Canım en azından cuma günü için bir günlük olsa da kağıdını alabilirsin. Cumartesi çalışıyo muydunuz? Eğer çalışmıyorsanız pazartesi yine rapor alabilirsin yada bugün özeldeki doktorundan rica edebilirsin. Geçmiş tarihli rapor zor sanırım ama emin değilim o konudaBugun muayenede oldum gerçekten hastane kaydım var ama devletteki doktor geçmiş güne rapor verirmiki. Ya da özeldeki doktorumla görüşsem bugun için kaydım olmamasına rağmen geçmiş güne rapor verebilirmi. Bugun için alabilsem zaten diğer günlerine çok kolay bulurum kuzenim hemşire o ayarlar ilerisi için.
Spinali bilmiyorum ama epidural sezeryan cok cok rahat gecmisti:) tavandaki lambanin aynasindan her anini izlemistim :) araya caraaf cekiyolar ama oh iyiki lambayi aynali yaomislar her anini gormustum :) ilk saclarini gordum agzini burnunu temizlediler sonra kafasina sacma bir kurdele dolayip opup koklamam icin getirdiler :) cok guzeldi.korkulcak hic bir sey yok bebegi ilk cikardiklari an nefes alamiyorum dedim hemen maske taktilar nefes alabiliyorsun sakin ol yavas nefes al dediler hemen rahatladim zaten her seyin kontrol altinda oluyo o yuzden cok rahat geciyo. Opup kokladiktan sonra bebegini giyinmeye goturup seni simdi biraz uyutup dinlendiricez diyolar 20dk kadar uyutup amelyati bitiriyolar sonra odaya alinirken uyaniyosun zatenEki Görüntüle 2178380
Spinali bilmiyorum ama epidural sezeryan cok cok rahat gecmisti:) tavandaki lambanin aynasindan her anini izlemistim :) araya caraaf cekiyolar ama oh iyiki lambayi aynali yaomislar her anini gormustum :) ilk saclarini gordum agzini burnunu temizlediler sonra kafasina sacma bir kurdele dolayip opup koklamam icin getirdiler :) cok guzeldi.korkulcak hic bir sey yok bebegi ilk cikardiklari an nefes alamiyorum dedim hemen maske taktilar nefes alabiliyorsun sakin ol yavas nefes al dediler hemen rahatladim zaten her seyin kontrol altinda oluyo o yuzden cok rahat geciyo. Opup kokladiktan sonra bebegini giyinmeye goturup seni simdi biraz uyutup dinlendiricez diyolar 20dk kadar uyutup amelyati bitiriyolar sonra odaya alinirken uyaniyosun zatenEki Görüntüle 2178380
Ben epidural oldum yine öyle olucam.
Kısmet bakalım.
Canım spinal sezeryan oldum ikinci kızımda. İlk anını gördüm. Herşey çol güzeldi. Korktuğum gibi olmadı. Ama uyuşukluk geçtikten sonra baş ve boyun ağrısı yaptı. 2 gün çektim, resmen kafamı kaldıramadım. Doktoruma söyledim dayanamıyorum diye. Bi hap verdi o geçirdi.
Spinal olurken aslında kafamızı az bişey kaldırmamız gerekiyormuş ve hiç hareket ettirmememşz lazımmış. O yüzden ağrı olurmuş. Tabi ben bunları sonradan araştırınca öğrendim.
eşimin kuzeni ne oldu bilmiyorum ama epidural yada spinaldi. o da kahve içti başı ağrımış diye ama dayanılmayacak gibi değildi 1 2 tane kahve içtim falan demişti. istersen ayrıntısını öğrenirimBi çok kişiden duydum bunu canım spinal de baş ağrısı oluyor diye. Kahve içmek gerekiyormuş galiba. Heyecanlanmazsam epidural olurum gibi göZüküyor :)
Epidurali taktiklari yerden hortum gibu bisey oluyo sanirim boynunun oraya bantliyolar,simdi nasil bisey filan deme hiic hatirlamiyorum :) odaya geldim epiduralden geliyorum diye bir hemsirw geldi boynumun yanina bisey bantlamislar onun icine igne yapti gitti o yuzden agri olmuyomus :) anlattigim cok sacma gelebilir ama valla havada ucuyodum mutlulukta o yuzden oturup o plastik parcasi ne diye incelemedim :)Yaaa ama siz çok güzelsiniz maşallah
Aslında heyecanlanırım diye düşünüyorum panik atak demiyim de böyle heyecanlandığım an kalp atışım acayip hızlanıyor. Doğuma girmeden önce sakinleştirici bişey yapıyorlar mı canım?
