- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Geçmiş olsun canım 24. Haftalarda benmde başıma geldi aynısı. 15 gün sürdü benim kanamam.. allaha şükür geçti gitti oğluna da sana da geçmiş olsun canımÇok şükür kanamam azaldı. Plesanta da oldu kanamam. Plesanta previa da normalden iki kat daha dikkat etmek gerekiyor. Oğlum bir gece önce ateşlenmişti. Onunla ilgilenirken kendime dikkat etmedim sanırım.
Bozma mıralini. Allah ın izniyle yokluna girer. Nete girip okuma. Luzumlu lızumsuz bir sürü bilgi var. Tam moral bozmalık
Maşallah size
Yazdılarmı bilmiyorum canım ama afife doğum yaptı ayın 1inde. Oğlu şuan ciğerleri gelişmediği için kendi başına nefes alamıyo ama düzelecek inşallah. Afife de sezaryen oldu onun ağrı sızısını atlatmaya çalışıyo Allahın izniyleAy gelmeye gelmeye valla konu cevaplamayida unutmusum.pullubiber benide merak etmissin cok tesekkur ederim demekki araniza girebilmisim bi ara tatildeydim daha sonra geldigimde kan pihtilasmasi enfeksiyondan dolayi erken dogum riskim bide kan degerlerim sekize dustugu icin kansizlik tedavisiyle falan bir aydir hastanede surekli onlarla ugrasiyorum o yuzden giremedim pek ama suanda cok sukur oglusumla iyiyiz gunlerimizi sayiyoruz. Tabi bi yandanda kansizlikla ilgli seruma devam ediyoruz benimde aklim hep @Afifecan daydi o nasil oldu diger herkes iyidir umarim sayfalari okuyamadim cok geride kaldim
Bende depend almayi düsünüyorum ama olduki sezeryan oldu dogumum diyelim kullanilir mi sezeryanda dikis oluyor ya. Ben pijama takimida alamadim o yuzden gecelik alcam kesik olursa acir gibime geliyo
Maşallah canım, ben aslında kaşar ve muz yemeye çalışıyorum büyütüyor diye ama bebişe değil de bana yarıyor galiba
herşey yolunda canım..sen nasılsın? iş yerinde ufak bir gerginlik olmuştu düzeldi mi herşey..GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ?
Aynen bu erkek anne ve babaları bu kadar uzak ve duyarsız oluyorlar, sözde yaparız ederiz iş icraata gelince fos- üç maymunu oynuyorlar. -Şimdiden odaya ne gerek vardı ? -sizin daha sağa sola borcunuz var önce onları kapatsaydınız. Sözde kv çocuğa birşeyler almış örmüş vs ama hepsi büyüyünce giydirilecek şeyler, hani bebek doğduğunda eme yarayacak ne aldın ? Ne yaptın ? Hiç.... bizde de ilk çocuk insan heves ediyor giyim kuşam fazla almamaya çalıştık, arabasını biz aldık, istanbuldan mobilya beğendik kapora verdik, her iki aileden de biner lira alalım çorbada tuzları bulunsun - ne tek tarafa ne bize yıkılsın dedik- kb ne gerek vardı diye eşimin ağzına tıkamış.. yapılacak olan masraf iki üç sene sonra gene yapılmış olacak- ne fark etti şimdi işimiz görülecek işte... çocuğun eşyaları koymaya kendi dolabımda bile yer yok..
Hadi geçtim bunları kv doğmamış çocuğa takılacak altınların geleceğine bile karar verdi (-bebeğin altınlarıyla araba alırmışız)
Nikah ta üç dört akrabaları dışında kimse gelmedi- düğün yapmadılar- bütün altınlar benim çevrem tarafından takıldı- eşimin babası balayında açıp eşime/ eşiminde bana baskısı sonucu bütün takılar onların yapmış olduğu borçlara gitti... dahası bileziklerim bedelli askerliğine gitti.. kendi ailesi tek kuruş borç ödememize yardımcı olmadığı gibi bizden kendilerine birşeyler bekliyorlar...
Vel hasılll ahtapotun sekiz kolu gibi kesip atsan diğerleri var, kopamayan bir bağ... bu şekilde yaşamaya devam ediyoruz... bütün bu olanlara rağmen sağlıklı bir hamilelik geçirmeye çalışıyoruz... sağlıkla kazasız bir şekilde doğurup - büyütmek nasip olsun cümlemize çocuklarımızı..
