ya nasıl hamilesin yaa benm kollar bacak kadar oldu
Cok cok gecmis olsunAy gelmeye gelmeye valla konu cevaplamayida unutmusum.pullubiber benide merak etmissin cok tesekkur ederim demekki araniza girebilmisim bi ara tatildeydim daha sonra geldigimde kan pihtilasmasi enfeksiyondan dolayi erken dogum riskim bide kan degerlerim sekize dustugu icin kansizlik tedavisiyle falan bir aydir hastanede surekli onlarla ugrasiyorum o yuzden giremedim pek ama suanda cok sukur oglusumla iyiyiz gunlerimizi sayiyoruz. Tabi bi yandanda kansizlikla ilgli seruma devam ediyoruz benimde aklim hep @Afifecan daydi o nasil oldu diger herkes iyidir umarim sayfalari okuyamadim cok geride kaldim
Agri hakkinda fikrim yok ama benimde her yerim agriyo artik...son kontrolun ne zamandi yeni gelisme var mi bende seni merak etmistimmerhaba günaydın kızlar nasılsınız bugün
pullubiber nerelerdesin cnm hiç sesin çıkmıyor.
kızlar benim sağ gögüs altımda bi kaç zamandır bir bölgesinde uyuşukluk karıncalanma vardı dün kemik acısına dönüştü acıo hala da nedeni hakkında fikri olan var mıdır? çok pimpirikli oldum çıktm
tadını çıkarana kadar içimden çıkaracam ha gayretTakma yaa artik son aylar tadini cikar
Canım çok kilo almak annenin hareketlerini de kısıtlıyor ya ondan söylemiş olabilir doktorun. Son aylar evde olursun hareketini arttırırsın, normal Doğum da yaparsın inşallah hayırlısıyla korkma .ya bende ona kızıyorum ya millet 25kg ile 3350 kg doğum yapmış normal. beni bu niye korkutuyo ki
bu ayın sonunda daha çok var malesef kiAgri hakkinda fikrim yok ama benimde her yerim agriyo artik...son kontrolun ne zamandi yeni gelisme var mi bende seni merak etmistim
Aynisi bana da oluyor canim ne tarafima yatsam bebek orda kipir kipirSola yattığımda bebek sola toplanıyor sğa yattığımda sağa toplanıyor bu kasılma değil demi yer çekiminden kaynaklı diye düşünüyorum. Sizde de öyle oluyor mu
Mesela sola yatıp sırt üstü uzandığımda sol tarafım şiş duruyor sonra düzeliyır karnım. Sonra sağa yatıp sırtüstü yatış pozisyonuna döndüğümde sağda bir top oluyor sanki sonra düzeliyor. Bu normal miAynisi bana da oluyor canim ne tarafima yatsam bebek orda kipir kipir
Ayna da bacaklarimaya nasıl hamilesin yaa benm kollar bacak kadar oldu
Normaldir heralde canim ama aynisi bana da oluyor yaniMesela sola yatıp sırt üstü uzandığımda sol tarafım şiş duruyor sonra düzeliyır karnım. Sonra sağa yatıp sırtüstü yatış pozisyonuna döndüğümde sağda bir top oluyor sanki sonra düzeliyor. Bu normal mi
Çok güzel olmuş canım güle güle kullan inşallahEki Görüntüle 2188315 Eki Görüntüle 2188316 Tacımız ve terliğimiz hazır bende normal doğum yapmış biri olarak söylüyorum sakın korkmayın sadece son 1saati biraz zor gerisi kolay ama 1saatten sonra da gayet rahat hemen kalkıyorsun umarım bu da normal olur gerçi bizimki de ters henüz
Çok güzel olmuş canım, güzel günlerde kullan inşallahEki Görüntüle 2188315 Eki Görüntüle 2188316 Tacımız ve terliğimiz hazır bende normal doğum yapmış biri olarak söylüyorum sakın korkmayın sadece son 1saati biraz zor gerisi kolay ama 1saatten sonra da gayet rahat hemen kalkıyorsun umarım bu da normal olur gerçi bizimki de ters henüz
Sağol canım tüm kuzular sağlıkla doğsun inşallah da kullanalımÇok güzel olmuş canım güle güle kullan inşallah
Âmin inşallah canımÇok güzel olmuş canım, güzel günlerde kullan inşallah
Nerde çokluk orada pislik canım. hoş ben diğer iş yerlerimde çok mtlu huzurluydum patronlar sıkıntıydı ama çalışanlar arasında ilk defa burada böyle bişey oldu ama olsun. 3 hafta kaldı sonrası yok zaten :)
Ne güzel moral oluyor bize sizinki gibi yorumlar. inşallah isteyenler kolaylıkla normal doğum yapabilirler. Ben de çok istiyorum kısmet olursa. 30. haftadayım dönmüş benim bebeğim çok sevindim bunu duyunca. İnşallah seninki de döner en kısa zamanda.
Peki bir şeyi merak ediyorum ben. Epiduralli normal doğumda hissemediğin için ıkınmakta zorluk çekliyor diyorlar. Bu sana zorluk yarattı mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?