2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ay gelmeye gelmeye valla konu cevaplamayida unutmusum. pullubiber benide merak etmissin cok tesekkur ederim demekki araniza girebilmisim bi ara tatildeydim daha sonra geldigimde kan pihtilasmasi enfeksiyondan dolayi erken dogum riskim bide kan degerlerim sekize dustugu icin kansizlik tedavisiyle falan bir aydir hastanede surekli onlarla ugrasiyorum o yuzden giremedim pek ama suanda cok sukur oglusumla iyiyiz gunlerimizi sayiyoruz. Tabi bi yandanda kansizlikla ilgli seruma devam ediyoruz benimde aklim hep Afifecan daydi o nasil oldu diger herkes iyidir umarim sayfalari okuyamadim cok geride kaldim

Canım benim de fazla 1 ayı geçti.bugun daha iyi dedi suyu eskisine göre.unlu şekerli mamullerden mumkun mertebe uzak kalmak gerekiyor

MasaAllah canım bu kızlara noluyor böyle.ben de 32+2 deyim.benim kızın kafası baya büyük çıktı 37 kadar 2200 gram olmuş. Büyüklüğünu takip edicek diğer taraflar da olduğum haftadan büyük velhasıl bizimki de iri bsy galiba böyle seyrederse sezeryan dedi.hakkimizda hayırlısı

Umarım tekrarlamaz. Oğlunuz da daha iyidir inşallah.

Sizin kızlar bizim oğlanları dövecek anlaşıldı :))

Çok çok memnundum yanındayken gayet sevecendi de işte ters anına geldim sanırım ama doğumda da ters anına gelme ihtimaliyle doğurma düşüncesi gerdi. Allah hepimizi insancıl doktor, hemşire ve ebelerle karşılaştırsın ve sağlıklı bir şekilde şu süreci tamamlamak nasip olsun inşallah canım

Sola yattığımda bebek sola toplanıyor sğa yattığımda sağa toplanıyor bu kasılma değil demi yer çekiminden kaynaklı diye düşünüyorum. Sizde de öyle oluyor mu

Ayrıca bu kızlarla nedir çektiğimiz canım Tententen bizim kız da göstermedi kendini.temmuzdan beri yuzune hasret kaldık kardeşim de diyor az kaldı canli kanlı gorucen yakında

Benimki yuzunu gosteriyo canim ama uyuyo. Soyle hareketli hic gormedim. Hep uyuyo. Uyuyarak buyuyo ilk yakaliyo sonra totosunu gosteriyo sipa. Amaan dogumdan sonra gorcez artik. Esim cok meraklidir kime benzicek acaba diye sorup duruyo dedim ben disinda herkese benzeyebilir tasiyicilik yapiyorum burada

Oyy kızlar sizin fıstıklara kocaman bir maşallah

Okurken yüzümde kocaman gülücük oluştu, ne kadar büyümüşler çok şükür

Teşekkür ederim açıklama için

Sola yattığımda bebek sola toplanıyor sğa yattığımda sağa toplanıyor bu kasılma değil demi yer çekiminden kaynaklı diye düşünüyorum. Sizde de öyle oluyor mu

Oluyor canım gece boyu bı sagdayim bı soldayim belli sureden sonra rahatsız oluyorum mecburen dönüp duruyorum sabaha kadar :)

Oyuncak bebeğine giydirirsin annesi :)

Ya deme öyle :)))

Ay canım bı ara doktor renkli açtı ama bsy göremedim.gorunur olsaydı verirdi heralde fotosunu. Elime yine baş karın bacak bilgisi geçti bizim ki tam nazlı onu anladım. Cinsiyet geç öğrendim hanımefendi kendini göstermiyor doğunca nolucak bilmiyorum

Oyy kızlar sizin fıstıklara kocaman bir maşallah

Okurken yüzümde kocaman gülücük oluştu, ne kadar büyümüşler çok şükür

Sağol teyzesi :) ya büyüyoruz öyle böyle.yedigim kaşarlar etkisini gösteriyor sanırım annem yeme artık diyor :))))
Bütün minnaklara masaAllah Rabbim bize bagislasin hayırlı doğumlar nasip etsin

Oy yarasın, şifa olsun annesi maşallah Alalım biz senden taktikleri, kaşar peyniri önemli mi diyorsun şimdi? Onu yiyeyim ben de madem, bizimki biraz zayıf sanki

Senin kiz bayagi nazli canim. Benim kiz arsiz azcik ayrintilida acti herseyini en ince detayina kadar gosterdi valla

Oy yarasın, şifa olsun annesi maşallah Alalım biz senden taktikleri, kaşar peyniri önemli mi diyorsun şimdi? Onu yiyeyim ben de madem, bizimki biraz zayıf sanki

Cnm benim bebiş de ileri de kilo olarak. Bende kaşar muz yiyorum ama nadir. Benim canım çekerek sabah akşam yediğim çerez. Sabah kahvlatıda minumum 3 ceviz ve sayamadığım kadar çiğ badem ve çiğ fındık. Diyetisyen günlük 10 badem 10 fındık gibi yazmıştı ama ben rahat iki katını yedim. 1 haftadır yemiyorum. Bakalım pazartesi ne kadar olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…