Öyle valla canım sabır çeke çeke geçiyo artık zaman napalım :) sen napıyosun nasılsın salih nasıl :) bidaha ne zaman gidiceksiniz doktora
Evet bence de canım kardeş gelince depresyona girebilir çocuk beklemediğiniz tepkiler verebilir. yaşının verdiği inatlık olabilir mi acaba. inşallah kardeşi gelene kadar huyu suyu mis gibi olur da seni de zorlamaz :)Pazartesi tekrar rapor için gideceğim inşallah canım o zamana kadar da evde şeker takibi yapiyorum. 3 gündur sadece 1 defa açlık şekerim düşük çıktı bir defa da tokluk şekerim yüksek çıktı bakalım dikkat etmeye çalışıyorum ama tatlılar ye beni diyor
Salih de bu ara çok inatçı oldu ozellikle bez değiştirme ve üstünü giydirmeye ikna edemiyorum. İnşallah kardeş gelene kadar geçer su dönemen azından gece uykulari fena değil gibi. Artık benle değil babasıyla yatıyor. Kardeş gelmeden yavaş yavaş benden ayırmamız gerek artık...
Geçmiş olsun Allah yardımcımız olsun canimBen de kasık ve bel ağrısıyla uyandım canim...
yok canım beni geçemezsin o konudaGünaydın kızlar mutlu hafta sonları :)
Herkes hazırlıkları tamamlamış ne güzel. Son aya bırakan bi benim galiba :)
oy inşallah vaktiyle gelir tombik bi betüş olurBen de gece boyu karnımın sertleşmesine uyanıp durdum. Hatta bir gecede iki kere doğum yaptığımı gördüm rüyamda
Birinde erken oluyordu 2200gr doğuyor minnoş, ememiyor, sütüm gelmiyor filan, uyanınca dedim tersi çıkacak inşallah kilolu doğup cuk cuk emecek
Bende daha yapmadım cnm ev temizlenecek bebeğin çamaşırları yıkanacak ve hastane çantası hazırlanacakGünaydın kızlar mutlu hafta sonları :)
Herkes hazırlıkları tamamlamış ne güzel. Son aya bırakan bi benim galiba :)
benim de haftaya ctesi son canım raporu alacagımız ıcın calıssak da bosuna calısmısız gıbı olur dıye dusunuyorum onu soracagım ınsan kaynaklarına :)çalışmayı düşünmüyorum acıkcası canım gidip raporumu alırım diye düşünüyorum
aynen raporlu gözükücez o günden itibaren canım. ay o günde gelir inşallah :) sabah eşim haftaya son dimi dedi. resmi olarak evet ama istersem bikaç hafta daha çalışabilirim dedim çalışma diyo : )benim de haftaya ctesi son canım raporu alacagımız ıcın calıssak da bosuna calısmısız gıbı olur dıye dusunuyorum onu soracagım ınsan kaynaklarına :)
Gunaydın bayanlar!
Doktorum 37. haftaya kalmadan sezeryanla alacagim diyeli 2 hafta gecti. O gun hastanede virus mu kaptim klimalar mi vurdu ne ha bire kustum durdum. 1.5 kilo verdim hatta... Igrençlesmeyeyim ama sabaha kadar sesime kesin komsular kadini kocası bogamadi bir türlü demislerdir.
Dünden beri iyiyim.
Dün beni göz yaslarına bogan bir sey oldu:
Sütüm geldi.
günaydın kızlaar nasılsınız ?
benim de haftaya ctesi son canım raporu alacagımız ıcın calıssak da bosuna calısmısız gıbı olur dıye dusunuyorum onu soracagım ınsan kaynaklarına :)
Bi elinle sıksana belki gelir. Ben her banyoya girdiğimde sıkıyorum geliyor sonra kendime kızıyorum ulan bebeğin ihtiyacı olan iki damla sütü de boşa harcadım diye:)Çok geçmiş olsun kendine dikkat etmalesef tam hastalık mevsimi
Benden süt falan gelmiyor sanırım. göğüslerim de önceden daha dolgundu artık değil.
