2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Raporluyken cikarabiliyorlar. Daha yeni bir arkadasimi cikarttilar.

Ise iade davani kazanirsan mecbur ya alacaklar ya da iyi bir tazminat odeyecekler

Raporluyken cikarabiliyorlar. Daha yeni bir arkadasimi cikarttilar.
raporluyken çıkarabiliyo evet ama cezai yaptırımları çok büyük. bunu göze alan firmalar çıkarır ancak rapordayken. ama arkadaşın iş yeri çok gözü açık işveren ve işçi haklarını çok iyi biliyo. 3kez uyarı imzalatmaları gerekli haklı sebeple sözleşmesini fesh edebilmeleri için, 3kez imzalattılar..
analık raporundaykende işten çıkarabiliyolar ama yine dava yolu açık. hatta şimdi 170le de konuştum. bunu yapabiliyolar ama iş mahkemeleri işçiyi kollamaya daha yönelik. işverenlerde belli açıkları kullanarak bunları kendilerine çeviriyolar. arkadaşta olduğu gibi..

Çok üzücü olmuş gerçekten Allah yardımcın olsun her türlü inşallah. İnsaf denen şey kalmadı artık insanlarda. Ama geriye dönük rapor alman imkansız gibi bunu kimse kabul etmez ne özelde ne de devlette

Çok geçmiş olsun canım ya, bu kadar az zaman kalmışken böyle bir pisliği nasıl yaparlar insafsızlar...

Benim hiçbir bilgim yok ama arkadaşlar çok güzel yol göstermişler. İnşallah hakkını alırsın. Karnındaki günahsız yavrunun, evindeki oğlunun rızkını yemeğe kimsenin hakkı yok... Allah sorsun ahirette ama dünyada da peşini bırakma lütfen...

Slm arkadaslar bebeklerinizin hareketini saymaya başladınız mi?
Bir de çok terlemeye başladım kolay kolay terketmeyen ben.

Geçmiş olsun canım. Ben de daha karar vermedim. Araştıramadım da hangi hastane ne kadar istiyor diye? Çınarlıda fiyatlar nasıl? Sen tahlilleri randevun olduğu gün neden ege de yaptırmadın?

Geçmiş olsun canım. Ben de daha karar vermedim. Araştıramadım da hangi hastane ne kadar istiyor diye? Çınarlıda fiyatlar nasıl? Sen tahlilleri randevun olduğu gün neden ege de yaptırmadın?
Teşekkürederim canım.
Çınarlıda muayne 80 tl Doğum ne kadar konuşmadım ama 2500 diye duydum.benim tahlillerim ege de yapıldı.önce çınarlıda randevum vardı orada muayne oldum bi şikayetim olmadığı için bir ay sonrasına randevu verdiler.ertesi gün ege hanıma gittim o birsürü tahlil test istedi işte şimdide 7 lökosit ve orta bakteri sonucu için üroloji görsün dedi.

Kusum nacizane tavsiyem fikir olmasi acisindan ozelde istiyorsan en azindan bor doktora gorunmen.cogu hastane 20 haftanin uzerini kabul etmiyor...dun medikalden muhtemelen yanlis fiyat verdikleri icin hemen egepolu aradim cem beyden randevu almak icin.ayin 10 unda aradim 30 una randevu verdi saat secenegi bile yok 30 unda 9 bucuk istermisiniz yoksa eylul bilmem kac diyo....gebelik haftami sordu yeni daha dedim soylemedim yoksa randevu bile vermeye yanasmiyolar..

Hayırlı sabahlar güzel anneler
Kızlar aranıZda sezeryan doğum yapan yada yapmayı düşünen var mı?
Epidural mı spinal mı yoksa tam mı uyutuldunuz yada hangisini istiyorsunuz?
Benim ilk doğumumda tam uyutuldum. O yüzden doğum esnasında uyanık olmak istiyorum bebeğimi görmek istiyorum ama epidural mı spinal mı tavsiye edersiniz?

Ben epidural oldum yine öyle olucam.
Kısmet bakalım.

Spinali bilmiyorum ama epidural sezeryan cok cok rahat gecmisti:) tavandaki lambanin aynasindan her anini izlemistim :) araya caraaf cekiyolar ama oh iyiki lambayi aynali yaomislar her anini gormustum :) ilk saclarini gordum agzini burnunu temizlediler sonra kafasina sacma bir kurdele dolayip opup koklamam icin getirdiler :) cok guzeldi.korkulcak hic bir sey yok bebegi ilk cikardiklari an nefes alamiyorum dedim hemen maske taktilar nefes alabiliyorsun sakin ol yavas nefes al dediler hemen rahatladim zaten her seyin kontrol altinda oluyo o yuzden cok rahat geciyo. Opup kokladiktan sonra bebegini giyinmeye goturup seni simdi biraz uyutup dinlendiricez diyolar 20dk kadar uyutup amelyati bitiriyolar sonra odaya alinirken uyaniyosun zaten

Daha gitmedim canım işteyim, 2:15te randevum karşı komşumla beraber gidicez o da mesut beye gözükecek. inşallah güzel haberlerle dönerim :))

İnsallah senin de içine siner canım. Komşum da ilk kez mi gidecek?

İnsallah senin de içine siner canım. Komşum da ilk kez mi gidecek?
komşum ilk gebeliğinde gitmiş canım. bebek sorunlu olunca istinyenin yeni doğanı başarılı diye ücretler düşükken orada çok makul bi fiyata doğum yapmıştı. ama şuan felaket orası, bülent hocaya gidecekti istinyede doktor izindeymiş gidemedi :) o reyapa gitti 2 sefer bu hamileliğinde. şimdi bizimle gelecek :)

Canım spinal sezeryan oldum ikinci kızımda. İlk anını gördüm. Herşey çol güzeldi. Korktuğum gibi olmadı. Ama uyuşukluk geçtikten sonra baş ve boyun ağrısı yaptı. 2 gün çektim, resmen kafamı kaldıramadım. Doktoruma söyledim dayanamıyorum diye. Bi hap verdi o geçirdi.
Spinal olurken aslında kafamızı az bişey kaldırmamız gerekiyormuş ve hiç hareket ettirmememşz lazımmış. O yüzden ağrı olurmuş. Tabi ben bunları sonradan araştırınca öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…