2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Izmirli annelerden egepolden dogum fiyati alan var mi acaba???
Medikal fiyatini 7500 e cekince cem beyden randevu aldim ani bir kararla...tabi cem beyin butun randevulari solu taaa 30 agustosta boslugu vardi...medikalin yarisidir mutlaka ama bilen var mi acaba

7500 müüü ??
Ne kadar uçuk fiyat canım ya

Arkadaşım cuma günü medikalde Buket hanıma Doğum yapacak 3500 tl.egepolde 2500 dü Temmuz'da.şimdi ne kadardır bilmiyorum canım

benimki mamas papas sola 2 chrome canim
Güzel günlerde kullanın canım. Ben de çok beğendim onu. Ama henüz görme fırsatım olmadı. Arabanın boyu ne kadar peki canım? Eşimin boyu uzun olduğu için arabayı sürerken beli ağrımasın diye tutma kolu biraz yüksek olsun istiyorum..

Haklısın işte beni telaşlandırdı durduk yere
Kizlarrr merhabalar acile gittim ultrasonla bakildi bebegim gayet iyi suyu da normal cikti korkulacak bisey yok dedi doktor cok sukur en azindan icim rahatladi akintiyla birlikte su gelebilir dedi
Sıkıntı çıkmamasına sevindim canım

Banada haber verin kizlar
Y yagmur_20 kızlar kurabiye poşeti yazınca çıkıyo
Ya da seker sepetimde ki gibi 6 7 taneyi üst üste koymak istiyosanız sekersepetimde var 25tanelisi 10tl
6şar tane koysanız 16paket çıkıyo 100adetli şekerden. 2şer paket alabilirsiniz 50ye tamamlanır kabataslak şuan ince hesap yapamadım. Ama bu şekilde dağınık koymak isterseniz de bi seçim. Hatta burda dağıtılanın fotosunu da ekliycem şimdi
Hazır yaptırmışlar bunlarda gizeminsekeri mi ne yazıyodu unuttm 2 dk da :))

Eklentiler

• 357DCD1F-92A5-4B8B-9D4D-C81AFDC080ED.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 42
  • 1AD7D54D-BBCB-4F09-84DE-D84FE2A58754.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 35
  • 26144EEC-284C-4BC8-9161-CDABDD4168DC.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 45
tutma kolu ayarlaniyor cnm kndine gore esimde kullabdi gayet memnun kaldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…