Maşallah cnmEvet canım buldum artık gerçekten içim çok ısındı. Allah razı olsunEmira SY ve LezzetliCipetpet cimden. Kadın baya ilgilendi sorular sordu tanımaya çalıştı. Eski tahlillerme baktı. Uzun zamandır ilk defa bukadar değerleri normal bi anne gördüm dedi :) hatta Ege ilk defa yüzünü gösterdi ve kıpır kıpırdı demekki o da sevdi doktorunu hatta doktor hareketli yüzünün fotoğrafını alıcam durmuyo dedi. hocam ilk defa size özel bişey ne yüzünü gösterir ne de hareket ederdi dedim yüzünü defalarca çekti eli hep çenesindeydi :)) herşey çok normal dedi rahim ağzını ölçtü, plesentama baktı bebeği inceledi maşallah sağlıklı dedi
706 gram olmuş tontişim
Hatta ilk defa bi hastanede doktorla konuşmaya başlar başlamaz kilom ve tansiyonum ölçüldü ..
arkadaşımda benden önce mesut beye gözüktü. Benle beraber oğluşumu görmek için bizim odaya girdi. Mesut beyi önceden de tanıyodu ama değiştirmeye karar verdi
Böyle işte kızlar.. ben şimdi pazara çıkıyorum işler bitmedi....
Benmki hiç sormuyodu canımBenim de henüz tansiyonum hiç ölçülmedi
Kilomu da arada soruyor
Allah razı olsun canım hepimizin inşallah :)Maşallah cnmgüzel haberlerin daim olsun
Afifenin çarşamba günü serviksi 22olmuştu. Dün de kasılmaları sancılı ağrılı olmuş. Bugün kendi derdimden arayıp soramadım kızcağızı. 28.haftaya girdi Allahın izni ile 30u görse içimiz rahatlıycak. Sen nasılsın?aydingelini canım Afife ne alemde?
İnan çok sevindim canım :) inşallah doğumlarımiz da böyle güzel geçer gerçekten nereida hanım çok güzel bir enerji veriyor iyi ki bulmusuzEvet canım buldum artık gerçekten içim çok ısındı. Allah razı olsunEmira SY ve LezzetliCipetpet cimden. Kadın baya ilgilendi sorular sordu tanımaya çalıştı. Eski tahlillerme baktı. Uzun zamandır ilk defa bukadar değerleri normal bi anne gördüm dedi :) hatta Ege ilk defa yüzünü gösterdi ve kıpır kıpırdı demekki o da sevdi doktorunu hatta doktor hareketli yüzünün fotoğrafını alıcam durmuyo dedi. hocam ilk defa size özel bişey ne yüzünü gösterir ne de hareket ederdi dedim yüzünü defalarca çekti eli hep çenesindeydi :)) herşey çok normal dedi rahim ağzını ölçtü, plesentama baktı bebeği inceledi maşallah sağlıklı dedi
706 gram olmuş tontişim
Hatta ilk defa bi hastanede doktorla konuşmaya başlar başlamaz kilom ve tansiyonum ölçüldü ..
arkadaşımda benden önce mesut beye gözüktü. Benle beraber oğluşumu görmek için bizim odaya girdi. Mesut beyi önceden de tanıyodu ama değiştirmeye karar verdi
Böyle işte kızlar.. ben şimdi pazara çıkıyorum işler bitmedi....
Allah'ın izniyle 30 u geçer bence ya, bir anda kısalma olmuyor zaten, bu kadar kısalma bile kaç hafta sürdü.Benmki hiç sormuyodu canım
Allah razı olsun canım hepimizin inşallah :)
Afifenin çarşamba günü serviksi 22olmuştu. Dün de kasılmaları sancılı ağrılı olmuş. Bugün kendi derdimden arayıp soramadım kızcağızı. 28.haftaya girdi Allahın izni ile 30u görse içimiz rahatlıycak. Sen nasılsın?
Ama fotoğrafı ile kendisinin alakası yok ben çok şaşırdım :) enerjisi ve konuşması çok güzel :) herşeyi en ince detaya kadar sormasına bayıldım.İnan çok sevindim canım :) inşallah doğumlarımiz da böyle güzel geçer gerçekten nereida hanım çok güzel bir enerji veriyor iyi ki bulmusuzhastane de bence livden daha temiz ve daha güzel :)
Yok yok çok şükür bi sorunumuz yok. Doktorda kararsızdım biliyosun sonunda bi doktor bulabildim. İnşallah bi sıkıntı çıkmaz artıkAllah'ın izniyle 30 u geçer bence ya, bir anda kısalma olmuyor zaten, bu kadar kısalma bile kaç hafta sürdü.
Çok şükür bizde yaramazlık yok, hayırdır görmedim sende sorun yok değil mi?
Ama fotoğrafı ile kendisinin alakası yok ben çok şaşırdım :) enerjisi ve konuşması çok güzel :) herşeyi en ince detaya kadar sormasına bayıldım.
Ve hastane istnyeden çok daha ferah ve hoş...
