- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Aklim sendeydi cok sevindim cok sukurKizlarrr merhabalar acile gittim ultrasonla bakildi bebegim gayet iyi suyu da normal cikti korkulacak bisey yok dedi doktor cok sukur en azindan icim rahatladi akintiyla birlikte su gelebilir dedi
Banada haber verin kizlaranladim kuzum bulursan bana haberverirsin olurmu
benimki mamas papas sola 2 chrome canimHangi arabaydı canım?
Teşekkür ederim canımAklim sendeydi cok sevindim cok sukur
7500 müüü ??Izmirli annelerden egepolden dogum fiyati alan var mi acaba???
Medikal fiyatini 7500 e cekince cem beyden randevu aldim ani bir kararla...tabi cem beyin butun randevulari solu taaa 30 ç boslugu vardi...medikalin yarisidir mutlaka ama bilen var mi acaba
Arkadaşım cuma günü medikalde Buket hanıma Doğum yapacak 3500 tl.egepolde 2500 dü Temmuz'da.şimdi ne kadardır bilmiyorum canımIzmirli annelerden egepolden dogum fiyati alan var mi acaba???
Medikal fiyatini 7500 e cekince cem beyden randevu aldim ani bir kararla...tabi cem beyin butun randevulari solu taaa 30 agustosta boslugu vardi...medikalin yarisidir mutlaka ama bilen var mi acaba
Buket hanim benim de doktorum 7500 dedi sezeryan 2 gece yatisArkadaşım cuma günü medikalde Buket hanıma Doğum yapacak 3500 tl.egepolde 2500 dü Temmuz'da.şimdi ne kadardır bilmiyorum canım
Bi yanlislik var herhalde .... 3500 e dogum yapcakmis arladas7500 müüü ??
Ne kadar uçuk fiyat canım ya
Güzel günlerde kullanın canım. Ben de çok beğendim onu. Ama henüz görme fırsatım olmadı. Arabanın boyu ne kadar peki canım? Eşimin boyu uzun olduğu için arabayı sürerken beli ağrımasın diye tutma kolu biraz yüksek olsun istiyorum..benimki mamas papas sola 2 chrome canim
Bi arkadaşa msj atayım canım şimdi.haber veririm sanaBuket hanim benim de doktorum 7500 dedi sezeryan 2 gece yatisbugun konustum...
Haklısın işte beni telaşlandırdı durduk yereBilindik güvenilir bir banka ise hiç bişey olmaz merak etme sen. Banka kasasındakilere el koymak kolay mı canım? Tamam dolar Euro altın vs yükseldi ama bankaların halkı yağmalaması çok çöl büyük bir felaket senaryosu. Onu diyenlere inanma sen. Millet daha çok parasını bankaya faize, Euro dolar hesabına yatırmaya başladı. Endişelenme sen.
Sıkıntı çıkmamasına sevindim canımKizlarrr merhabalar acile gittim ultrasonla bakildi bebegim gayet iyi suyu da normal cikti korkulacak bisey yok dedi doktor cok sukur en azindan icim rahatladi akintiyla birlikte su gelebilir dedi
Y yagmur_20 kızlar kurabiye poşeti yazınca çıkıyoBanada haber verin kizlar
Şimdi sordum canım Doğum 3500 tl tek gece yatış.oda süsleme ve fotoğraf 1000 tl toplam 4500 tl imiş.yani sadece Doğum 3500 müş.Bi yanlislik var herhalde .... 3500 e dogum yapcakmis arladas
Yanlislik oldu herhalde o zaman.tesekkurederimŞimdi sordum canım Doğum 3500 tl tek gece yatış.oda süsleme ve fotoğraf 1000 tl toplam 4500 tl imiş.yani sadece Doğum 3500 müş.
Canım bende bu kutunun içine şeker yapıcam mesela. Lolly şeker hatırlamıyorum. Hatta bi tane şekerci var bonibon falan kilo ile satılıyo.peki bu şekilde lolly şekerler varmı eğer varsa hiç internetten sipariş etmem bende. oradan toplarım
progestanı hap gibi kullanıyosun canım. ben hep o şekilde kullandım. biraz uyuşturuyo beyni uyku yapıyo :) hatta o beyn uyuşukluğumu seviyodumdabende başka yan etki yapmadı ama yapanlar vardı
tutma kolu ayarlaniyor cnm kndine gore esimde kullabdi gayet memnun kaldi :)Güzel günlerde kullanın canım. Ben de çok beğendim onu. Ama henüz görme fırsatım olmadı. Arabanın boyu ne kadar peki canım? Eşimin boyu uzun olduğu için arabayı sürerken beli ağrımasın diye tutma kolu biraz yüksek olsun istiyorum..
Rica ederim canım.Yanlislik oldu herhalde o zaman.tesekkurederim15inde gidicem yine konusurum ne sacmaliyosunuz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?