Ay gelmeye gelmeye valla konu cevaplamayida unutmusum.
Merhaba Kızlar çok aktif değilim grupta arada girip okuyorum .doktor kontrolünden geldim ve moralim çok bozuk. Buraya yazmak istedim. Suyumun fazla olduğunu söyledi doktor. Şeker hastalığına yatkınlığı olanlarda oluyomuş genelde. Erken Doğum riski oluyomuş moralim bozuldu çok. Bu 2.gebeliğim ilkinde şeker yüklemesi yapmıştım Bunda yapmadım. Yapsaydın keşke falan dedi benim gibi olan var mı aranızda ilk defa duydum suyun fazlalığını da bilgisi olan paylaşabilir mi
Kizlaar doktordan geldik.
Benim kizcenin masallahi vardi ve yine uyuyordusasirdik mi HAYIIIR
Ben sata gore 28+2yim. Doktorda kizim 30+2 cikti. Kilosu 1530 gram kizcemin. Kafa buyuk dedi doktorum sonra tum vucut iri deditosbik bi kizim var masallah ona
Sekerim olmadigi icin gelisimden suphe duymadi herseyi suyu fln iyi cikti. Bas asagi pozisyondaydi. Ve 2 hafta sonra tekrar gel dedi ileri oldugu icin. Cok rahatladim cok sukur. Yuruyusleri artik yapabilirsin dedi marketleri gez hergun dedi
Umarım tekrarlamaz. Oğlunuz da daha iyidir inşallah.Bugün taburcu oldum. Kanamam kesilmedi ama koyulaştı ve azaldı. 10 gün rapor verdi dr. Yatıp dinleneceğim. Allah om kimseye yaşatmasın. Çok zordu vakitsiz zamansız o kanamayı görmek. Allah ın izniyle inşallah bir daha yaşamadan doğuma gidebilirim. Dualarınız desteğiniz için teşekkür ederim
Sizin kızlar bizim oğlanları dövecek anlaşıldı :))Canım benim de fazla 1 ayı geçti.bugun daha iyi dedi suyu eskisine göre.unlu şekerli mamullerden mumkun mertebe uzak kalmak gerekiyor
MasaAllah canımbu kızlara noluyor böyle.ben de 32+2 deyim.benim kızın kafası baya büyük çıktı 37 kadar 2200 gram olmuş. Büyüklüğünu takip edicek diğer taraflar da olduğum haftadan büyük velhasıl bizimki de iri bsy galiba böyle seyrederse sezeryan dedi.hakkimizda hayırlısı
Sizin kızlar bizim oğlanları dövecek anlaşıldı :))
Çok çok memnundum yanındayken gayet sevecendi de işte ters anına geldim sanırım ama doğumda da ters anına gelme ihtimaliyle doğurma düşüncesi gerdi. Allah hepimizi insancıl doktor, hemşire ve ebelerle karşılaştırsın ve sağlıklı bir şekilde şu süreci tamamlamak nasip olsun inşallah canımCanım dr.unu değiştirmekle en iyisini yapmışsın inşallah yeni dr. iyi olacak doktor olunca insan olunmuyor maalesef insan olmak mesleğini sevmek apayrı keşke bütün dr.lar aynı düzey ilgili olsa.. allah iyilerle karşılaştırın hepimizi
Oyuncak bebeğine giydirirsin annesi :)Ay canım korkuyorum aldıklarım olmayacak diye
Ayrıca bu kızlarla nedir çektiğimiz canımTententen bizim kız da göstermedi kendini.temmuzdan beri yuzune hasret kaldık kardeşim de diyor az kaldı canli kanlı gorucen yakında
Kizlaar doktordan geldik.