eksiklerini tamamlayabildinmi canım. ben o zamana kadar çalışabildiğimi düşünemiyorumGeçmis olsun canim
Günaydın canım :)
Kızlar haftaya cumartesi 32+0 olacaksaniz raporu aldığınız gün izin başlıyor .yani o gün calismayacaksinizben 6 ekim cumartesi 36+0 olucam kısmetse, o gün calismicam doğum izni baslicak
ayy yok yeter bu kadar calısmak bıraz da hazırlıklarımıza bakalım dımı tatlı telaslar vol 2 :)aynen raporlu gözükücez o günden itibaren canım. ay o günde gelir inşallah :) sabah eşim haftaya son dimi dedi. resmi olarak evet ama istersem bikaç hafta daha çalışabilirim dedim çalışma diyo : )
helal olsun valla iyi çalışmıssın o zamana kadar canım ben 34.haftama gırıyorum ama sabahları dayak yemıs gıbıyım her yerım agrıyor bir de bıcak saplanır gıbı agrılarım basladı nedenseGeçmis olsun canim
Günaydın canım :)
Kızlar haftaya cumartesi 32+0 olacaksaniz raporu aldığınız gün izin başlıyor .yani o gün calismayacaksinizben 6 ekim cumartesi 36+0 olucam kısmetse, o gün calismicam doğum izni baslicak
valla çalışmaktan hamile olduğumu anlayamadım ki. ne aşerdim ne nazlanabildim ne bişey.. yok kanama alanıydı yok plesentasıydı.. artık azıcık ayaklarımı uzatıp eksikleri tamamlamak keyif yapmak istiyorumayy yok yeter bu kadar calısmak bıraz da hazırlıklarımıza bakalım dımı tatlı telaslar vol 2 :)
Geçmiş olsun Allah yardımcımız olsun canim
Ben de gece boyu karnımın sertleşmesine uyanıp durdum. Hatta bir gecede iki kere doğum yaptığımı gördüm rüyamda
Birinde erken oluyordu 2200gr doğuyor minnoş, ememiyor, sütüm gelmiyor filan, uyanınca dedim tersi çıkacak inşallah kilolu doğup cuk cuk emecek
Benim de ilk defa uyurken akmış atletimde leke olmuş doğumun yaklaştığının belirtisi galiba.Bi elinle sıksana belki gelir. Ben her banyoya girdiğimde sıkıyorum geliyor sonra kendime kızıyorum ulan bebeğin ihtiyacı olan iki damla sütü de boşa harcadım diye:)
Evet bence de canım kardeş gelince depresyona girebilir çocuk beklemediğiniz tepkiler verebilir. yaşının verdiği inatlık olabilir mi acaba. inşallah kardeşi gelene kadar huyu suyu mis gibi olur da seni de zorlamaz :)
senin gebelik şekerin çıkmamıştı ama dimi canım? valla bende 2 hafta mis gibi dikkat ettim şu son 3gündür felaket gidiyorum Allah korusun sonumu.. tekrardan toparlanmam lazım
ayy Allah korusun öyle bişeydenBana ilk gebelikte de şeker yükleme yapılmadı bunda da yapılmadi ama nereida hanım garanti olsun diye evde kendim takip etmemi istedi canım. Az az sık sık yememiz lazim ve tabi sağlıksız şeylerden uzak durmak lazımazıcık daha tutacağız bogazimizi napalim bebislerin iyiliği için...
Salihin de inadı dönemsel olabilir canım inşallah geçicidir. Ben uzanırken gelip kafama oturuyor görsenben bunun yanında nasıl emzircem bilmiyorum bebeğin de üstüne oturmaya kalmaz inşallah
ayy Allah korusun öyle bişeydenyaparmı yapar vallahi ben ablamın ufak kızından dahi korkuyorum..
aa doğru yapılmamıştı sana canım hatırladım şimdi.
bitek bebişler için değil tamamen kendimiz için tutmamız lazım aslında boğazımızı ama hep mümkün olmuyokg almasam yeter bana valla başka bişey istemiyorum şuan haftaya gittiğimde kg almışsın demesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?