Bu arada spinalde baş ağrısı oluyormuş kahve içmen gerekiyormuş galiba bol bol. Sanırım epidural olurum gibi geliyor bir sıkıntı çıkmaZsa inşallah
ayyycok guzel bu :) peki ben bsiey sorucam bende izlemek icin epidural istiyorum peki lensle girebilirmiyimki cunku ben normladenlens kullaniyorum gozlukla rahat edemem bideSpinali bilmiyorum ama epidural sezeryan cok cok rahat gecmisti:) tavandaki lambanin aynasindan her anini izlemistim :) araya caraaf cekiyolar ama oh iyiki lambayi aynali yaomislar her anini gormustum :) ilk saclarini gordum agzini burnunu temizlediler sonra kafasina sacma bir kurdele dolayip opup koklamam icin getirdiler :) cok guzeldi.korkulcak hic bir sey yok bebegi ilk cikardiklari an nefes alamiyorum dedim hemen maske taktilar nefes alabiliyorsun sakin ol yavas nefes al dediler hemen rahatladim zaten her seyin kontrol altinda oluyo o yuzden cok rahat geciyo. Opup kokladiktan sonra bebegini giyinmeye goturup seni simdi biraz uyutup dinlendiricez diyolar 20dk kadar uyutup amelyati bitiriyolar sonra odaya alinirken uyaniyosun zatenEki Görüntüle 2178380
Hic bilmiyorum kuzum doktoruna sor istersen gidince hic fikir yurutemedim valla :)ayyycok guzel bu :) peki ben bsiey sorucam bende izlemek icin epidural istiyorum peki lensle girebilirmiyimki cunku ben normladenlens kullaniyorum gozlukla rahat edemem bide
eşimin kuzeni ne oldu bilmiyorum ama epidural yada spinaldi. o da kahve içti başı ağrımış diye ama dayanılmayacak gibi değildi 1 2 tane kahve içtim falan demişti. istersen ayrıntısını öğrenirim
insaallh unutmazsam sorucam canim:)Hic bilmiyorum kuzum doktoruna sor istersen gidince hic fikir yurutemedim valla :)
Epidurali taktiklari yerden hortum gibu bisey oluyo sanirim boynunun oraya bantliyolar,simdi nasil bisey filan deme hiic hatirlamiyorum :) odaya geldim epiduralden geliyorum diye bir hemsirw geldi boynumun yanina bisey bantlamislar onun icine igne yapti gitti o yuzden agri olmuyomus :) anlattigim cok sacma gelebilir ama valla havada ucuyodum mutlulukta o yuzden oturup o plastik parcasi ne diye incelemedim :)
Taburcu olurken cesitli agri kesici ve antibiyotik recete ediyo saatini asla kacirma emzirmende sakinca yok diyo ve mutlaka 3 lt su icmen gerekiyo ozellikle su kaybi cok oldugu icin agri oluyormus....azicik ruzgar esse basim agrir ama hic agri cekmedim sahsen ne dedilerae harfiyen yaptim.sakinlestirici vermiyolar ama oksijen v.s. hersey hasir bekliyo kortugunu hissettigin an seni uyutmamizi isteyebilirsin hissettigin her seyi soyle sana yardimci olalim demislerdi ki nefes alamiyorum dedigim saniye de maskeyi takip nefes alaviliyorsun bebegini cikardiklari icin icinde bosluk olustu o yuzden oyle hissediyosun sakinles nefesine odaklan rahatla....gayet guzel rahatlatiyolar .sonra hazirsan maskeni cikaralim tombik kizinla tabis dediler hemen cikardim zaten :) rahat gecirmen icin ne gerekiyosa yapiliyo yani bence hic kendini korkutma bastan...koca bir ekip sadece senin bebeginin rahati icin haril haril calisiyo.buna guven ve rahat ol
Spinali hic bilmiyorum ben cok kotu halde girdim doguma bisey sececek durumda degildim.o yuzden yorum yapmiyim.epidural rahatti onu biliyorum
Aman bu sefer keyifle ve saglikla girelim de doguma gerisi dert degil ya bi sekilde cikarip icerden veriyolar kucagimiza :)Öyle güzel anlattın ki heyecanlandım yemin ederim :)
Benim de acil olduğu için direk bayılttılar zaten oldu bittiye geldi gözümü açtığımda odamdaydım. Çoğu şey içimde kaldı.