Evet herkesin bi sıkıntısı var gercekten yine halime sükür esimle iyiyim en önemlisi o. Diyorum ya normalde takmamda hormonlardan olsa gerek bi de cok yalniz kaldim bu ara bunaldim onunda etkisi var. Normalde soguk bi yapim vardir ama bu ara en ufak seye uzulup hickira hickira aglama modundayim. Bu arada sanada cok tesekkur ederim beni hormonlarimin etkisinden kurtardin :)) beklenti icinde olmam benim hatam.
Arada bi prüz çıkıyo canım düzeliyo sonra .. onun dışında Allaha şükür herşey yolundaherşey yolunda canım..sen nasılsın? iş yerinde ufak bir gerginlik olmuştu düzeldi mi herşey..
Benimde bu tarz dusunceler kafami cok kurcaliyo dedigin gibi gereksiz stresler. Benimde mantigim almiyo sacmalama diyorum aklen kendime ama sonra bi bakiyorum elimde bir pecete evde karanlik kuytu köseye cekilmisim agliyorumAmin az kaldı inşallah geçecek bu günler de diye diye avutuyorum kendimi . Uyumamak için bi sebep yok . Boğazımı biri sıkıyor gibi ağlamak istiyorum nefesim kesiliyor. Güzel şeylerle birlikte , düşünmek istemediğim ama aklımı tırmalayan kötü şeyler geçiyor içimden olabilecekler yüzünden gereksiz stres yaşanması gereken herşey yaşanacak oysa ki .
Uzerine polar sabahlik tarzi bisey diye düsündm bende. Hani kesik olursa acirmi bende bilmiyorum hangisi uygun olurkiBende sezaryen düşünüyorum ama gecelik almadık pijama takımı aldım gecelik mi olur ki acaba hava serin olcak çünkü donarım gecelikle gibi geldi bana
Aa rabbim ikisinide sifa versin insallah. Sen nasıl oldun canım hastanende karar veremiyodun en son insallah icine sineni bulmussundur bide is yeri sıkıntın kanaman falan vardı kanamalarını atlatıp dogum iznine cıkabildin miGeçmiş olsun canım 24. Haftalarda benmde başıma geldi aynısı. 15 gün sürdü benim kanamam.. allaha şükür geçti gitti oğluna da sana da geçmiş olsun canım
Yazdılarmı bilmiyorum canım ama afife doğum yaptı ayın 1inde. Oğlu şuan ciğerleri gelişmediği için kendi başına nefes alamıyo ama düzelecek inşallah. Afife de sezaryen oldu onun ağrı sızısını atlatmaya çalışıyo Allahın izniyle
ilk cümlende ben koptum. Gerçekten bu kaadar iyi özetlenebilirdi. İş saygıya gelince karşısındakinden geleneksel olmasını bekliyolar ama iş alıcı değil verici olmaya gelince mutlaka bir bahane var. Söz var icraat sıfır.Aynen bu erkek anne ve babaları bu kadar uzak ve duyarsız oluyorlar, sözde yaparız ederiz iş icraata gelince fos- üç maymunu oynuyorlar. -Şimdiden odaya ne gerek vardı ? -sizin daha sağa sola borcunuz var önce onları kapatsaydınız. Sözde kv çocuğa birşeyler almış örmüş vs ama hepsi büyüyünce giydirilecek şeyler, hani bebek doğduğunda eme yarayacak ne aldın ? Ne yaptın ? Hiç.... bizde de ilk çocuk insan heves ediyor giyim kuşam fazla almamaya çalıştık, arabasını biz aldık, istanbuldan mobilya beğendik kapora verdik, her iki aileden de biner lira alalım çorbada tuzları bulunsun - ne tek tarafa ne bize yıkılsın dedik- kb ne gerek vardı diye eşimin ağzına tıkamış.. yapılacak olan masraf iki üç sene sonra gene yapılmış olacak- ne fark etti şimdi işimiz görülecek işte... çocuğun eşyaları koymaya kendi dolabımda bile yer yok..
Hadi geçtim bunları kv doğmamış çocuğa takılacak altınların geleceğine bile karar verdi (-bebeğin altınlarıyla araba alırmışız)
Nikah ta üç dört akrabaları dışında kimse gelmedi- düğün yapmadılar- bütün altınlar benim çevrem tarafından takıldı- eşimin babası balayında açıp eşime/ eşiminde bana baskısı sonucu bütün takılar onların yapmış olduğu borçlara gitti... dahası bileziklerim bedelli askerliğine gitti.. kendi ailesi tek kuruş borç ödememize yardımcı olmadığı gibi bizden kendilerine birşeyler bekliyorlar...