şeker yüklemesini de 75lik yapacakmış. D vitamini için kan ver hafta içi tekrar gel dedi. Bayram sonrası da şeker yüklemesi yapacak sanırım
Yok yok çok şükür bi sorunumuz yok. Doktorda kararsızdım biliyosun sonunda bi doktor bulabildim. İnşallah bi sıkıntı çıkmaz artık
Çınarlı fiyatlarıda iyiymiş canım. Reşat beye gidiyorsun değil mi?Teşekkürederim canım.
Çınarlıda muayne 80 tl Doğum ne kadar konuşmadım ama 2500 diye duydum.benim tahlillerim ege de yapıldı.önce çınarlıda randevum vardı orada muayne oldum bi şikayetim olmadığı için bir ay sonrasına randevu verdiler.ertesi gün ege hanıma gittim o birsürü tahlil test istedi işte şimdide 7 lökosit ve orta bakteri sonucu için üroloji görsün dedi.
Benim işler karışık canım. Şu an İzmir dışındayımdışındayım. Doktor seçersem de anca eylüle kalacak yani 30.hafta sonrasına. Eğer randevu vermezlerse ben haftamı söylemeyeyim değil mi?Kusum nacizane tavsiyem fikir olmasi acisindan ozelde istiyorsan en azindan bor doktora gorunmen.cogu hastane 20 haftanin uzerini kabul etmiyor...dun medikalden muhtemelen yanlis fiyat verdikleri icin hemen egepolu aradim cem beyden randevu almak icin.ayin 10 unda aradim 30 una randevu verdi saat secenegi bile yok 30 unda 9 bucuk istermisiniz yoksa eylul bilmem kac diyo....gebelik haftami sordu yeni daha dedim soylemedim yoksa randevu bile vermeye yanasmiyolar..
Evet canım Reşat beye gidiyorum.evet fiyat çok uygun hatta muayne 65 hasta katılım 15 onunla 80 yapıyor.Çınarlı fiyatlarıda iyiymiş canım. Reşat beye gidiyorsun değil mi?
Evet soyleme gebelik var mi diye soruyolar daha belli degil diyorum ben oyle aliyorum randevu.egepolde cem beye gidersen zaten eylule kadar randevular dolu simdiden alabilirsin.Benim işler karışık canım. Şu an İzmir dışındayımdışındayım. Doktor seçersem de anca eylüle kalacak yani 30.hafta sonrasına. Eğer randevu vermezlerse ben haftamı söylemeyeyim değil mi?
İnşallah canım hayırlı olsunAma fotoğrafı ile kendisinin alakası yok ben çok şaşırdım :) enerjisi ve konuşması çok güzel :) herşeyi en ince detaya kadar sormasına bayıldım.
Ve hastane istnyeden çok daha ferah ve hoş...
şeker yüklemesini de 75lik yapacakmış. D vitamini için kan ver hafta içi tekrar gel dedi. Bayram sonrası da şeker yüklemesi yapacak sanırım
Yok yok çok şükür bi sorunumuz yok. Doktorda kararsızdım biliyosun sonunda bi doktor bulabildim. İnşallah bi sıkıntı çıkmaz artık
Benim de henüz tansiyonum hiç ölçülmedi
Kilomu da arada soruyor
Benim doktorun karsisinda bi oda var. Nst ye orda baglaniliyor. Kapida muayene oncesi kilo ve tansiyon olcumu yapiniz yaziyor. Bende her gitmemde olcturup degeri doktorun odasindaki sekretere veriyorum. Olculmemesi cok tuhaf
Evet farkindayim canım dünden beri yazıcam fırsatım olmadı bastan okumayacalisiyorum hep gundemden geri kalmiyim diye tam yazıcam hep bisi cikiyo cok sukur iyiyiz korayla ugrasiyorum uykulari teke dusurduk gunduz o yuzden hic firsat vermiyo hep bi yerlerdeyiz evdn uzaklastiriyorum surekli yorulsun diye bide ayagi bırakmaya calisiyoruz inş basaricazda dun hic ayakta uyumadik kac gunduzleri arabayla eve donerken uyuya kaliyo beyefendi dun aksamda yanima yatirdim severken uyuyakaldi bu aksamda aynisini yapicaktik ama sikışmıs biraz uykuya aglama krizine girdi telden çizgi film izlicem diye bahane yaratıp aldım ayagima sallamadim ama uyuya kaldı şimdi gotürup yatiricam yatagina cok ugrastiriyo cok ilgi istiyo eee gunde 1 sefer uyuyuncada anca yemek isine giriyorum iyice yormaya basladi anlicagin sizler iyisiniz dunden beri bakiyorum hediyelikler konusulmus altinlar eurolar konusulmus bende hala bi haxirlik yok vaktimde yok haxirliga isimde yok cocuga bulamiyoruz esimde verdigi sözü tutmadı ama bugun iyi bi trip yedi benden şimdi iste gece arasın telefonuda açmicam böle işte canim ya parktayim ya cocuklu evlerde ya matkette ya da kaynanamlarda dedesiyle oynasin yoruldun diye hic boş durmuyorum gunde kac kapı yapiyoruz bilmiyorum yani millet diyo yaxik sana bu halinle bide kucaktan inmiyoo bugün bide tutturmus gobegimi isırcakmıs beyefendi kardesin aglar diyorum anlamiyoki kendide bebek dahaKozmogirl17 kuzum hic sesin cikmiyo iyimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?