Benim kizcenin masallahi vardi ve yine uyuyordusasirdik mi HAYIIIR
Ben sata gore 28+2yim. Doktorda kizim 30+2 cikti. Kilosu 1530 gram kizcemin. Kafa buyuk dedi doktorum sonra tum vucut iri deditosbik bi kizim var masallah ona
Sekerim olmadigi icin gelisimden suphe duymadi herseyi suyu fln iyi cikti. Bas asagi pozisyondaydi. Ve 2 hafta sonra tekrar gel dedi ileri oldugu icin. Cok rahatladim cok sukur. Yuruyusleri artik yapabilirsin dedi marketleri gez hergun dedi
Canım benim de fazla 1 ayı geçti.bugun daha iyi dedi suyu eskisine göre.unlu şekerli mamullerden mumkun mertebe uzak kalmak gerekiyor
MasaAllah canımbu kızlara noluyor böyle.ben de 32+2 deyim.benim kızın kafası baya büyük çıktı 37 kadar 2200 gram olmuş. Büyüklüğünu takip edicek diğer taraflar da olduğum haftadan büyük velhasıl bizimki de iri bsy galiba böyle seyrederse sezeryan dedi.hakkimizda hayırlısı
Canım diğer arkadaşlarda açıklamış. Rahmin sertleşiyo genellikle sağ yada sol tarafta yukarı doğru tepecik gibi sert bisey oluşuyor elinle dokunduğunda da rahmin sertliğini hissedebiliyosun yaklaşık 15 20 sn kasili kaliyo sonra gevsiyo kendi kendine. Kasildigini hissediyosun ama acı verici bisey değil. Benim dünkü kasılmaların çok lira aralıklı ve arada da sancılı olunca panik oldum. Normalde anlattığım şekilde olması önemsiz yalancı doğum kasılması diye geciyo rahim doğuma hazırlık yapiyo bi şekilde ara ara kasılarak
Sen de benim gibisin demekki. Ben de kasılmalarla dolu bi hamilelik yaşıyorum
Bu bahsettigin kasılma iste canım. Gerçek doğum kasilmalarinda bunların dozu artıp bide keskin sancılar eşlik ediyo
Anlattığın kasılma iste canım
Sola yattığımda bebek sola toplanıyor sğa yattığımda sağa toplanıyor bu kasılma değil demi yer çekiminden kaynaklı diye düşünüyorum. Sizde de öyle oluyor mu
Oyuncak bebeğine giydirirsin annesi :)
Benimki yuzunu gosteriyo canim ama uyuyo. Soyle hareketli hic gormedim. Hep uyuyo. Uyuyarak buyuyoilk yakaliyo sonra totosunu gosteriyo sipa. Amaan dogumdan sonra gorcez artik. Esim cok meraklidir kime benzicek acaba diye sorup duruyo dedim ben disinda herkese benzeyebilir tasiyicilik yapiyorum burada
Oyy kızlar sizin fıstıklara kocaman bir maşallah
Okurken yüzümde kocaman gülücük oluştu, ne kadar büyümüşler çok şükür
Oy yarasın, şifa olsun annesi maşallahOluyor canımgece boyu bı sagdayim bı soldayim belli sureden sonra rahatsız oluyorum mecburen dönüp duruyorum sabaha kadar :)
Ya deme öyle:)))
Ay canım bı ara doktor renkli açtı ama bsy göremedim.gorunur olsaydı verirdi heralde fotosunu. Elime yine baş karın bacak bilgisi geçtibizim ki tam nazlı onu anladım. Cinsiyet geç öğrendim hanımefendi kendini göstermiyor doğunca nolucak bilmiyorum
Sağol teyzesi :) ya büyüyoruz öyle böyle.yedigim kaşarlar etkisini gösteriyor sanırımannem yeme artık diyor :))))
Bütün minnaklara masaAllah Rabbim bize bagislasin hayırlı doğumlar nasip etsin
Oy yarasın, şifa olsun annesi maşallahAlalım biz senden taktikleri, kaşar peyniri önemli mi diyorsun şimdi? Onu yiyeyim ben de madem, bizimki biraz zayıf sanki
Oluyor canımgece boyu bı sagdayim bı soldayim belli sureden sonra rahatsız oluyorum mecburen dönüp duruyorum sabaha kadar :)
Ya deme öyle:)))
Ay canım bı ara doktor renkli açtı ama bsy göremedim.gorunur olsaydı verirdi heralde fotosunu. Elime yine baş karın bacak bilgisi geçtibizim ki tam nazlı onu anladım. Cinsiyet geç öğrendim hanımefendi kendini göstermiyor doğunca nolucak bilmiyorum
Sağol teyzesi :) ya büyüyoruz öyle böyle.yedigim kaşarlar etkisini gösteriyor sanırımannem yeme artık diyor :))))
Bütün minnaklara masaAllah Rabbim bize bagislasin hayırlı doğumlar nasip etsin
Kasar muz kilo aldiriyo deniyo canim ama ben yemedim cocugum kendi kendine kasar muz uretmis
Oy yarasın, şifa olsun annesi maşallahAlalım biz senden taktikleri, kaşar peyniri önemli mi diyorsun şimdi? Onu yiyeyim ben de madem, bizimki biraz zayıf sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?