- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.473
- 158
Benim de karnım çok gergin 15 dk yürüyeyim taş gibi oluyorKızlar ayak tabanlarım iğne iğne batıyor yürüyemiyorum. Sırtımda da kuluç tuttu. Bu akşam iyice pertim
Sık sık konustuk ama hangi markayı sordun bilemedim...pullubiber canım siz mi konuşmuştunuz bebek arabası markasını?
Okudum simdi eski msjini.ben joie trawel sistem almistim hala kullaniyoruz indirimden 650 ye almistim 2016 da.tas gibi...3.yude buyutur gibi geliyo banapullubiber canım siz mi konuşmuştunuz bebek arabası markasını?
Hah evet senmişsin çok sag ol canım. Peki arabaya konma şekli rahat mı çok yer kaplıyor mu? Bir de tam modeli ne farklı farklı travel sistemi var. Ana kucağında bebek rahat etti mi?Okudum simdi eski msjini.ben joie trawel sistem almistim hala kullaniyoruz indirimden 650 ye almistim 2016 da.tas gibi...3.yude buyutur gibi geliyo bana
Ikiye katlaninca orta boy valiz kadar cok kuculmuyo ama hafif...ama simdi 3 tekerleklisi var joienin gozum onda valla...arkadasimda var 3 e katlaniyo on koltugun altina koyuyo yaa bagaji bile acmiyo cok kiskaniyorum....Hah evet senmişsin çok sag ol canım. Peki arabaya konma şekli rahat mı çok yer kaplıyor mu?
Baksana ya minicikkk oluyo....Hah evet senmişsin çok sag ol canım. Peki arabaya konma şekli rahat mı çok yer kaplıyor mu? Bir de tam modeli ne farklı farklı travel sistemi var. Ana kucağında bebek rahat etti mi?
Benimki buHah evet senmişsin çok sag ol canım. Peki arabaya konma şekli rahat mı çok yer kaplıyor mu? Bir de tam modeli ne farklı farklı travel sistemi var. Ana kucağında bebek rahat etti mi?
3 tekerleklilerde ön kısmı kontrol etmekte zorlanma olabiliyor. Belki bu modelde o sorun yoktur ama hastanede bi kadın gördüm söyleniyordu üç tekerliydi arabası :) önü bi türlü düz gitmiyordu.
Benim de karnım çok gergin 15 dk yürüyeyim taş gibi oluyor
Cnm 3 katlanmadan tam olarak kastın nedir.çünkü daha öncede demiştim gelinimiz aldı çok memnun sürüşü fln süper hafif sayılır ama arka tekerlekleri çıkarmak gerekiyor bagaja koymak için.Ikiye katlaninca orta boy valiz kadar cok kuculmuyo ama hafif...ama simdi 3 tekerleklisi var joienin gozum onda valla...arkadasimda var 3 e katlaniyo on koltugun altina koyuyo yaa bagaji bile acmiyo cok kiskaniyorum....
Hmm biri daha soyledi demin onu bana olabilir bilmiyorum kullanmadim.ama kendiminkinden cok memnunum valla...bu arada magazada yine 649 daha bugun gordum dusunuyosan yarin git bak kacirma derim.3 tekerleklilerde ön kısmı kontrol etmekte zorlanma olabiliyor. Belki bu modelde o sorun yoktur ama hastanede bi kadın gördüm söyleniyordu üç tekerliydi arabası :) önü bi türlü düz gitmiyordu.
3 tekerleklilerde ön kısmı kontrol etmekte zorlanma olabiliyor. Belki bu modelde o sorun yoktur ama hastanede bi kadın gördüm söyleniyordu üç tekerliydi arabası :) önü bi türlü düz gitmiyordu.
