2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
O sevgilı çok bilmiş çalışma arkadaşına şunu söle kasada ne olduğunu banka bilmiyor.kaldıkı tamam ekonomi şu an muallakta ama noldu da senin altınlara el koysunlar? Ülke iflas açıklasa vs gibi şeyler olsa endiselen altinlarin için derimde şu an onu dert etme.ekonomik kriz nirvana yi 2020_2023 aralığında görecek yeni başlıyoruz gizli develiasyonlar vs daha bir süre daha bize az caktirilirak idare edecez

Bende aynisini esime sordum simdi kiz icin yaptigim butun birikim bankada....o kadar korkulcak kadar kotu degil sacmalama rahatla diyo.bankada calisan arkadasim faket seneryosu yazdi...bende aptal oldum ya
vallahi aklım çıkıyo şuan. koş git al deseler alıcam ama sonra? hırlısı hırsızı heryerde kolayca geziyoken evde kaç gün tutabilirim. çantamda kaç gün taşıyabilirim

vallahi aklım çıkıyo şuan. koş git al deseler alıcam ama sonra? hırlısı hırsızı heryerde kolayca geziyoken evde kaç gün tutabilirim. çantamda kaç gün taşıyabilirim
Aman ha canım, hangi bankaymış bu ki kasasına el koysun. Çiftlik bank mı
Emin ol yanında taşımak daha riskli, biz altın hesabı açıp yatırmıştık, sonra da araba almak için kullandık altınları... Altınları bankaya yatırmak her zaman daha mantıklı.

bende onu diyorum banka benm kasamdakini ne bilsin? hesaptakini halletsin tamamda kasam ne alaka bi sıkıntı çıksa gider alırım ksamdan diyorum. bankaya el koyarlarsa ne yapacaksın diyo? okadar yerle bir ki moralim...

bende onu diyorum banka benm kasamdakini ne bilsin? hesaptakini halletsin tamamda kasam ne alaka bi sıkıntı çıksa gider alırım ksamdan diyorum. bankaya el koyarlarsa ne yapacaksın diyo? okadar yerle bir ki moralim...
Hamilelik hormonlarının etkisinden moralini bozma bişe olmaz kasadakilere rahatla

yaaa hic bilmiyorum kuzum ne desen bos simdi benimkiler evde duruyor ama bu isler bazen provakosyonda olabiliyor

Kocamda diyo hamile oldugun icin bu kadar etkilendin sakinles bu ulke neler gordu atlatiriz korkma diyo...bilemedim evde guvenli degil kalsin orda

Tamam canım atarım buraya linki yine

vallahi karnıma ağrı girdi. ve bu ağrıyı tanıyorum bana hayra alamet gelmiyo hiç bi zaman
Bankada kalsın altınların is arkadasin bile evde olduğunu bildikten sonra ne garantisi var evde calinmayacaginin. Zaten bu tarz hirsizliklar falan hep evde ne olduğunu bilen insanlar tarafından gerçekleşiyor.
Bende bi kotu oldum kuru altin fiyatlarını falan görünce ama okadar da strese girecek bi durum yok herşey yoluna girecek inşallah içini ferah tut.

Bilindik güvenilir bir banka ise hiç bişey olmaz merak etme sen. Banka kasasındakilere el koymak kolay mı canım? Tamam dolar Euro altın vs yükseldi ama bankaların halkı yağmalaması çok çöl büyük bir felaket senaryosu. Onu diyenlere inanma sen. Millet daha çok parasını bankaya faize, Euro dolar hesabına yatırmaya başladı. Endişelenme sen.

Çok haklısın canım... Allah korursun banka kat kat daha güvenli kesinlikle

aldigim bebek arabasi n11 de fiyatlari cosmus durumda bibtek e bebekte indirime girmis oda niye oyle anlamis degilim bnce araba alacsk arkdslar bi bksin derim

Kizlarrr merhabalar acile gittim ultrasonla bakildi bebegim gayet iyi suyu da normal cikti korkulacak bisey yok dedi doktor cok sukur en azindan icim rahatladi akintiyla birlikte su gelebilir dedi

güvenemiyorsan devlet bankasına yatır ziraate bişey olmaz sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…