2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Geçmiş olsun canım 24. Haftalarda benmde başıma geldi aynısı. 15 gün sürdü benim kanamam.. allaha şükür geçti gitti oğluna da sana da geçmiş olsun canım
Yazdılarmı bilmiyorum canım ama afife doğum yaptı ayın 1inde. Oğlu şuan ciğerleri gelişmediği için kendi başına nefes alamıyo ama düzelecek inşallah. Afife de sezaryen oldu onun ağrı sızısını atlatmaya çalışıyo Allahın izniyle

Bende depend almayi düsünüyorum ama olduki sezeryan oldu dogumum diyelim kullanilir mi sezeryanda dikis oluyor ya. Ben pijama takimida alamadim o yuzden gecelik alcam kesik olursa acir gibime geliyo

Ben normal doğum yaptim yanlış birşey soylemeyeyim ama bana sorun olmaz gibi geliyor çünkü bel lastiği çok yumuşak acıtacak gibi degil

Maşallah canım, ben aslında kaşar ve muz yemeye çalışıyorum büyütüyor diye ama bebişe değil de bana yarıyor galiba

Degisiyor iste beslenen bebek sen hicbosey yapmadan aliyo. Yemekten sonra 15 dk soluna yatmayi dene bi oda kilo aldiriyo deniyor. Bide yumurta sut peyniri bol tuket bebekleri en besleyen seyler bunlar cunku

Sanirim herkes bundan rahatsiz. Bisey yapilmayabilir yapmayabilirler ama yapilcak yada yapilmasi olasi seylerin planini kurmalari insanlari cildirtiyor. Ama ben bazi seylere de karsiyim. Mesela ailesi sana saygi duymuyorsa esinde sana deger vermeyip ailesinin akliyla hareket yapiyorsa neden cocuk yaptigini sorarim kisiye. Tamam evleniyosun bi hata oluyor cocuk neden... Bu konuya cok kiziyorum iste. Sana evine duzenine karisiyosa cocuguna da karisacak ve sen bunu goze alarak yapiyosun oldugu gibi kabullenmek disinda bir alternatifin yok ki. Erkekler neden eslerini daha cok onemsemez mesela. Kimse ailenden kop demiyor sil demiyor ama oburu de senin esin uzmemen gerekiyor. Insallah erkek cocuk annesi olacak arkadaslar guzel kendine yetebilen evlatlar yetistirir. Bagimli evlatlar yetistirmezler

O hormonlar cok sey yaptiriyor adama emin ol :)) ama farketmen en guzeli esinle aran iyi olsun beklentin ondan olsun. Daha hizli atlatiliyor

Benimde bu tarz dusunceler kafami cok kurcaliyo dedigin gibi gereksiz stresler. Benimde mantigim almiyo sacmalama diyorum aklen kendime ama sonra bi bakiyorum elimde bir pecete evde karanlik kuytu köseye cekilmisim agliyorum

Aa rabbim ikisinide sifa versin insallah. Sen nasıl oldun canım hastanende karar veremiyodun en son insallah icine sineni bulmussundur bide is yeri sıkıntın kanaman falan vardı kanamalarını atlatıp dogum iznine cıkabildin mi

ilk cümlende ben koptum. Gerçekten bu kaadar iyi özetlenebilirdi. İş saygıya gelince karşısındakinden geleneksel olmasını bekliyolar ama iş alıcı değil verici olmaya gelince mutlaka bir bahane var. Söz var icraat sıfır.

Ben normal doğum yaptim yanlış birşey soylemeyeyim ama bana sorun olmaz gibi geliyor çünkü bel lastiği çok yumuşak acıtacak gibi degil
Bende dogumu normal düsünüyorumda doktorda daha bisey demedi nolur nolmaz diye aklimdan gecirdim. hamile ic camasiri gibi mi oluyor giyince

O hormonlar cok sey yaptiriyor adama emin ol :)) ama farketmen en guzeli esinle aran iyi olsun beklentin ondan olsun. Daha hizli atlatiliyor
eslerdende pek bisey beklememek lazim aslinda onlar cok yüzeyseller bize göre :) atiyorum ben 4 zibin aliyosam ona gore 2 tane yeter ben abartiyorum :) aslinda her istedigimi alir cok ses cikaran biri degildir maasini gelip elime verir ama calismamak cok kötüymüs alisik olmayinca. Kendi kazancim yok suanda en ufak söze aliniyorum. hamileyken calismakta cok zor burda calisan cok arkadas var. Calismamakta psikolojik olarak yipratiyor insani ozellikle alisiksan calismaya zor geciyor.

Bende dogumu normal düsünüyorumda doktorda daha bisey demedi nolur nolmaz diye aklimdan gecirdim. hamile ic camasiri gibi mi oluyor giyince

En hayırlısı olsun canım. benim kullandığımin bel bölgesi komple lastik şeklindeydi. Markasını tam hatırlamıyorum aslında da depend sanki farklı.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/...y6aCkAEujK-XMQxhwlBPPzUwGxulnu_q1UdEXZHtCgmEv

Benim kullandığım şöyle görunuyordu. Yukari kadar geliyordu aynı hamile külodu gibi.

Mutlaka oyledir. Sende bazi seyleri soylemeden al o zaman. Sonucta ortak yapilan bir cocuga hamilesin ve ihtiyaclari al yani. 5 al 3unu soyle zmaanla gorur. Esinin huyuna suyuna gore yontem gelistir. Bak bi tanidigim adam avukat ve karisi aileden zengin. Supurge bozulmus. O donemde istedigi supurge pahali esi ne gerek var demis evde 2 cocuk var kaliteli bisey almak istiyor. Gitmis firmayla elden anlasip taksit odemis. Supurgeyide balkondaki kapinin arkasina koymus ustunu de kucuk bezle ortmus. Bozuk olan ortada geziyo. Adam tam 2 yil sonra farketmis ama yeni alindigini anlamamis eskiden vardi saniyor hala. Kadin yalan soylemiyor adamin dikkatsizliginden faydalaniyo. Zaten gorunce de digerinj atip oburunu kullaniyor. Esine gore taktik gelistir calismiyorum diye kendini yeme. Sonucta hamilesin bebek bakacaksin calismiyosun bunlar normal seyler

Amin canim hepimiz icin hayirlisi olsun. belki bunlar olabilir gbi gozukuyor cok sıkmadigi taktirde bisey olmaz heralde. aslinda eczaneye gittigimde sorayim bi onlar bilir. Her iki dogumdada kullanilabilecek bisey.

merhaba günaydın kızlar nasılsınız bugün
pullubiber nerelerdesin cnm hiç sesin çıkmıyor.
kızlar benim sağ gögüs altımda bi kaç zamandır bir bölgesinde uyuşukluk karıncalanma vardı dün kemik acısına dönüştü acıo hala da nedeni hakkında fikri olan var mıdır? çok pimpirikli oldum çıktm

Sen bunu anlatinca annemin taktikleri aklima geldi annemde calismiyor eve yeni bisry aldiginda hemen gostermez babamda hic farketmez zaten. bende ilk cocugumuz ya herseyi birlikte yapalim istiyorum ne alsam görsün istiyirum. Ondada o heycani görmek cok hosuma gidiyor. Mesela gecenlerde emzikle biberon siparis ettm internetten eve gelince gördü bununla mi doyacak simdi cok kücük ama bu fln diyo gözlerinn ici gülüyor. normalde aldigim seyleri bende haber vererek almam alinca görür genelde :)) oyle pek bisey demez. Cok gereklimiydi simdi der evet derim kapanir konu yani. Ama calismayinca cok gereklimiydi sorusu batiyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…