Raporluyken cikarabiliyorlar. Daha yeni bir arkadasimi cikarttilar.Nasıl bi pislikler bunlar ya. Aç davanı isterse 2 yıl sürsün. İşin kötü tarafı uyarıların imzalanmış olması. Hukuki hak yollarını kapatabilir. İnşallah öyle bişey olmaz. Ama arabulucular ile dava açılmadan bi ihtimal belki halledilebilir. Sen yine de Allaha havale edip dava açmamazlık yapma sakın. Allaha havale et ama elinden geleni de ardına koyma. 1ay daha bekleseler zaten iznin başlayacaktı. Sigortadan çıkışını yapmadan hemen rapor uydurabilsen bunu yapamazlar aslında..
Ise iade davani kazanirsan mecbur ya alacaklar ya da iyi bir tazminat odeyeceklerHak yolum açık ama tazminata değilde devam eden bir işe ihtiyacım vardı. Çünkü buranın kreşi var ücretsiz. Oğlum devam ediyordu şimdi ne yapacak bilmiyorum ve de ilerisi için bu bebeğide faydalandıracaktım. O kadar planım vardı ki hepsi yalan oldu. Bayram iznimi yıllık iznimi bile planlamıştım.
raporluyken çıkarabiliyo evet ama cezai yaptırımları çok büyük. bunu göze alan firmalar çıkarır ancak rapordayken. ama arkadaşın iş yeri çok gözü açık işveren ve işçi haklarını çok iyi biliyo. 3kez uyarı imzalatmaları gerekli haklı sebeple sözleşmesini fesh edebilmeleri için, 3kez imzalattılar..Raporluyken cikarabiliyorlar. Daha yeni bir arkadasimi cikarttilar.
Çok üzücü olmuş gerçekten Allah yardımcın olsun her türlü inşallah. İnsaf denen şey kalmadı artık insanlarda. Ama geriye dönük rapor alman imkansız gibi bunu kimse kabul etmez ne özelde ne de devletteSelam Kızlar,
Zeynep kamil açlık şekerimi ölçmedi, şeker yüklemesi sonucu tokluk şekerim 85 çıktı.
Hastaneden çıktım geliyorum, işyerimden telefon geldi takım liderim arıyor, daha önce almış olduğun 3 uyarıya istinaden disiplin kurulu tarafından savunman kabul edilmedi, İŞTEN ÇIKARILDIN !!!
Şaka değil gerçek, 6 aylık hamile kadın işten çıkarıldı !!! Ana haber bülteni konusu gibi...
Bir dünya yeri aradım 170, İK, Operasyon müd. Sonuç yok, velhasıl ptesiye kaldı yüzyüşe görüşmem olayın detayları,
Avukatlar dava açarız ama 1 sene sürer diyorlar 8 maaş tazminat ıvır zıvır süreçler.
İşsizlik maaşımı hesaplıyorum 1200gibi bişey ediyor 10aylık. Yarama merhem olmuyor. Devletten alacağım yasal doğum izni parasınıda alamıyorum. Artı 3 ay işsizim doğuma kadar... Ve doğum sonrası 2 çoçukla iş bulma ihtimalimin zor olmasından dolayı ortada kalmamda cabası...
Allah büyüktür iyi tamam da somut gerçeklerimi değiştirmiyor, evde 2 maaş üzerine yapılmış hesaplar kitaplar para dengesi, bizi bekleyen hastane masrafları, bebeğin daha alınmamış ihtiyaçları. Daha kötü nasıl bir senaryoyla çıkabilirdim karşınıza bilmiyorum. Bugun müdürümle telefonda konuşurken zavallı bir dilenciden farkım yoktu, o kadar aciz o kadar şaşkındımki Allah rızası için bana yardım edin diyerek kapadım teli hüngür hüngür ağlayarak...
Olayın insani boyutlarına hiç giremiyorum bile...
Çok geçmiş olsun canım ya, bu kadar az zaman kalmışken böyle bir pisliği nasıl yaparlar insafsızlar...Selam Kızlar,
Zeynep kamil açlık şekerimi ölçmedi, şeker yüklemesi sonucu tokluk şekerim 85 çıktı.
Hastaneden çıktım geliyorum, işyerimden telefon geldi takım liderim arıyor, daha önce almış olduğun 3 uyarıya istinaden disiplin kurulu tarafından savunman kabul edilmedi, İŞTEN ÇIKARILDIN !!!
Şaka değil gerçek, 6 aylık hamile kadın işten çıkarıldı !!! Ana haber bülteni konusu gibi...
Bir dünya yeri aradım 170, İK, Operasyon müd. Sonuç yok, velhasıl ptesiye kaldı yüzyüşe görüşmem olayın detayları,
Avukatlar dava açarız ama 1 sene sürer diyorlar 8 maaş tazminat ıvır zıvır süreçler.
İşsizlik maaşımı hesaplıyorum 1200gibi bişey ediyor 10aylık. Yarama merhem olmuyor. Devletten alacağım yasal doğum izni parasınıda alamıyorum. Artı 3 ay işsizim doğuma kadar... Ve doğum sonrası 2 çoçukla iş bulma ihtimalimin zor olmasından dolayı ortada kalmamda cabası...