gözlük yada lens izin vereceklerini sanmıyorum. Vücuda dışardan herşeyi yasak diye biliyorum ameliyat sonuçta. Ama sen yinede sor tabi.ayyycok guzel bu :) peki ben bsiey sorucam bende izlemek icin epidural istiyorum peki lensle girebilirmiyimki cunku ben normladenlens kullaniyorum gozlukla rahat edemem bide
çok güzel anlatmışsın bende genel olmuştum. Ama yinede korkarım sanırım genel olurumEpidurali taktiklari yerden hortum gibu bisey oluyo sanirim boynunun oraya bantliyolar,simdi nasil bisey filan deme hiic hatirlamiyorum :) odaya geldim epiduralden geliyorum diye bir hemsirw geldi boynumun yanina bisey bantlamislar onun icine igne yapti gitti o yuzden agri olmuyomus :) anlattigim cok sacma gelebilir ama valla havada ucuyodum mutlulukta o yuzden oturup o plastik parcasi ne diye incelemedim :)
Taburcu olurken cesitli agri kesici ve antibiyotik recete ediyo saatini asla kacirma emzirmende sakinca yok diyo ve mutlaka 3 lt su icmen gerekiyo ozellikle su kaybi cok oldugu icin agri oluyormus....azicik ruzgar esse basim agrir ama hic agri cekmedim sahsen ne dedilerae harfiyen yaptim.sakinlestirici vermiyolar ama oksijen v.s. hersey hasir bekliyo kortugunu hissettigin an seni uyutmamizi isteyebilirsin hissettigin her seyi soyle sana yardimci olalim demislerdi ki nefes alamiyorum dedigim saniye de maskeyi takip nefes alaviliyorsun bebegini cikardiklari icin icinde bosluk olustu o yuzden oyle hissediyosun sakinles nefesine odaklan rahatla....gayet guzel rahatlatiyolar .sonra hazirsan maskeni cikaralim tombik kizinla tabis dediler hemen cikardim zaten :) rahat gecirmen icin ne gerekiyosa yapiliyo yani bence hic kendini korkutma bastan...koca bir ekip sadece senin bebeginin rahati icin haril haril calisiyo.buna guven ve rahat ol
Spinali hic bilmiyorum ben cok kotu halde girdim doguma bisey sececek durumda degildim.o yuzden yorum yapmiyim.epidural rahatti onu biliyorum
yaa tup bebektede yumurta toplamada hersey yasakti ama o zaman lensli girmistim ve genel anestezi vermislerdigözlük yada lens izin vereceklerini sanmıyorum. Vücuda dışardan herşeyi yasak diye biliyorum ameliyat sonuçta. Ama sen yinede sor tabi.
Aman bu sefer keyifle ve saglikla girelim de doguma gerisi dert degil ya bi sekilde cikarip icerden veriyolar kucagimiza :)
Yani dedigim gibi basta sansini deneyebilirsin korkarsan zaten uyutuyolar bana oyle soylemislerdiçok güzel anlatmışsın bende genel olmuştum. Ama yinede korkarım sanırım genel olurum
Yani dedigim gibi basta sansini deneyebilirsin korkarsan zaten uyutuyolar bana oyle soylemislerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?