2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ay şimdiden başladı ihtiyaçlar çifter çifter olmaya. Bebeğe nevresim aldık bu seferde abisinede mecbur aldık yatağa geçirdiğimiz için beşikte bebeğe kaldı. Annemde diyor zaten o yüzden ikinciyi yapmıyorlar. Herşeyden çift çift alcaz artık iki mont iki bot Nese Allah sağlık sıhhat versin de imkanı yaratıp alıyor insan :)))

Cok cok gecmis olsun

Agri hakkinda fikrim yok ama benimde her yerim agriyo artik...son kontrolun ne zamandi yeni gelisme var mi bende seni merak etmistim

ya bende ona kızıyorum ya millet 25kg ile 3350 kg doğum yapmış normal. beni bu niye korkutuyo ki
Canım çok kilo almak annenin hareketlerini de kısıtlıyor ya ondan söylemiş olabilir doktorun. Son aylar evde olursun hareketini arttırırsın, normal Doğum da yaparsın inşallah hayırlısıyla korkma .

Agri hakkinda fikrim yok ama benimde her yerim agriyo artik...son kontrolun ne zamandi yeni gelisme var mi bende seni merak etmistim
bu ayın sonunda daha çok var malesef ki doktorumu aradım saglık ocagı tahlıller yapmıstı sonuclarını yolladım hemde agrımı soyledım d vıtamını yaga baslamamı istedi birde b 12 verdi ağrım içinde normal dedi. ama içim nedense huzursuz şu zaman a gelmemiş olsaydım doktorumu değiştirirdim. az kaldı sabredelim ağrılar da insan yoruluo tahammülsüzleşiyor ama napalım şükür buna da

Normaldir heralde canim ama aynisi bana da oluyor yani

Ya kızlar iyi geceler..Dünden beri hemoroid belasıyla uğraşıyorum..34 yıldır bilmediğim seyi şimdi yaşıyorum..kaldı ki hiç kabız olmadim..Peki neden oldummm??? Otursam kalkamıyorum, kalksam oturamıyorum ve de kanıyor..Var mı tavsiyesi olan???

Selamlar tatlı anneler :) bende arada yorum yapabiliyor ve okuyarak takip ediyor faydalanıyorum yazdıklarınızdan.Öncelıkle az kaldı insallah Alla hepımıze bu son aylarda son zmanlarda kolaylıklar sıfalar kolay ve saglıklı dogumlar nasıp etsın.Güzellıkle alalım evlatlarımızı kucagımıza:)
Benim sizlere bir sorum olacak doğum hastanesi konusunda.İnternette arastırdım pek bişey bulamadım..
Ben mümkün olduğunca devlet hastanesinde doğum yapmak istiyorum ama bununla da kalmayın kadın doktor ile olsun istiyorum :) Problem anında , uzmanlık tecrubesine göre ihtiyacım oldugunda erkek doktorlada dogum yapablirim ama cok sukur suan hersey normal.ve ben bu sekılde daha rahat edecegıme ınanıyorum.
- Sami ulus hastanesi turgut özal yerleşkesinde kontrole gittim. Ama orada rastgele 'o gun kim nöbetçiyse' olayından dolayı rahat edemedim.
-Zekai tahir de bir doktorla anlaşıp doğumuna da o doktorun gelebildiğini söyleyenler oldu ama bunun hakkında nasıl net bilgi alacağım.. Sanırım rısklı gebelıklerde tercıh edılebılen bır durummus bılgısı olan var mı?
- Etlik zubeyde hanım hastanesinde de tanıdık olur ıse boyle bır durum olabilecegını duydum bugun yıne, lakın kımden bılgı alacagım yıne mechul :)
- HAcettepe hastanesinde de hocaların uygun fıyatlar ıle dogum yaptırdıgını okudum ama hala guncel mı yahut nerden bılgı alabılırım yıne mechul.
- Bunlardan cevap alamaz ısem şartları zorlayıp Sincan Lokman hekım hastanesınde Pakıze Hanım ile görüşmeyi düşünüyorum, ama orası da doğum anında aksı bır durumda donanımlı hastanelere uzak diye endişeleniyorum.

Bu konularda guncel bılgısı olan varsa benımle de paylaşmanızı rica ediyorum arkadaslarım: Sevgilerimlen juyurun :)

Benim isyerimde oyle. O kadar lanetlerki ben boyle insanlar gormedim son 10 gunumdu benimde bugun mudur delirtti beni sabah sabah. Aradim bende doktorumu 10 gun rapor yazdi bana cat die koydum. Dogumdan sonra donmeyecegimi bildikleri icin resmen mobbing yapiolar. Allah sorsun hesabini hepsinden cektirdikleri stres sikinti yanlarina kalmasin.

Ben ilk dogumumda epidurali cok istemistim. Ama acilma sancisindan cok dogurmakta zorlandim. Gerci benim durumum farkliydi. Plesantam ayrilmadi vebbir tur kordon vardi boynunda. O yizden cok zor geldi bebek. Epidural alsaydim daha da zor olacagini soyledi doktor. Ama epiduralle cok kolay dogum yapan arkadaslarimda oldu. Biraz kismet isi sanirim. Suanki doktorum. Normal dogumda yine ayni sikintilari yasayabilecegimi soyluyor. Acikcasi cok fazla riske girmek istemiyor. Cunku komplikasyonu sikintili bi durum kanamayi durduramama ihtimalleri var. Ancak ben yinede normal dogum istiyorum. Neden bilmiorum. Kizim bu hafta dondu o donmeseydi belki mecbur kalacaktim. Saglikla kavusalimda aslinda cok onemli degil normal sezeryan. Akisina birak sende. Dogum bence uzerine cokda dusunulmemesi gereken bi durum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…