Vel hasılll ahtapotun sekiz kolu gibi kesip atsan diğerleri var, kopamayan bir bağ... bu şekilde yaşamaya devam ediyoruz... bütün bu olanlara rağmen sağlıklı bir hamilelik geçirmeye çalışıyoruz... sağlıkla kazasız bir şekilde doğurup - büyütmek nasip olsun cümlemize çocuklarımızı..
Bende dogumu normal düsünüyorumda doktorda daha bisey demedi nolur nolmaz diye aklimdan gecirdim. hamile ic camasiri gibi mi oluyor giyinceBen normal doğum yaptim yanlış birşey soylemeyeyim ama bana sorun olmaz gibi geliyor çünkü bel lastiği çok yumuşak acıtacak gibi degil
işyerleri bunun için zaten hiç olmasa keşke ama tam anlamıyla dört dörtlük işyeri yok sanırım.. Çok şükür canım..Arada bi prüz çıkıyo canım düzeliyo sonra .. onun dışında Allaha şükür herşey yolunda
eslerdende pek bisey beklememek lazim aslinda onlar cok yüzeyseller bize göre :) atiyorum ben 4 zibin aliyosam ona gore 2 tane yeter ben abartiyorum :) aslinda her istedigimi alir cok ses cikaran biri degildir maasini gelip elime verir ama calismamak cok kötüymüs alisik olmayinca. Kendi kazancim yok suanda en ufak söze aliniyorum. hamileyken calismakta cok zor burda calisan cok arkadas var. Calismamakta psikolojik olarak yipratiyor insani ozellikle alisiksan calismaya zor geciyor.O hormonlar cok sey yaptiriyor adama emin ol :)) ama farketmen en guzeli esinle aran iyi olsun beklentin ondan olsun. Daha hizli atlatiliyor
Bende dogumu normal düsünüyorumda doktorda daha bisey demedi nolur nolmaz diye aklimdan gecirdim. hamile ic camasiri gibi mi oluyor giyince
eslerdende pek bisey beklememek lazim aslinda onlar cok yüzeyseller bize göre :) atiyorum ben 4 zibin aliyosam ona gore 2 tane yeter ben abartiyorum :) aslinda her istedigimi alir cok ses cikaran biri degildir maasini gelip elime verir ama calismamak cok kötüymüs alisik olmayinca. Kendi kazancim yok suanda en ufak söze aliniyorum. hamileyken calismakta cok zor burda calisan cok arkadas var. Calismamakta psikolojik olarak yipratiyor insani ozellikle alisiksan calismaya zor geciyor.
Amin canim hepimiz icin hayirlisi olsun. belki bunlar olabilir gbi gozukuyor cok sıkmadigi taktirde bisey olmaz heralde. aslinda eczaneye gittigimde sorayim bi onlar bilir. Her iki dogumdada kullanilabilecek bisey.En hayırlısı olsun canım. benim kullandığımin bel bölgesi komple lastik şeklindeydi. Markasını tam hatırlamıyorum aslında da depend sanki farklı.
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/...y6aCkAEujK-XMQxhwlBPPzUwGxulnu_q1UdEXZHtCgmEv
Benim kullandığım şöyle görunuyordu. Yukari kadar geliyordu aynı hamile külodu gibi.
Sen bunu anlatinca annemin taktikleri aklima geldiMutlaka oyledir. Sende bazi seyleri soylemeden al o zaman. Sonucta ortak yapilan bir cocuga hamilesin ve ihtiyaclari al yani. 5 al 3unu soyle zmaanla gorur. Esinin huyuna suyuna gore yontem gelistir. Bak bi tanidigim adam avukat ve karisi aileden zengin. Supurge bozulmus. O donemde istedigi supurge pahali esi ne gerek var demis evde 2 cocuk var kaliteli bisey almak istiyor. Gitmis firmayla elden anlasip taksit odemis. Supurgeyide balkondaki kapinin arkasina koymus ustunu de kucuk bezle ortmus. Bozuk olan ortada geziyo. Adam tam 2 yil sonra farketmis ama yeni alindigini anlamamis eskiden vardi saniyor hala. Kadin yalan soylemiyor adamin dikkatsizliginden faydalaniyo. Zaten gorunce de digerinj atip oburunu kullaniyor. Esine gore taktik gelistir calismiyorum diye kendini yeme. Sonucta hamilesin bebek bakacaksin calismiyosun bunlar normal seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?