2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Öyle valla canım sabır çeke çeke geçiyo artık zaman napalım :) sen napıyosun nasılsın salih nasıl :) bidaha ne zaman gidiceksiniz doktora

Pazartesi tekrar rapor için gideceğim inşallah canım o zamana kadar da evde şeker takibi yapiyorum. 3 gündur sadece 1 defa açlık şekerim düşük çıktı bir defa da tokluk şekerim yüksek çıktı bakalım dikkat etmeye çalışıyorum ama tatlılar ye beni diyor
Salih de bu ara çok inatçı oldu ozellikle bez değiştirme ve üstünü giydirmeye ikna edemiyorum. İnşallah kardeş gelene kadar geçer su dönem en azından gece uykulari fena değil gibi. Artık benle değil babasıyla yatıyor. Kardeş gelmeden yavaş yavaş benden ayırmamız gerek artık...

Evet bence de canım kardeş gelince depresyona girebilir çocuk beklemediğiniz tepkiler verebilir. yaşının verdiği inatlık olabilir mi acaba. inşallah kardeşi gelene kadar huyu suyu mis gibi olur da seni de zorlamaz :)
senin gebelik şekerin çıkmamıştı ama dimi canım? valla bende 2 hafta mis gibi dikkat ettim şu son 3gündür felaket gidiyorum Allah korusun sonumu.. tekrardan toparlanmam lazım

Ben de gece boyu karnımın sertleşmesine uyanıp durdum. Hatta bir gecede iki kere doğum yaptığımı gördüm rüyamda

Birinde erken oluyordu 2200gr doğuyor minnoş, ememiyor, sütüm gelmiyor filan, uyanınca dedim tersi çıkacak inşallah kilolu doğup cuk cuk emecek

Günaydın kızlar mutlu hafta sonları :)
Herkes hazırlıkları tamamlamış ne güzel. Son aya bırakan bi benim galiba :)
yok canım beni geçemezsin o konuda ben doğuma giderken o telaşla toparlamayı düşünüyorum
oy inşallah vaktiyle gelir tombik bi betüş olur

Günaydın kızlar mutlu hafta sonları :)
Herkes hazırlıkları tamamlamış ne güzel. Son aya bırakan bi benim galiba :)
Bende daha yapmadım cnm ev temizlenecek bebeğin çamaşırları yıkanacak ve hastane çantası hazırlanacakcalisiyorum öğretmenim bu hafta son insallah izne çıkınca hallederim hepsini diye dusunuyorum

çalışmayı düşünmüyorum acıkcası canım gidip raporumu alırım diye düşünüyorum
benim de haftaya ctesi son canım raporu alacagımız ıcın calıssak da bosuna calısmısız gıbı olur dıye dusunuyorum onu soracagım ınsan kaynaklarına :)

benim de haftaya ctesi son canım raporu alacagımız ıcın calıssak da bosuna calısmısız gıbı olur dıye dusunuyorum onu soracagım ınsan kaynaklarına :)
aynen raporlu gözükücez o günden itibaren canım. ay o günde gelir inşallah :) sabah eşim haftaya son dimi dedi. resmi olarak evet ama istersem bikaç hafta daha çalışabilirim dedim çalışma diyo : )

Geçmis olsun canim

günaydın kızlaar nasılsınız ?

Günaydın canım :)

Kızlar haftaya cumartesi 32+0 olacaksaniz raporu aldığınız gün izin başlıyor .yani o gün calismayacaksiniz ben 6 ekim cumartesi 36+0 olucam kısmetse, o gün calismicam doğum izni baslicak

Çok geçmiş olsun kendine dikkat et malesef tam hastalık mevsimi
Benden süt falan gelmiyor sanırım. göğüslerim de önceden daha dolgundu artık değil.
Bi elinle sıksana belki gelir. Ben her banyoya girdiğimde sıkıyorum geliyor sonra kendime kızıyorum ulan bebeğin ihtiyacı olan iki damla sütü de boşa harcadım diye:)

eksiklerini tamamlayabildinmi canım. ben o zamana kadar çalışabildiğimi düşünemiyorum

aynen raporlu gözükücez o günden itibaren canım. ay o günde gelir inşallah :) sabah eşim haftaya son dimi dedi. resmi olarak evet ama istersem bikaç hafta daha çalışabilirim dedim çalışma diyo : )
ayy yok yeter bu kadar calısmak bıraz da hazırlıklarımıza bakalım dımı tatlı telaslar vol 2 :)

helal olsun valla iyi çalışmıssın o zamana kadar canım ben 34.haftama gırıyorum ama sabahları dayak yemıs gıbıyım her yerım agrıyor bir de bıcak saplanır gıbı agrılarım basladı nedense

ayy yok yeter bu kadar calısmak bıraz da hazırlıklarımıza bakalım dımı tatlı telaslar vol 2 :)
valla çalışmaktan hamile olduğumu anlayamadım ki. ne aşerdim ne nazlanabildim ne bişey.. yok kanama alanıydı yok plesentasıydı.. artık azıcık ayaklarımı uzatıp eksikleri tamamlamak keyif yapmak istiyorum

Geçmiş olsun Allah yardımcımız olsun canim

Aminn.Doğuma kadar artık böyle canım napalim :) bebislerin canı sağolsun

Karin sertlesmesi bende de çok oluyor canım ya. Az daha sabır

Bana ilk gebelikte de şeker yükleme yapılmadı bunda da yapılmadi ama nereida hanım garanti olsun diye evde kendim takip etmemi istedi canım. Az az sık sık yememiz lazim ve tabi sağlıksız şeylerden uzak durmak lazım azıcık daha tutacağız bogazimizi napalim bebislerin iyiliği için...

Salihin de inadı dönemsel olabilir canım inşallah geçicidir. Ben uzanırken gelip kafama oturuyor görsen ben bunun yanında nasıl emzircem bilmiyorum bebeğin de üstüne oturmaya kalmaz inşallah

ayy Allah korusun öyle bişeyden yaparmı yapar vallahi ben ablamın ufak kızından dahi korkuyorum..
aa doğru yapılmamıştı sana canım hatırladım şimdi.
bitek bebişler için değil tamamen kendimiz için tutmamız lazım aslında boğazımızı ama hep mümkün olmuyo kg almasam yeter bana valla başka bişey istemiyorum şuan haftaya gittiğimde kg almışsın demesinde

Yegenin sana düşkünse yapabilir canım dikkat et

Sorma ya ben de kilo almıyorum almıyorum dedim iki haftada 1.7 kilo almışım. Bence doktorun tartısı bozuk ya o kadar kilo almış olamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…