2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çiğ badem ve fındık da çok faydalıymış canım en güzelini yapmışsın, afiyet şifa olsun

Aynen bu erkek anne ve babaları bu kadar uzak ve duyarsız oluyorlar, sözde yaparız ederiz iş icraata gelince fos- üç maymunu oynuyorlar. -Şimdiden odaya ne gerek vardı ? -sizin daha sağa sola borcunuz var önce onları kapatsaydınız. Sözde kv çocuğa birşeyler almış örmüş vs ama hepsi büyüyünce giydirilecek şeyler, hani bebek doğduğunda eme yarayacak ne aldın ? Ne yaptın ? Hiç.... bizde de ilk çocuk insan heves ediyor giyim kuşam fazla almamaya çalıştık, arabasını biz aldık, istanbuldan mobilya beğendik kapora verdik, her iki aileden de biner lira alalım çorbada tuzları bulunsun - ne tek tarafa ne bize yıkılsın dedik- kb ne gerek vardı diye eşimin ağzına tıkamış.. yapılacak olan masraf iki üç sene sonra gene yapılmış olacak- ne fark etti şimdi işimiz görülecek işte... çocuğun eşyaları koymaya kendi dolabımda bile yer yok..
Hadi geçtim bunları kv doğmamış çocuğa takılacak altınların geleceğine bile karar verdi (-bebeğin altınlarıyla araba alırmışız)
Nikah ta üç dört akrabaları dışında kimse gelmedi- düğün yapmadılar- bütün altınlar benim çevrem tarafından takıldı- eşimin babası balayında açıp eşime/ eşiminde bana baskısı sonucu bütün takılar onların yapmış olduğu borçlara gitti... dahası bileziklerim bedelli askerliğine gitti.. kendi ailesi tek kuruş borç ödememize yardımcı olmadığı gibi bizden kendilerine birşeyler bekliyorlar...

Vel hasılll ahtapotun sekiz kolu gibi kesip atsan diğerleri var, kopamayan bir bağ... bu şekilde yaşamaya devam ediyoruz... bütün bu olanlara rağmen sağlıklı bir hamilelik geçirmeye çalışıyoruz... sağlıkla kazasız bir şekilde doğurup - büyütmek nasip olsun cümlemize çocuklarımızı..

Amin canım inşallah hayırlısıyla kavuşalim Yavrularimiza ozaman hiç biri umrumuzda olmayacak zaten.... Malesef ki hayat öyle verici oldugun ve bu keşfedildiği sürece hep birşeyler gidiyor maddi manevi .. evlatlarımız gelince sanırım varoluş sebebimiz olacaklar ve tek fedakarlığı artık onlara yapacağız

Evet herkesin bi sıkıntısı var gercekten yine halime sükür esimle iyiyim en önemlisi o. Diyorum ya normalde takmamda hormonlardan olsa gerek bi de cok yalniz kaldim bu ara bunaldim onunda etkisi var. Normalde soguk bi yapim vardir ama bu ara en ufak seye uzulup hickira hickira aglama modundayim. Bu arada sanada cok tesekkur ederim beni hormonlarimin etkisinden kurtardin :)) beklenti icinde olmam benim hatam.

Aynen öyle sende üzülme Allah yardim eder bebek arabasini bi bakarsin bi yerden geliverir onunda parasi. Allah gönlümüze göre versin :)

İyi yine cegrek takmis seninki sükret :) benimki ben size altin vermem hic edersinz dedi direk. Hic etmemizde dügünü kendimz yaptik takilari bankaya kredi borcumuza yatirdik o yani :) zaten bi eksigimiz kalmadi cok sükür. Biraz borcumuz kaldi cocukla nasil olur diye endiseleniyorum. kimsede olmayinca yanimizda basarabilirmiyiz bakabilirmiyiz hem maddi hem manevi olarak yalniziz esimle. Basimizda kuru bi kalabalik var sadece ici bos

aydingelini kizlar bu uykusuzluklariniz agri yüzündenmi yoksa sebepsiz mi? Ben 2 gündür toplamda 6 saat uyumusumdr oda yarim yamalak. Hic agrim sizimda yok bedenen cok rahatim ama uykum gelmiyor
Buda hamilelik cilvesi sanırım benimde uykum var bedenim ağır yorgun ama uyumamak için resmen direniyor gözlerim sinir oluyorum uykusuz dolaşmaya da hiç bana göre değil
Daha lohusalik var
Onu hiç düşünemiyorum zaten o süreç hemen bitsinnn çok aminnn

Benimde uyku duzenim degisti kizlar.gece uyuyamiyorum sabah namazina kadar sonrada 11 e kadar uyuyorum.halbuki sekizde uyanirdim hep.iyice duzen degisti.vucut bebege hazirlik yapiyor sanirim.gerci bizim okul baslicak onumuzdeki hafta iyice duzenimiz alt ust olacak cocuklar cocuklar yuzunden.hayirlisi bakalim.

Amin bitsin bian once gercekten 28 yildir aglamadigim kadar aglamisimdiraglamisimdir bende bu uykusuzluk sadece bende oluyor saniyodum psikolojim bozuldu heralde diye düsünüyodum. Bende ayni ya gozlerim yaniyo bedenim yorgun ama yok uyuyamiyorum

Depend hasta kilodu çok kullanışlı canım. Ben suyum geldiği andan itibaren kullandım çok rahat ettim. 3 paket filan kullandim sonra kanama azalinca gece boy orkid kullanmıştım.
Bende depend almayi düsünüyorum ama olduki sezeryan oldu dogumum diyelim kullanilir mi sezeryanda dikis oluyor ya. Ben pijama takimida alamadim o yuzden gecelik alcam kesik olursa acir gibime geliyo

Uyuyamamak cok kötü. Uykum var yorgunum ama uyuyamiyorum allah hepimize yardim etsin

Amin az kaldı inşallah geçecek bu günler de diye diye avutuyorum kendimi . Uyumamak için bi sebep yok . Boğazımı biri sıkıyor gibi ağlamak istiyorum nefesim kesiliyor. Güzel şeylerle birlikte , düşünmek istemediğim ama aklımı tırmalayan kötü şeyler geçiyor içimden olabilecekler yüzünden gereksiz stres yaşanması gereken herşey yaşanacak oysa ki .

Bende depend almayi düsünüyorum ama olduki sezeryan oldu dogumum diyelim kullanilir mi sezeryanda dikis oluyor ya. Ben pijama takimida alamadim o yuzden gecelik alcam kesik olursa acir gibime geliyo
Bende sezaryen düşünüyorum ama gecelik almadık pijama takımı aldım gecelik mi olur ki acaba hava serin olcak çünkü donarım gecelikle gibi geldi bana

Oy yarasın, şifa olsun annesi maşallah Alalım biz senden taktikleri, kaşar peyniri önemli mi diyorsun şimdi? Onu yiyeyim ben de madem, bizimki biraz zayıf sanki

Kaşar muz kilo aldıranlardan diye duymuştum canım :) ceviz haşlanmış yumurta her gün yediklerimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…