Allah büyüktür iyi tamam da somut gerçeklerimi değiştirmiyor, evde 2 maaş üzerine yapılmış hesaplar kitaplar para dengesi, bizi bekleyen hastane masrafları, bebeğin daha alınmamış ihtiyaçları. Daha kötü nasıl bir senaryoyla çıkabilirdim karşınıza bilmiyorum. Bugun müdürümle telefonda konuşurken zavallı bir dilenciden farkım yoktu, o kadar aciz o kadar şaşkındımki Allah rızası için bana yardım edin diyerek kapadım teli hüngür hüngür ağlayarak...
Olayın insani boyutlarına hiç giremiyorum bile...
Geçmiş olsun canım. Ben de daha karar vermedim. Araştıramadım da hangi hastane ne kadar istiyor diye? Çınarlıda fiyatlar nasıl? Sen tahlilleri randevun olduğu gün neden ege de yaptırmadın?Yok canım ya Hale'n karar veremedim ege hanından bir türlü kopamıyorum.bu arada çınarlıdan da Reşat beye başladım şimdi an ikisinede gidiyorum.ege hanım Doğuma gireceğim dese çınarlıdan vazgeçeceğim.
Bu arada salı günü şeker yüklemesi yapıldı bişey çıkmadı.irdarda lökosit çıktı ama kültürde bişey çıkmadı.ege hanım bugün bidaha idrar ve kültür aldı kültür daha çıkmadı ama rutin idrarda bakteri çıkmış ürolojiye git dedi.bakalım pazartesi gideceğim.sen karar verdin mi canım Doğuma
Teşekkürederim canım.Geçmiş olsun canım. Ben de daha karar vermedim. Araştıramadım da hangi hastane ne kadar istiyor diye? Çınarlıda fiyatlar nasıl? Sen tahlilleri randevun olduğu gün neden ege de yaptırmadın?
Kusum nacizane tavsiyem fikir olmasi acisindan ozelde istiyorsan en azindan bor doktora gorunmen.cogu hastane 20 haftanin uzerini kabul etmiyor...dun medikalden muhtemelen yanlis fiyat verdikleri icin hemen egepolu aradim cem beyden randevu almak icin.ayin 10 unda aradim 30 una randevu verdi saat secenegi bile yok 30 unda 9 bucuk istermisiniz yoksa eylul bilmem kac diyo....gebelik haftami sordu yeni daha dedim soylemedim yoksa randevu bile vermeye yanasmiyolar..Geçmiş olsun canım. Ben de daha karar vermedim. Araştıramadım da hangi hastane ne kadar istiyor diye? Çınarlıda fiyatlar nasıl? Sen tahlilleri randevun olduğu gün neden ege de yaptırmadın?
Daha gitmedim canım işteyim, 2:15te randevum karşı komşumla beraber gidicez o da mesut beye gözükecek. inşallah güzel haberlerle dönerim :))
Ben epidural oldum yine öyle olucam.Hayırlı sabahlar güzel anneler
Kızlar aranıZda sezeryan doğum yapan yada yapmayı düşünen var mı?
Epidural mı spinal mı yoksa tam mı uyutuldunuz yada hangisini istiyorsunuz?
Benim ilk doğumumda tam uyutuldum. O yüzden doğum esnasında uyanık olmak istiyorum bebeğimi görmek istiyorum ama epidural mı spinal mı tavsiye edersiniz?
Spinali bilmiyorum ama epidural sezeryan cok cok rahat gecmisti:) tavandaki lambanin aynasindan her anini izlemistim :) araya caraaf cekiyolar ama oh iyiki lambayi aynali yaomislar her anini gormustum :) ilk saclarini gordum agzini burnunu temizlediler sonra kafasina sacma bir kurdele dolayip opup koklamam icin getirdiler :) cok guzeldi.korkulcak hic bir sey yok bebegi ilk cikardiklari an nefes alamiyorum dedim hemen maske taktilar nefes alabiliyorsun sakin ol yavas nefes al dediler hemen rahatladim zaten her seyin kontrol altinda oluyo o yuzden cok rahat geciyo. Opup kokladiktan sonra bebegini giyinmeye goturup seni simdi biraz uyutup dinlendiricez diyolar 20dk kadar uyutup amelyati bitiriyolar sonra odaya alinirken uyaniyosun zatenHayırlı sabahlar güzel anneler
Benim ilk doğumumda tam uyutuldum. O yüzden doğum esnasında uyanık olmak istiyorum bebeğimi görmek istiyorum ama epidural mı spinal mı tavsiye edersiniz?
Daha gitmedim canım işteyim, 2:15te randevum karşı komşumla beraber gidicez o da mesut beye gözükecek. inşallah güzel haberlerle dönerim :))
komşum ilk gebeliğinde gitmiş canım. bebek sorunlu olunca istinyenin yeni doğanı başarılı diye ücretler düşükken orada çok makul bi fiyata doğum yapmıştı. ama şuan felaket orası, bülent hocaya gidecekti istinyede doktor izindeymiş gidemedi :) o reyapa gitti 2 sefer bu hamileliğinde. şimdi bizimle gelecek :)İnsallah senin de içine siner canım. Komşum da ilk kez mi gidecek?
Canım spinal sezeryan oldum ikinci kızımda. İlk anını gördüm. Herşey çol güzeldi. Korktuğum gibi olmadı. Ama uyuşukluk geçtikten sonra baş ve boyun ağrısı yaptı. 2 gün çektim, resmen kafamı kaldıramadım. Doktoruma söyledim dayanamıyorum diye. Bi hap verdi o geçirdi.Hayırlı sabahlar güzel anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?