2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Tam aksine amniyon sıvın fazla ve bebek iri şekerden olabilir dedi Dr ...dün daha çoktu bugün 25 ile 40 arasında çıkıyor sanci

Aaaa hadi ya o halde neden serum veriyor hakikaten acaba... Neyse en azından sancı azalmış şükür. Peki düzenli derken kaç dakikada bir geliyor?

Bende daha yapmadım cnm ev temizlenecek bebeğin çamaşırları yıkanacak ve hastane çantası hazırlanacakcalisiyorum öğretmenim bu hafta son insallah izne çıkınca hallederim hepsini diye dusunuyorum

İyi mi yaptık kötü mü yaptık bilmiyorum ki :)
İkinci olmanın verdiği rahatlık da var galiba bende. Ablasından çoğu şeyimiz var aslında. Sıcaktan da yapasım gelmiyor açıkçası :)

Doktorum hastaneden ayrıldı diye başka doktordan bugüne randevu almıştım internetten o da olmamış, pazartesine kaldı. Eşimin rüyasına girmişim erken Doğum oluyormuş. Çok mu şikayet ediyorum nedir; diye diye erken doğuruyordun diyordu :))

Kıyamaz bence bebeğe Salih ama anacığını rahat bırakmayabilir. Benimki de oyuncaklarıyla oynar belki diyorum uzanıyorum ya kafamda ya belimde dıgıdık yapıyor :)

İnşallah kıyamaz diye ümit ediyorum ben de ama bilmiyorum beni severken bile haşin seviyor, oyuncaklarla oynarken sağa sola fırlatıyor kırıyor inşallah kardeşine böyle sert davranmaz... Hadi yaa Salih de aynen ne zaman uzansam veya otursam mutlaka üstüme çıkıyor ben bebegi emzirirken de kesinlikle gelip kafama oturacak ona eminim yani

Dün evde tartıldığımda 74.8 dim bugün 73.7 bir günde 1 kilo kaybı korkuttu. (İyi bir tartım var hata olması mümkün değil. Tanita marka pro bir tartı.) Acaba amniyotik sıvı mı azaldı diye endişe ediyorum. Dün akşam da yumurta beyazı gibi akıntı geldi. Doktorum kanlı olursa ve sancı başlarsa hemen haber ver dedi. Of yarın 34.haftama giriyorum daha erken inşallah erken gelmez. Oğlumda bu hafta doğmuştu ve Allah biliyor çektiğim sıkıntıyı.

Ya ben eşimden neredeyse 10kilo kadar daha şişmanım şu an. Ne yapablirim yani böyle beğendi böyle aldı zaten hiçbir zaman dal gibi ince olmadım ki ben. Ağzını açamaz bana kilo konusunda ki kendisi için bile göbeğim çıktı dememesi konusunda anlaştık. Ne kadar takarım kilomu, moralim ne kadar bozuluyor biliyor çünkü... Dedim doğumdan sonra iki üç ay daha müsaade et bana, sonra beraber veririz kiloları...

Önceden söylediği güzel şeylere bile bozulabiliyorum şimdilerde. Yemeği bol domatesli, salçalı sever mesela. Öyle yaptığımda "ohh yemek de karım da tam benlik yaa" der her seferinde ama hamileyken bir iki kere o lafına bile bozuldum yani eşime belli etmesem de, aman hamile kadının kilosuyla ilgili şaka mı yapılır zaten ya

evet ya bide aç karna tartılır insan ben yemek yeyip gidiyorum üstüne okadar su içiyorum kılığım kıyafetim ediyo 2 kg ama o halimle bile almıştım yani kadına suç bulmayayım şimdi

Eh biraz küçük kardeşler patates çuvalı muamelesi görüyor yapacak birşey yok. Arada biz de kaynarız. :)

İnşallah da yoktur öyle birşey ilki öyle oldu diye olmaz. Getirmeyelim aklımıza.

Eh biraz küçük kardeşler patates çuvalı muamelesi görüyor yapacak birşey yok. Arada biz de kaynarız. :)

İnşallah da yoktur öyle birşey ilki öyle oldu diye olmaz. Getirmeyelim aklımıza.
İnşallah adet sancısı gibi kasıklarımda hafif bir ağrı var hep uzanıyorum. İnşallah 36 yı göreceğim bu sefer.

Benim de sancım çıktı ve aynı serumdan taktılar canım. Sonra kafam uykulu olmaya başladı falan. Bence içine başka bir şey de koymuş olabilirler.

Benim de sancım çıktı ve aynı serumdan taktılar canım. Sonra kafam uykulu olmaya başladı falan. Bence içine başka bir şey de koymuş olabilirler.
Şimdi nasılsın peki?bende de bi bitkinlik oldu ama o kadar bunalmistim ki hemşireye içine başka birşey koydunuz mu diye sormadan çıktım odadan

Peluşlar bebeklere pek de iyi gelmiyor ama çok güzeller

Canım bir tarafını pamuklu kumaş yapacağım. Peluşlar tüy dökmüyor. Dikkat etmeye çalışıyorum. çoğu tulumların için de de kullanılıyor aslında. Tabi biraz büyüyünce kullanırım. Hazır olsun.

Hayirli haftasonlari hanimlar nasilsinizz???

Sancisi olanlar ve hasta olanlar tez vakitte iyilesir insallah dikkat edin kendinize. Bir haftadir hastayim antibiyotik kullaniyorhm iyilesemedim. En sonunda celestone igne vuruldum bakalim gece 2.yi vurulcam 1ay idare eder beni insallah.

Sali gunj gelsin istiyorum. Doktorcuguma gidecegiz cook merak ediyorum kizcemi bi goreydim de rahatlayaydim

Geçmiş olsun canım tam hastalık mevsimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…