gerçekleşiyor.
Bende bi kotu oldum kuru altin fiyatlarını falan görünce ama okadar da strese girecek bi durum yok herşey yoluna girecek inşallah içini ferah tut.
Kizlarrr merhabalar acile gittim ultrasonla bakildi bebegim gayet iyi suyu da normal cikti korkulacak bisey yok dedi doktor cok sukur en azindan icim rahatladi akintiyla birlikte su gelebilir dedimaviss_34 kuzum bak korkutmak icin degil ama ciddiye al diye soyluyorum.kuzenim 32 haftalik dogum yapti bu yuzden...onemsemedi yatmadi doktora gitmedi hic laf dinlemedi...idrar yolu enfeksiyonu rahim duvarini inceltmis bebegin suyu bitti 32 de.lutfen onemse git sor.hadi gitsen de bisey cikmasa,baskidan altina isiyo olsan ne farkeder yani...riske girmeye degermi
Hangi arabaydı canım?aldigim bebek arabasi n11 de fiyatlari cosmus durumda bibtek e bebekte indirime girmis oda niye oyle anlamis degilim bnce araba alacsk arkdslar bi bksin derim
Çok şükür canım, kötü bir şey olmamasına çok sevindimKizlarrr merhabalar acile gittim ultrasonla bakildi bebegim gayet iyi suyu da normal cikti korkulacak bisey yok dedi doktor cok sukur en azindan icim rahatladi akintiyla birlikte su gelebilir dedi
güvenemiyorsan devlet bankasına yatır ziraate bişey olmaz sanmıyorumValla kızlar bana akıl verin en çok ben korkuyorum sanırım şuan. düğünde takılan varım yoğum banka kasasında. diğer muhasebeci korkutuyo beni üstünde taşı bankada kalmasın ne olacağı belli değil diye. alıp evde taşımak akıl karı değil iyi kötü iğneme varana kadar bankada. banka kasasında durması mantıklı değil diyo. ne yapıyım yusuf yusuf oldum ya içimi darladı başım ağrıyo.
Sagol canim Allah razi olsunÇok şükür canım, kötü bir şey olmamasına çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?