Baya one yatiyo sonra bir kat daha katlaniyo kucucuk canta gibi oluyo.hatta sen oyle soyledikten sonra ben iyice baktim,cunku kizin kresindede ondan kullanan var katin katliyo 3 e koyuyo bahceye gidiyo.o yuzden tekerler sigmiyo filan demene sasirdim baya minik gorunuyo.ama 3 4 kisi daha soyledi denge sorunu varmis 3 tekerlerde,kadinla pazartesi karsilasirsam ona bi soriym memnunmusunuz diye sana yazarim...arkadasim kullaniyo o cok memnun hic denge filan demediO gerginlik bende de oluyor. Genelde sabah uyandığımda ve oturduğum yerden kalkarken. Normaldir herhalde cnm
Cnm 3 katlanmadan tam olarak kastın nedir.çünkü daha öncede demiştim gelinimiz aldı çok memnun sürüşü fln süper hafif sayılır ama arka tekerlekleri çıkarmak gerekiyor bagaja koymak için.
Bakıcam canım çok sag ol hem bütçeye hem mantığıma uygun.Hmm biri daha soyledi demin onu bana olabilir bilmiyorum kullanmadim.ama kendiminkinden cok memnunum valla...bu arada magazada yine 649 daha bugun gordum dusunuyosan yarin git bak kacirma derim.
Sanırım uzun süre kullanıma gelmiyor olabilir. Riske girmek istemiyorum ben aslında chicco ohlala alıcaktım ama ana kucağı almayı yeni yeni düşündüğümüzden bari topluca alalım dedik. O yüzden dört teker her daim :)Hiç bir zorluğu yok bence cnm. Ben biraz sürdüm araba kayıyorben sağa sola çarpıyorum ama o benim acemiliğimden.
Iyice dene emin ol icine sinsin...en uzun ve gercek anlamda kullanilip eskitilen tek bebek esyasi araba o yuzden iyice bakip karar ver icinde baska bisey kalmasinBakıcam canım çok sag ol hem bütçeye hem mantığıma uygun.
Çok üzüldüm nasıl bir vicdandır bu ne hale geldik ülke olarak. Önceden değer yargılarımz vardı şimdi ise acımasızlik hırs Arzı aşmış durumda yazık bişey diyemiyorum hiç bir fikrim yok ama Allah yardımcın olsun 8 ayda sürse dava açıldı kesinlikle karşılıksız bırakmamanı öneririmSelam Kızlar,
Zeynep kamil açlık şekerimi ölçmedi, şeker yüklemesi sonucu tokluk şekerim 85 çıktı.
Hastaneden çıktım geliyorum, işyerimden telefon geldi takım liderim arıyor, daha önce almış olduğun 3 uyarıya istinaden disiplin kurulu tarafından savunman kabul edilmedi, İŞTEN ÇIKARILDIN !!!
Şaka değil gerçek, 6 aylık hamile kadın işten çıkarıldı !!! Ana haber bülteni konusu gibi...
Bir dünya yeri aradım 170, İK, Operasyon müd. Sonuç yok, velhasıl ptesiye kaldı yüzyüşe görüşmem olayın detayları,
Avukatlar dava açarız ama 1 sene sürer diyorlar 8 maaş tazminat ıvır zıvır süreçler.
İşsizlik maaşımı hesaplıyorum 1200gibi bişey ediyor 10aylık. Yarama merhem olmuyor. Devletten alacağım yasal doğum izni parasınıda alamıyorum. Artı 3 ay işsizim doğuma kadar... Ve doğum sonrası 2 çoçukla iş bulma ihtimalimin zor olmasından dolayı ortada kalmamda cabası...
Allah büyüktür iyi tamam da somut gerçeklerimi değiştirmiyor, evde 2 maaş üzerine yapılmış hesaplar kitaplar para dengesi, bizi bekleyen hastane masrafları, bebeğin daha alınmamış ihtiyaçları. Daha kötü nasıl bir senaryoyla çıkabilirdim karşınıza bilmiyorum. Bugun müdürümle telefonda konuşurken zavallı bir dilenciden farkım yoktu, o kadar aciz o kadar şaşkındımki Allah rızası için bana yardım edin diyerek kapadım teli hüngür hüngür ağlayarak...
Olayın insani boyutlarına hiç giremiyorum bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?