Tam aksine amniyon sıvın fazla ve bebek iri şekerden olabilir dedi Dr ...dün daha çoktu bugün 25 ile 40 arasında çıkıyor sanci
inşallah vaktiyle gelir kuzun canım..Tam aksine amniyon sıvın fazla ve bebek iri şekerden olabilir dedi Dr ...dün daha çoktu bugün 25 ile 40 arasında çıkıyor sanci
Bende daha yapmadım cnm ev temizlenecek bebeğin çamaşırları yıkanacak ve hastane çantası hazırlanacakcalisiyorum öğretmenim bu hafta son insallah izne çıkınca hallederim hepsini diye dusunuyorum
Kıyamaz bence bebeğe Salih ama anacığını rahat bırakmayabilir. Benimki de oyuncaklarıyla oynar belki diyorum uzanıyorum ya kafamda ya belimde dıgıdık yapıyor :)Bana ilk gebelikte de şeker yükleme yapılmadı bunda da yapılmadi ama nereida hanım garanti olsun diye evde kendim takip etmemi istedi canım. Az az sık sık yememiz lazim ve tabi sağlıksız şeylerden uzak durmak lazımazıcık daha tutacağız bogazimizi napalim bebislerin iyiliği için...
Salihin de inadı dönemsel olabilir canım inşallah geçicidir. Ben uzanırken gelip kafama oturuyor görsenben bunun yanında nasıl emzircem bilmiyorum bebeğin de üstüne oturmaya kalmaz inşallah
Doktorum hastaneden ayrıldı diye başka doktordan bugüne randevu almıştım internetten o da olmamış, pazartesine kaldı. Eşimin rüyasına girmişim erken Doğum oluyormuş. Çok mu şikayet ediyorum nedir; diye diye erken doğuruyordun diyordu :))
Kıyamaz bence bebeğe Salih ama anacığını rahat bırakmayabilir. Benimki de oyuncaklarıyla oynar belki diyorum uzanıyorum ya kafamda ya belimde dıgıdık yapıyor :)
Dün 10 dk da bir geliyordu, bugünküne bakamadım dahaAaaa hadi ya o halde neden serum veriyor hakikaten acaba... Neyse en azından sancı azalmış şükür. Peki düzenli derken kaç dakikada bir geliyor?
Dün 10 dk da bir geliyordu, bugünküne bakamadım daha
Amannn Allah bunların diline düşürmesin
Paytak paytak yürüyormuşum öyle diyor benimki de
evet ya bide aç karna tartılır insan ben yemek yeyip gidiyorum üstüne okadar su içiyorum kılığım kıyafetim ediyo 2 kgama o halimle bile almıştım yani kadına suç bulmayayım şimdi
Aynen canım çocuk her yaşta çocuk :) özellikle 4-6 yaş en ben merkezci oldukları dönem. Benim yeğenim de Salih doğduğunda 4 yaşındaydı bezi çoktan birakmisti ama biz ne zaman evlerine gitsek altına tuvaletini yapıyordu
Sorma ya artık en son aç karnına gidip bir de soyunup çıkacağım doktorun tartisina uyuz oldum
Eh biraz küçük kardeşler patates çuvalı muamelesi görüyor yapacak birşey yok. Arada biz de kaynarız. :)İnşallah kıyamaz diye ümit ediyorum ben de ama bilmiyorumbeni severken bile haşin seviyor, oyuncaklarla oynarken sağa sola fırlatıyor kırıyor inşallah kardeşine böyle sert davranmaz... Hadi yaa Salih de aynen ne zaman uzansam veya otursam mutlaka üstüme çıkıyor ben bebegi emzirirken de kesinlikle gelip kafama oturacak ona eminim yani
İnşallah da yoktur öyle birşey ilki öyle oldu diye olmaz. Getirmeyelim aklımıza.Dün evde tartıldığımda 74.8 dim bugün 73.7 bir günde 1 kilo kaybı korkuttu. (İyi bir tartım var hata olması mümkün değil. Tanita marka pro bir tartı.) Acaba amniyotik sıvı mı azaldı diye endişe ediyorum. Dün akşam da yumurta beyazı gibi akıntı geldi. Doktorum kanlı olursa ve sancı başlarsa hemen haber ver dedi. Of yarın 34.haftama giriyorum daha erken inşallah erken gelmez. Oğlumda bu hafta doğmuştu ve Allah biliyor çektiğim sıkıntıyı.
İnşallah adet sancısı gibi kasıklarımda hafif bir ağrı var hep uzanıyorum. İnşallah 36 yı göreceğim bu sefer.Eh biraz küçük kardeşler patates çuvalı muamelesi görüyor yapacak birşey yok. Arada biz de kaynarız. :)
İnşallah da yoktur öyle birşey ilki öyle oldu diye olmaz. Getirmeyelim aklımıza.
Dene deneTehlikeli diyolar doğumu tetikliyomuş falan
Hiç oynamadım ama merak da ettim şimdi
Benim de sancım çıktı ve aynı serumdan taktılar canım. Sonra kafam uykulu olmaya başladı falan. Bence içine başka bir şey de koymuş olabilirler.Selam hanimlar....şu an 33+6 haftalik hamileyim,dün kontrolde düzenli aralıklarla sancim çıktı ama ben ağrı falan hissetmiyordum...bugün tekrar nst ye girdim dünkine nazaran daha az çıktı....serum taktılar ama aklıma bişey takıldı,bu taktıkları serum sadece izotonik sodyum klorür çözeltisi ...içine sancimi giderecek hiç bir ilaç falan koymadılar...başına böyle bi durum gelen var mi? dua edin hayırlı sağlıklı bi şekilde vaktinde gelsin yavrularımız,bizim için de dua edin
Şimdi nasılsın peki?bende de bi bitkinlik oldu ama o kadar bunalmistim ki hemşireye içine başka birşey koydunuz mu diye sormadan çıktım odadanBenim de sancım çıktı ve aynı serumdan taktılar canım. Sonra kafam uykulu olmaya başladı falan. Bence içine başka bir şey de koymuş olabilirler.
Peluşlar bebeklere pek de iyi gelmiyor ama çok güzeller
Çok güzel canım ben de dikçem birşeyler inşallah yaptıkça paylaşıp fikir veririz
Hayirli haftasonlari hanimlarnasilsinizz???
Sancisi olanlar ve hasta olanlar tez vakitte iyilesir insallah dikkat edin kendinize. Bir haftadir hastayim antibiyotik kullaniyorhm iyilesemedim. En sonunda celestone igne vuruldum bakalim gece 2.yi vurulcam 1ay idare eder beni insallah.
Sali gunj gelsin istiyorum. Doktorcuguma gidecegiz cook merak ediyorum kizcemi bi goreydim de rahatlayaydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?